banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 04:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2004, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
points je napisao:
ozbiljno, a stvarno smiješno izgledaju na njemu. bijeli su ko snijeg... pretjerano :lol:

boze :lol:

dodik se ne smije tako cesto na TV sto i nije primjereno da se u informativno-politickim emisijama smije od uva do uva :lol: , stoga to niste ranije primijetili ......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2004, 23:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2004, 09:50
stvarno mi je jako zao sto ove nase televizije su smece,pa samim tim i omladinski forum,a sto se tice dodika mislim da se izlizao previse a novi zubi mu dobro dodju,za komentar drugih :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2004, 09:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
gledajte veceras sh. mozda bude kakvih osmomartovskih cestitki:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 08:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

i?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 08:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

i?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 08:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

i?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2004, 19:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Gledao sam sinoc O. Forum i slobodno mogu reci da sam razocaran odabirom gostiju, pogotovo ovih tzv. Velikacnih Srba iz SDS i PatriotBoysa

Onaj iz SDS je samom svojom pojavaom pokazao da ga ne vrijedi slusati i gledati osim dobro zatvorenih usiju i ociju. O onom buducem zubaru ne bih trosio rijeci. Mislim, stvarno ako misli nesto da iznosi neka se dobro pripremi za emisiju, bog te mazno nije to kafana pa da sbake nebuloze tek tako prolaze kao da nista nije bilo.

Naravno, kritika ide i samom voditelju jer je trebao pozvati druge goste jer ovi ne da su nas obrukali, malo je reci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2004, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
neo77 je napisao:
O onom buducem zubaru ne bih trosio rijeci. Mislim, stvarno ako misli nesto da iznosi neka se dobro pripremi za emisiju, bog te mazno nije to kafana pa da sbake nebuloze tek tako prolaze kao da nista nije bilo.

mozes li mi reci samo ime tog mladog g-dina ako se sjecash ?:)

vidjela sam u prolaazu da je tema bila nacionalizam, ali nisam gledala, a izgleda nisam puno ni propustila :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 06:28 
Majstor
Majstor

Cedo...mislim... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 06:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2003, 10:16
ne diraj cedu,momak je kralj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 07:00 
Majstor
Majstor

Vodi ga sebi kuci i ne pustaj ga ni pod koju cijenu iz nje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik

Ne svatam,sta ti je momak zgrijesio,iznio je svoje misljenje i misljenje vecine nas,pravih srba i to sve na drzavnoj tv i bez imalo ustrucavanja,a tebi ako to smeta,sta bi ti ja?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 09:20 
Majstor
Majstor

Hoces reci da ste ti ili on praviji ili veci Srbi od mene? On sto lupeta na drzavnoj televiziji a ti sto ga slusas ne razmisljajuci uopste o onome sto cujes. Narodu je najlakse reci ono sto voli da cuje.

Da sada imam negdje transkript njegovih teza, dokazao bih ti bez po muke da je momak, blago receno, neupucen u ono o cemu se usudio pricati na drzavnoj TV.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 10:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Momak ne osjeca BiH kao "svoju", nema osjecaj pripadnosti "bosancima"..i iskren je. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 10:14 
Pripravnik
Pripravnik

Momku kapa dole u svakom slucaju,ipak je on skupio hrabrosti da ode tamo i da kaze ono sta misli,kaze da ne navija za BiH,i da bi volio da ovo bude Srbija (a sto to nije trenutno moguce,ni ja,ni ti,ni on tu ne mozemo nista) sta sad,treba da ga pljujemo zbog toga :roll: tacno je da je rekao ono sto mi svi volimo da cujemo,i ja ga postujem zbog toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
koja crna drzavna tv ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 12:04 
Majstor
Majstor

Heh, vidis glavna razlika izmedju njega i mene je zato sto ja Bosnu ne bih prepustio samo drugima. Uostalom, ni sam se ne osjecam Bosancom, ako je do toga, ali imam potrebu da se i ja itekako pitam u vezi Bosne i da polazem puno pravo na nju.
Srbi ne trebaju da se odreknu Bosne i to je najveca greska od svih mogucih koju mozemo da napravimo. A Srbi su se, prateci galamdzije, u skorijoj proslosti vec odricali i Hrvatske i Sarajeva zarad srpstva i Srbije, tako da ih sada tamo nema a mogli su danas vedriti i oblaciti.

Inace, sva ova spika je suplja jer cemo ionako svi za 10-15 godina biti u jednoj drzavi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 18:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Konacno neko da kaze pravu stvar.Najveci problem nas Srba je to sto smo kao ovce slusali politicari koji su nas vodili tokom rata i mislili da je to jedino ispravno razmisljanje.
Pa ljudi,nasa najveca glupost je sto ne govorimo da je BiH nasa drzava.Pa zasto smo se odrekli BiH?Bosna I Hercegovina je nasa,koliko je i hrvatska i bosnjacka.Zasto mislimo da oni imaju vece pravo na BiH od nas?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
potpisujem ono sto su napisali neo i miki.

i pitam jos jednom

ZASTO BI HRVATI I MUSLIMANI IMALI VECE PRAVO NA BIH OD NAS SRBA. CAK STA VISE. MI OVDJE SA KATOLICIMA ZIVIMO OD 7 ILI 8 VIJEKA. MUSLIMANI SU DOSLI SA TURSKIM OSVAJACIMA, DAKLE U 15 VIJEKU.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2004, 20:05 
Majstor
Majstor

Evo kao da sam znao sta ce desiti... Ja dizem galamu vec dva dana na ovu temu i spiku tipa ,,a'la Seselj & Cedo'' a veceras Vam je na HTV-u lekciju o ponasanju mogao odrzati Ante Gotovina kad vec nema pametnog Srbina sa petljom da kaze ono sto je on rekao svojim generalima zbog paljezi, nereda i uopste rusvaja kaoji je nasto po osvajanju Krajine. Kako ih je sve nazivao? Majmunima, budaletinama, neznalicama??? A zbog cega? Pazite, oni su tada bili pobijednicka vojska koja se usetala u Knin i on te oficire, bez obzira na pobjedu, tako naziva. Zato jer je bio svjestan da ce izgubiti pobjedu, ako se pokazu u losem svijetlu.
E sad Srbi razmislite jel treba da nam Ante Gotovina drzi lekcije iz PR-a, majku mu njegovu, jel to treba???

Ili da likove poput onog Cede sami sklonimo u stranu a ne da mu dajemo dva sata na drzavnoj TV.
Jeste li vi svjesni da je to bila te veceri najgledanija emisija u BiH i da je jedna od primjecenijih u dosta vremena unazad. I da se na osnovu nje kroje neki planovi koji se nama nece svidjeti. Umjesto da se pokazemo kako treba, sta mi radimo? Dovodimo Cedu...
Svaka nam cast.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]