bukovski je napisao:
@ bukovski
Citiraj:
Ukupno postova: 15
Citiraj:
Najaktivnija tema: Elta Kabel
14 Postova
Pa lepo,14 postova tvoje kritike na temi,ali uglavnom kritike i podsmevanja na racun drugih koji ucestvuju u diskutovanju.

Da covek pomisli svasta...
Covek je napisao sta je sve video i ima pravo da to uradi.SBB u Srbiji mozda ima nekad problema ali se slika FOLKelte ne moze porediti sa SBB.I SBB postuje korisnike.I ubaciuje kanale koji su interesantni korisnicima.FOLKelti su samo vazni folk kanali.Ko j... filmove,sport,drugu muziku... samo ubacuju narodnjake.
Bio sam i vani i u bivsoj Jugi i zadnje sto je bilo jeste gledanje tv,ali znao sam nekad prebaciti kanael cisto reda radi.FOLKelta se ne moze porediti ni sa cim jer ne mogu se porediti amatri sa pravim kablovskim tv...
Na elti
48 sati! bude ukocena slika na jednom kanalu!Bilo bi i duze da nisu ljudi na forumu prijavili kvar.Na ovom forumu jer su iz elte nesposobni da pokrenu vlastiti.
Gradski kanali u FOLKelti imaju losu sliku,kada padne kisa ili duva povetarac nestane dobar deo kanala...jos uvek veliki broj kanala nema kvalitetnu sliku ili ton...

nisam bio u Albaniji,ali ovako nesto sto radi FOLKelta nisam videu u mestima gde sam bio!Amaterizam.100%!
A o odnosu sa korisnicima sto se vidi iz ove teme i jos jedne o FOLKelta kablovskom internetu.Sreca pa je najavljen IPTV,a tada cao!
PS Eto ima jos folk kanala u najavi,pa nek'se pripreme"inzenjeri"FOLKelte.Trebace ih ubacivati u semu!