Gazda1970 je napisao:
Taj je navodno zaposlen u polarisu. Prenosim samo ono što sam pročitao

Čitamo očito redovno isti forum.

Na žalost, po našeg kolegu, ostaće, ako je izvor relevantan, bez Arena paketa i RTS paketa. Ostaju, valjda, kao što si i ti napisao RTS 1, 2 i 3. Arena paket su već uklonili sa sajta, i sada je na listi kanala samo Arena 1. Ali, provajder kao što isti izvor navodi, ipak nastavlja sa radom.
Citiraj:
Polaris ne ukidaju. On ce i dalje nastaviti da radi.bez obzira sto ce ovi kanali izaci iz ponude. Vec su krenuli pregovori da u ponudu udju nekoliko kanala iz kopernikus grupacije, prva max,prva world,prva kick kao i happy rialiti, pa ce se ici i na pregovore oko sport kluba jer moraju se nadomestiti sportski kanali. Sigurno ce se upraznjena mesta popunjavati. Kada smo radili okretanje antena pre tri godine sa Hellas Sata na Bulgaria sat znam da je bilo nesto iznad 30.000 korisnika. Koliko ih je sad trenutno ne znam.
I posljednje:
Citiraj:
Zadnje sto sam danas cuo iz polarisa da ce nam stici nova oprema,pre svega novi resiveri verovatno isti kao sto koristi neosat u Bugarskoj znaci 4k igracke.
Po svemu sudeći izvor radi u Polarisu. Ili, za Polaris. Uglavnom veliki se lom/zaokret priprema. Koliko će na kraju sve ispasti dobro ili loše po korisnike ostaje da se vidi.