banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 04:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2003, 21:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Sep 2003, 22:13
ma lose skroz,neki dan sam gledao neki prilog iz nekog "elitnog" banjaluckog kluba.Niti su naveli ime kluba niti je to prilog u pravom smislu rijeci.To im je izgleda neki fazon,snime malo raju u kaficu(koja je u ovom slucaju bila staticna),puste neku muziku u podlozi(u ovom slucaju Djogani-Povratak sa Marsa) i eto ti "priloga".A pocetak je najbolji od svega.Stavili su u kadar neka tri cigancica koje su pokupili negdje usput,a oni sretni razmahali se harmonikama,docekali svojih 5 minuta na TV-u i pjevaju:"u mom srcu zive dvije ljute rane,Milijane nema,nema Bojane...",ne znam samo da li u originalu to pjevaju Sinovi Manjace ili Jandrino jato!! I nakon toga slika iz banjaluckog elitnog lokala.Nema veze s vezom!! :microwave:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2003, 22:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
Esc je napisao:
shicy, sreco moja, ako si spremna da me izvedes sa ove stranputice, spreman sam da se sa Rabije preorijentisem na tebe.

ja sam stvarno inace velikodusna, al ovaj put me nesto zulja pa ne mogu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2003, 22:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2003, 22:33
ne bih sad ulazio u to gdje te zulja 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2003, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
....cudno, bas cudno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2003, 01:02 
Pripravnik
Pripravnik

ama sta je cudno, ne razumijem... :oops: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2003, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
ahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2003, 11:19 
Pripravnik
Pripravnik

haha
Utopija je nesto skontao
a vidis ja nisam
:lol: :lol: :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2003, 16:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 14:17
e moram da "dodam" josh nesto....
sjecam se jednom prilikom kad je bio onaj program ljetos na kuli(na kastelu), doshli kao ovi sa pink da snime sta se tu deshava i sad ce ti lepou (koji je bio organizator programa) dati intervju i jos tako objasniti glupavoj voditeljki sta se to deshava tih dana na kuli...i sve je to oke..snimili su oni i otishli...sutradan, ocekujemo mi to na tvu, u naravno vec pomenutoj emisji(mejd:in:banjaluka), i hladno dolazi voditeljka na pocetku reportaze i govori:"...bla bla bla....ovih dana je dosta aktuelna i mlada organizacija po imenu "kumashin GOVORE"...........aloooooooooooo GOVORE....jbte, pa ona ne zna ni da prochita jebenu rijech na engleskom...lijepo smo joj rekli koomashin groove....fak, GRUV, jbte, GRUV....koja pachaglu!!!! :lol: .....uf, jadno.... :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2003, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
et` barem si imao prilike da se nasmijes :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2003, 23:30 
Pripravnik
Pripravnik

ma ja stvarno ne znam kako oni uopste prate desavanja u gradu, jer kako vidim imaju par mjesta koja reklamiraju, a ostalo, nije bitno
svaka njima cast ako oni opstanu sa ovakvim radom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 10:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2003, 10:33
stvarno je zalosno to sto je tako.
mada moram stati na stranu moje prijateljice.
mala misica nije toliko glupa koliko je izgledalo na tv-u kod rabije
ta funjara je nagovorila malu da joj pomogne da popuni emisiju i nagovorila je na tu propast uprkos mom protivljenju.
a ta pitanjua i odgovore je mogla smisliti samo rabija kojoj je mozak malo presusio ove godine. pa je mala ispala glupa ,ali izgleda da nije uredu ona konstatacija misice su glupe ,nego treba glupi su voditelji.
a vjerujte ima ljudi na pinku koji ovo citaju. jedan takav je i moj prijatelj. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2003, 09:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ma pitanje je da li ovo cita onaj ko treba a to je neko ko je odgovoran na toj tzv. televiziji. A prema onome sto sam cuo prije par dana, tamo je najodgovornija bas ona sto je najgora...naravno "nasa" Rabija je tamo glavni urednik Kulturno-zabavnog programa...pa vi sad vidite sa kim imate posla...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2003, 02:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
daaaaaaaaa da da da

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2003, 18:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2003, 10:33
nije tacno da je ona glavni urednik. ona je potrosna roba voditelj
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 13:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
potrosna ili ne mi nju ipak svaki dan gledamo pa nam je tako prezentovala svoje znanje njemackog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 23:19 
Pripravnik
Pripravnik

da, i ja sam to vidjela, mada kad je probala nesto reci na engleskom, nije se snasla, ili mi se samo ucinilo :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2003, 09:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Nije ti se ucinilo.
Sreca da su kasnije pricali na njemackom,mogu misliti kakav bi nastavak
razgovora bio da su pricali na engleskom......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2004, 13:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ma dobro, pustimo sad Rabiju...jeste da je ona najgora ali ima jos takvih u ovoj emisiji. Eto tako gledam ja za vrijeme proteklih praznika razgovor sa Tijanom Dapcevic koji je vodio onaj voditelj...ne znam mu ni imena...I tako u nizu glupih pitanja bilo je i ovo : "Koji ti je omiljeni muski glumac?"...aj dobro, mislim lapsus, jer desi se da covjek pogrijesi. Medjutim, lik postavi sljedece pitanje: "Koja ti je omiljena zenska glumica?"...e pa sad ako je nekom poznato da postoji i zenski glumac ili muska glumica onda je to druga stvar...Toliko o njihovoj pismenosti...

