luckyll je napisao:
@Lumber Jack, cini mi se da ti ovo nije prvi put kako iskazujes burno negodovanje zbog broja uredjaja na EON-u. Ne znam kako si zamislio koristenje aplikacije van kuce ali poenta ovih platformi je da korisnik dobije mogucnost koristenja usluga kada je van kuce, kao npr. na putovanju, na odmoru, na poslu,... sto ce reci da taj uredjaj nosi sa sobom i koristi ga gdje zeli, a ne da na svakoj lokaciji ima poseban uredjaj sa pristupom nalogu. Iz moje perspektive je jedan uredjaj dovoljan da ti mnogo poboljsa uslugu koju imas bez EON-a.
Pogotovo iz perspektive pruzaoca usluge, a poznavajuci nas mentalitet, zamisli koliko bi se ljudi dosjetilo da se ''utale'' za jedan prikljucak total tv i podijele medjusobno na 5 uredjaja.
Ma, sve je to super, ali i dalje nema smisla limitirati na samo jednu instalaciju to. Daj mi pet uređaja, ali limitiraj da ne može istovremeno da se gleda sa više od jednog, ako već mora tako da se zaštitiš da ljudi ne dijele međusobno to van kuće prijateljima, i eto, ali ne možeš dati samo jedan uređaj, posebno ne ljudima koji imaju Total TV kuće. Ja konkretno plaćam tri risivera Totalu, i valjda je u najmanju ruku pošteno da imam tri EON-a, a ne da se ljudi po kući svađaju u takvim situacijama ko će da koristi taj jedan, brat, sestra, otac... Glupost totalna.