banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 01:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bošnjovizija
PostPoslato: 07 Sep 2010, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Najviše glasova Haretu donese Dodik i Hare Dodiku, to je uigran tandem iako se pljuckaju. :wink:

Što se tiče prenosa neka se prenosi, ko voli da gleda neka gleda.
Ne treba da postoji ikakva razlika u prenosu različitih vjerskih svečanosti.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Talija je napisao:
Najviše glasova Haretu donese Dodik i Hare Dodiku, to je uigran tandem iako se pljuckaju

Eh - kad VECINA ljudi u BIH ovo skonta, i odluci promijeniti nesto po tom pitanju...mozda nam kolektivno bude bolje. Korak po korak, prvi nadam se na ovim izborima (ne dam gofnima glasa, a vi ostali kako hocete) 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
wizzy_bl je napisao:
*da se mene pita,javni SERVIS bi bio samo SPORTSKI(tipa ARENA SPORT,SPORT KLUB...i njega bi onda svi voljeli,niko se ne bi protivio protiv takse)...a RTRS i FBIH nek se bave politikom,religijom i svim ostalim

**da ne bude zabune,da sad kao pljujem BHT kako su korumpirani foteljasi i lizaci necijih guzica,tj. sve osim slobodnih,postenih novinara...ista stvar je i sa RTRS...DEBELO NAGINJU NA JEDNU STRANU UNUTAR RS...a to svi znaju da je to SNSD

Potpis. S tim sto bih ja sportu dodao i nauku, kulturu, umjetnost, zabavni program (kojeg oni ustvari i nemaju)...sve OSIM politike - nju bih iskljucio iz javnog servisa. Nasa realnost je nazalost takva da nemozemo imati objektivnost i nepristrasnost (stranacku) u medijima...vazi za oba entiteta. Pa jbt iza 90% novina u Sarajevu stoji neka stranka, samo je pitanje od koje stranke vijesti zelis citati to jutro :angry3:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Banjalucki_Behar je napisao:
Ljudi sta vam je, pa predizborna kampanja je u toku. Sve je sada bitno, znaci SNSD stiti srbe od napada islmaske BHT (bez obzira sto se prenosi svake godine ali ova je bitna) i uspjela je u tome, ti me se vec hvale. Neki dan je Vasic inace Mickova veza za javsnost trazio da se ukine OSBiH zaboravisi da je ona bas glasao za formiranje OSBiH. Da bude jos vece lakardija samo prije 2 dana od ove izjave poslanici SNSD su odobrili novi zakan u vez OSBiH.

Jos neki dan, onaj papak Hare na odgovor sta je uradio za ove 4god vlasti, odgovara da je spasio BiH od napada DoDika i RS, :lol: :lol: :lol: :lol: Dok ovaj nas sto pjeva po satorima, kaze da je spasio RS od Harija :lol: :lol: :lol: :lol:

Inace vecina nasih medija je pod direktnom kontrolom vlasti, sta reci sa RTRS koji je nedavno ustupio 2sasta termina vladajucuj garnituri,svaki Dnevnik pocinje sa Mikijem i zavrsava. Glas ista prica.

Upravo tako,predizborna kampanja je u toku pa su se i Mile i Hare bacili na skupljanje poena,siguran sam da se cak medjusobno dogovaraju i koordinisu.Jedino sto im fali maste,sve se vrti oko referenduma i ukidanja a obojica dobro znaju da od tih prica nema nista.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]