banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2013, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
drug je napisao:
Jeste, i prdnuo je u cabar kao i svi srpski politicari prije njega. I to je bilo ocekivano. A Tijanic? E njega tek sad mogu smijeniti sa mjesta generalnog direktora RTS-a, medijske kuce koju je digao iz pepela, jer su taj isti RTS, avioni NATO-pakta gotovo u svakom pogledu spalili do temelja. Ni zgariste nije ostalo. :(

Sjecam se i BK i TV Politika. Kako je digao obje tv kuce, svojevremeno, od nule do vrha. To danas ne ide vise. Ne na taj nacin. A nacin na koji je Tijanic, od novinarcica sa ulice stvarao novinare, bio je impresivan. Takvo nesto ne postoji, niti ce postojati na ovim prostorima. Kao sto vec rekoh, ko nije imao priliku bar malo raditi s njim, nema ama bas nikakvu viziju o tome ko je bio i sta je bio Aleksandar Tijanic.

Vjerovatno se niko ne sjeća procesa protiv " Otvorenog univerziteta" 1985 i Tijanićevog protesta zbog “izdaje državnog tužioca” čiju optužnicu je branio revnosnije i od Udbe i od partije i od tužilaštva.Iz revolta je dao ostavku na mjesto glavnog i odgovornog urednika nedeljnika “Intervju”.
Za mene je on cenzor i manipulator za sve vlade i režime,pouzdaniji od svakog policajca i tužioca a vi kako hoćete.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 12:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Samo nepismeni novinari i nedovrsene licnosti su proteklih dana pokusavale izvuci nevazne epizodice iz zivota covjeka koji je u svojoj karijeri, na sta mu posebno treba skinuti kapu, na vrh, od nule podici i Politiku, i BK, i RTS. Pogotovo ga treba cijeniti, to sto je uradio sa RTS-om, kojeg je iz pepela bukvalno digao. To nikome ne bi poslo za rukom sigurno, a njemu zbog toga, trebaju podici spomenik ispred RTS-a. Imam rodbinu koja radi tamo, tako da dobro znam o cemu pisem. A zalosno je sto neki nisu mogli da sacekaju ni 40, ma ni dva dana, da dokazu kako su mali ljudi. Eh sta su ti ljudske vrline i mane. Na zalost, Srbija je puna takvih kvazinovinarskih karikatura koje niti su dorasle novinarstvu niti su se uspjele izgraditi kao licnosti. Takva nam je valjda sudbina.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RTS je javni servis koji egzistira na pretplati građana Srbije.Šta se tu ima dizati.Kao i Politika koja je bila nacionalni brend i ranije.O BKTV neću ni trošiti riječi.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 14:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Komentarisati ovakve postove je gubljenje vremena. Politika jeste respektabilan print medij, ali Tv Politika je to bila samo u vrijeme Aleksandra Tijanica. BK jeste bio velika kompanija, ali BK TV je bila najaca u vrijeme Aleksandra Tijanica. O RTS-u, nema potrebe pisati. Dovoljno je vidjeti Crkvenjakov rezultat a vidjeti rezultat Aleksandra Tijanica. Kao sto rekoh, to ne moze ni znati neko ko nikad nije krocio nogom u RTS. Od jedva dva i po programa na pola Srbije do 5 televizijskih i isto toliko radijskih programa, sjajno poslozenih. I ko nije vidio na sta je RTS licio nekad a na sta sada, bolje da se ne bruka na ovoj temi. A niko ne bi bio u stanju to od RTS-a napraviti. Samo Tijanic. I toliko na tu temu, bespredmetno je onima koji to ne razumiju ili ne zele da razumiju objasnjavati. A nema ni potrebe.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aham,dakle tom logikom na šta je ličio RTRS nekad a na šta liči danas imamo zahvaliti Davidoviću. :roll:
Neću ni ja više komentarisati,odoh da gledam stoprvu reprizu Boljeg života.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2013, 16:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da se na ovu temu nisam prije nepar godina registrovao, ne bih vjerovao kakve sve bisere mogu papir i tastatura istrpiti, pa jos da neko uporedi RTRS i RTS. Da neko uporedi Tijanica i Davidovica? Kako god ljude treba cijeniti po rezultatu kojeg ostave iza sebe, a danasnji RTS je rezultat po kojem Tijanica itekako treba postovati. I ne samo RTS, znam dobro sta su Srbima i srpskom novinarstvu bili i BK TV svojevremeno, i TV Politika...Odoh i ja, jer ovo postaje uzaludno gubljenje vremena...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]