banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 10:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 16:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Ne slušam taj radio pa ne znam kakvi su voditelji. Ako neko ne zna izgovarati engleske riječi, za naše stanice to nije ništa. Dok sam još intenzivnije slušao radio, tu je bilo nekih koji mucaju, nekih koji kao da će se ugušiti kad pričaju (mislim da ta još uvijek radi na nekom radiju), da ne govorim o ružnim glasovima i nerazumljivom govoru, tako da nepoznavanje engleskog i nije neki feler na našim stanicama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 17:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 22:33
Slazem se da svako treba dati kritiku, i svaku treba i prihvatiti,ali kad nekom nikad nista ne valja, a ni sam u stvari ocigledno ne zna sta hoce,a daje sebi za pravo da sere po necijem trudu i radu,to je vec bezobrazluk!...BTW ocigledno smo i mi narod kojem uvijek "tudje govno pod prozorom mirise", pa sve sto je nase, u startu ne valja. Ja i jesam ovdje da cujem misljenja, prijedloge a ne necija istresanja. Ja ne branim ovog lika Marija,cak naprotiv, ali i vi ljudi morate shvatiti da je i radijski voditelj prije svega covjek,i naravno grijesi, jer niko ne moze znati sve.Njegova jedina greska je ta sto prica o stvarima u koje se ne konta bas najbolje,i slazem se da bi zbog "mekog R" mozda bio bolji u stampi...
Znam za Balkan radio, tu sam pekao zanat kao i svi:)))
Istina je da pojedinci dobijaju posao na radiju po babu i stricevima, al' ja sam svoj dobio na finjaka i boli me dupe!
A to za Engleski jezik, mislis da Britanci pravilno izgovaraju ruska imena!?
Malo sutra booras! Poslusajte malo njihove stanice preko 'net-a (osim BBC-ja), pa cete vidjeti da i oni lupaju:)))

Ali mi skroz odlutasmo od teme ocigledno:)))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2008, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa ako se slazes da treba svako da ti kritiku sto onda reagujes zucno ?
reagujes kao da smo napali neki vrhunski kvalitet, pa mi ispadnemo bad guys kojima nista ne valja
opet ti kazem uzmi malo poslusaj neki strani radio, ako nista makar neke hr stanice, i primjetices da je ovo kod nas cisti amaterizam, cemu su zasluzni dosta i vlasnici radio stanica koji zaposljavaju svakave likove, kao sto je to neko prije mene vec napomenuo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 27 Jan 2008, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
BSE je napisao:
pa ako se slazes da treba svako da ti kritiku sto onda reagujes zucno ?
reagujes kao da smo napali neki vrhunski kvalitet, pa mi ispadnemo bad guys kojima nista ne valja
opet ti kazem uzmi malo poslusaj neki strani radio, ako nista makar neke hr stanice, i primjetices da je ovo kod nas cisti amaterizam, cemu su zasluzni dosta i vlasnici radio stanica koji zaposljavaju svakave likove, kao sto je to neko prije mene vec napomenuo

cova buraz, ovo kod nas je profesionalni amaterizam...kod nas se radio stanica pretvori u neku vrstu virtuelne pijace gdje svako svakog poznaje i onda krenu pozdravi, prozivke, naglabanja...narocito kad idu top liste pa kad bude glasanje...ko god se javi uvijek ima da kaze nesto onom sto je zvao pre njega

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2008, 15:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
vise mi se svidja samo nes bez ovo castra jer ponekad imaju dobru muziku.
usput Big 1 rulz. opusteni superkul gotivni voditelji.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 03:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Voditelji na Nes-Castra su mi, koliko sam dosad slušala, blagi očaj, najiskrenije. Uglavnom slušam Hard Rock. Oni donedavno nisu ni imali voditelje, pa je bilo super. Nema lupetanja, zamuckivanja, pola sata "hmmmmmmmm... ček' dok smislim šta da kažem"... Na Bigu rade pristojni voditelji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]