banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 01:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTL KUPUJE PINK
PostPoslato: 21 Jan 2012, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nikada me nije bilo briga koliko vrijedi srbijanski Pink, ali ako uvalja RTL-u za 150 miliona evra, može se reći da je taj čovjek preko noći stvorio imperiju. Svaka mu čast. Pretpostavljam da je predmet prodaje samo srbijanski Pink.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ne kupuju samo SR Pink već svu ,,Pink Media Group'', ali kupuju samo deo akcija, manjinski paket. Čitao sam sad i neke ozbiljnije i konkretnije izvore koji kažu da on ne pregovara samo sa RTL-om, već sa još dve tri medijske kuće i on je to potvrdio i izvesno je da će nekom prodati udeo u Pinku, ali će on ostati većinski vlasnik. Očito mu fale pare za dalje funkcionisanje Pinka i plaćanje obaveza.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 01:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa jebote koliko to vrijedi čitav Pink?

Ovo vrijeđa zdrav razum.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 11:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
dukicas je napisao:
Ne kupuju samo SR Pink već svu ,,Pink Media Group'', ali kupuju samo deo akcija, manjinski paket. Čitao sam sad i neke ozbiljnije i konkretnije izvore koji kažu da on ne pregovara samo sa RTL-om, već sa još dve tri medijske kuće i on je to potvrdio i izvesno je da će nekom prodati udeo u Pinku, ali će on ostati većinski vlasnik. Očito mu fale pare za dalje funkcionisanje Pinka i plaćanje obaveza.

Po svemu sudeci ovo je prava istina. Odmah mi je u startu bilo sumnjivo da bi se Zeljko tako lako odrekao jedno tako slatkog kolaca koji se zove imperija koju je on i stvorio. Vise kandidata je u igri oko dokapitalizacije:

Citiraj:
Mitrović: Pink dobija suvlasnika
Izvor: B92

Beograd - Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović potvrdio je da je vrlo blizu dogovora o prodaji udela u toj televiziji.

On, međutim, ne kaže kome i o kolikom procentu kompanije se radi.

Kako piše više beogradskih štampanih i onlajn izdanja, Željko Mitrović je u završnim pregovorima sa tri medijske grupacije koje bi postali strateški partneri Pinka.

U pitanju su nemački RTL, švajcarski Ringier Aksel Springer i britanski Mid Europa Partners (vlasnik kabl vske mreže SBB).

"Pink još uvek nije prodat, već su u toku pregovori sa tri najveće evropske medijske grupacije oko postizanja dogovora o strateškom partnerstvu, kojim bi jedna od njih postala manjinski vlasnik Pinka", kaže Mitrović za telegraf.rs.

"U pitanju su RTL, Ringier Aksel Springer i Mid Europa partners, a sa jednom od te tri kompanije pregovori su u završnoj fazi. Ipak, još uvek ništa nije završeno, ali u svakom slučaju najkasnije do maja Pink će dobiti veliko pojačanje", navodi Mitrović.

Mitrović napominje da su netačne informacije da će se odreći 49 odsto svoje kompanije:

"Procenat je nebitan, već snaga i namera strateškog partnera, uz pomoć koga ćemo, posle Balkana, krenuti u osvajanje Evrope. Da li će biti 10, 20 ili više procenata se još uvek ne zna", zaključuje Mitrović.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=575614

Sinoc sam gledao i na Nacionalnom dnevniku, i potvrdili su pisanje devedeset dvojke. Izjava ruzicastog barona je identicna ovoj na B92.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Znaci ostaje kič i šund :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Možete vi njega mrzeti, al' nije on glup. Pare su ga učinile naduvenim, umišljenim, osiljenim, ali treba priznati da je napravio ''brend'' i veoma jaku medijsku kuću. Samo najžalosnije je to što je jako sebičan i škrt, stipsa prema radnicima, a i prema onima kojima je potrebna pomoć. Ko sa njim posluje mora imati na umu da će zasluženo zarađene pare čekati i po godinu-dve dana. A siromašnima pomaže samo pod uslovima da ih dobro iskoristi. Setimo se porodica Gavrilović i Gojković, mrcvario ih je više od pola godine da bi im usput dao samo ono što su im dali sponzori emisije i dobri ljudi (hrane, nameštaja, putovanje i krečenje), a npr. ona emisija na Prvoj, mislim da se zove ,,Akcija by Ceresit'' siromašnim i bolesnim ljudima za 4 dana renovira i opremi kuću i tako svake sedmice jedno domaćinstvo, a ovi ove dve porodice snimali noć i dan ko pile sa tri noge i na kraju kad sabereš manje im dali nego ovi što daju za 4 dana. :( :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2012, 22:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Za takve je najbolje sročena ona kletva dabogda imao pa nemao! E dabogda ga stigla što prije gora mu kazna ne treba! :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]