banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Ovakvo sranje sa Eltom će potrajati dok se ne dosjete pa uvedu različite pakete, a ne ovako, sve zboblili u jednu činiju, i na kraju napravili - pomije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
zigizmund je napisao:
Ajde zamisli da samo svaki 100-ti kotisnik Elte zatraži jedan kanal, koliko bi taj operater imao na kraju kanala? :wink:

pa jel ti to uzimas kao dobro il lose?

to je mozda primjer koji bas i ne bi mogao proci, ne mozes svima da ispunis zelje, ali recimo ako 1000 ljudi zatrazi neki program, pa onda bi valjda taj program trebalo i omoguciti

ali mi nemamo cak ni novu i to vec 20 dana, ako ne i vise, a svi strani kanali su dno dna. jedino discovery, national i explorer i eventualno cnn..ovo ostalo...boze sacuvaj...po cijeli dan neki kvizovi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
zigizmund je napisao:
Ajde zamisli da samo svaki 100-ti kotisnik Elte zatraži jedan kanal, koliko bi taj operater imao na kraju kanala? :wink:

Nije stvra u tome, već u kooperativnosti i njihovom sluhu prema korisnicima njihovih usluga.

Skoro mi se desio problem da jednostavno nisam imao slike. Trebalo im je čitavih 7 dana da dođu da poprave to. Na kraju je samo crkao razdjelnik kojeg su zamjenili za čitavih 5 minuta.

Ali moj kolega nije plati dva računa, tri dana po prispjeću drugog računa, došli su i ugasili mu kablovsku.

Nemoj molim te da ih pravdaš.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2007, 22:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2007, 18:09
Kakva crna Elta, pa to nema veze s mozgom...90% kanala koje oni daju (domace kanale) moze svako da "uhvati" kad zabode viljusku u ulaz za antenu i da mu bude bolja slika nego sto Elta isporucuje, a ostalih 8 % su ove prdjevine tipa RAI UNO, ROMANTICA, HELMARK i ostala sranja koja kostaju 2 marke godisnje, njih su napucali samo da bi mogli reci da imaju 30 kanala, (i ako nevjerujem da i to placaju)...sve sto imaju su dva kanala (Discovey i odnedavno EXplorer koje vjerovatno kradu od srbijanaca).....hvala Bogu pa se pojavio ovaj TOTAL TV, jos da malo pojeftini (mislim da je vec jeftiniji od uvodjenja kablovske) ima svi da se prebace na njega (ja prvi), a ELTA moze da otvori rostiljnicu sa dostavom i lagano da se late tepsije i skutercica za sta su i ocito kvalifikovani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 00:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Cek , jel u BL poceo sa radom Total TV???

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 08:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
prcko vitamincic je napisao:
HELMARK i ostala sranja koja kostaju 2 marke godisnje,

Hallmark Channel je meni skroz OK kanal, nađe se dobrih serija i filmova a uz to je lokaliziran na hrvatski.

A što se TotalTv-a tiće on nije neki paket, ja ga gledam besplatno preko CS-a i mogu reći da sam se razočarao u njega. Naši kanali RTRS i ATV imaju užasno lošu sliku, jedino je OBN ok jer koristi vlasititi uplink a ne od total tv-a. Isto tako i srpski kanali imaju više-manje lošu sliku, a većina njih su lokalni kanali koju su kvalitetom programa ravni našem BN-u i Vikom. Za pohvalu su jedino strani kanali, iako većinu njih možemo gledat i preko Elte ...

Inače, juče je krenula srpska TV Duga na satelitu koja emitira isključivo krajišku i narodnu muziku, .... jao meni pa to je gore od Vikoma, tako da bi taj kanal mogo skoro da osvane i u Elti ... pakao :mad:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 12:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Sjajan capture. Baja s banjalučkog kraja :lol: :lol: :lol: :lol: .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Znači stari bi mogao nekad i da prebaci s Vikoma!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 09:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
Sondri je napisao:
Znači stari bi mogao nekad i da prebaci s Vikoma!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ajoj, nemoj da uvedu i to sranje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 10:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2001, 01:00
zigizmund je napisao:

A što se TotalTv-a tiće on nije neki paket, ja ga gledam besplatno preko CS-a i mogu reći da sam se razočarao u njega. Naši kanali RTRS i ATV imaju užasno lošu sliku, jedino je OBN ok jer koristi vlasititi uplink a ne od total tv-a. Isto tako i srpski kanali imaju više-manje lošu sliku, a većina njih su lokalni kanali koju su kvalitetom programa ravni našem BN-u i Vikom. Za pohvalu su jedino strani kanali, iako većinu njih možemo gledat i preko Elte ...

