banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 10:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 14:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
doli bel je napisao:
Boris Divjak nema i neće imati prostor u "Nezavisnim novinama" nakon našeg otkrića da je bio ekonomski savjetnik bivšeg premijera RS Gojka Kličkovića, protiv koga se vodi proces u Sudu BiH za privredni kriminal i ratne zločine. Uz svo uvažavanje organizacije na čijem je čelu poslije ovog saznanja i njenog objavljivanja u "Nezavisnim novinama" od 19. decembra 2001. godine Uređivački kolegijum "Nezavisnih" zauzeo je ovakav stav.

Pored Kličkovića, želimo da podsjetimo javnost da je Boris Divjak 2001. godine imenovan za savjetnika još jednog funkcionera SDS-a - Dragana Čavića. Angažman prvo kod Kličkovića, pa onda kod Čavića daje novu dimenziju u shvatanju njegove navodne nezavisnosti i političke neopredijenjenosti.

Ta nezavisnost i objektivnost prosto sama izbija na površinu.
A svima je poznat odnos Kopanje sa Slobodanom Stankovićem i Dodikom. Tako da njihova priča o nezavisnosti nema nikakve veze, uz svo poštovanje za prijašnji rad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mani Nezavisne, normalno da se brane...

Nego, reci nam sta je sa ,,nezavisnoscu,, emisije 60 minuta i tako tih licimjera. Kada je doticna gospoda bilo sta napisala/objavila protiv Zlatka Lagumdzije i njegove ekipe?

O Komsicu da ne pricamo.
On je profesor demagogije. Ma Spiric je za njega klinjo iz vrtica :D .

A sto se tice Cenicke, Divjaka i drugih, u doba Interneta govoriti o nemogucnosti izrazavanja je cista nebuloza.

Uostalom u BiH nema niti je bilo slobode govore.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 13 Jan 2008, 10:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Mnogi slobodu stampe i govora pogresno dozivljavaju. Iznosenje neistina se moze smatrati klevetom i to se vrlo brzo sankcionise u razvijenim zemljama.

Samo kod nas moze pisati i pricati ko sta hoce... Mada ovo sa Milom mi nekako lici na period SFRJ kad je partija bila sve i kada se za psovanje Tita islo na goli otok...

A da je njegov dosije tanak ja ne bih zalio... Ovako...

Vrh

Tema posta: Re: Lista nepodobnih?
PostPoslato: 13 Jan 2008, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
doli bel je napisao:
Mi nismo ničiji `psi čuvari`
Uređivački kolegij Nezavisnih novina

Šta je reći? Lovac odjednom postao žrtva?

doli bel je napisao:
"Nezavisne novine" smo uređivali mi i tako će i ostati. "Nezavisne" neće uređivati ni Miroslav Lajčak, ni Milorad Dodik pa pogotovo ne Rafi Gregorijan i grupa eksperata i novinara okupljena oko njega. I zato javno pitamo da li je mandat OHR-a da odredi koji su to mediji zavisni, a koji to nisu u ovoj zemlji?

Ima li ikoga iole trezvenog ko je u stanju da povjeruje u podebljano?

Da se razumijemo, bez obzira na činjenice da je veoma daleko od idealnog lidera, da u zadnje vrijeme pokazuje znakove totalitarnosti i pretjerane samozadovoljnosti, da se osramotio na HRT-u kao malo ko, da je počinio gomilu znanih grešaka (ono što ne znamo, vjerovatno bolje i da ne znamo) i da ga treba mijenjati da se ne zabajati - Milorad Dodik je (po mom skromnom mišljenju), ipak najbolji lider kojeg su Srbi imali od pada komunizma u bivšoj Jugi do danas (neko će reći, ne zato što je on dobar nego zato što su ostali bili loši :wink:).

No, reći kako Dodik (posredno ili neposredno) nije uticao i ne utiče na uređivačku politiku tzv. "Nezavisnih" novina je priča koju teško da bi progutala i djeca u vrtiću. Od svog nastanka jedna jedina stvar u "Nezavisnim" novinama se nije promijenila - a to je apsolutna podrška Mili i, moglo bi se reći, svojevrsna izgradnja kulta iliti "Titoizacija" Dodika.

