banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 31 Dec 2009, 16:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Sep 2009, 12:50
Kada nema nista pametno samo posjetim ovu stranicu i nasmijem se,kao dosao ja iz Novog Sada i slicno :D sta bi bilo da je otisao u neku svjetsku metropolu ali fino je to kada neko vidi Novi Sad bar,da se divi SBB-u :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 16:34 
Početnik
Početnik

A da zaboravih,covjek je posjetio i Albaniju usvemu tome :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 16:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
bukovski je napisao:
Kada nema nista pametno samo posjetim ovu stranicu i nasmijem se,kao dosao ja iz Novog Sada i slicno :D sta bi bilo da je otisao u neku svjetsku metropolu ali fino je to kada neko vidi Novi Sad bar,da se divi SBB-u :D :D :D

@ bukovski
Citiraj:
Ukupno postova: 15
Citiraj:
Najaktivnija tema: Elta Kabel
14 Postova

:evil3: :lol:

Pa lepo,14 postova tvoje kritike na temi,ali uglavnom kritike i podsmevanja na racun drugih koji ucestvuju u diskutovanju. :roll: Da covek pomisli svasta...

Covek je napisao sta je sve video i ima pravo da to uradi.SBB u Srbiji mozda ima nekad problema ali se slika FOLKelte ne moze porediti sa SBB.I SBB postuje korisnike.I ubaciuje kanale koji su interesantni korisnicima.FOLKelti su samo vazni folk kanali.Ko j... filmove,sport,drugu muziku... samo ubacuju narodnjake.
Bio sam i vani i u bivsoj Jugi i zadnje sto je bilo jeste gledanje tv,ali znao sam nekad prebaciti kanael cisto reda radi.FOLKelta se ne moze porediti ni sa cim jer ne mogu se porediti amatri sa pravim kablovskim tv...

Na elti 48 sati! bude ukocena slika na jednom kanalu!Bilo bi i duze da nisu ljudi na forumu prijavili kvar.Na ovom forumu jer su iz elte nesposobni da pokrenu vlastiti.
Gradski kanali u FOLKelti imaju losu sliku,kada padne kisa ili duva povetarac nestane dobar deo kanala...jos uvek veliki broj kanala nema kvalitetnu sliku ili ton... :angry4: :angry4: nisam bio u Albaniji,ali ovako nesto sto radi FOLKelta nisam videu u mestima gde sam bio!Amaterizam.100%! :mad:

A o odnosu sa korisnicima sto se vidi iz ove teme i jos jedne o FOLKelta kablovskom internetu.Sreca pa je najavljen IPTV,a tada cao!

PS Eto ima jos folk kanala u najavi,pa nek'se pripreme"inzenjeri"FOLKelte.Trebace ih ubacivati u semu!

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
anoniman je napisao:
bukovski je napisao:

@ bukovski
Citiraj:
Ukupno postova: 15
Citiraj:
Najaktivnija tema: Elta Kabel
14 Postova

:evil3: :lol:

Pa lepo,14 postova tvoje kritike na temi,ali uglavnom kritike i podsmevanja na racun drugih koji ucestvuju u diskutovanju. :roll: Da covek pomisli svasta...

Covek je napisao sta je sve video i ima pravo da to uradi.SBB u Srbiji mozda ima nekad problema ali se slika FOLKelte ne moze porediti sa SBB.I SBB postuje korisnike.I ubaciuje kanale koji su interesantni korisnicima.FOLKelti su samo vazni folk kanali.Ko j... filmove,sport,drugu muziku... samo ubacuju narodnjake.
Bio sam i vani i u bivsoj Jugi i zadnje sto je bilo jeste gledanje tv,ali znao sam nekad prebaciti kanael cisto reda radi.FOLKelta se ne moze porediti ni sa cim jer ne mogu se porediti amatri sa pravim kablovskim tv...

Na elti 48 sati! bude ukocena slika na jednom kanalu!Bilo bi i duze da nisu ljudi na forumu prijavili kvar.Na ovom forumu jer su iz elte nesposobni da pokrenu vlastiti.
Gradski kanali u FOLKelti imaju losu sliku,kada padne kisa ili duva povetarac nestane dobar deo kanala...jos uvek veliki broj kanala nema kvalitetnu sliku ili ton... :angry4: :angry4: nisam bio u Albaniji,ali ovako nesto sto radi FOLKelta nisam videu u mestima gde sam bio!Amaterizam.100%! :mad:

A o odnosu sa korisnicima sto se vidi iz ove teme i jos jedne o FOLKelta kablovskom internetu.Sreca pa je najavljen IPTV,a tada cao!

