banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: VELIKI BRAT 2011
PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Ne mislim ja da su oni zanimljivi. Meni je to čitava sprdnja. Zato mi i bude smiješno. A to da neki na ovom forumu stvarno nemaju smisla za humor je očigledno. ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
ne vidim razlog da se bilo ko ko gleda to vredja... ja licno ne gledam ni to, ni spanske serije, najvise jer nemam vremena, a i nisam tip za te romantike i smaranja.. ali nikad ne bih omalovazavala onog ko gleda.. svako ima svoje razloge.. konkretno, zove me kolegica koja je cuvala trudnocu i morala lezati 9 mjeseci, i kaze izludi u kuci, ne zna sta ce sa sobom, pa stalno visi na netu i gleda tv, sve serije redom izgleda... ubi se od dosade a vezana je za krevet i kucu... ona koja je magistrirala pravo, radi 2 posla i nikad nije bila taj tip, sad gleda velikog brata i serije jer ne zna sta ce od sebe... zato da nekom vices da je malouman ako prati to, nebitno, da li ima 2 razreda osnovne, ili fakultet, mislim da BSE to govori vise o tebi nego o drugima koji to uistinu prate iz ovog ili onog razloga.. toliko od mene

Svaka ti je na mjestu!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
lollipop je napisao:
ne vidim razlog da se bilo ko ko gleda to vredja... ja licno ne gledam ni to, ni spanske serije, najvise jer nemam vremena, a i nisam tip za te romantike i smaranja.. ali nikad ne bih omalovazavala onog ko gleda.. svako ima svoje razloge.. konkretno, zove me kolegica koja je cuvala trudnocu i morala lezati 9 mjeseci, i kaze izludi u kuci, ne zna sta ce sa sobom, pa stalno visi na netu i gleda tv, sve serije redom izgleda... ubi se od dosade a vezana je za krevet i kucu... ona koja je magistrirala pravo, radi 2 posla i nikad nije bila taj tip, sad gleda velikog brata i serije jer ne zna sta ce od sebe... zato da nekom vices da je malouman ako prati to, nebitno, da li ima 2 razreda osnovne, ili fakultet, mislim da BSE to govori vise o tebi nego o drugima koji to uistinu prate iz ovog ili onog razloga.. toliko od mene

o meni moze samo da govori cinjenica da to ne gledam, a o onima koji to prate govore socioloske studije ;)
sto se tice tvoje kolegice - podsjeti je da su ljudi izmislili knjige ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE, očigledno imaš neki problem. Ono što je meni smiješno, ne mora biti i tebi.

Poslednji put menjao mrkvica dana 06 Jun 2011, 11:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:22 
ma ne branim ja nikoga, ali poludim kad neko tako ospe paljbu, a cini mi se da ti najvise krajem oka prate sve te sadrzaje.. pusti ljude da gledaju sta im se gleda... jbt, pa moja baka i njene kone da ne gledaju te serije u tim penzionerskim danima izludile bi :D

BSE kontigent knjiga je procitala, i mada ti ne moram objasnjavati jer nemam zasto, ima problema sa ocima pa ne moze ni toliko knjiga citati, a 9 mj je poprilicno dugo... ali kao sto rekoh, ti si svoje rekao...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nemam nikakav problem, ne moras da brines ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 12:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
polako ljudi nemojte se odmah ''zapaljivat'' :D
svako ima pravo na svoje misljenje i red je da cujemo i za i protiv! 8)
sto se uvreda tice to najvise govori o vama kakvi ste! 8)
ja mislim da se to gleda jer je cinjenica da je program ocajan a posebno petak subota nedelja,valjda da se vise izlazi van....

i da nemozemo uvjek ni citati knjige odose oci! a i najlakse se opustit kad se izvrnes pred tv i saltas daljinski,pogotovo ako iz nekog razloga nemozes izaci iz kuce..

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Oduvek mi je bilo čudno kako ljudi smatraju da omalovažavanjem drugog' postaju veći i pametniji i što opet s' druge strane nekome predstavlja problem da prizna da nešto radi, voli, sluša i td.
KOnkretno što se tiče ovogodišnjeg VB, sve što je na TV stavljeno je da se gleda, pogledala sam ove godine VB dovoljno puta da shvatim o čemu se radi. Profilj ljudi unutra mi se ne sviđa i ja to tako ne bih ali Bože moj "svaka roba ima svog' kupca".
Kamo puste sreće da svi sve znamo a ja lično mislim da čovek mora i da vidi i da proba mnogo stvari u životu da bi znao šta ne želi.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:00 
:D :D :D :D :D e e e e da se ja ogradim, ja sam za citanje knjiga i PRAVOPIS da se zna, barem onaj osnovni, prije svega!!! :D :D :D :D

jer tako mi bode oci ova rjecica ne.... uh.. :angry1:

a sad on topic> tako je nicole.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
ja mislim da se to gleda jer je cinjenica da je program ocajan a posebno petak subota nedelje,valjda da se vise izlazi van....

