banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 07:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2008, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Hertzog je napisao:
Stvarno ga preterase sa ovim reklamama za Djurdjevdanski festival, dok sam rucao reklama je isla bar 4-5 puta, a u toku dana je puste 50 putaj, jbt sko neka sekta. Ovoliko ni Tom Cruise ne reklamira scientologiju. Al im je Vlada i Grad pljusnuli para da se reklamira. Moraju se nekako opravdati racuni. Bukvalno u onom fazonu: Ne smem ni pastetu da otvorim, bojim se da ce iz nje krenuti reklama za festival :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koja si ti legenda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pazi sad kad krenes frizider otvarati ujutru, a sve pjesme pocinju svirati/pjevati :lol: :lol:

Inace, ne pratim rtrs, jer mi se program uopste ne svidja...Odavno nisam ''uhvatila'' nesto kvalitetno sto se moze pogledati na tom programu.... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 08:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
a na teletextu stoji Curcevdanski festival
aaaaahahahhaha koji imbecili
cak ni na Vikomu nema toliko humora :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jutros gledam TV i ubodem onu emisiju gde predstavljaju evropske zemlje pa uporedjuju cene proizvoda, nebitno. I danas je bila Danska i voditeljica u prici o Danskoj kaze da se nalazi na toliko i toliko otoka. Zasto na drzavnoj televiziji ne postoji rec ostrvo :angry3: :angry3: :angry3:
Al sam ja ovih dana navalio na RTRS, vidi se da ne gledam cesto TV, ko zna sta bi sve video :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 08:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sta te to cudi ? rtrs je ionako tv za treci konstitutivni narod koji trazi svoju tv :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
A postoji mogucnost i da su prilog prekopirali sa hrt-a pa zaboravili "prevest".

fantomacan je napisao:
Sve sami vjernici na toj televiziji

Izgleda ne samo na televiziji. Jeste li primjetili da se ispred svake kulturne manifestacije od festivala, turnira, maratona i ostaloga obavezno stoji prefiks nekog sveca? Ovo se ne odnosi na rtrs, nego u globalu. Zanimljivo je da se sve to premjestilo iz porodicne dimenzije ili vjerske dimenzije u javni zivot.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam ja nista protiv tih reci, ali jednostavno ovo je televizija Republike Srpske i zvanicni jezik na njoj je Srpski, a voditeljica u studiu, znaci ne narator, govori otok. Kako ona nije videla razliku, valjda se ta emisija priprema pre toga, znaci nije program uzivo pa da citas na licu mesta

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
Hertzog je napisao:
Nemam ja nista protiv tih reci, ali jednostavno ovo je televizija Republike Srpske i zvanicni jezik na njoj je Srpski, a voditeljica u studiu, znaci ne narator, govori otok. Kako ona nije videla razliku, valjda se ta emisija priprema pre toga, znaci nije program uzivo pa da citas na licu mesta

Sto si ti cudan :roll: Jel na FTV cujes i otok i ostrvo, i tako treba da bude i na televiziji Republike Srpske. Mi smo multietnicka zajednica, po Ustavu 3 kontitutivna jezika, i 3 naroda, kako u nasem entitetu, tako i na razini drzave. :)

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
A jel srpska televizija? Jeste...e pa izrazavaj se onda onako kako treba, tj.pricaj na srpskom jeziku :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 16:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 22:34
Hertzog je napisao:
Jutros gledam TV i ubodem onu emisiju gde predstavljaju evropske zemlje pa uporedjuju cene proizvoda, nebitno. I danas je bila Danska i voditeljica u prici o Danskoj kaze da se nalazi na toliko i toliko otoka. Zasto na drzavnoj televiziji ne postoji rec ostrvo :angry3: :angry3: :angry3:
Al sam ja ovih dana navalio na RTRS, vidi se da ne gledam cesto TV, ko zna sta bi sve video :lol: :lol: :lol:

Jednom ili dva puta sam gledao tu emisiju i mislim da to nije njihova produkcija(a šta oni opet imaju osim nidže cvrčka).
Što se festivala tiče,reklamiraju ga već dva mjeseca konstantno,a poslije će ga tri mjeseca dva puta dnevno reprizirati.
Sve u svemu,nula od tv kuće ali jbga,kad je moraš plaćati a oni u većini slučajeva svoje naplate :angry1: .

