Bahamut je napisao:
^ Komplet ce biti ident promijenjen, tj. promijenjen je, samo se ceka da se pusti, spice najave i sl., sve ce biti novo, sto se grafickog dijela tice.
Novinari su takvi kakvi su, za sada, to je vec problem Univerziteta u BL, jer su vecina novinara studenti istog, mada za one pare ja ne bih radio ni toliko...
Nije problem do Univerziteta, ima kvalitetnih novinara sa diplomom, ima i kvalitetnih bez diplome, problem je do ovog što si sam napisao na kraju posta (a što sam boldovao).
Ima ljudi koji znaju, samo treba im pružiti bar neki minimum uslova rada, i naravno, platiti ih.
Malo ko želi da se zaj... "za dž", zato je i kadar takav kakav jeste. Doduše, ima par onih koji se malo ističu (u pozitivnom smislu), ali pitanje do kada će raditi na atv-u.
Daky je napisao:
Bilo je i vrijeme. Najave za Program plus su puno bolje odrađene, ali mislim da njih radi Hayat (koji definitivno ima najbolji vizuelni identitet u BiH).
Kad se sjetim koliko im je nekad za vrijeme mreže plus program bio kvalitetniji (američke serije Lost, Silent Witness, VIP, 4400, Domaćice, Simpsonovi, pa španske Korak naprijed, Serranosi, Moje drage komšije)... A sad im glavni adut Prija, Nindža ratnici, Zauvijek susjedi itd...
To je i poenta svega, džaba ti vizuelni identitet ako nemaš program...
(iako cijenim svaki pokušaj unapređenja vizuelnog identiteta kod naših medija)