banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: vicom voditeljke
PostPoslato: 29 Jul 2004, 17:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Jun 2004, 14:12
te ceru koje kao sviraju i duvaju i razvlace instrumente su zapravo BEND VICOMA!!!!!!
kuzite! to su voditelje svih emisija i oformili kao bend i sviraju i to!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2004, 18:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
points je napisao:
jedine koje nisu seljanke na vikomu su sanja vasiljević, ona se čini OK., i milana radonjić, ona je završila gimnaziju haha

ajd malo pojasni ko su te dvije.vjeruj nikome nepada napamet da uci njihova imena napamet.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2004, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
sanja, ona crna mršava fino govori, a milana crna i nije mršava :) mislim da ona nekad vodi ono nedeljno popodne

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ma sve su to krampovi i to nevidjeni.
najelo se kajmaka i odmah misli da moze stati pred kameru

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 21:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
mangia je napisao:
ma sve su to krampovi i to nevidjeni.
najelo se kajmaka i odmah misli da moze stati pred kameru

:lol: :lol: :lol:
hljeba i igara :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2004, 00:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 11:01
Da,da>>>, ahahaha, imate pravo,>>>kada one cure sviraju! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ona jedna uzela harmoniku i sva se zanijela, pa kao pritisce i pjevusi uz pjesmu. Ko' profesionalac! Cini mi se da jedna udara ,kao ,u pitanju su, bubnjevi!
Najgore su zelje, cestitke i pozdravi! Pa onda pocne da tandara! Mene bude sramota nekih gostiju, ozbiljno!
Medjutim, ni tu nije kraj! Ukoliko su se ''''muzicari'''' umorili, onda je tu Vidovita Zorka!
Da pojasnim- ako nisu narodnjaci onda su to emisije , slabo opremljene, o bioenergiji!
Medjutim, ni tu nije kraj!
Ukoliko nije ni jedno od toga, onda je tu '' POZOVI MEEEEEEEE! 094/55-30-32! Cuces sve o cemu si se interesovao do detalja!''
Mislim, to je jako lijepo gledati u prisustvu cijele porodice!

Jedino sto imaju dobro je Glas Amrike i onaj doktor sto prica o raznim stvarima. btw. zna li neko kada ima njegova emisija?

Kraj
Poz i naravno STEJ KUL

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2004, 02:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Vasi informaciono komercijalni mediji..... evo malo i mene posto sam i ja iz Gradiske.... sta reci nego....(nista ni reci, to samo treba vidjeti i smijati se) ja kad sam vidio onaj VIKOM BEND(znam ih par posto su moje godiste), ja sam narode plako, valjo se po podu 1h nisam mogao doci sebi.... ali sta ces ti kad ovi sa "brda" okolnih... ajde baja poceraj jednu pivu i pojacaj tu stoju....
Znate li kako u Turjaku(selo u okolini Gradiske)bare cure:
"Mala os bombon, os dva! :wink: )).. jebi ga, ljudi od tog imaju pare, vicom najvise para zaradjuje pa vi vidite.... sve u svemu smiurija teska....
Aj uzdravlje
PS: Britney sta ima ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2004, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

znam ih i ja nažalost :) nekidan sam sreo kevićku i htio tražiti autogram :lol: :lol: :lol: a jadna majko tek kad se počnu hvaliti onim "oskarima"!!! :lol: :lol: :lol: kako im se samo da plaćati da bi to podobijali...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2004, 12:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
Neki dan sam na vicomu gledao odlicnu emisiju mislim da se zove Misterije postojanja,inace tema je bila darvinizam.Stvarno sam se zapanio kad sam cuo dokaze kako je ta teorija bila glavni adut za nastanak i fasizma i komunizma.Ovo se netice teme ali eto,ima i pozitivnih stvari na toj televiziji.
I da,jos gledao nekog intelektualca(kazem tako jer nemam pojma koja mu je profesija) imao je odlicnu emisiju o moralu i ljudskim "glupostima" ako neko zna kad je nastavak te price posto sam cuo da ce biti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2004, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

čak i kad se desi da imaju neku bolju emisiju, negledljiva je zbog fenomenalnog zvuka i zagasite slike...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2004, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
REDandBLUE je napisao:
Neki dan sam na vicomu gledao odlicnu emisiju mislim da se zove Misterije postojanja,inace tema je bila darvinizam.Stvarno sam se zapanio kad sam cuo dokaze kako je ta teorija bila glavni adut za nastanak i fasizma i komunizma.Ovo se netice teme ali eto,ima i pozitivnih stvari na toj televiziji.
I da,jos gledao nekog intelektualca(kazem tako jer nemam pojma koja mu je profesija) imao je odlicnu emisiju o moralu i ljudskim "glupostima" ako neko zna kad je nastavak te price posto sam cuo da ce biti.

sta skinu dsf-a pa prevedu ?
i jel im svira band u pozadini :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2004, 01:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Naucne emisije su im, pa dobro nisu bas iz praistorijskog doba... vec negdje su radjene 80-ih.... vidi se da su ljudi onako glupo obuceni i imaju glupne frizure... a i kamera je stara... a sto se tice tog lika, cak sam iso da njegovo predavanje, nazalost samo jedno, posto je lik stvarno pametan.. a ima puno tema za pricanje... samo nemosh se sjetiti kako se zove... i gledam ga stalno kad bude na tv-u, to je i jedino sto gledam na vikomu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2004, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

opet mi pada na pamet nešto u vezi vikoma :evil: kako mrzim te seljačine. njihov kanal se miješa u dosta programa - bar ovdje na području gradiške. npr. sad se ispod rtl televizije vikom miješa! o dabogda krepali, pa možemo li potpisati ikakvu peticiju protiv vikoma?

osim rtl-a, "vide se" i ispod nove, pinka bh...
a trenutno im je nešto crklo pa se jedva vide u gradišci (a odavde su nažalost) a ipak se miješaju u druge kanale :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]