banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2012, 08:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
sinip je napisao:
И на исту причу у којој "нешто" напаја Телекомову инфраструктуру кад нестане струје. Али за то "нешто" терба и паре да се потроше... А ко је то видио у данашње вријеме.

Nema tu puno pametovanja. Zna se sta napaja telekomovu infrastrukturu,ali isto tako zna se na kojem principu radi telekomov link, a na kojem kablovski, zna se kuda ide jedna infrastruktura, a kuda druga, zna se da gradska uprava ni dalje ne dopusta kopanje, ali telekom je za svoje potrebe prekopao grad. Mijesas kruske i jabuke...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 13:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Apr 2010, 16:13
Koliko ja znam, cijeli jedan sprat Telekomove zgrade je jedan veliki UPS, tj, akumulator, spreman za nestanank struje. Ali to je nebitno... Bitno je da ja ne mogu da upalim prevod na resiveru Synaps CHD-3000. :) Je l' zna neko u cemu je problem? Hvala, jos jednom!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 14:44 
Veteran
Veteran

Ovdje pricamo o ispadima struje u pojedinim dijelovima grada, a ne o ispadu kompletne centrale. Sto se tice sinapsa i prevoda trebalo bi da rad. Koja je verzija sw-a?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 15:15 
Voajer
Voajer

SW verzija je 06020a00_3.3.20.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 15:37 
Veteran
Veteran

Znaci menu, system, osd setting, subtitle display = ON, a pod menu, language, subtitle language meni stoji english. Verzija sw-a je 06020a00_3.0.70., dakle stariji.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 16:26 
Voajer
Voajer

Kod mene ide menu>preference>miscellaneous settings>subtitle auto - ON, i language - sve english... Dok gledam programe, pritisnem zuto dugme, izaberem scc ili srb, pa OK, i nista... Imas li neki prijedlog? Moze li se uraditi downgrade sw-a?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
amadeus je napisao:
Ovdje pricamo o ispadima struje u pojedinim dijelovima grada, a ne o ispadu kompletne centrale. Sto se tice sinapsa i prevoda trebalo bi da rad. Koja je verzija sw-a?

Овде причамо да немате УПС ни за централу па испад струје од 5 секунди узрокује да нико идућих 2-3-4-5 минута нема програма. :) Макар је тако у Добоју, ти "даљински гледај" за БЛ.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
sinip je napisao:
Де мало прочитај дискусије о Елти (ако немаш преча посла) па ћеш да видиш да није. :)

Nema tog citanja koje me moze ubjediti da je normalno, da manje vise svaki dan ulazis u kafic CIJI NIKAD NISI GOST, da se upises u knjigu zalbe, kako ne valja ovo, kako ne valja ono. To se naprosto extremno kosi sa zdravim razumom. Nema tog pisanja i citanja koje me moze ubjediti u drugacije.

Па кад те не би мрзило да прочиташ, прије него уклижеш у дискусију, видио би да сам 3+ година имао то "задовољство" да користим Елту за ТВ, а мој стари и даље има, као и неки моји пријатељи, тако да теза да се уписујем у књигу жалби кафића чији никад нисам гост не стоји, али уопште. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2012, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
sinip je napisao:
MuskoBre je napisao:
sinip je napisao:
Де мало прочитај дискусије о Елти (ако немаш преча посла) па ћеш да видиш да није. :)

Nema tog citanja koje me moze ubjediti da je normalno, da manje vise svaki dan ulazis u kafic CIJI NIKAD NISI GOST, da se upises u knjigu zalbe, kako ne valja ovo, kako ne valja ono. To se naprosto extremno kosi sa zdravim razumom. Nema tog pisanja i citanja koje me moze ubjediti u drugacije.

Па кад те не би мрзило да прочиташ, прије него уклижеш у дискусију, видио би да сам 3+ година имао то "задовољство" да користим Елту за ТВ, а мој стари и даље има, као и неки моји пријатељи, тако да теза да се уписујем у књигу жалби кафића чији никад нисам гост не стоји, али уопште. :)

Razlika je minorna. Ti se upisujes u knjigu zalbe kafica ciji si gost NEKAD BIO, i iznosis negativne kritike za TRENUTNU uslugu kafica, gdje ti vise ne ides :roll: . Sve sam cuo, ali da se neko upisuje u knjigu zalbe, jer NEKI NJEGOVI prijatelji (roditelji, prijatelji, nebitno) nisu zadovoljni uslugom, e to jos nisam cuo. Toliko o uklizavanju :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ОК, ја знам да ја теби идем на живце, али то те и даље не оправдава да нећеш да прочиташ шта напишем. :) Значи, кад одем код старог, који ИМА Елта ТВ онда видим шта је и како је. Јел видиш сад или треба још већим фонтом? И да, да се исправим, није 3+ него 2+ година, моја грешка.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 09:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da,odes kod starog,prijatelja,koji nije bio zadovoljan uslugom u nekom restoranu,i ti onda udri u taj restoran,da upises kritike u knjigu zalbe,iako ti nisi gost tog restorana vec duze vrijeme.Jako razumno i logicno.A ti pojacavaj font:-)

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Теби човјек и кад би нацртао ти не би сконтао. Дал зато што нећеш, или стварно не конташ, да знаш да ми пуца нека ствар... Углавном EOD ш'о би рекли лАмери...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koji dio od ovoga sto sam ja naveo ne odgovara istini?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

EOD = End Of Discussion. Путуј игумане...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 10:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A manastir?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2012, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Da prekinem ovu gore prepirku sa jos jednim starim pitanjem za Eltine radnike ovdje,kad cete uvoditi nove programe za mmds u Banja Luci posto imamo duplo manje nego ovi na kablu,a vise placamo

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
@sinip

Kad toliko pljuješ Eltu, ne kontam zašto ne uvedeš starom nek drugu opciju.... IPTV, CS, Total ?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Стари има 8 банки, ЦС му је прекомпликован, све и кад би имао нет, а нема, самим тим отпада и ИПТВ, а о Тоталу сам размишљао, могло би ако дају да се намонтира опрема "о свом трошку" а они само дадну пријемник у најам, јер је то бесплатно. На крају крајева џебени прикључак кабловске је ономад плаћен неких 100+ КофолМарака, не сјећам се тачне цифре. Или кад би Блиц дошао са ТВ-ом до Добоја, јер бих га онда скинуо и са Телекомове телефоније, али бојим се да то неће дочекати...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ssaassaa je napisao:
Da prekinem ovu gore prepirku sa jos jednim starim pitanjem za Eltine radnike ovdje,kad cete uvoditi nove programe za mmds u Banja Luci posto imamo duplo manje nego ovi na kablu,a vise placamo

Evo slao Elti mejl i sta su mi odgovorili citiram njih,gresaka u tekstu mnogo.

Poštovani,

Za sada nama najava proširenja programske šeme za MMDS, što ne znači da će
se desiti u skorijoj budućnosti.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 19:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]