palpantine je napisao:
za vikend sam bio u Prijedoru i primjetio da tamo elta ima zone rijaliti, tv 1000 i spice za razliku od bl.A konkurentni operater koji ja koristim u pd ima: Avalu,hema, kopernikus, metropolis,es bundes,viasat history,bbc prime,nat geo wild, vh1.discovery l&t, euronews,atlas i jos par djecijih kanala, naravno jos i sve kanale koje ima elta za 9km.Ugledajte se malo na njih,dok vi vjecate vec vise od mjesec kojih cete 8 kanala da ubacite
Ima, manje više sve što si nabrojao. Pitanje je dokle će sve to imati i kako, pored svega nabrojanog, objašnjavaš to da je dobar dio korisnika tog "konkurentnog" operatera prešao na našu kablovsku televiziju ( nije neki reklamni trik ) ?
Druga stvar:
Cortex mislim da bi stvarno bilo krajnje vrijeme da pozoveš servis na broj 065/600-795 prije nego što počneš da pišeš .... po forumu. Svaki dan od 08:00 do 22:00 kolega ili ja se javljamo na taj telefon. I nije bitno kada se to desi niti koliko traje samo nam molim te javi da ustanovimo u čemu je problem, jer mislim da ovo nema smisla. Jer jednostavno možeš da utvrdiš u čemu je problem - kada ti se to isto desi pređi kod najbližeg komšije i provjeri da li je i kod njega ista stvar. Ako jeste onda je kvar do nas a ako nije... Ali u svakom slučaju se javi da pogledamo.
PS. Ovo što si rekao "... još jedan vikend u Prijedoru bez pola kanala..." - nemam riječi... - nemaš nikakvog razloga da se bojiš samo pozovi servis....