To se gleda zbog mnogo razloga koji su se akumulirali tokom prijethodnog vijeka. Gleda se prvenstveno jer je BB, kao i jos mnogo ostalog sadrzaja na TV-u produkt industrije kulture, onoga na sta je upozoravala frankfurtska skola (i citava kriticka teorija uopste) jos prije 50-60 godina. TV sadrzaj je ciljano popunjavan beznacajnim, bezvrijednim i zatupljujucim sadrzajem koji zaglupljuje mase i ubija kriticko razmisljanje u covjeku (sto savrseno pogoduje vladajucoj eliti, jer njima je u cilju da narod gleda glupe i apsolutno nebitne emisije nego emisije u kojima se gledaoci pozivaju na razmisljanje, jer razmisljanje moze dovesti do pobune, pobuna do revolucije a revolucija znaci rusenje vlasti). Na televiziji nema sadrzaja koji bi se doticao bitnih socioloskih, kulturnih ili cak filozofskih pitanja, skoro nista na televizji ne moze natjerati covjeka da kritikuje neke segmente drustva ili vlasti, nista ga ne moze natjerati ili osposobiti da sam razmislja i racionalizuje neke stvari koje mozda nisu bitne za njega kao pojedinca ali jesu bitne za citavo drustvo.

Umjesto toga imamo samo dno na kojem su mediji i medijska publika. Imamo milione ljudi koji sjede ispred TV-a i gledaju 15ak ljudi koji zive zajedno u jednoj kuci, gledaju njihove odnose, koji su izmanipulisani samo sa jednim ciljem, da budu sto skandalozniji i grotesktniji jer je to ono sto prolazi kod sire publike. Zato se prodaje Svet plus, Skandal, zato se gleda Big Brother. Ljudi su potpuno otupljeni da nemaju pojma sta raditi sa sopstvenim zivotom te se zato okrecu pracenju zivota drugih preko televizije. Apsurdno, da apsurdnije ne moze biti ali je ipak tako.
Tu se jos dodaje i moralna anomija odnosno prelazak iz jednog sistema vrijednosti u drugi, koji je zadesio sve zemlje u tranziciji. Zbog toga je ljudima bitnije ono sta drugi misle, rade, kako se drugi ponasaju i kako postupaju. Misli i rijeci obicnog covjeka su ispunjene zivotima drugih, nepoznatih i nebitnih ljudi umjesto da budu ispunjene sopstvenim zivotom, sopstvenim brigama, sopstvenom razmisljanju, individualnosti.

E sad, mnogi dok citaju ovo sto napisah mogu vrlo lako da pomisle da mnogo serem. To je jos veci problem, sto se za emisije tipa Big Brother moze na prvu pomisliti da i nisu toliko strasne koliko se cine i da je sve ovo sto sam naveo samo neka paranoja i da stvari nisu toliko crne.
O ali jesu, itekako jesu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Prilicno nevjerovatno, ali se debelo slazem sa Elvisom :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

upravo tako
a naklapanja kako ljudi nemaju sta da rade i kako bi izludili da ne gledaju sapunice i reality programe su suplja prica

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jedino se ne slazem da su pojave takvih emisija, medija, ponasanja, u direktnoj vezi sa vlastodrscima. Da im odgovara, odgovara, ali da oni stoje iza toga, to je vec malo teorija zavjere, barem kod nas :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:24 
ko je rekao da bi ljudi izludili da ne gledaju reality programe!!!??

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 13:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2011, 10:23
mrkvica je napisao:
Ne mislim ja da su oni zanimljivi. Meni je to čitava sprdnja. Zato mi i bude smiješno. A to da neki na ovom forumu stvarno nemaju smisla za humor je očigledno. ;)

Draga kazem ti, samo je jedan kobra. ostali su losa kopija..

Znaci ljudi nemojte pokusavati da ispadnete smesni ako to nenosite u krvi.. ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 16:01 
Veteran
Veteran

uh al se sad nacitah! potpuno se slazem s elvisom(osim onog da puno s#) ali ja mislim da su neki dovoljno ludi i bez gledanjaVB!

Poslednji put menjao avatarx dana 06 Jun 2011, 16:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WypuuWM2LS8[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Evo sinoć sam otvorio YT da nađem neki klip iz Velikog Brata i pokajao sam se. Htio sam da vidim i ovogodišnje čudo i evo šta sam našao. Pa je li ovo treba da se servira našem narodu i našoj djeci? :angry4:
P.S. Na stranu što vježbaju, to je jedino dobro da djeca vide al' ovu dvojicu motkom govnjivom zatući...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U2CFuOas2F0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sve je objasnjeno :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BXRjmyJFzrU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 12:06 
Veteran
Veteran

xaxaxa kako samo nadjete tako smesne klipove,
pancer tako ti je kad ne pratis redovno taj tjedan imali su zadatak da tako vjezbaju prikladno ''odjeveni'', sta te toliko iznerviralo?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]