banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 08:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OBN
PostPoslato: 30 Okt 2008, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Da, da...ona dvojica...sto tepaju jedan drugom dok sjeckaju povrce...onaj visoki crni je bas brrrrr :)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Frieda je napisao:
Ma najžešći na OBN-u su ona dvojica kuhara, kako ogavno.. Katastrofa od televizije.
A voditelje ATV-a niko ne može nadmašiti po brđanskoj dikciji! Štaviše, oni to potenciraju, uče jedni druge.. Milijana Kos i kompanija.

U pravu si potpuno. Napatim se dok pogledam one vijesti.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ako je Milijana Kos ona sto ima izrazito iritantan glas i sto uvijek prica u onom cudnom vremenskom obliku (npr. bijase, uradise :angry4: ), dal aorist il pluskvamperfekt????? , nek ide kuci spavat.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 19:06 
a joj, u subotu je pogled na obn trajao cak desetak sekundi i sve sto se vidjelo na ekranu je bilo neko veliko zuto dupe te nazovi karakteristicno ruzne voditeljke... a joj.. vece dupe nikad niste vidjeli... strasno... ona ima preko 150 kg i jedva hoda i kao voditeljka je ... strasno.. jednostavno i da zelis to da gledas ne mozes... bljak.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ahahahahah to mora da je jedna od voditeljica jutarnje-djecijeg programa
jedna je extra okrugla, a druga k`o grana - obe su zajedno horor ne samo za djecu, vec i za odrasle, ne samo zbog izgleda, vec i ponasanja :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2008, 19:28 
ne znam da li je stalna voditeljka ili su je unajmili zbog naziva big mama, jer je uistinu big... ali stvarno bez sale, ona nije krupna osoba jer i one znaju biti jako simpaticne, ona je nesto prestrasno... jedva se krece... ma uzas... :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 22:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
majlili je napisao:
ne znam da li je stalna voditeljka ili su je unajmili zbog naziva big mama, jer je uistinu big... ali stvarno bez sale, ona nije krupna osoba jer i one znaju biti jako simpaticne, ona je nesto prestrasno... jedva se krece... ma uzas... :roll:

:lol: :lol: :lol: Evo je, mici se, cuvaaaajjj, jer stize - BIIIG MAMAAA...
http://www.obn.ba/?otvori=vijest&id=407

BSE je napisao:
ahahahahah to mora da je jedna od voditeljica jutarnje-djecijeg programa
jedna je extra okrugla, a druga k`o grana - obe su zajedno horor ne samo za djecu, vec i za odrasle, ne samo zbog izgleda, vec i ponasanja :)

:lol: :lol: :lol: sjajan komentar :lol: :lol:

goci master je napisao:
Ako je Milijana Kos ona sto ima izrazito iritantan glas i sto uvijek prica u onom cudnom vremenskom obliku (npr. bijase, uradise :angry4: ), dal aorist il pluskvamperfekt????? , nek ide kuci spavat.

:lol: :lol: :lol: jaoo odavno se ovako nisam nasmijao kao veceras...da riknes...ljudi, veliko vam hvala, sad mogu sa smjeskom na licu malo do grada...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 23:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
Ljudi moji. upravo na OBN ide ta glupost, matereti kolika je big mama :roll: ponasa se odvratno i ona nije bulimicna vec ona nekulturno zdere da bi nekulturno izgledala i misli da je to nekome simpaticno. a tek onaj pederasti Vjeko :mad:

gledao sam malo onaj milijunas, ajde to nije toliko lose. mogu reci da je dobra emisija i mate djakovica, telering, covjek je realan i nepristran

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
voditeljke su zgodne barem, neke samo

voditelji uopste jesu losi, ali nije nigdje bolje stanje na bilo kojoj televiziji u bih. OBN mi jedini u BIH izgleda zapadnjacki nasminkan, ima kojekakve projekte, trude se, jest da ne izgleda profesionalno.

ruku na srce svi voditelji na banjaluckim televizijama tako uzasno govore da to para usi, neujednaceno, neartikulisano, napadno, kao da su s brda sisli. nimalo blagosti, sarma, elegancije. sto se malo ne ugledaju na beogradske voditelje.