Jos nesto...gledao sam nedavno i neki nocni program na TV Pink. Voditeljica je bila neka Gorana. Ja sam se pravo iznenadio kako je to dobro radila i mislim da joj to bas lezi...i cak stavise nije bila izvjestacena kao vecina sa te televizije...Ali prije neki dan opet gledam kad je vodila ovo ruglo od emisije "Made OUT Banjaluka"...ma nisam je mogao prepoznati da je nisu potpisali...toliku kolicinu izvjestacenosti, uobrazenosti i foliranja nisam vidio ni kod Rabije...

Elem, mislim da nema potrebe ako vec neko dobro radi jedan posao da se onda petlja i u sve ostalo misleci da je stvoren za sve...

APEL: UKINITE MADE OUT BANJA LUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2004, 13:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jan 2004, 13:14
Cisto promuslimansko-dupeuvlakacka televizija, koja pokusava da se dodvori muslimanskoj i dijelom hrvatskoj publici u Federaciji. Ocigledni primjeri su ona glupa reklama za Fast koja je isla jedno vrijeme sa glasom sarajevskog ulicara koji se krebelji i govori "Kupuju se na traf'ci al nisu nov'ne" 'Aman da su brzo skontali da je to uzas i za "federalnu publiku" pa su poceli da emituju normalne reklame za Fast iz Beograda. Pa onda sprtissimo, kad su isti dan igrali Željezničar i Zvezda na medjunarodnoj sceni, citav sportissimo su blejali o Zelji, a o Zvezdi ni rijeci. A u RS i BiH sigurno ima ako ne vise onda bar podjedanko navijaca Zvezde nego Zelje. Al sta ces, valja se uvuci u dupe muslimanima, da je to ko biva i njihova TV. Mislio sam da Nezavisne novine niko ne moze premasiti u uvlacenju u dupe muslimanima i Hrvatima, al ovi su ih zajebali. Doduse, to ti je isti k... samo drugo pakovanje. Iste filmove koji se na nasem Pinku pustaju titlovani cirilicom, oni ovde pretitluju na latinicu, da slucajno Mujo il Franjo ne bi prebacio kanal kad vidi cirilicno pismo. Evo vidim danas na Infotopu u podne stavili su i neku Hrvaticu da se frljaka terminologijom sijecanj, proracun, ucinkovito, i drugim "tudjmanizmima" ne bili se primili kod Hercegovaca, al tesko da ce im to proci. Trude se da ugode Muji i Franji kroz jezik i pismo, kako ne kontaju da su oni za njih ipak samo "srpska televizija", "televizija iz Beograda" i sl. Zar ne kontaju da tako gube i kod jednih, i drugih i trecih. BUDI ONO STO JESI, ALI BUDI. Da se pridrzavaju ove recenice veca bi im bila gledanost. To pokazuje i primjer BN televizije (o kvalitetu njenog programa drugi put) koja intenzivno koristi cirilicno pismo, cak i ekavicu, a gledana je na svim prostorima mh Federacije gdje dopire signal. A ovi o kojima govorimo, sto bi se reklo, nit smrde nit mirisu.
Mi u Bijeljini mozemo pratiti oba Pink kanala, pa mozemo vidjeti tu razliku malo vise nego zapadni dio Srpske. Komentari po gradu su vise nego uzasni. Na zalost, registrovani su ovde kod nas sa sjedistem televizije, mada bi, obzirom na program, bolje bilo da su u SA, vise bi im pristajalo.
Valjda ce neko sa tog Pinka procitati ove silne postove i skontati neke stvari.
Sto se tice Rabije, za nju je dvojnica (frula dvojnica), jedno dobro stado, Vlasic, i polagano....
Pozdrav iz Semberije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 09:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2003, 12:00
Pa ti Srbendo poceo da vrijedjes.Ta nisu li Semberci poznati po seljakluku,to se bar vidi na vasoj (citaj lokalnoj) televiziji.Nego najedi se ti tog vaseg poznatog kupusa,on sadrzi mnogo vitamina C,mozda budes pametniji(bez uvrede)i skontas sta je PINK i kako ce vas sviju "pojesti".Hodacete vi svi po vasem famoznom"nacionalizovanom"trgu i pjevati"Pink,pink,pink,pink,cijelu noc i dan...". 0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]