banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 31 Jan 2010, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
akermon je napisao:
mr.no je napisao:
Ja vjerujem da je i u Srbiji i Hrvatskoj kablovska no1, ali isto tako mislim da je tamo rijec o ozbiljnim operaterima, koji ne zajebavaju svoje klijente (musterije). Na elti svaki put kad gledam neki film ili utakmicu, moram strijepiti da li ce kanal izdrzati do kraja tog sadrzaja ili da li ce biti kanala uopste.
Primjer 1: Prije, otprilike, mjesec dana nastelim se da gledam Sopranos na Fox crimeu u 00.30 (redovno gledam, s obzirom da sam, dok je serija bila emitovana na HRT-u, propustio neke epizode), kad ono Foxa ni iz glave, a na rasporedu je bila jedna od najzanimljivijih epizoda. Toliko sam bio bijesan da sam htio zvati na dezurni broj, ali sam se u zadnji cas predomislio.

Primjer 2: Jedva cekam da pogledam utakmicu Manchester United - Manchester City, kad Sportklub ispario. Popizdio, srecom jedan clan foruma javi da ima tekma na DSF-u.

Primjer 3: Gledam skoro neki film na RTS1, poslije dvadesetak minuta crnilo i kanali se nije vratio do ujutro.

Svaki put kad krene da pada kisica, nestane 10-ak kanala, Fox lifea nema u treuntku dok ovo pisem, jedno vrijeme se uopste nije mogla gledati emisija 6o minuta na FTV, Novu tv kad je Liga sampiona nekad iskljucuju, nekad ne, MTV-a zna da ne bude danima, itd., itd.....
Ako me Iptv rijesi ovih muka, naravno da cu ga uzeti (posebno ako jos budu imali bolju ponudu kanala, npr. Arenasport, HBO, cak i uz doplatu...), treba ipak cuvati zivce za starost. :)

Jao što si osjetljiv :D

Neznam ja nemam tih problema,bar primjetio nisam tih problema, desi se koji put nešto slićno da ali ništa strašno.
Ali nemoj mislit da problema na iptv neće biti, ja sam skoro siguran da iptv neće dobro proći, jer to je internet tv po telefonskim žicama i to zna ćesto da zaledi slika, pojavljuju se kockice i slićno. Neznam prićam ono što sam zasledio na forumima, kada dođe iptv onda će se pokazati ko je bio u pravu.

I još zasledio i u ovoj temi, kvalitet kablovske u elti se u zadnji godini vrlo poboljšao, jer vidim da nema nikakvih problema uopšte, osim koji kanal nekada zaledi i slićno, u zadnjoj godini. Bilo je dosta priće oko obaveznog zatamljivanja nove, rts,...
Internet radi stvarno odlićno, kada uvedu još dodatne pakete digitalne i telefonije onda će biti sve kako treba.
Nadam se uskoro na dodatne pakete.

Kao sto Vuk rece mogao bi ti prvo u osnovnu, ovo izbi oci ;) Nije covjek osjetljiv nego je realan, on PLACA kablovsku i za svoje pare ocekuje kvalitet - kojeg nema. Kakav god da ce iptv biti ne moze biti gori od Elte ni da hoce. Kvalitet kablovske u Elti je gori iz dana u dan, a ne bolji kao sto ti kazes, npr. internet JESTE bolji. Sto se neta tice stvarno nemam ni jednu zamjerku, ali zato televizija je dno dna.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2010, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
zerocool je napisao:
akermon je napisao:
mr.no je napisao:
Ja vjerujem da je i u Srbiji i Hrvatskoj kablovska no1, ali isto tako mislim da je tamo rijec o ozbiljnim operaterima, koji ne zajebavaju svoje klijente (musterije). Na elti svaki put kad gledam neki film ili utakmicu, moram strijepiti da li ce kanal izdrzati do kraja tog sadrzaja ili da li ce biti kanala uopste.
Primjer 1: Prije, otprilike, mjesec dana nastelim se da gledam Sopranos na Fox crimeu u 00.30 (redovno gledam, s obzirom da sam, dok je serija bila emitovana na HRT-u, propustio neke epizode), kad ono Foxa ni iz glave, a na rasporedu je bila jedna od najzanimljivijih epizoda. Toliko sam bio bijesan da sam htio zvati na dezurni broj, ali sam se u zadnji cas predomislio.

