mr.no je napisao:
Мајлили, као прво, ја нисам довео у везу кроатизме у Гласу и то што су режимски медиј. Ја сам само рекао да је ово друго пуно већи разлог за нечитање тих новина и да су кроатизми далеко мањи проблем. Кажеш "ако ти се не свиђа Глас, читај друге новине". Хвала на том дубокоумном савјету, али сватих то и сам па тако и радим. Ти читај Глас, немам ништа против, нека ти то буде главни извор информација (Новине се ваљда читају да се дође до неких информација, а не по навици. Ако већ нешто редовно читаш, значи да вјерујеш у оно шта је тамо написано.), али за мене, док је то тако, уопште нећеш бити релеватан саговорник, јер видим да су сви који критикују одмах жута штампа и непријатељи РС (Боже, одакле ми је то познато?). Ако већ хоћеш да знаш, лист који највише цијеним је Блиц и мислим да су они стварно најобјективнији, бар када је ријеч о оним страницама из РС.
Сад да ли је ово ван теме или не, није ни битно, ја сам само изнио своје мишљење о Гласу. Још једном, слажем се и са тобом и са Мајсторовићем да кроатизми јесу проблем и мени се то, такође, нимало не свиђа, чак сам алергичан на те ствари. Али то није разлог за бојкотовање тих новина, него оно што сам написао.
Живјела!
glas mi naravno nije glavni izvor informacija... logicno je da je to net, online mozes pratiti sve najnovije vijesti tako da su sutrasnje novine vec stare sa istim... ali volim ih procitati, pogledati koju rubriku iz grada, rs, i slicno...
ja nisam rekla da si ti neprijatelj rs zato sto kritikujes glas...

svasta... samo sam potvrdila cinjenicu da svi mediji na svijetu su neciji, rezimski ili opozicioni nebitno... tvoja je stvar za koga si se opredjelio.. a nazvati jedan press zutom stampom uopste nije pogrdno... prodavati novine na raznim senzacionalistickim vijestima koje su u vecini slucajeva rekla kazala su zuta stampa...
blic je ok...