Zaista skidam kapu Nezavisnim novinama u prvim postratnim godinama i pojedinim tekstovima koje su objavljivale - tada se to često graničilo sa zdravim razumom, pogotovo uzevši u obzir da su aždaju udarali direktno u glavu. Valjda je zato i nesretni Kopanja jedva glavu spasio.

Međutim, Nezavisne već odavno nisu ni blijeda sijenka onoga što su tada bile. Kvalitetom tekstova, kompetentošću mnogih svojih novinara, količinom neistina (da ne upotrijebim neke mnogo teže riječi), tzv. "Nezavisne" su najbolji pokazatelj i recidiv vremena u kojem živimo - novine "sa dna kace".

I zbog toga veoma patetično zvuči:

doli bel je napisao:
Mi smo ozbiljne novine i zato nama vjeruju.
...
Oni koji se kriju iza novinarske etike morali bi da znaju da je takav način informisanja javnosti neprofesionalan. "Nezavisne novine" to znaju i poštuju.

Da nije smiješno bilo bi za plakanje! "Nezavisne novine" spominju novinarsku etiku i profesionalnost!

No, poput onog vica, da nije sve u parama, jer ima nešto i u zlatu, srebru i nekretninama :-) - tako ni "Nezavisne" nisu jedine - ako su "Nezavisne" štampani bilten SNSD-a (pogotovo sad kad je Kopanja srknuo Glas Srpske), RTRS je njihova privatno-državna televizija, odnosno radio. Pa ljudi, oni intervjui na RTRS-u su za plakanje: kad se Mile pojavi one jadne voditeljke trepere kao da je sam Hrist drugi put došao među nas. Jedina stvar koja nedostaje je da na kraju emisije zamole Milu da im potpiše autogram - za uspomenu i dugo sjećanje.

Ni drugi mediji nisu imuni. ATV je malo "lajao" pa sad kad su ih politički i finansijski stisli, podvili su rep i počeli lizati cipele svojih gospodara.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2008, 11:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jan 2008, 23:16
pritisak je napisao:
doli bel je napisao:
Mi nismo ničiji `psi čuvari`
Uređivački kolegij Nezavisnih novina

Šta je reći? Lovac odjednom postao žrtva?

doli bel je napisao:
"Nezavisne novine" smo uređivali mi i tako će i ostati. "Nezavisne" neće uređivati ni Miroslav Lajčak, ni Milorad Dodik pa pogotovo ne Rafi Gregorijan i grupa eksperata i novinara okupljena oko njega. I zato javno pitamo da li je mandat OHR-a da odredi koji su to mediji zavisni, a koji to nisu u ovoj zemlji?

Ima li ikoga iole trezvenog ko je u stanju da povjeruje u podebljano?

Da se razumijemo, bez obzira na činjenice da je veoma daleko od idealnog lidera, da u zadnje vrijeme pokazuje znakove totalitarnosti i pretjerane samozadovoljnosti, da se osramotio na HRT-u kao malo ko, da je počinio gomilu znanih grešaka (ono što ne znamo, vjerovatno bolje i da ne znamo) i da ga treba mijenjati da se ne zabajati - Milorad Dodik je (po mom skromnom mišljenju), ipak najbolji lider kojeg su Srbi imali od pada komunizma u bivšoj Jugi do danas (neko će reći, ne zato što je on dobar nego zato što su ostali bili loši :wink:).

No, reći kako Dodik (posredno ili neposredno) nije uticao i ne utiče na uređivačku politiku tzv. "Nezavisnih" novina je priča koju teško da bi progutala i djeca u vrtiću. Od svog nastanka jedna jedina stvar u "Nezavisnim" novinama se nije promijenila - a to je apsolutna podrška Mili i, moglo bi se reći, svojevrsna izgradnja kulta iliti "Titoizacija" Dodika.

Zaista skidam kapu Nezavisnim novinama u prvim postratnim godinama i pojedinim tekstovima koje su objavljivale - tada se to često graničilo sa zdravim razumom, pogotovo uzevši u obzir da su aždaju udarali direktno u glavu. Valjda je zato i nesretni Kopanja jedva glavu spasio.