Slazem se s ovim...Jedini problem OBN je da se nisu nimalo potrudili "uci u domove u RS", zaposliti nekoga i iz RS, odraditi neki projekat i u ovom dijelu BiH...tako da su sami krivi sto se prostor koji su mogli veoma lako pokupiti istopio u korist konkurencije...Onako su im emisije iz domace produkcije - carsijska prica Sarajeva, od Mimohoda do Fedje...Odskace jedino Mato...

A sto se tice nasih u BL, samo kad se sjetim kakvu je nekad informativnu redakciju imala RTRS,
Ucur, Laketa, Stegic, Deretic...itd itd a sad? :-?
Isto tako ATV, neuporedivo nekad i sad...Nema se para je dobar izgovor, ali ne pije vodu jer ako uzmes kako izgleda informativni program recimo BN TV...Vidi se da moze...Na BN svi dobro zvuce ( i izgledaju ), od voditelja Jutarnjeg programa do informativnih emisija...pa cak i sporta...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ja sam zaljubljen u onu slatku voditeljku Milicu sa šiškama :)
Inače imam djelimično pozitivno mišljenje o dotičnoj televiziji. Mislim, program im je u velikoj većini smeće, ali se ne može poreći činjenica da se trude, za razliku od skoro svih ostalih bh televizija.
Ne znam koji im je k* sa onolikim promovisanjem pederluka?! :confused2:
Voditeljke su uglavnom fine i ekstra sređene, ali često ne umiju da sklope ni jednu smišljenu rečenicu bez blesimetra...

I da, valjda je vlasnik Hrvat, pa se za moj ukus previše potencira hrvatski jezik. Lično nemam ništa protiv hrvatskog, ionako stalno gledam hrvatske televizije, ali mrzim kad Bosanci pričaju hrvatski jer to zvuči tragikomično! Primjer je ona njihova voditeljka neke informativne emisije, ona plavušetina koja se stalno pokušava kao spontano šaliti... Povraća me se na nju, na njen govor i 'spontanost'.

Predviđam da će ipak jednog dana nešto biti od njih :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2008, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Sve mu to dođe ko neki horor,al ja se sav isprepadam kad na
PTPC vidim onog Nidžu Cvrčka,e u k......ac to je strašno

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 00:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

vidim da su Mileta tarota dovukli u BMH... jednoj je zeni rekao da ako hoce da ozdravi da namaze majonezom donji dio ekrana :lol:

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
IloveBL je napisao:
vidim da su Mileta tarota dovukli u BMH... jednoj je zeni rekao da ako hoce da ozdravi da namaze majonezom donji dio ekrana :lol:

Зове риба и пита за љубав. Наравно, Милан констатује да нема среће у љубави (јако видовито). Пита је да ли једе чоколаду и риба каже: "Да". Милан јој ладно даде терапију да не једе чоколаду 17 дана и све ће бити ОК.... :fadein:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 11:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
points je napisao:
I da, valjda je vlasnik Hrvat, pa se za moj ukus previše potencira hrvatski jezik.

Nesto se davno pricalo da je isti vlasnik Nove i OBN_a

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 23:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:

Joj nisam to vidio, hm hm, ali sam upratio deset minuta gostovanja u Mimohodu... :lol: :lol:
Kaze Milan Mimi kako ima moc da utice na dogadjaje i postupke ljudi, i Mimo ce ko iz topa, pa hajde utici na moj sledeci postupak...a Milan: Ne mogu sad, ometaju me elektromagnetni talasi od kamera... :lol: :lol: :lol: :

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2008, 23:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
A kada je rekao zeni da gleda cetri puta dnevno crtane Tom i Dzeri i nakon nekoliko dana popravice joj se stanje u ljubavi,ili da sin jede 6 rafaelo kuglica svaki dan da popravi ocjene i vladanje u skoli,ili da ce se kcerka udati za 332 dana ,16 sati i 25 min i to za spajdermena i td.Milana ne propustam :D

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2008, 01:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

goli kuvar s obn-a :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2008, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ovo je gore od Djaninih Golih vijesti :lol: :lol: A taman sam pomislio da od njenih mlitavih grudi ne moze biti nista gore... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2008, 17:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

jest vala ne zna se jel gori vjeko ili djana :lol:

antipatikus mi je jos onaj emerik, pa ona rosuljas dejana, uz nju i adrijana kurtisaj
jedino je milica slatkis :)

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2008, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jao pa ima gore od Djaninih mlitavih grudi....pa to je Djanina "pozadina" :lol: :lol:
http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id=407891

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]