Primjer 2: Jedva cekam da pogledam utakmicu Manchester United - Manchester City, kad Sportklub ispario. Popizdio, srecom jedan clan foruma javi da ima tekma na DSF-u.

Primjer 3: Gledam skoro neki film na RTS1, poslije dvadesetak minuta crnilo i kanali se nije vratio do ujutro.

Svaki put kad krene da pada kisica, nestane 10-ak kanala, Fox lifea nema u treuntku dok ovo pisem, jedno vrijeme se uopste nije mogla gledati emisija 6o minuta na FTV, Novu tv kad je Liga sampiona nekad iskljucuju, nekad ne, MTV-a zna da ne bude danima, itd., itd.....
Ako me Iptv rijesi ovih muka, naravno da cu ga uzeti (posebno ako jos budu imali bolju ponudu kanala, npr. Arenasport, HBO, cak i uz doplatu...), treba ipak cuvati zivce za starost. :)

Neznam ja nemam tih problema,bar primjetio nisam tih problema, desi se koji put nešto slićno da ali ništa strašno.
Ali nemoj mislit da problema na iptv neće biti, ja sam skoro siguran da iptv neće dobro proći, jer to je internet tv po telefonskim žicama i to zna ćesto da zaledi slika, pojavljuju se kockice i slićno. Neznam prićam ono što sam zasledio na forumima, kada dođe iptv onda će se pokazati ko je bio u pravu.

I još zasledio i u ovoj temi, kvalitet kablovske u elti se u zadnji godini vrlo poboljšao, jer vidim da nema nikakvih problema uopšte, osim koji kanal nekada zaledi i slićno, u zadnjoj godini. Bilo je dosta priće oko obaveznog zatamljivanja nove, rts,...
Internet radi stvarno odlićno, kada uvedu još dodatne pakete digitalne i telefonije onda će biti sve kako treba.
Nadam se uskoro na dodatne pakete.

Kao sto Vuk rece mogao bi ti prvo u osnovnu, ovo izbi oci ;) Nije covjek osjetljiv nego je realan, on PLACA kablovsku i za svoje pare ocekuje kvalitet - kojeg nema. Kakav god da ce iptv biti ne moze biti gori od Elte ni da hoce. Kvalitet kablovske u Elti je gori iz dana u dan, a ne bolji kao sto ti kazes, npr. internet JESTE bolji. Sto se neta tice stvarno nemam ni jednu zamjerku, ali zato televizija je dno dna.

Hvala.
Kakvo pretjerivanje :lol:
Kvalitet kablovske svaki dan bolji, još kad uvedu dodatne digitalne pakete biće savršeno. Najbolje od svega jeste da za 12KM imam i analognu i digitalnu. Ovo je za svaku pohvalu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 00:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Još kad bi sve radilo... Kanali sporadično krepavaju, na digitalnoj jedno piše - drugo ide... takođe rikne s vremena na vrijeme... za svaku pohvalu :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 00:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
akermon je napisao:

I još zasledio i u ovoj temi, kvalitet kablovske u elti se u zadnji godini vrlo poboljšao, jer vidim da nema nikakvih problema uopšte, osim koji kanal nekada zaledi i slićno, u zadnjoj godini.

Nema nikakvih problema, osim sto povremeno zaledi poneki kanal, na ponekom nema slike, na ponekom tona, a na ponekom titla... Ostalo je sve OK.
Umjesto sto se prepucavate ovde sa korisnicima, mogli biste se potruditi da to popravite.
Kad su u Elti vec tako profesionalni onda cemo ovako: od sutra ja uzmem list papira i olovku i pisem kad nema kojeg kanala (evo npr. Fox lifea jos nema). Na kraju mjeseca saberem i umanjim racun po mojoj procjeni (npr. Fox lifea nije bilo pet dana, Sport kluba 2, SOS-a 4, RTS 1 nije bilo tri puta po 2-3 sata) i onda umjesto 12 platim, recimo, 7 KM. Elta nije pruzila uslugu na koju se ugovorom obavezala, pa necu ni ja cijenu na koju sam se ja ugovorom obavezao.
Vjerujem da mi profesionalci iz Elte to nece uzeti za zlo, vec naprotiv, da ce mi biti zahvalni, jer ce ih to podstaci ka korisnicima pruze jos bolju uslugu. Sta mislis Akermon?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 00:39 
Pripravnik
Pripravnik

mr.no je napisao:
akermon je napisao:

I još zasledio i u ovoj temi, kvalitet kablovske u elti se u zadnji godini vrlo poboljšao, jer vidim da nema nikakvih problema uopšte, osim koji kanal nekada zaledi i slićno, u zadnjoj godini.