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

MisS_DeviL je napisao:
A jel srpska televizija? Jeste...e pa izrazavaj se onda onako kako treba, tj.pricaj na srpskom jeziku :roll:

Alo bolan, srpska je bila do 1999. SRT, a od tada se zove RTRS. I i Ustavu pise da su u nasem entitetu sluzbeni jezici srpskog, hrvatskog i bosnjackog naroda. Gdje pise da je RTRS srpska tv. RTRS je javni servis svih njezinih gradjana. Nisu Bosnjaci i Hrvati ovdje manjina vec ravnopravan narod sa Srbima. Zato treba vise da bude zastupljeno hrvatskog i bosnjackog na RTRS, kao i srpskog na FTV :)

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 19:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
MisS_DeviL je napisao:

Alo bolan, srpska je bila do 1999. SRT, a od tada se zove RTRS. I i Ustavu pise da su u nasem entitetu sluzbeni jezici srpskog, hrvatskog i bosnjackog naroda. Gdje pise da je RTRS srpska tv. RTRS je javni servis svih njezinih gradjana. Nisu Bosnjaci i Hrvati ovdje manjina vec ravnopravan narod sa Srbima. Zato treba vise da bude zastupljeno hrvatskog i bosnjackog na RTRS, kao i srpskog na FTV :)

Ti mora da ne živiš u bl kad pišeš takve gluposti!
Možda bi tako trebalo biti kao što kažeš ali:
dok god je na tzv bhtv1 uređivačka politika dnevnog avaza,od toga nema ništa(ne vjerujem da će se ikada i promjeniti).
Primjer:dnevnik u 19,tzv bhtv1,događaji od 15.5.92,citiram,dan sprječavanja zauzeća tuzle od strane jna???
Alo bolan,zar ja to moram progutati onako kako mi se servira,a znam da je bilo drugačije pošto sam možda bio ... hmmm,
ajd da kažemo,blizu dešavanja.Da moja djeca uče istoriju kako je moji dojučerašnji neprijatelji serviraju preko tzv javnog servisa bih,a ništa ne uvažavaju sa naše strane,nego samo uzimaju u obzir ono šta njima odgovara,onda :fist: :fist: :fist: .

Živio!

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Procitaj sta ti je fredi napisao i nema sta da se objasnjava, bolan. BHT1 je sve samo ne multinacionalna televizija tako da ne treba da ulazimo u diskusiju o tome. I onda kazes kako na RTSR-u treba da budu dastupljena sva tri jezika, mada ne znam koji je treci osim Sprskog i Hrvatskog

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 19:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jedini dnevnik koji ja gledam je nas u pola 8. Zato sto zivim u RS, i volim RS. Nemam nista protiv da na RTRS ima emisija i na hrvatskom jeziku, pa i tom bosnjackom kakav on bio. Manjine imaju emisiju Bona Homo, a Hrvati i Bosnjaci kao konstitutivni nemaju nista na svojoj entitetskoj tv. Treba da budemo demokratsko drustvo, pa kako cemo ovakvi u EU.

BHT je ocigledan primjer tumacenja dogadjaja iz bosnjackog ugla. Jebiga to treba mijenjati pa da tamo zazivi neka realna politika. Nisu ni RTRS ni FTV bolji, svaka iz svog ugla gleda na dogadjanja u proteklom ratu. Nismo jos BH drustvo. Vec 3 tora. Sto je najgore, opcija saradnje nema alternative, jer zivimo jedni kraj drugih i trebaju svi da budu maksimalno korektni i tolerantni. Ili cemo biti Evropa, EU ili cemo ostati mocvara na karti Europe. Jer svi ce uci u Uniju.

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 20:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
IloveBL je napisao:
MisS_DeviL je napisao:

Priča se okolo da su tamo glavni žešći šovinisti i poltroni. Jedina ravnopravnost koju ćeš od te kuće dobiti je u vremenskoj prognozi.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Kao sto rece gore neko - ako se vec zastupa ta neka "ravnopravnost",pa i u jeziku, onda tu postoje samo dva jezika, srpski i hrvatski... Ako bi koristili taj neki tzv bosanski/bosnjacki onda bi se trebale koristi rijeci tipa: bolan, ba, skemlija, raja, pendzer itd.. mada ni to nije taj "bos- -njacki, iliti -sanski" vec turcizam...
Naravno da sam za to da se na RTRS prica iskljucivo srpski jezik! Jest da se vise ne zove SRT, ali se ne zove ni multikulti tralalaaa :evil3:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 21:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
IloveBL je napisao:
MisS_DeviL je napisao:

Priča se okolo da su tamo glavni žešći šovinisti i poltroni. Jedina ravnopravnost koju ćeš od te kuće dobiti je u vremenskoj prognozi.

I tu često omanu!!! :evil3: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 07:26 
Citiraj:

Ne omanu koliko ti ne pratish...
Meteo zavod Rs je 4x napredniji od zavoa FBiH<<<<

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 18:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Zato sto mi imamo Nebojsu Kustrinovica.

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
Zato sto mi imamo Nebojsu Kustrinovica.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Samo da Kuštro ne kaže da će sutra biti sunčano, na*ebao sam sa mojim eventom, propade mi cela organizacija :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 18:44 
Kustro vec 4 godine u penziji. ^^

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]