PS Eto ima jos folk kanala u najavi,pa nek'se pripreme"inzenjeri"FOLKelte.Trebace ih ubacivati u semu!

Nisam dugo korisnik elte ali znam koje stvari su istinite i koje ne. Mene interesuje samo dobra usluga i nista drugo ali ne treba gaziti po onome što je dobro. Neznam čemu treba vrijedjati eltu i nazivati je folkelta, ako ti smetaju onda neznam što koristiš njihove usluge?
To za fox life jeste sramota, zvao sam i kao se izvinjavaju se da je kvar toliko trajao.

Kod mene kvalitet slike je kod skoro svih kanala dobar i ton, osim fox life ima slabiju sliku i kanal d.....

A što se tiće interneta od elte, ODLIĆAN je, cjena ugodna :wink:

Njihov odnos do korisnika uvjek je do sada bio odlićan bar za mene :wink:

Dobio sam jos neke informacije, da će u Elti odmah posle nove uvesti nekoliko novosti na kablovskoj i internetu :)

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Internet jeste odlican, tu se niko ne moze zaliti i da hoce, i ljudi kad god bude neki problem vezano za net odmah srede, kao da je nije ista firma, ovi sto su zaduzeni za televiziju ispadaju kao amateri kad se poredi sa ljudima koji su zaduzeni za internet..

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ljudi, ja sam potpuno uvjeren da su ovi likovi sa malo postova zapravo eltini ljudi koji im popravljaju prosjek kritika. Stil pisanja im je isti kao elta-info-u.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
points je napisao:
Ljudi, ja sam potpuno uvjeren da su ovi likovi sa malo postova zapravo eltini ljudi koji im popravljaju prosjek kritika. Stil pisanja im je isti kao elta-info-u.

Хахахаха, и ја нешто контам ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2009, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Zašto koristim njihove usluge? Zato što nemam izbora, zato što su podijelili grad popola i prisiljen sam da ih koristim. Kvalitet... srednja žalost, ali djeluje za mrvu bolje od Netkoma. E sad, da smiju ulaziti na "tuđu" teritoriju, da budu prava konkurencija jedni drugima, e tu bi već mogli očekivati neka poboljšanja... ovako, ništa. Kao imaju digitalu, ali je samo imaju, ništa više od toga. Malo radi, malo neradi, stalno nekakve promjene... Što se tiče interneta, tu ne mogu puno reći, nemam sreću da ih koristim :D Ali se sjećam situacije kad sam bio kod kolege i neće da prođe konekcija: nazovemo teh. podršku, obrazložim problem, kao dajte korisničko ime; konstatacija da je modem nakačen (i onda naravno moja da sam to već vidio na modemu); onda moje pitanje da li dolaze pokušaji konekcije sa naše strane, odgovor: "Mi to ne možemo vidjeti". Molim?!?
Biće bolje (nadajmo se)...

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 15:51 
Početnik
Početnik

Mozda ovi likovi sa malo postova nisu bas toliki bolesnici da po citav dan listaju kanale na tv-u i vise na racunaru 24.sata dnevno 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Hoćete da kažete umjesto što bi trebali popravljati kvarove, oni drkaju qurac i pišu hvalospjeve o sebi? :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2010, 21:43 
Veteran
Veteran

filozof sa vrbasa je napisao:
Hoćete da kažete umjesto što bi trebali popravljati kvarove, oni drkaju qurac i pišu hvalospjeve o sebi? :-?

Izgleda da je tako. :lol: A ljudi im postavili pitanja jos davno a oni nece da odgovore...
Jode je napisao:
points je napisao:

Хахахаха, и ја нешто контам ... :lol:

:lol: :lol: Stvarno se da primetiti po stilu pisanja...
akermon je napisao:

Kod mene kvalitet slike je kod skoro svih kanala dobar i ton, osim fox life ima slabiju sliku i kanal d.....

A što se tiće interneta od elte, ODLIĆAN je, cjena ugodna :wink:

Njihov odnos do korisnika uvjek je do sada bio odlićan bar za mene :wink:

Dobio sam jos neke informacije, da će u Elti odmah posle nove uvesti nekoliko novosti na kablovskoj i internetu :)

Bas lepo sto je kvalitet slike i tona kod tebe dobar.Ali kod mene kvalitet nekih kanala gledam nije dobar.A nije dobar ni u drugim delovima grada.Procitaj samo komentare na temi.Javljaju se korisnici iz celog grada i svi imaju probleme sa odredjenim kanalima.

