banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Puk'o RTL
PostPoslato: 17 Dec 2008, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heheheh kao sto rekoh kakva crna Tatjana

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2009, 12:44 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Jan 2009, 12:32
BSE je napisao:
heheheh kao sto rekoh kakva crna Tatjana

nemoj tako halfe, dobra je tatjana a to sto cesto grijesi dok vodi emisiju nema veze :lol:
a neka su otjerali onu vanju, ona je bas bezveze :D jos da sutnu i onu sto ima napucene usne sto izgleda ko morz :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2009, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
drug je napisao:

Pa i oni su samo ljudi! :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 01:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
He he he a ova je kraljica...Edita se zove:

http://www.youtube.com/watch?v=CMCsc-Av ... re=related

RTL i SPORT, dva nespojiva pojma...daj boze da nekako ovi sa Radio Cibone izvuku stvar sa ovim SP u rukometu... :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 10:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Ovaj zadnji video nema puno veze sa sportom i RTL-om, jebiga to se svakom voditelju može desiti da sa onog ekrančića u studiju slučajno ne krene tekst koji bi trebao krenuti, a ona je još mlada pa se zbunila i nije ga mogla naci na svojim papirima. Jebiga, događa se. Ništa strašno :wink:

Nego RTL je jucer odlicno obavio posao vezano za rukomet. Nino i Ana su bili odlicni, osobito Ana za koju mislim da je jedna od najboljih voditeljica na televizijama opcenito. Samo sto je uvijek u informativnim emisijama, ali eto snašla se i u sportu, barem zasad vidjet cemo dalje. A i Filip i Šola su jucer tako rasterečeno i lijepo komentirali rukomet da mi se vise svidio od onih sa HRT-a. Bravo za RTL 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Ovaj zadnji video nema puno veze sa sportom i RTL-om, jebiga to se svakom voditelju može desiti da sa onog ekrančića u studiju slučajno ne krene tekst koji bi trebao krenuti, a ona je još mlada pa se zbunila i nije ga mogla naci na svojim papirima. Jebiga, događa se. Ništa strašno :wink:

Pih. Cak i pocetnik u tom poslu zna da se u savremenu tehniku ne mozes uvijek pouzdati pa trebas imati sve na papiru, sto je ona i imala ali ne i najvazniju vijest pa se momacki provalila a onda da debakl bude potpun nastavila je lupati ko maksim po diviziji…Ali sportsko novinarstvo je to i zasluzilo kada su novinari dopustili da taj posao obavljaju prezenteri i prezenterice koji nemaju pojma o sportu…

zigizmund je napisao:
Nego RTL je jucer odlicno obavio posao vezano za rukomet. Nino i Ana su bili odlicni, osobito Ana za koju mislim da je jedna od najboljih voditeljica na televizijama opcenito. Samo sto je uvijek u informativnim emisijama, ali eto snašla se i u sportu, barem zasad vidjet cemo dalje. A i Filip i Šola su jucer tako rasterečeno i lijepo komentirali rukomet da mi se vise svidio od onih sa HRT-a. Bravo za RTL 8)

A sad rijec dvije i o samom rukometu i RTL-u…Vec od starta je RTL ovaj prvenstveno sportski dogadjaj pretvorio u showbizz sto sam u jednu ruku i ocekivao…Daj Boze da me u nastavku demantuju…Po meni kud i kamo bolje bi to obavio HTV…Ana je imala i vidan problem sa ton realizatorom pa se jadnica nadglasavala sa bukom iz dvorane…ili je kreten zaboravio spustiti regler ili je studio ocajno izoliran…a tek HD prenosi, ne upratih sta se desilo sa tim…Sama ceremonija je bila haos od ismijavanja jadnog Mustafe do zvizdanja Sanaderu i traljavoj prevoditeljki koja je ko zna kakvim stelama potpuno nezasluzeno dobila taj posao…I na kraju mozda najvaznije, tu se u potpunosti slazem s tobom - Brkic i Sola su ipak dobro odradili posao…:wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Pih. Cak i pocetnik u tom poslu zna da se u savremenu tehniku ne mozes uvijek pouzdati pa trebas imati sve na papiru, sto je ona i imala ali ne i najvazniju vijest pa se momacki provalila a onda da debakl bude potpun nastavila je lupati ko maksim po diviziji…Ali sportsko novinarstvo je to i zasluzilo kada su novinari dopustili da taj posao obavljaju prezenteri i prezenterice koji nemaju pojma o sportu…

