Citiraj:
Razumljivo je da ćemo formirati dodatne različite televizijske pakete (sportski, filmski, dokumentarni, erotski itd.), a ići ćemo do brojke od 150 kanala u vrlo kratkom periodu.
Opet prica o 150 kanala.

Pa dokle vise?Dojadili ste sa time.Samo najave a nikad nista od toga.
Pa dajte popravite kanale na analognoj kablovskoj pa digitalizujte se koliko vam drago posle toga!Ili popravuite digitalu a analognu napustite.
Citiraj:
Novost će biti uvođenje prvih HD televizijskih programa u BiH već u aprilu.
HD programi u aprilu?
A evo sta su obecali 29.09.
2008.:
http://www.banjaluka.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=39293&start=0info_elta je napisao:
U novu godinu ćemo ući sa jednim ili 2 televizijska programa u HD tehnologiji, sa tim ćemo odpoćeti sa emitovanjem programa visoke rezolucije i kvalitete. Ovo je poćetak digitalne televizije u kablu. Smatramo da je vrjeme za to.
Najavljeno za 2009,a pustaju tek u aprilu ove godine.
zerocool je napisao:
Kakav god da ce iptv biti ne moze biti gori od Elte ni da hoce. Kvalitet kablovske u Elti je gori iz dana u dan, a ne bolji kao sto ti kazes, npr. internet JESTE bolji. Sto se neta tice stvarno nemam ni jednu zamjerku, ali zato televizija je dno dna.
Kada krene IPTV videcemo sta ce biti.Gore od ovog ne moze.Kablovska TV losa a internet dobar.Ako nesto ne promene svi ce preci na IPTV.
mr.no je napisao:
Nema nikakvih problema, osim sto povremeno zaledi poneki kanal, na ponekom nema slike, na ponekom tona, a na ponekom titla... Ostalo je sve OK.
Umjesto sto se prepucavate ovde sa korisnicima, mogli biste se potruditi da to popravite.
Kad su u Elti vec tako profesionalni onda cemo ovako: od sutra ja uzmem list papira i olovku i pisem kad nema kojeg kanala (evo npr. Fox lifea jos nema). Na kraju mjeseca saberem i umanjim racun po mojoj procjeni (npr. Fox lifea nije bilo pet dana, Sport kluba 2, SOS-a 4, RTS 1 nije bilo tri puta po 2-3 sata) i onda umjesto 12 platim, recimo, 7 KM. Elta nije pruzila uslugu na koju se ugovorom obavezala, pa necu ni ja cijenu na koju sam se ja ugovorom obavezao.
Vjerujem da mi profesionalci iz Elte to nece uzeti za zlo, vec naprotiv, da ce mi biti zahvalni, jer ce ih to podstaci ka korisnicima pruze jos bolju uslugu. Sta mislis Akermon?
Slazem se.Bilo je previse prekida poslednjih meseci.Neki kanali stalno nestaju,ton je los negde,nedosta je teletekst nekim kanalima...uvek nesto nedostaje.
Da su profesionalci umanjili bi oni sami racune.Ili bi namestili sve da radi kako treba!