banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 07:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2009, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BL Boy je napisao:
jesam gledao dosta emisija i dnevnih i tematskih BN TV i zato i kazem nisu dovoljno kriticni i suvise drze stranu Radikalima i djelom SDS-u.

Pa Boga mi koliko sam ja primjetio kritiku aktuelne vlasti dobrano odradjuju. A sta bi ti? Da opletu i po opoziciji, pa da presusi cesma? :lol: Ili cemo opet u krug na temu nezavisnog novinarstva, jedne od najvecih svjetskih utopija. Kao sto vec na jednoj temi rekoh, ne postoji nezavisno novinarstvo, svi mediji zavise od onih koji ih finansiraju, pa to je bar valjda svima jasno.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Tako je.

Neki novinar može da priča za vlast ili protiv vlasti.

U našem slučaju novinar može da hvali SNSD, DNS, SPS, HDZ,SDA ili da hvali SDS, SRS, DP, SDP.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Kao sto rekoh nema 100% novinarstva kao ni 100% demokratije, moze se govoriti samo o stepenu jednog odnosno drugog. Sto se tice novinara BN istina da kritikuju vladajucu garnituru, ali samo po pitanju zastite interesa RS, a ne i po pitanju ukazivanja na kriminal tako da jadna je sva ta opozicija nama trebaju novi ljudi ovi svi su se do sada pokazali i nisu se bas proslavili tako da nemamo pravog izbora niti prave alternative, pa zato Dodik i pobjedjuje na izborima ne zato sto je on dobar i dobro vlada vec zato sto je opozicija losa i slabo organizovana, nema se brate za koga glasati sto jest jest. Malo se govori o ekonomskim temama i stvarnim problemima, aprevise se potencira nacionalno pitanje i neka nac.ugrozenost, to zasad prolazi sto dobro dodje politicarima jer izbore ne dobijaju na ekonomskoj politici i programu vec na supljoj prici koju stalno ponavljaju kao papagaji tako da odvracuju ljude od stvarnih problema koji ostaju nerijeseni.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 10:21 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Mar 2009, 12:59
kad se REPUBLIKA SRPSKA odcijepi od nametnute BIH onda se moze pricati o ekonomiji. dok god raznorazni tihici i siljadzici prde po SRBIMA i dok SRBI ne proglase NEZAVISNU REPUBLIKU SRPSKU, ekonomija ce biti manje vazna od politike.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
srpko1389 je napisao:
kad se REPUBLIKA SRPSKA odcijepi od nametnute BIH onda se moze pricati o ekonomiji. dok god raznorazni tihici i siljadzici prde po SRBIMA i dok SRBI ne proglase NEZAVISNU REPUBLIKU SRPSKU, ekonomija ce biti manje vazna od politike.

To nije realno, a sve i da bude tj. da se odrzi referendum ko bi je priznao, pitanje da li bi i Srbija smijela, a nije iskljuceno da se ne bi zaratilo tako da ta prica jos samo moze sluziti Dodiku da na njoj dobije izbore i obezbjedi sebi jos jedan mandat a u svemu tome opet gleda kako da sto bolje napuni svoj dzep. I da eto usput pitam od koga je nametnuta BiH Srbi su zivjeli i prije u BiH, ne znam zasto bi je se odricali samo zato sto ima usijanih glava poput Silajdzica, Tihica i Dodika koji bi tu opet nesto da dijele a u cilju im je kao sto sam rekao vlastiti dzep. Ta paranoja da ce neko ukinuti RS i te gluposti treba da prestanu i da se okrenemo pitanjima od cega i kako da se zivi, sigurno nam nece biti nista bolje ako jos 10god. budemo pricali suplje price, vrtili se u krug i politiku zasnivali na ratnoj retorici.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 18:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
srpko1389 je napisao:

Znači nikad.E,baš si ti pesimista..........

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
ja cu samo reci, atv je kypau, od televizije kao i njihov informativni program sa brdjanskim voditeljima...

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 12:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Mile preterano serenda,pa i u zgradi vlade ima radnika koji rade na crno,samo nek odu u potkorvlje naci ce ih ko sismise da vise

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]