Ako hoće mogu je lako dobiti. Imam ja vezu da im sredim EPG. EPG je jednostavan može se isporučiti u običnim XML tablicama samo treba volje i TV kuće ga praktično i nemoraju isporučiti već dobar provajder programa. E sad je pitanje da li oni imaju dobar način za umetanje signala EPG-a.
Siguran sam da većina zna a evo prikaza kako izgleda jedan od EPG-a

Citiraj:
Electronic program guide (Elektronski programski vodič)
EPG je jedna od blagodati digitalne televizije - gledaocima se tv raspored kao i sve opširnije informacije vezane za pojedine tv emisije serviraju paralelno uz tv programe (slično kao i teletekst). EPG između ostalog nudi mogućnost klasificiranja programa po žanrovima (film, serija, sport, dokumentarni program, informativni program, muzika itd...) te pretraživanja prema nazivu emisije, kanalu, trajanju, pa tako primjerice možete pogledati kada će sljedeći put i na kojem kanalu biti vaša omiljena kriminalistička serija ili kada će na rasporedu i na kojim kanalima biti filmovi.
EPG se ponekad naziva i Super Teletekst što je pogrešno pošto je riječ o dvije suštinski različite tehnologije - Super Teletekst je zapravo nasljednik teleteksta baziran na prezentacijskom jeziku koji je vrlo sličan HTML-u te osim raznovrsnih informacija (vijesti, sport, vrijeme, loto rezultati) nudi i razne audiovizualne sadržaje što nije karakteristika EPG-a.