banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovi na rtrs jesu tanki,nikakve zivosti u prenosu al uvijek cu prije njih izabrati

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Nektar je napisao:
da al RTS, HRT, Nova je u ponudi krepale kablovske koju placam uredno imam li ja kakva prava, kao sad obn kupi prava i moram slusat budale one, sta ja placam onda koji k...c
gdje mi zivimo ovo, ni u africi nema

Pa tako to funkcionise u svijetu. Kada posjedujes prava na neki prenos onda je to svetinja i kazne su velike za prekrsioce. Jedino sto smo mi navikli da nam C1 pusta nove filmove i Televizija Sv. Georgije daje prenose svih utakmica sa sponzorom lokalne rostiljnice. Razumijem sve, ali tako stvari stoje. Kao sto se u Srbiji gasi HRT kanali kad je neki prenos ili u Hr. gase se kanali iz BiH.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:16 
Veteran
Veteran

mandrak je napisao:
vi zelite slusati kako je za kiparski apoel odigrao sanel jahic,ili ibisevic.o dijamantu da ne pricam.da se razumijemo protiv njih nemam ama bas nista ali me ne interusuje kad gledam mancester-juventus da slusam kako je neki jahic odigrao fenomenalnih 28 min. za svoj klub i ostale nebuloze tipa znas sta bi reko doktor hadziabdic na ovo.pa ne gledam nadrealiste vec utakmicu

U tom slucaju, marketing@obn.ba. Pa njima objasniti neka dovedu svoje komentatore u red.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa sasa vugdalic je tu urednik,necu ga ja valjda prevaspitavati.ni onaj adis mu ne smije nista reci pa zasto bi onda mene slusao.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:22 
Veteran
Veteran

Dobro, onda im se nemoj zaliti. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja im se zalim tako sto uzmem daljinski i prebacim kanal :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:28 
Veteran
Veteran

Opet dobro. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Vugdalic je toliko los da je odlican.
Jedva cekam!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2012, 23:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Ljudi, da se razumijemo, Vugdalic i Adis su kriminalni, ali kad se uporede sa indijancima sa RTRS-, oni su mila majka, plus na OBN-u je uvijek bilo malo vise inventivnosti kada je program u pitanju, pa mozda i osmisle kakvu emisijicu srijedom pa dovedu kakvog normalnog gosta, a ne da gledamo i slusamo stalno Branimira Tulica koji analizira mec rjecnikom zadrtog kladionicara i slicno. O neartikulisanim kricima komentatora poput Corse ili Prnjatovica da ne pricamo.

A sto se tice utorka, mislim, ali nisam siguran, pa sam im poslao mejl da provjerim, da Arena ima pravo i za Bosnu i za Srbijom da prenosi osnovnu utakmicu. Dakle, nijedna druga televizija osim Arene na teritoriji BiH i Srbije, a cini mi se i HRvatske utorkom nece prenositi utakmicu sto je odlicna vijest.

Takozvani A paket, odnsono osnovnu utakmicu srijedom otkupili su RTS, OBN i HRT. RTS je uzeo i UEFA Ligu, HRT ce je dobiti najvjerovatnije, a ostaje da se vidi ko ce da uzme prava na to u BIH.

Ono sto ja ne mogu da pojmim jeste da su javni emiteri izgubili i to sto su imali, a to je dokaz kakav ih menadzment vodi, i kakav neprofesionalizam vlada tu. Odbilo im se o glavu i dovidjenja.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Meni je baš super gledati utkmice koje prenose Prnjatović i Ćorsović (mada, inače jako retko gledam utakmice), tako je lepo umrtve i tiho reaguju na šanse, a i golove (osim kad naši imaju šanse i daju golove, a to je nažalost jako retko) da uvek slatko zaspem. :)
Sve spikere smatram luđacima (u negativnom smislu) koji se dernjaju čim neki igrač dođe na 30m do protivničkog gola. južnoameričke spikere i arapske nikad ne bih mogao slušati, čak i da znam njihove jezike.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 00:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
nidjeveze je napisao:
Ljudi, da se razumijemo, Vugdalic i Adis su kriminalni, ali kad se uporede sa indijancima sa RTRS-, oni su mila majka, plus na OBN-u je uvijek bilo malo vise inventivnosti kada je program u pitanju, pa mozda i osmisle kakvu emisijicu srijedom pa dovedu kakvog normalnog gosta, a ne da gledamo i slusamo stalno Branimira Tulica koji analizira mec rjecnikom zadrtog kladionicara i slicno. O neartikulisanim kricima komentatora poput Corse ili Prnjatovica da ne pricamo.