Ja opet ne vidim "problem" u svemu tome. Cijela ta scena je nastala zbog tehničkih poteškoća i cura je eto ispala glupa pred cijelom nacijom jer se u tom momentu zbunila (nova je, pa nema iskustva), počela mahnitavo tražit po papirima gdje joj je taj tekst i iako ga je vjerojatno i imala kod sebe nije ga mogla naci i u toj panici rekla je to sto je rekla. Dakle to je sve na psihičkoj bazi, kad čovijeka uhvati panika radi (govori) nepromišljene stvari i teško se može sabrati, mozak tih par sekundi je u fazi hibernacije. A tek kasnije kad panika prođe, dođe ti u glavu pa mogao(la) sam ovo, trebao(la) sam ovo. Ovakvih klipova poput ove imaš na youtube-u koliko želiš. Naravno, da je cura iskusnija do te panike ne bi niti došlo, ali jbga nova je i događa se. Tako da sve u svemu ovaj klip ne vidim kao neki "bauk" već jednostavno kao "jebiga, događa se".

drug je napisao:
Vec od starta je RTL ovaj prvenstveno sportski dogadjaj pretvorio u showbizz sto sam u jednu ruku i ocekivao…

Što je po meni i pozitivno. Riječ je prije svega o isključivo komercijalnoj televiziji koja na tome zasniva cijeli svoj program, a na taj showbizz nacin moze privuci i gledatelje koje sport objektivno ne zanima. Ja gledam recimo jucer na mojoj staroj koju sport generalno ne zanima, ali kad je to bilo upakirano na onakav nacin (sa puno onih priloga o navijacima, rumunjskoj, mađarskoj kulturi, njihovih izjava) nju je to privuklo. Ja, sa druge strane, koji bi pogledao tu tekmu i bez te "šminke" meni je također to bilo ok za pogledat jer cemu se ograniciti samo na sport, kada je to događaj (posebno za Hrvate) daleko veci od cistog rukometa.

drug je napisao:
Ana je imala i vidan problem sa ton realizatorom pa se jadnica nadglasavala sa bukom iz dvorane…ili je kreten zaboravio spustiti regler ili je studio ocajno izoliran…

Slazem se, jedini problem je bio oko buke u studiju. Ali takve stvari ce nadam se vrlo brzo rjesit.

drug je napisao:
a tek HD prenosi, ne upratih sta se desilo sa tim…

Sto bi se desilo? RTL je po ugovoru sa SportFive potpisao da ce snimati sve utakmice u HD formatu, sto i radi, i određene europske tv kuće prenose tekmu u HD formatu.

Materijali za sve utakmice prvenstva bit će dostupni u HD-u i svi zainteresirani nakladnici moći će primiti takav HD program.
RTL.hr

No, RTL se nigdje nije obavezao da će takav signal prenosit u Hrvatskoj, a i fučka se ovima u SportFive kako se oni to prenosit u HR, bitno je da njima snime u HD-u. Isto tako je i HRT morao snimati Snježnu kraljicu prije par dana u HD formatu, što je i napravio, a opet nije puštao taj signal u Hrvatskoj, iako je (za razliku od RTL-a) IMAO gdje da ga pusti. Slično se desilo i sa prenosom Eurosonga prošle godine u Beogradu... tako da ne vidim razlog zašto spominješ HD :-?

drug je napisao:
Sama ceremonija je bila haos od ismijavanja jadnog Mustafe do zvizdanja Sanaderu i traljavoj prevoditeljki koja je ko zna kakvim stelama potpuno nezasluzeno dobila taj posao…

Ceremonija otvorenja je kao prvo rađena praktički samo za Hrvatsku i par još televizija tipa (BHT), skoro nitko ne prenosi ta otvorenja ... a kao drugo, ona nije u domeni RTL-a, RTL samo radi prijenos SP-a, ali NIJE ORGANIZATOR. A osobito ne može kontorlirati kome ce navijaci skandirati i kako.

