banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2008, 16:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2008, 21:26
IloveBL je napisao:
zar atv nikako da skonta da se taj projekt zove "survivor srbija" i da taj show organizuje fox televizija, i da tu ucestvuju kandidati iz srbije, crne gore, rs-bih

sto to tebe puno sekira,srbija i srpska bice uskoro jedna drzava

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2008, 10:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2008, 13:36
Nekom prezivljavanje nekom romansa :cat:
Andrija se dobro snasao :wink:
http://www.alo.co.yu/ljudi/10029/Andrija_i_Nina_u_vezi

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2008, 13:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Nov 2008, 15:09
:fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: :fish: ništa neobično naučili smo mi na extremne situacijee...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2008, 23:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
latica84 je napisao:
Nekom prezivljavanje nekom romansa :cat:
Andrija se dobro snasao :wink:
http://www.alo.co.yu/ljudi/10029/Andrija_i_Nina_u_vezi

:lol: :lol: :lol: Ha ha bilo je eci-peci-pec ili Nina ili Natalija...pitanje je samona koju ce biti - pec :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2008, 12:15 
Početnik
Početnik

Ma nisam ja ni sumnjala da ce se Andrija snaci :cat: Nego ja sam nacula da je Vanja Mandic prosla u finale? :cat:

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

latica84 je napisao:
Nego ja sam nacula da je Vanja Mandic prosla u finale? :cat:

Hm.... dobar ti taj izvor informacija 8)
Evo malo "terminatorice" :wink:

Prikačeni fajlovi:
vanja-mandic1.jpg
vanja-mandic1.jpg [ 19.32 KiB | Pogledano 2759 puta ]
Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2008, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
koja klingonka :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 21:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vanja Mandić, takmičarka koja je bila veliki konkurent, kako ženama, tako i muškarcima u rialiti serijalu „Survivor”, morala je da napusti dalje takmičenje zbog malarije. U razgovoru za „Blic” Vanja je ispričala kako joj je kao velikom borcu teško palo što je na ovaj način izašla iz „Survivora”, koliko je trajala njena agonija oko malarije, kao i koliko će joj biti teško da se kao član velikog veća sada nađe u ulozi onoga ko odlučuje o pobedniku.

- Četiri dana pre plemenskog saveta, na kojem sam kolabirala, bilo mi je loše. Imala sam temperaturu i groznicu koja je noću bila i 40 stepeni. Međutim, ništa nisam htela da kažem lekarima, da me ne bi izdvojili od ostalih, a i mislila sam da imam grip - priča Vanja za koju je bolest bila poražavajuća činjenica budući da je od onih ljudi koji „nikada nisu bolesni”.
- Teško sam psihički podnela to da sam bolesna i bolje da su me ostali takmičari izbacili nego što sam ovako morala da napustim „Survivor”. Mislim da sam mogla još mnogo toga da pružim, da uđem u finale, pa možda i da pobedim, jer su mi igre odgovarale - ističe Vanja koja je prvih par dana provela u kampu, a kada su lekari videli da temperatura ne popušta, prebacili su je u bolnicu u Panama Sitiju.
- Prvi put u životu sam bila u bolnici, među strancima, ja ne znam šta mi je, lekari ne mogu da utvrde. Nisam bila uplašena, već samo tužna zbog toga što mi se desilo i što ne mogu ništa protiv toga - priseća se Vanja, koja je iz bolnice otpuštena posle nekoliko dana uz zaključak da boluje od denge, vrste tropske bolesti karakteristične za Panamu. Vanja se narednih dana osećala dobro, ali je ponovo dobila temperaturu.
- Bila sam na drugom ostrvu sa Dariom i Nemanjom, gde je smeštena i ekipa, ali nisam želela opet da idem u bolnicu. Dariju i Nemanji sam zapretila da ne smeju da pozovu lekare, ali je to Dario ipak krišom uradio, te su me ponovo odveli u Panama Siti. U bolnicu je došao i stručnjak za tropske bolesti, koji je zaključio da bolujem od malarije, što je sve začudilo jer se Panama vodi kao zemlja gde je ta bolest iskorenjena i nije bilo zabeleženih slučajeva već 50 godina - objašnjava Vanja, kojoj je ubrzo prepisana prava terapija, nakon čega se njeno stanje popravilo.
Iako je Vanja prestala da učestvuje u direktnom takmičenju za nagradu, ostala je u „Survivoru” kao član velikog veća koje takođe odlučuje o pobedniku. Hrabra džudistkinja iz Novog Sada smatra da će takmičari osetiti olakšanje jer im je predstavljala konkurenciju, dok favorite za pobedu više ne vidi.
- U plemenu nije ostao niko ko bi mogao biti pobednik, te će mi biti vrlo teško da kao član velikog veća donesem odluku. Pobednik bi trebalo da bude iskren, pravičan čovek, borac i sportista u duši, a ne manipulator i spletkara, koji stalno pokušava da se provuče. Ja ne mogu da poštujem ljude koji se ne drže svoje reči, jednom sam im rekla - da je nagrada milion evra, da bi se svi međusobno poubijali, a nema tih para za koje bih ja pogazila svoju reč - oštra je Vanja, a Duško Nožinić je jedini preostali u „Survivoru” koga bi ona izdvojila od ostalih.

