banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2009, 10:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
e sta vi gledate...

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 12:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
BL Boy je napisao:
koliko znam bio je nezavisni kandidat, ako tad nije dobio izbore sad ce jer ce biti poznat

BL Boy je napisao:
Djole je moj skolski lud je za medalju sad ce biti sprdnja nevidjena link za uzivo gledanje

BL Boy,ti si pre par dana totalno druge stvari pisao po pitanju VB i Farme:
BL Boy je napisao:
ma malo su pretjerali sa tim reality show-ovima treba nesto novo narod se zasitio tih gluposti.

BL Boy je napisao:
Ipak mislim da je kod vecine ljudi koji su to gledali nastupilo zasicenje.

Bas si smesan!

BSE je napisao:
e sta vi gledate...

Taj Veliki brat i njemu slicne emisije su totalno glupe!Bas glupe!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Sapke dobra ti ta himna VB. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
BSE je napisao:
e sta vi gledate...

kad bi ti rekao da je žena pratila sinoć VB a ja na laptopu kuckao nešto i kad sam čuo da je neko iz banja luke okrenuo se da vidim ko je, vjerovatno bi mi rekao da je izvlakuša, stoga...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
DELLBOY je napisao:
BSE je napisao:
e sta vi gledate...

kad bi ti rekao da je žena pratila sinoć VB a ja na laptopu kuckao nešto i kad sam čuo da je neko iz banja luke okrenuo se da vidim ko je, vjerovatno bi mi rekao da je izvlakuša, stoga...

Ajoj izvlakushe 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Anoniman i dalje sve mislim sto sam rekao o VB i dalje mislim isto o VB, ali sam samo rekao da je Djole ko stvroen za takav tip emisija ima da se sprda i jos da mu plate za to :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
ma meni nije jasno otkud predsjednik SS Poljoprivrednog fakulteta postade menadzer ???
Citiraj:
Đorđe Đurđević
Nadimak: Đole
Datum rođenja: 09.04.1982.
Pol: muški
Horoskopski znak: Ovan
Zanimanje : Menadžer
Obrazovanje: Fakultet
Mesto stanovanja: Banja Luka
Bračno stanje: Neoženjen

ako je to njegova sprdnja, ima moj glas, ako nije...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Može biti menadžer sa bilo kojim fakultetom, poljoprivredni sistem najbolje zna agronom.

Rezultati prošlogodišnjih izbora:
Citiraj:
907
ÐORÐE ÐURÐEVIĆ
612
0,91 %

Neka mu ovi opet daju glas pobjediće u VB. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
hahahhaha gdje njega nadjose, lik nije dobar sa glavom :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 20:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
BL Boy je napisao:
Anoniman i dalje sve mislim sto sam rekao o VB i dalje mislim isto o VB, ali sam samo rekao da je Djole ko stvroen za takav tip emisija ima da se sprda i jos da mu plate za to :lol:

Ma dok ne dobijemo podatke o gledanosti to necemo znati,ali kako je krenulo taj smor od emisije je bas gledan :lol:
Pogledaj samo komentare na ovom forumu.Neki se vade,a gledaju :wink:

skeva je napisao:
hahahhaha gdje njega nadjose, lik nije dobar sa glavom :D :D :D :D :D :D

:lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 21:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Sad imamo dva predstavnika, dvostruko vise razloga da gledamo VB :lol:
Mada ja nikako ne mogu skontati ko je ovaj Djordje :-?

anoniman je napisao:
Ma dok ne dobijemo podatke o gledanosti to necemo znati,ali kako je krenulo taj smor od emisije je bas gledan :lol:

Evo gledanosti useljenja u kucu VB - podaci za B92 / Srbiju:

Citiraj:

Rekordna gledanost “Velikog brata”

Veče ulaska u kuću “Velikog brata” pratilo je najviše gledalaca ikada, pokazuje istraživanje agencije AGB Nilsen medija riserč.

Kako je saopšteno, gledanost premijere aktuelne sezone dostigla je rekordnih 12.4 rejting poena, odnosno 28.6 odsto svih gledalaca, što je skoro jedna trećina svih gledalaca koji su u to vreme bili ispred malih ekrana.

Slika

Ukupno je preko dva miliona gledalaca pratilo bar minut ovog rijaliti šoua produkcijske kuće “Emoušn”, dok je prethodna dva serijala pratilo manje gledalaca. Prvi “Veliki brat” u Srbiji je pratilo milion i 650 000, dok se s drugim družilo oko milion i 800 000 ljudi.

Produkcijska kuća “Emoušn” i TV B92 se zahvaljuju gledaocima na ukazanom poverenju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=383161

Medjutim, VB-a nema medju 15 najgledanijih tv formata u Srbiji u septembru 2009. Farmeri su ih potukli do nogu. :lol:

Prikačeni fajlovi:
Top 15 najgledanijih Srbija 09 2009.jpg
Top 15 najgledanijih Srbija 09 2009.jpg [ 83.58 KiB | Pogledano 510 puta ]
Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
OMG ja sam mislio da ce nakon prve sezone gledanost u narednim vec malo da opadne kad ono raste..........