Nema nikakvih problema, osim sto povremeno zaledi poneki kanal, na ponekom nema slike, na ponekom tona, a na ponekom titla... Ostalo je sve OK.
Umjesto sto se prepucavate ovde sa korisnicima, mogli biste se potruditi da to popravite.
Kad su u Elti vec tako profesionalni onda cemo ovako: od sutra ja uzmem list papira i olovku i pisem kad nema kojeg kanala (evo npr. Fox lifea jos nema). Na kraju mjeseca saberem i umanjim racun po mojoj procjeni (npr. Fox lifea nije bilo pet dana, Sport kluba 2, SOS-a 4, RTS 1 nije bilo tri puta po 2-3 sata) i onda umjesto 12 platim, recimo, 7 KM. Elta nije pruzila uslugu na koju se ugovorom obavezala, pa necu ni ja cijenu na koju sam se ja ugovorom obavezao.
Vjerujem da mi profesionalci iz Elte to nece uzeti za zlo, vec naprotiv, da ce mi biti zahvalni, jer ce ih to podstaci ka korisnicima pruze jos bolju uslugu. Sta mislis Akermon?

Ja nikoga iz elte na ovom forumu nisam video već mjesecima :lol:

Imaš pravo na svoje stavove, kao i ja i ostali.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 00:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Tako je. :) Ako stvarno nisi iz Elte, onda ti se izvinjavam. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 00:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
akermon je napisao:
Ja nikoga iz elte na ovom forumu nisam video već mjesecima :lol:

Pa, na forumu su ljudi iz Elte.
Baš su aktivni na temi o kablovskom internetu. Čak su uspjeli riješiti probleme par korisnika kablovskog internet, što je za pohvalu!

A statistika foruma pokazuje da je i "info elta" bio nedavno na forumu :wink:
Ja se dobro sjećam da je obećao prije nekoliko mjeseci da će odgovoriti na sva pitanja korisnika kablovske TV. :evil3:
Naravno, od odgovora ništa... još uvijek... ali on navraća povremeno na forum kao i još neki iz Elte... što dovoljno govori o odnosu operatera KTV "Elta kabel" prema korisnicima. :wink:
A što je najsmješnije ljude interesuje uvođenje jednog muzičkog, filmskog i, ako se ne varam, sportskog kanala.
Sitnica... i zaslužujemo odgovore.

Ti kao da ne primjetiš ili stvarno negiraš činjenicu da uposlenici KTV "Elta kabel" posjećuju forum.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 08:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
akermon je napisao:
Kvalitet kablovske svaki dan bolji, :

Mislis losiji?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 14:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Citiraj:
Razumljivo je da ćemo formirati dodatne različite televizijske pakete (sportski, filmski, dokumentarni, erotski itd.), a ići ćemo do brojke od 150 kanala u vrlo kratkom periodu.

:lol:
Opet prica o 150 kanala. :lol: Pa dokle vise?Dojadili ste sa time.Samo najave a nikad nista od toga.
Pa dajte popravite kanale na analognoj kablovskoj pa digitalizujte se koliko vam drago posle toga!Ili popravuite digitalu a analognu napustite.

Citiraj:
Novost će biti uvođenje prvih HD televizijskih programa u BiH već u aprilu.

HD programi u aprilu?
A evo sta su obecali 29.09.2008.:http://www.banjaluka.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=39293&start=0
info_elta je napisao:
U novu godinu ćemo ući sa jednim ili 2 televizijska programa u HD tehnologiji, sa tim ćemo odpoćeti sa emitovanjem programa visoke rezolucije i kvalitete. Ovo je poćetak digitalne televizije u kablu. Smatramo da je vrjeme za to.

Najavljeno za 2009,a pustaju tek u aprilu ove godine.

zerocool je napisao:
Kakav god da ce iptv biti ne moze biti gori od Elte ni da hoce. Kvalitet kablovske u Elti je gori iz dana u dan, a ne bolji kao sto ti kazes, npr. internet JESTE bolji. Sto se neta tice stvarno nemam ni jednu zamjerku, ali zato televizija je dno dna.