Međutim, Nezavisne već odavno nisu ni blijeda sijenka onoga što su tada bile. Kvalitetom tekstova, kompetentošću mnogih svojih novinara, količinom neistina (da ne upotrijebim neke mnogo teže riječi), tzv. "Nezavisne" su najbolji pokazatelj i recidiv vremena u kojem živimo - novine "sa dna kace".

I zbog toga veoma patetično zvuči:

doli bel je napisao:
Mi smo ozbiljne novine i zato nama vjeruju.
...
Oni koji se kriju iza novinarske etike morali bi da znaju da je takav način informisanja javnosti neprofesionalan. "Nezavisne novine" to znaju i poštuju.

Da nije smiješno bilo bi za plakanje! "Nezavisne novine" spominju novinarsku etiku i profesionalnost!

No, poput onog vica, da nije sve u parama, jer ima nešto i u zlatu, srebru i nekretninama :-) - tako ni "Nezavisne" nisu jedine - ako su "Nezavisne" štampani bilten SNSD-a (pogotovo sad kad je Kopanja srknuo Glas Srpske), RTRS je njihova privatno-državna televizija, odnosno radio. Pa ljudi, oni intervjui na RTRS-u su za plakanje: kad se Mile pojavi one jadne voditeljke trepere kao da je sam Hrist drugi put došao među nas. Jedina stvar koja nedostaje je da na kraju emisije zamole Milu da im potpiše autogram - za uspomenu i dugo sjećanje.

Pa bolje biti bilten SNSD-a nego mafije SDS-a sto je ugrozeni urednik Patriota Slobodan Vaskovic.
Na cijoj si ti to strani. Milovana Bjelice, Miroslava Toholja, Momcila Mandica, Ljiljane Zelen Karadzic i slicnih prijatelja cije intervjue je Patriot objavljivao iz broja u broj. Jesu li to ugrozene demokrate o kojima govorimo?

Ni drugi mediji nisu imuni. ATV je malo "lajao" pa sad kad su ih politički i finansijski stisli, podvili su rep i počeli lizati cipele svojih gospodara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Sjećate se kako je Dodik ugušio list "Pravda" zato što nije pisala o njemu hvalospjeve?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2008, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2005, 01:39
doli bel je napisao:
Pa bolje biti bilten SNSD-a nego mafije SDS-a sto je ugrozeni urednik Patriota Slobodan Vaskovic.
Na cijoj si ti to strani. Milovana Bjelice, Miroslava Toholja, Momcila Mandica, Ljiljane Zelen Karadzic i slicnih prijatelja cije intervjue je Patriot objavljivao iz broja u broj. Jesu li to ugrozene demokrate o kojima govorimo?

A zbog čega misliš da bi se ja trebao svrstavati na bilo čiju stranu?

I zbog čega se mi uopšte svojevoljno smještamo u kojekakve torove? Da bi nas bilo lakše kontrolisati i manipulisati? Otvori malo srce doli bel - vidjećeš da i u susjedstvu ima normalnog svijeta. Bilo da čita Nezavisne, Patriot, Glas Srpske, Oslobođenje, Večernji List ili nikakve novine :wink:

A i odgovor ti je, da glava boli... Šta je to, ono po sistemu: "istaknimo tuđe grijehe da se ne bi vidjeli naši"? Loša demagogija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A kud se deo Prst :D

Kad mi neko objasni kako bilo ko od stranaca moze zahtijevati slobodu govora u BiH a istovremeno ne postoji ni jedan jedini domaci politicar koji smije reci ono sto misli o BiH upravo iz straha od sankcija koje bi preduzeli ti isti stranci.

Gdje je tu sloboda govora? I uopste ko se nasao govoriti o neslobodi, mediji iz Sarajeva. Pazi molim te...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 16:40 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Objavljeno 11.01.2008. u 15:39
SNSD poziva na prekid kontakta sa Raffiem Gregorianom

Izvršni sekretar Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Rajko Vasić pozvao je danas sve političke i administrativne subjekte u Republici Srpskoj da prekinu svaki kontakt sa prvim zamjenikom visokog predstavnika u BiH Raffi Gregorianom, negirajući njegove tvdnje o "madijskom mraku, torturi i neslobodi medija u RS-u".