A taj "jadni Mustafa" nije ismijan već je dapače sa dobrodošlicom primljen i ljudi su mu pljeskali, no Sanaderu i prevoditeljici su fučkali. No to se naziva glas naroda, nikako drugačije. 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
RTL zadovoljno trlja ruke: "Konkurencija je poražena, utakmicu je pratilo milijun i pol gledatelja"

SVJETSKO rukometno prvenstvo tek je počelo, a RTL već sad zadovoljno trlja ruke jer je gledanošću doslovno potukao konkurenciju. Prijenos utakmice između Hrvatske i Južne Koreje pratilo je oko milijun i pol gledatelja.

"Rukometno ludilo koje je zahvatilo cijelo Hrvatsku kulminiralo je sinoć otvorenjem Svjetskog rukometnog prvenstva u Splitu utakmicom između Hrvatske i Južne Koreje. Preko 12 tisuća navijača bodrilo je `paklene` u Spaladium areni, a prijenos utakmice je pratilo oko milijun i pol gledatelja. Udio u gledanost bio je 60.4 posto (SHR), dok je AMR bio 31.7 posto. Također, emisija `Vrijeme je za rukomet` po gledanosti je bila daleko iznad svih emisija na ostalim nacionalnim televizijama, AMR 20.5 posto ili 41.7 posto SHR u tom terminu", izvijestio je RTL.

U priopćenju se dodaje kako "osim navijača i voditelji, komentatori te reporteri RTL Televizije nisu mogli suspregnuti uzbuđenje pa su se i oni poveli za ludom atmosferom te navijali do zadnjih sekundi".

Među sukomentatorima bio je i Davor Dominiković koji je najžešće bodrio svoje kolege rukometaše budući da zbog ozljede nije mogao s njima biti na terenu: "Atmosfera je bila fenomenalna. Osobno bilo mi je najteže u prvom trenutku, prije samog starta ceremonije, uhvatila me jeza i bilo mi je nezgodno, no koncentracija me povukla na drugu stranu, onu komentatorsku. Javili smo se prije početka same utakmice, a zatim smo uživali i navijali. Emocije su bile vrlo jake i napetost u zraku tjerala nas je da bodrimo `paklene`, tako da sam do drugog javljanja u živo umalo ostao bez glasa".

Dominiković je dodao i kako se kao komentator "osjećao ugodno" te kako je "za prvi put odrađen sjajan posao te očekujem da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje i bolje".

Index.hr

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Naravno, da je cura iskusnija do te panike ne bi niti došlo, ali jbga nova je i događa se. Tako da sve u svemu ovaj klip ne vidim kao neki "bauk" već jednostavno kao "jebiga, događa se".

Nemoj da te pogadja sto sam to rekao u ovom slucaju…I dalje stojim kod tvrdnje da su na zalost pojedine, cak i velike tv kuce sportske novinare gurnule u cose a prezenteri i prezenterice obavljaju posao i to cesto lose…ovaj video je samo jedan slucaj, a takvih ili slicnih ispada gluposti i na RTL-u a bogami i nekim drugim tv kucama ima koliko hoces...
Na zalost!

zigizmund je napisao:
Što je po meni i pozitivno. Riječ je prije svega o isključivo komercijalnoj televiziji koja na tome zasniva cijeli svoj program, a na taj showbizz nacin moze privuci i gledatelje koje sport objektivno ne zanima.

Kako kome, meni se, kao sto rekoh, ne dopada…sport je sport...jos da dobijemo "Veceru za 5" u handball izdanju pa da debiluk bude potpun… :lol:

zigizmund je napisao:
No, RTL se nigdje nije obavezao da će takav signal prenosit u Hrvatskoj, a i fučka se ovima u SportFive kako se oni to prenosit u HR, bitno je da njima snime u HD-u. Isto tako je i HRT morao snimati Snježnu kraljicu prije par dana u HD formatu, što je i napravio, a opet nije puštao taj signal u Hrvatskoj, iako je (za razliku od RTL-a) IMAO gdje da ga pusti. Slično se desilo i sa prenosom Eurosonga prošle godine u Beogradu... tako da ne vidim razlog zašto spominješ HD :-?

Ovo za snjeznu kraljicu je i mene iznenadilo, kada sam procitao da nece ici, jer imaju sve tehnicke predispozicije …ali ipak iskreno vjerujem da bi SP, kao veliki sportski dogadjaj i “u lokalu” bio HD, da ga je HTV radio…Dakako, meni u Banjaluci je potpuno svejedno ali tebi vjerovatno ne bi bilo. :wink:

zigizmund je napisao:
[RTL samo radi prijenos SP-a, ali NIJE ORGANIZATOR.

