banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 08:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2008, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ma ja to nisam ni rekla niti se uzbuđujem zbog reklame. Samo konstatujem da su neke reklame toliko glupe, meni je ta sa svinjom čak i gadljiva, te nikad ne bih kupila proizvod nakon toga. :pukeright:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zanimljivo citavu 2007. godinu se prikazivala slicna reklama samo sto je zenska bila u metrou umjesto u liftu i niko nije reagovao, dok se sad digla pompa
uostalom ne znam sta ima koga da vrijedja ovo, zanimljiv nacin prikazivanja stanja stvari - sami mozda ne osjetite svoje mirise ali neki ljudi imaju izrazenije culo mirisa pa im to tesko pada

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
manje-vise sve reklame za kozmeticke preparate su smarajuce i predvidljive ...
uglavnom prebacim na drugi kanal kada naidju.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
BSE je napisao:
zanimljivo citavu 2007. godinu se prikazivala slicna reklama samo sto je zenska bila u metrou umjesto u liftu

Pa na to sam i mislila... Ne znam da imaju 2, nisam bila 4 mjeseca u BL...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 00:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
a tek ona reklama na hrt sa Vlatkom Pokos...mislim ponovicu sa Vlatkom Pokos...ima li nesto gore...i to na vrhuncu njene "popularnosti" iskoristili su je ...to je u top 5 najglupljih reklama ...pa tek one reklame za Nektar pivo...pa su se bunili onda na one za Ozujsko mislim da je kad zena donese pivo i oni gledaju utakmicu i tako nesto

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Da,da ovo sa vlatkom, U ponedjeljak pusta suze na tv-u zbog razvoda a u utorak paradira pistom. :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Meni uopste nije losa ta reklama sa svinjom, reklama ko reklama. Najgluplje su mi reklame za prasak i deterdzent, tu mi se kosa dize na glavi.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
MonaLisa je napisao:
Najgluplje su mi reklame za prasak i deterdzent, tu mi se kosa dize na glavi.

I za uloske :lol: :lol:
S krilcima

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 22:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
stormbringer je napisao:
^^Ne znam što se toliko uzbiđujete oko toga....al' stvarno! Aj da ste digli frku kako neke cure od 16 godina su prisiljene na prostituciju, ili na probleme u poridici, vi dižete frku oko neke debilne reklame..Možda da malo preispitate svoje vrednosti? Vređa vas reklama, pa šta! Vređa i mene hiljadu stvari pa se ne žalim na svaku od njih. Nemojte me shvatiti pogrešno, ja sam uvek za ravnopravnost polova, ali ovakva tema nema ni smisla. Ispravite me ako grešim...koji je smisao? Da svi napišemo:''Uuuu nemojte kupovati taj dezodorans to je uvreda za žene!'' Misliš da onu malu curicu što prosi čitav dan na ulici boli k* za to?

ok,ali ovo stvarno nema veze s stvarnoscu i skroz je bezvez ,(mislim ta curica za koju se toliko brines bar nesto zaradi :D ,a reklama sa svinjom je ma nemam reci...osim toga pocinje se od malih stvari...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 22:31 
Veteran
Veteran

MonaLisa je napisao:
Meni uopste nije losa ta reklama sa svinjom, reklama ko reklama. Najgluplje su mi reklame za prasak i deterdzent, tu mi se kosa dize na glavi.

po tim reklamama za detrdzent,ispada da svaka zena u svako doba sa sobom ima koju kilu praska cisto da joj se nadje ako nekom sta zatreba oprat ,ma bolesno skroz..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 23:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
stormbringer je napisao:
^^Ne znam što se toliko uzbiđujete oko toga....al' stvarno! Aj da ste digli frku kako neke cure od 16 godina su prisiljene na prostituciju, ili na probleme u poridici, vi dižete frku oko neke debilne reklame..Možda da malo preispitate svoje vrednosti? Vređa vas reklama, pa šta! Vređa i mene hiljadu stvari pa se ne žalim na svaku od njih. Nemojte me shvatiti pogrešno, ja sam uvek za ravnopravnost polova, ali ovakva tema nema ni smisla. Ispravite me ako grešim...koji je smisao? Da svi napišemo:''Uuuu nemojte kupovati taj dezodorans to je uvreda za žene!'' Misliš da onu malu curicu što prosi čitav dan na ulici boli k* za to?

ok,ali ovo stvarno nema veze s stvarnoscu i skroz je bezvez ,(mislim ta curica za koju se toliko brines bar nesto zaradi :D ,a reklama sa svinjom je ma nemam reci...osim toga pocinje se od malih stvari...

Poenta jeste...zas ve ovo vreme koje ste utrošili nervirajući se oko je*ene reklame za dezodorans mogli ste nešto korisno uraditi...(ispravak, moglu smo...jer sad sam se i ja iznervirao...) to su tako trivijalne stvari..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 22:43 
Veteran
Veteran

svako ko pogleda koji glupi blok reklama mora se iznervirati !!!bar zbog1!!!
p.s.nemoj se nervirati zbog svega,a ja i ovako sve stignem 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]