Uzbuna na ostrvu
Vest o pojavi malarije uzbunila je čitav arhipelag, te je ministarstvo zdravlja Paname gotovo odmah posetilo izraelsku, argentinsku i srpsku ekipu „Survivora”
koje su u tom
trenutku snimale na Bisernim ostrvima. Inače, svakog leta, na prelepim ostrvima
u isto vreme traje snimanje nekoliko serijala.

www.survivor.rs
www.foxtv.rs

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2009, 12:41 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Jan 2009, 12:32
drug je napisao:
latica84 je napisao:
Nego ja sam nacula da je Vanja Mandic prosla u finale? :cat:

Hm.... dobar ti taj izvor informacija 8)
Evo malo "terminatorice" :wink:

dobra riba ko avion :) steta sto je odustala a jos i nasa odavde

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 12:58 
Početnik
Početnik

Negdje sam procitala da je Vanja oboljela od bolesti koja se zove denga, to je valjda ta latinoamericka vrsta malarije, no nisam sigurna. U svakom slucaju steta sto je morala odustati, imala je vrlo velike sanse za ulazak medju tri osobe koje se bore za glavnu nagradu.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 23:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

latica84 je napisao:
Negdje sam procitala da je Vanja oboljela od bolesti koja se zove denga, to je valjda ta latinoamericka vrsta malarije, no nisam sigurna.

malo obrazovnog programa - sta je to denga? :wink:

Denga groznica je virusna bolest koja se prenosi ugrizom komarca Aedes;
Postoje 4 tipa virusa, koji, međutim, ne izazivaju unakrsnu zaštitnost nakon prebolijevanja jednog tipa bolesti; Denga groznica je endemska uglavnom u svim tropskim ili suptropskim područjima, s čestim epidemijama;
Opasnost za putnike je relativno velika jer su komarci koji prenose virus česti i u velikom broju žive u blizini ljudi, ali ako se provode mjere opreza, odnosno zaštita repelentima, tada je rizik manji; Inkubacija traje od 3 do 14 dana, bolest karakerizira nagli početak s glavoboljom, vrućicom, općom slabošću, izrazito jakim bolovima u zglobovima i mišićima, povećanim limfnim čvorovima i osipom koji se javlja s drugim porastom temperature nakon afebrilnog razdoblja, a katkad se mogu javiti jaka krvarenja;
Prevencija je upotreba repelenata i nošenje odjeće s dugim nogavicama i rukavima.

Prikačeni fajlovi:
podrucje rasprostranjenosti denga groznice.jpg
podrucje rasprostranjenosti denga groznice.jpg [ 88.92 KiB | Pogledano 2530 puta ]
Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 13:11 
Početnik
Početnik

Moze se i na forumu nesto nauciti :cat: Nego, kako se ovdje bira pobjednik, skontala sam za ono veliko vijece da ono bira, ali da li i gledaoci biraju putam sms-a ili na pozivima? Vidjela sam na alternativnoj da pozivaju ko god da hoce da ide u Beograd na finalno vece da se javi putem njihovog sajta.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2009, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Na kraju ih ostaje dvoje i pobjednika biraju izbačeni učesnici, koji su članovi tog nekog vijeća, bar je tako bilo na onom američkom što se davno prikazivao na HRT2. Članovi tog vijeća budu, ja mislim, svi učesnici koji su ostali u igri do ujedinjenja plemena.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
U Srbiji ili Balkanu svejedno je zakonom zabraniti igre gdje novac u pitanj

:evil3:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 00:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:

:lol: :lol: :lol: sjajno, vjeruj da je i meni to prvo palo na pamet...ali zar mislis da slicno ili identicno nije bilo i u drugim dijelovima planete nam zemlje :) ...Rale veceras - prenaivno...Nemanja? Ha, pa covjek samo znalacki iskoristio mogucnosti koje su mu se "ukazale" i to je to... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
A jesam se ismijao veceras. Ludi su oni iz Survivora... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 07:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
drug je napisao:

:lol: :lol: :lol: sjajno, vjeruj da je i meni to prvo palo na pamet...ali zar mislis da slicno ili identicno nije bilo i u drugim dijelovima planete nam zemlje :) ...Rale veceras - prenaivno...Nemanja? Ha, pa covjek samo znalacki iskoristio mogucnosti koje su mu se "ukazale" i to je to... :lol:

Kakva farsa....
Taj Nemanja jadan li je ispao je glup i naivan pred svim gledaocima sa svojim velikim planovima sa Majom koja je sve to i organizovala(lobiranje). Koliko je njemu jadniku ostalo od nagrade ako je morao da keshira 4 glasa za njega.
Pravi pobjednici su Rale i Edita zato sto su ukazali na srpsku alapljivost prema lovi.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 09:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33

bas tako
kad bi samo vratili one Igre bez granica koje su bile aktuelne u `80-ima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 09:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
Survivor bi se trebao zvati "sve za lovu" kako bi ljdima od samog starta bilo jasno o cemu se radi,a za igre bez granica -slazem se u potpunosti

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 00:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

fantastikus1 je napisao:
Koliko je njemu jadniku ostalo od nagrade ako je morao da keshira 4 glasa za njega.

Sigurno vise nego nista :lol: :lol:

fantastikus1 je napisao:
Pravi pobjednici su Rale i Edita zato sto su ukazali na srpsku alapljivost prema lovi.

I sta su dobili s tim - nista! :lol: :lol:

Nesto najavljuju da bi mogla biti ovaj vikend specijalna emisija o "teoriji zavjere" :lol:
Kao sto rekoh u postu gore - Rale plus Edita, ako je bilo bez konkretnih dokaza - krajnje naivno... :wink:

malka je napisao:
Survivor bi se trebao zvati "sve za lovu" kako bi ljdima od samog starta bilo jasno o cemu se radi

Cekaj malo, zar lova nije motiv za ucesce u nekom rijalitiju...i zar se od starta u takav sou ne ulazi zbog love? I zar se ne cini "sve za lovu"? :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]