Ja Total imam od pocetka,slika je odlicna na svim kanalima kao i na RTRS i ATV koje su kasnije dodane.
Gledam RTS 1 i 2,B 92,Avalu,Fox,tri filmska kanala.Cilj mi je bio srpski sport,da ne gledam u grah hoce li nasi nesto prenositi ili ne i to sam dobio.
Ja prezadovoljan.Resiver je kanta ali ne cackas ga puno i sve je ok.Paket sam platio 350 KM,kazu da ce sada biti daleko jeftinije jer se nece naplacivati resiveri onome ko sklopi ugovor na 2 godine uz pretplatu od 20 km mjesecno.
I kod mene na Dreamboxu je slabija slika iz nekog razloga ali to ti je gledanje za dzabaka,sta bi ti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 15:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma nije to do dreamboxa jer imam dm7025 koji inaće ima savršenu sliku, puno bolju od dm500. Svi strani satelitski kanali imaju prelijepu sliku osim Total paketa, a i brat mi ima original TTV receiver pa se isto žali na slabu sliku. Ima nekih kanala koji imaju super sliku (FOX, RTS, OBN i strani kanali) , ali opet ima previše njih sa lošom. Problem je što većina TTV programa do uplinka ide preko optike, a to doslovno UBIJE kvalitetu sliku, slika skroz izgubi boje i postane pretamna.

Evo primjera: (čisti capture)

TOTAL TV (Košava, RTRS i Palma+)
Slika

Slika

Slika

A sad pogledaj hrvatske kanale na satelitu (kristalno čiste i prelijepe boje...)

Slika

Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2007, 08:34 
Početnik
Početnik

Nemam pojma sta je to kod tebe i brata,kod mene je na tim kanalima potpuno cista slika osim na SOS,Most,tv 5 i slicna sranja ali oni su kanali u rangu Simica po opremi i svemu ostalom.
Prije izvjesnog vremena i ja sam to primjetio na Kosavi kada prenose italijanski fudbal ali se popravilo.
A Palma je u rangu gore pomenutih tv.
Vidis kod mene je fox malo mutan a Avala,b92,rts,rtrs,atv,obn,oni djeciji,strani,metropolis,enter i ostali ko kristal.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2007, 13:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ovo je direktan screenshot sa mpeg2 streama sa Eutelsata w2, takva slika izgleda u originalu bez ikakvog podešavanja na TV-u ili u receiveru. Malo bolju sliku možeš dobiti ako posvijetiš sliku i pojačaš boju, ali onda uništitš sve ostale kanale na TV-u. Ako ne možeš hrvatske kanale gledat na satelitu (pošto su zakodirani) pogledaj onda FTA njemačke kanale na Astri (ProSieben, RTL, SAT1) i pogledaj razliku između njih i onih TTV-a.. razlika u slici ko nebo i zemlja. Čitam na forumima da se ljudi iz Srbije isto tako žale na kvalitet slike domaćih kanala, no dok se god bude štedilo i išlo do uplnika preko optike (naježim se od same pomisli na to) - do tada će biti ovakva slika kakva jest - loša. Jer kad porediš jednu Košavu (koja do uplinka ide optikom) sa HRT/RTL/NOVATV-om (koji idu izravno na uplink) pa to razliku moraš da uočiš iz aviona ... osobito ako imaš TV veći od of 60cm na gore ... ja lično imam 15 puta bolju sliku na RTRS i ATV-u na zemaljskoj, nego na satelitu ...

p.s. tv5 je još prije 4 mjeseca izabačen iz Total TV paketa ;)

Jedan od rijetkih domaćih kanala u TTV-u koji idu izravno na uplink je FOX Srbija, pogledaj kako ona ima lijepu sliku (direktan stream). Slika na FOX-u je u rangu sa gore pomenutim hrvatskim i njemačkim kanalima.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 10:41 
Početnik
Početnik

zigizmund je napisao:
p.s. tv5 je još prije 4 mjeseca izabačen iz Total TV paketa ;)

pazi stvarno nema...nema ni TV Most,pravo da ti kazem ni ne gledam te lijeve tv pa onda nemam pojma sta je nestalo iz paketa.

TV Duga je zakon umirao sam od smijeha:
Lazo Magistrala:
Moja mala mrsava ko koza
il je sida ili trihinoza

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 10:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
_Krol_ je napisao:
zigizmund je napisao:
Moja mala mrsava ko koza
il je sida ili trihinoza

:lol: :lol: :lol: jaooooo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
cosma je napisao:
_Krol_ je napisao:
zigizmund je napisao:
Moja mala mrsava ko koza
il je sida ili trihinoza

:lol: :lol: :lol: jaooooo

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 17:31 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Avg 2007, 14:09
Gdje se u BL moze kupiti TOTAL TV i koliko kosta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 10:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Cuo sam da sada kosta 80 KM, ali ne znam tacno gdje se moze kupiti. I ja bih naradije kupio Total TV, jer mi je vec preko glave Elte i njihove neprofesionalnosti. I taman kada sam mislio krenuti u investiciju :) , u Elti rekose, a Nezavisne objavise, da ce u ponudu ubaciti RTS1, RTS2 i B92. To je bilo poodavno, a jos uvijek nista, pa me zanima da li mozda neko zna nesto vise o tome?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 09:36 
Početnik
Početnik

cento je napisao:
Gdje se u BL moze kupiti TOTAL TV i koliko kosta.

Tenutno samo u Antena shopu kod zgrade vlade.
350 KM.
Mada i kod njih vrlo brzo nestane pa se ceka nekoliko dana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 01:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Hoću EuroSport!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]