Naravno da to znam, ne znam da sam negdje pomenuo da je RTL organizator SP...Naravno da mi je to jasno...ceremonije sam se dotakao usput...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Nemoj da te pogadja sto sam to rekao u ovom slucaju…

Nema uopce veze sto je ovdje to vezano sad za RTL, sve sto sam rekao bi ponovio i da je u pitanju recimo FOX. Ja samo pokusavam sa neke "ljudske" strane pogledati i onu drugu stranu zasto je doslo do toga, a ne odmah glave aktere i cijelu TV kuću baciti na lomaču :-?

drug je napisao:
…ali ipak iskreno vjerujem da bi SP, kao veliki sportski dogadjaj i “u lokalu” bio HD, da ga je HTV radio…

HRT nije htio niti pristati na snimanje SP-a u HD-u jer nema dovoljno HD kamera (jucer je Ana rekla da svaku utakmicu snima, ako se ne varam, ukupno 17 kamera, a HRT toliko HD kamera jednostavno nema) i to je i razlog zašto je SportFive ekskluzivna prava dao RTL-u koji je posudio HD kamere iz Njemačke. Tako da je bespredmetno dalje razgovarati o bilo kakvom prenosu na HRT HD-u, .. :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2009, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Ja samo pokusavam sa neke "ljudske" strane pogledati i onu drugu stranu zasto je doslo do toga, a ne odmah glave aktere i cijelu TV kuću baciti na lomaču :-?

Pih. I ja polazim sa ljudske strane…Mnogi sportski novinari su u zapecku ili cak i bez posla dok prezenteri I prezenterke brljaju u eteru….Da se razumijemo, nemam ja nista licno protiv djevojke, ona je samo jedna u moru losih prezentera, vec protiv odnosa velikih tv kuca prema sportskom novinarstvu kojeg sahrane ovakvi poput Edite…
RTL “na lomacu” treba zbog neceg drugog, npr repriza serija, repriza filmova, kunolovca, astro rijalitija koji zaglupljuje gledaoce od ranog jutra ( pocinju liciti na Dugu ), promasenih tv projekata….Ipak nije sve tako crno, SP bi naravno ukoliko ga urade valjano, mogla biti najsvjetlija tacka ove tv kuce….

zigizmund je napisao:
HRT nije htio niti pristati na snimanje SP-a u HD-u jer nema dovoljno HD kamera (jucer je Ana rekla da svaku utakmicu snima, ako se ne varam, ukupno 17 kamera, a HRT toliko HD kamera jednostavno nema) i to je i razlog zašto je SportFive ekskluzivna prava dao RTL-u koji je posudio HD kamere iz Njemačke. Tako da je bespredmetno dalje razgovarati o bilo kakvom prenosu na HRT HD-u, .. :wink:

sto se pak tice samih prava na prenose bilo je tu svakakvih konstatacija pa i ovakvih:

Citiraj:
Navodi se kako je RTL za prava prijenosa ponudio višestruki iznos. Navodno se, kako smo doznali, radi o pet puta većem iznosu.
http://www.index.hr
Zvonko Alač

Ipak postavlja se pitanje zasto RTL prenose onda nije ponudio u HD-u i lokalnom stanovnistvu bar preko kablovske u formi novog kanala kao recimo NovaHD, kad vec imaju sve preduslove za to ili im uopste nije stalo do uvazavanja domaceg stanovnistva nego iskljucivo do zarade od prodaje tekmi tv kucama iz inostranstva…Mada ako cemo bas realno, RTL se i do sada ponasao bahato, reprizirajuci neke serije po 19 puta …
Cak i da je bio HTV u mogucnosti da odradi HD prenos opet bi SP dobio RTL, bas zbog SportFive, jer koliko se sjecam jedan od osnivaca ove agencije je bila bas RTL grupacija :wink:
A Bertelsmann i Lagardere dugo sjajno saradjuju, pa uopste ne cudi sto je RTL dobio prava prenosa…
Ali to je sada ionako nebitno, prvenstvo uveliko traje… :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 16:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
ma rtl bedak zivi :)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2009, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ma nije ni loš taj program... nekad se nađe dobar film... a onda po defaultu odmah ubace one slagalice, pozovi, pogodi, potrefi... na šta automatski prebacujem na nešto drugo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]