Kada krene IPTV videcemo sta ce biti.Gore od ovog ne moze.Kablovska TV losa a internet dobar.Ako nesto ne promene svi ce preci na IPTV.

mr.no je napisao:

Slazem se.Bilo je previse prekida poslednjih meseci.Neki kanali stalno nestaju,ton je los negde,nedosta je teletekst nekim kanalima...uvek nesto nedostaje.
Da su profesionalci umanjili bi oni sami racune.Ili bi namestili sve da radi kako treba!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bas su azurni radnici elte nemojte zajebavati evo meni su vec ostavili racun u sanducetu.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 14:30 
Veteran
Veteran

Nikad necu zaboraviti objasnjenje jednog njihovog eksperta koji je dosao da popravi evidentno losu sliku (slika nije bila losa u smislu rezolucije, vec smetnji), i tako pokusava on, i na kraju kaze: to vam je zato sto imate nov televizor :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 14:32 
Veteran
Veteran

Macr0 je napisao:
Nikad necu zaboraviti objasnjenje jednog njihovog eksperta koji je dosao da popravi evidentno losu sliku (slika nije bila losa u smislu rezolucije, vec smetnji), i tako pokusava on, i na kraju kaze: to vam je zato sto imate nov televizor :lol:

Vuk_samotnjak je napisao:
Bas su azurni radnici elte nemojte zajebavati evo meni su vec ostavili racun u sanducetu.

Pravi profesionalci :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 15:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:

Nije to nista cudno i ovi piloti iz elte sto se javljaju na forum vise puta su govorili da je kvar do marke "Samsung, Panasonik, Cajavec..." televizora kao "Panasonik" ne podrzava neke gluposti koje jedino elta u evropi posjeduje :lol: :lol: :lol: :lol:.

anoniman je napisao:

Pravi profesionalci :lol:

Sto se tice slanja racuna ruku na srce tu im ni elektricno nije ravno racun nikad nije omanuo ni dan zakasnjenja.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 15:27 
Veteran
Veteran

Kad im tehnicka podrska dodja na nivo racunovodstva, mozda i bude od njih nesto... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 15:45 
Veteran
Veteran

Macr0 je napisao:

Nije to nista cudno i ovi piloti iz elte sto se javljaju na forum vise puta su govorili da je kvar do marke "Samsung, Panasonik, Cajavec..." televizora kao "Panasonik" ne podrzava neke gluposti koje jedino elta u evropi posjeduje :lol: :lol: :lol: :lol:

Secam se one rasprave sa digitalne kablovske oko televizora marke Sony.Ispalo da je problem u Sony televizorima samo u BiH na kablovskoj :lol: A drugde rade normalno :lol:

A citao sam na forumu kako su radnici odgovorili svaki put kada bi neko napisao problem o kablovskoj(digitalnoj ili analognoj) i zalio se.Uvek bi prvo napisali:Kod nas je sve u redu!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2010, 22:23 
Veteran
Veteran

Namjeravao veceras gledati nastavak insidera o fudbalskoj mafiji na B92, ali ne da elta, a platio pretplatu... :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 01:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

B92 je katastrofa slike nema po par dana bez ikakvog objasnjenja
ja se i dalje molim bogu da oni(elta) izgore

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 10:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni se tv dio Elte cini kao posao iz snova
nista ne radis, primas platu i jednom u toliko vremena smognes snage da uzmes daljinski u ruke....i pojebes sve sto se sjebati moze, pri tome govoreci kako sve stima i velicajuci svoje ime kao da je rijec o Kim Jong Il-u
jbt to je cak bolje od drzavnih institucija :lol:

salu na stranu, volio bih kad bi se Eltin internet dio otcjepio pa da se skinem sa kablovske jer se tv-a preko nje ocigledno necu nagledati

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 15:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Elta najavila poskupljenje u Prijedoru, sa 9,00 KM na 10,70 KM.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2010, 16:04 
Pripravnik
Pripravnik

korisnik je napisao:
Elta najavila poskupljenje u Prijedoru, sa 9,00 KM na 10,70 KM.

Kakva je to bila do sada protekcija kod vas? :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]