"Odlicna slika"se vidi kad se prebaci na Bel.Gradska TV a slika uzasna na kabovskoj!A na drugoj temi je neko uslikao i stavio sliku Bela.Slika je bolja nego sto je sada slika na kablovskoj.Ima jos primera.

A sto se tice novosti u FOLKelti.Evo prosla nova godina pa nema novosti...Videcemo sta ce biti.
Verovatno jos neki folk kanal :lol:
A do tada bi mogli popraviti sliku i ton na nekim kanalima i vratiti teletekst na nekoliko kanala.
zerocool je napisao:
kao da je nije ista firma, ovi sto su zaduzeni za televiziju ispadaju kao amateri kad se poredi sa ljudima koji su zaduzeni za internet..

Potpisujem

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 02:03 
Početnik
Početnik

Slazem se da je kvalitet bel kanala los,sto se mene tice mozete ga i skinuti ali napravite ga zbog ovih ljubitelja folk muzike.Nadajmo se da ce i bel poceti emitovati digitalni signal pa ce ljudi biti zadovoljni :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 17:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
bukovski je napisao:

jbg ne biram ja gdje ce me posao odvesti, a ovo sam iskoristio da napravim poredjenje kanala koji se pustaju u SBBu u NS i BGD, gdje je razlika u lokalnim kanalima, dok kod Elte variraju strani kanali po raznim mjestima
interesantno nisi se javljao kad sam se javljao iz BGD-a :)
btw javljanje iz neke od svjetskih prestolnica ne bi ni imalo smisla, jer vec na poredjenju sa susjednim zemljama Eltina CATV ispadne kao pokusaj nezaposlenog studenta da iz garaze pokrene biznis

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2010, 20:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
BSE je napisao:
btw javljanje iz neke od svjetskih prestolnica ne bi ni imalo smisla, jer vec na poredjenju sa susjednim zemljama Eltina CATV ispadne kao pokusaj nezaposlenog studenta da iz garaze pokrene biznis

He, he, sad ce se u elti nafurati da su svi glavom i bradom Steve Jobs...
Odmah ce izbaciti iElta paket usluga :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 10:39 
Veteran
Veteran

digitalija je napisao:
BSE je napisao:

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2010, 00:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
akermon je napisao:

digitalija je napisao:

Aaaaa, znači to je taj novitet kojeg su najavili... iElta
:lol: :lol: :lol:

Šala, ofkors al'... možda i bude iElta ako uopšte bude noviteta...

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2010, 16:27 
Početnik
Početnik

Moze li iko postaviti spisak kanala na SBB u Novom Sadu posto sam tu svjetsku metropolu posjetio zadnji put 1999.godine.Vjerovatno oni nemaju te smecarske folk kanale, vecina su njihovi ali ih samo izvoze izgleda... :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 13:59 
Veteran
Veteran

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
akermon je napisao:

digitalija je napisao:

Aaaaa, znači to je taj novitet kojeg su najavili... iElta
:lol: :lol: :lol:

Šala, ofkors al'... možda i bude iElta ako uopšte bude noviteta...

:lol:

koliko su samo oni najavljivali...pa nista nisu ispostovali...seca li se iko najave na racunima i info kanalu da ce biti razni paketi za digitalnu i koliki ce biti broj kanala u digitalnoj kablovskoj...ili da ce znacajno povecati broj kanala u analognoj...sa sve datumima kad bi se to desilo..pa na kraju od svega toga veliko NISTA!

mozda te novitete izbace posle srpske nove god. ili posle doceka nove 2011 :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Ne znam da li je neko pitao ovo, ne da mi se citati, ali kako se zove ovaj novi kanal na Elti? Prikazuje uglavnom filmove (koliko sam uspio skontati), i to lose, kao i sve jedan filmski program na nasoj kablovskoj.
(TCM zna prikazivati i dobre filmove, ali uglavnom prije 21:00, tako da nam to nista ne znaci)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 15:36 
Veteran
Veteran

malteras je napisao:
Ne znam da li je neko pitao ovo, ne da mi se citati, ali kako se zove ovaj novi kanal na Elti? Prikazuje uglavnom filmove (koliko sam uspio skontati), i to lose, kao i sve jedan filmski program na nasoj kablovskoj.
(TCM zna prikazivati i dobre filmove, ali uglavnom prije 21:00, tako da nam to nista ne znaci)

Da nije Bel?
to je novi stari kanal...samo im je znak cudan...deluje da je napisano 51...ima forumasa koji misle da taj znak znaci nesto drugo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]