BL Boy je napisao:
Da trampimo onda Arenu TV za Sport klub

posto je Sport club koliko vidim postao losiji nego prethode sezone prenosi drugih liga i liga koje nisu u top5 i nisu bas neka atrakcija za gledaoce. Od sutra na Total TV krece ES sa bundes ligom pa posto vidim (po prekidu programa kad nestane da Netkom izgleda preuzima sa Total TV kanale, jer tada po nestanku slike pise probajte prebaciti na drugi kanal i u uglu potpis Total TV ) moguce da ce i nama od sutrta bundes liga.
Calcio nije u top 5? A Calcio ide u Sport klubu! Ili se ta petica nesto promijenila? Salim se! Arena za Sport klub???
Ne, ne, to ne dolazi u obzir! Sport klub je sjajan kanal, tu imas svega, od tenisa, fudbala, americkog fudbala ( od ove sezone ide CEFL ), pa do kosarke Euroliga i NBA ( takodje od ove sezone) a uz sve to i lokalizovan je na srpski…Zasto sam rekao Arena za DSF? Logicno - DSF je njemacki kanal, a Arena je srpski sportski kanal…Zar nije logicnije imati u ponudi kanal na jeziku kojeg ogromna vecina gledalaca razumije za razliku od DSF, koji je na njemackom, i koji usput i nije nesto bog zna sta…
BL Boy je napisao:
Drug ma te reportaze sa trecerazrendih utakmica na SoS mislim da malo kog interesuju, jelen super liga i sl. gdje kvalitet fudbala nije bas na zavidnom nivou nije nesto cime bih bio odusevljen. Nije lose to sto se bave analizom utakmica i intervjue sto ubace ali mislim da sve zajedno program te TV meni nije neophodan.
Bez obzira na kvalitet fudbala u Jelen super ligi, cinjenica je da ogromna vecina ljudi u gradu, navija ili za Zvezdu ili za Partizan…A SOS kanal prati sva desavanja oko Zvezde i Partizana i u srpskom fudbalu uopste…Kamo srece, kamo puste srece da i mi u RS ili na nivou BiH, bez obzira na kvalitet fudbala ovdje, imamo takav kanal, pa cak i tako niskih tehnickih karakteristika poput SOS-a, a ne da nam sve televizije lice na Vikome ili tamo neke Alfe…