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 21:57 
cudan smo mi narod.. u hrvatskoj gledanost potpuno opala, ali se i njihovi stanari ne pokazuju tako sokantni kao u srbiji, za vip bb nisu uspjeli ni sakupiti poznatih pa se zbog ne gledanosti ugasilo prije vremena...
s druge strane u srbiji stanari opusteniji, bez ustogljenosti i po svaku cijenu spremni ici do kraja, takodje i vip isto.. zbog toga je taj isti srbijanski bb, mislim na vip bio itekako gledan u hrvatskoj, citala sam na index.hr
..

pa srbija je zemlja sa najvise tabloida po gl. stanovnika.. kod nas samo daj gluposti, traceva, i prljavog tudjeg vesa.. i sve dobro.. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Ko je Djole, pa Djole je zavrsio Elektro skolu i aposlovent je na poljoprivrednom faxu (dakle ono sto je vec receno bio kandidat na opstinskim izborima za Banja Luku kao nezavisni kandidat), a taj naziv menadzer ti je danas skoro za svakog ko je na nekoj funkciji(mada ne iskljucujem i mogucnost da se on sprdao) on je u vrhu studentske organizacije. Ono sto mogu da kazem jer poznajem covjeka licno je da je hiperaktivan (ne znam kako ce izdrzati na jednom mjestu) da je bas ono lik koji nastoji da je u centru paznje i covjek koji uvjek zeli da je lider-vodja, da je glavni, da nesto organzuje i sl. ali istovremeno i raja je sa svima. Mislim da ce mnogi u njemu prepoznati konkurenciju i zeljeti da ga odmah nominuju, no vidjecemo jos kako ce to sve ici dalje.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
s druge strane u srbiji stanari opusteniji, bez ustogljenosti i po svaku cijenu spremni ici do kraja, takodje i vip isto.. zbog toga je taj isti srbijanski bb, mislim na vip bio itekako gledan u hrvatskoj, citala sam na index.hr

Zato se meni HR VB više sviđao, jer je bio tako uniforman. A ovde različite godine, nacionalnosti, mentaliteti, nivoi obrazovanja, zadrobljeno sa svih strana.

U HR VB su strah od izbacivanja i spletkarenje doživjele vrhunac, a u srpskom VB sve je zajebancija i niko neće da se trudi.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Hm da vas malo ne zavara ovaj podatak koji sam postavio ovdje...pazljivo treba procitati...
Useljenje u kucu VB ( B92 ) jeste bilo nagledanije useljenje od svih dosadasnjih serijala VB-a, ali kao sto se vidi iz druge tabele, VB-a nema medju najgledanijih 15 emisija u septembru...dok recimo Farma ( Pink ) je bila gledana u 4 razlicita formata medju 15 najgledanijih emisija u septembru 2009:
Useljenje, pregled dana, specijal i izbacivanje. Kosarka je ocekivano bila veoma gledana, cak tri formata su tu, obzirom na sjajan rezultat nasih kosarkasa, dok je veliko iznenadjenje sjajna gledanost serije "Ono kao ljubav" koja se emituje na RTS 1 nedjeljom od 20.00 koja je i meni veoma simpaticna. Sve ostalo - ocekivano...

Fudbal je ocekivano bio najgledaniji obzirom na vaznost utakmice, i sa ovom tekmom, RTS je tog 09. 09. srusio sve rekorde gledanosti...

Vijest od 10 septembra 2009.

Citiraj:

Radio televizija Srbije juče je potukla sve, pa i sopstvene rekorde gledanosti.

Dva programa RTS-a u zbiru gledanosti imala su šer od 44,8 odsto.

Fudbalski spektakl Srbija - Francuska, koji je RTS sinoć prenosio na Prvom programu pratilo je 3 miliona 189 hiljada gledalaca. Rejting direktnog prenosa iznosio je rekordnih 30,2 odsto, a od svih gledalaca koji su pratili televizijske programe čak 64, 9 odsto gledalo je prenos utakmice.

U isto vreme, prenos košarkaške utakmice Velika Britanija - Srbija i teniskog meča Đoković - Verdasko, na Drugom programu RTS-a, pratilo je 1.570.000 gledalaca.

Više od milion gledalaca pratilo je odbojkašku utakmicu Srbija-Finska, od 19 časova na Drugom programu.

Slika

Udeo u gledanosti Prvog programa RTS-a, takozvani šer, bio je najveći i iznosio je odličnih 36,1 odsto, što je 2,2 puta više od drugoplasirane televizije Pink.

I oba programa RTS-a u zbiru gledanosti imala su šer od 44,8 odsto, dok su sve ostale televizije sa nacionalnom frekvencijom, zajedno zabeležile šer od 33,7 odsto.

http://www.rts.rs

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
MuskoBre je napisao:
Ajoj izvlakushe 8)

samo ti zebavaj
lako je iz AU zaebavati

rećiću te ja Dijani :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Sapke dobra ti ta himna VB. :lol:

A slusaj ovu....jes da nema neke velike veze sa Big Braderom ali nema veze

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cFV7YdQXuPk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2009, 00:28
Je li istina da kad je ulazio taj Đurđević i kad su mu nabrajali čime se sve bavi spomenuto da je i pomoćnik ministra? To sam danas čuo, pa me zanima je li iko to zapazio.

A što se tiče HR Big Brother-a meni je bio zanimljiviji zato što su oni, po nekom mom osjećaju, mentalitetom bliži nama od Srba iz Srbije.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vava je napisao:
Je li istina da kad je ulazio taj Đurđević i kad su mu nabrajali čime se sve bavi spomenuto da je i pomoćnik ministra? To sam danas čuo, pa me zanima je li iko to zapazio.

A što se tiče HR Big Brother-a meni je bio zanimljiviji zato što su oni, po nekom mom osjećaju, mentalitetom bliži nama od Srba iz Srbije.

Uf, ne valja ti taj osjecaj nista :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 55 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]