A sto se tice utorka, mislim, ali nisam siguran, pa sam im poslao mejl da provjerim, da Arena ima pravo i za Bosnu i za Srbijom da prenosi osnovnu utakmicu. Dakle, nijedna druga televizija osim Arene na teritoriji BiH i Srbije, a cini mi se i HRvatske utorkom nece prenositi utakmicu sto je odlicna vijest.

Takozvani A paket, odnsono osnovnu utakmicu srijedom otkupili su RTS, OBN i HRT. RTS je uzeo i UEFA Ligu, HRT ce je dobiti najvjerovatnije, a ostaje da se vidi ko ce da uzme prava na to u BIH.

Ono sto ja ne mogu da pojmim jeste da su javni emiteri izgubili i to sto su imali, a to je dokaz kakav ih menadzment vodi, i kakav neprofesionalizam vlada tu. Odbilo im se o glavu i dovidjenja.

Čekaj, je li ti to kažeš da je utorkom neću moći gledati Lš pošto nemam arene? Kakva je to glupost, pa kupi oba dana ili ni jedan. Inače, ne vidim više svrhu plaćanja rvt pretplate.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da, vrlo vjerovatno neces moci gledati. Tako je u Hrvatskoj, Srbiji a poprilicno sam siguran da ce biti i ovde...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 00:26 
Bič božji
Bič božji

Jebo te sunce žarko. Valjda neće zatamniti RTS bar. Ne znam kakve su tu sad varijante, ako ne hvatam Arenu da li zatamnjuju ovo što imam.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 00:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sigurno hoce. Arena polako preuzima primat i kulturno te tjeraju da postanes njihov.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 00:34 
Bič božji
Bič božji

Dobro moj stari kaže, treba izbaciti televizor iz kuće. Ja sam se bunio, ali možda pristanem na kraju.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 00:34 
Majstor
Majstor

Erazmo Roterdamski je napisao:
nidjeveze je napisao:

Čekaj, je li ti to kažeš da je utorkom neću moći gledati Lš pošto nemam arene? Kakva je to glupost, pa kupi oba dana ili ni jedan. Inače, ne vidim više svrhu plaćanja rvt pretplate.

Upravo to. Mislim da je to scenario.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 07:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
zerocool je napisao:
Posto OBN nije drzavna televizija to znaci da ne mogu zamracivati HRT, RTS i ostale televizije? Vrh! :D

Kako onda BN može maltretirati sve okolo kada otkupi 2 seta nekog teniskog turnira ???

Ne gine nama gledati na BiH kanali(zacija)ma

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 07:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Bolje OBN nego RTRS,u svakom slučaju..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 08:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
zerocool je napisao:
Posto OBN nije drzavna televizija to znaci da ne mogu zamracivati HRT, RTS i ostale televizije? Vrh! :D

Kako onda BN može maltretirati sve okolo kada otkupi 2 seta nekog teniskog turnira ???

Ne gine nama gledati na BiH kanali(zacija)ma

Pa objasnjeno je, nebitno ko otkupljuje, bitno je za koju teritoriju otkupljuje. Da li je u pitanju BN sa tenisom ili OBN sa fudbalom, ista stvar - zamracivace se drugi iz susjednih drzava.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2012, 11:21 
Majstor
Majstor

Ma odricem se tog prenosa srijedom na ustrb OBN-a, samo da ne moram slusati i gledati one indijance.

Elem, Sasa Vugdalic ovdje prica o tome...

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/8 ... obn-u.html

U stampanom izdanju Avaza ima i dodatak u kojem Vugdalic kaze da se UEFA izmedju ostalog vodila i kvalitetom slike prilikom prenosa Evropske lige...i tu dolazimo do one price u mutnim slikama na javnim emiterima i odvratnom osjecaju dok se gledaju utakmice na kojima se prakticno nista ne vidi....dobili su ono sto su zasluzili jer su mislili da su bogom dani i da ce na tacni dobiti sve sto zatraze...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 101 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]