"Bolje da bude u konstruktivnom mraku nego na destruktivnoj sceni", rekao je Vasić komentirajući jučerašnji
sastanak Gregoriana sa predstavnicima pojedinih nevladinih organizacija, analitičara i medija, te optuživši ga da pokušava da se promovira u vođu opozicije u RS-u.

Vasić je na pres-konferenciji u Banjoj Luci kazao da je jučerašnji Gregorianov sastanak sa "određenom amorfnom grupom čiji članovi nemaju nikakvu grupnu ni pojedinačnu političku težinu, tipičan pokušaj da se organizira još jedan udar na RS".

Ističući da se OHR treba da odredi oko "ovakvog ponašanja svog visokog djelatnika", Vasić je kazao da ukoliko do toga ne dođe smatrat će to kao njihov dalji gubitak kredibiliteta.

Naveo je i da postupak Raffia Gregorijana znači; da je to "još jedna potvrda da OHR u ovom obliku ne treba BiH, da nakon zatvaranja krize policije i krize vlasti otvara se kriza demokratije u RS-u, te da se ekonomski napredak i institucionalna stabilnost u RS-u nastoje narušiti ili zaustaviti po svaku cijenu, kao i da je očita podvojenost u OHR-u, jer najmanje jedna struja vodi svoju neobuzdanu destabilizirajuću politiku, da neki dijelovi OHR-a imaju svoje medije i svoje igrače na javnoj i političkoj sceni te da je u BiH odnjegovana velika grupa plaćenika koja se poslije rata koristi za brojne projektirane i manipulativne poslove..."

Vasić je poručio Gregorianu da je vlast u RS-u izabrana na demokratski izborima i djeluje po ustavnim i zakonskim procedurama što je jedino mjerilo demokratičnosti, te da su "tzv. opozicionare, nezavisne intelektualce i analitičare stvorili sami mediji u RS-u u želji da imaju i nova mišljenja osim mišljenja političara, što treba pozdraviti".

On navodi da Gregorian ili bilo ko drugi "od dušebrižnika", treba da predoči validne pokaze da je nekome zabranjen medijski prostor a ne da lažima opravdava laži", kao i da "na ovaj način baš Gregorian vrši pritisak na medije i pokušava da ubije i taj dio javnosti kao što je od rata u BiH njegovano podaničko i plaćeničko novinarstvo u kome danas niko ne smije da kaže ništa ni OHR-u, ni Gregorianu niti bilo kom ambasadoru ili dijelu međunarodne zajednice".

(FENA)

Mislim da je Vasić ovom izjavom potvrdio postojanje spiska, kao i njihovu namjeru koja im je dobrim dijelom i uspjela da naprave medijski mrak. Još to ljudi i otvoreno priznaju, navikli smo ovdje na torture. Cijeli taj medijski linč Gregorijana pokazuje da je ta priča o spisku istinita. Šta je Gregorijan napravio da uslijedi takav linč? Sastao se sa par novinara i ljudi iz NVO sektora? Takvo ponašanje baš dokazuje da nema slobode javne riječi i da se bilo kakvo drugačije mišljenje suzbija i vrši medijski linč onih koji tako razmišljaju u režimskim medijima, a skoro svi su takvi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 18:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
The_new_Statesman je napisao:

Kad mi neko objasni kako bilo ko od stranaca moze zahtijevati slobodu govora u BiH a istovremeno ne postoji ni jedan jedini domaci politicar koji smije reci ono sto misli o BiH upravo iz straha od sankcija koje bi preduzeli ti isti stranci.

Gdje je tu sloboda govora?

U tome je sustina, stranci hoce da Nezavisne i rtrs budu pod njihovom palicom, a ne pod Dodinom.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2008, 18:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jan 2008, 23:16
pritisak je napisao:
doli bel je napisao:

I zbog čega se mi uopšte svojevoljno smještamo u kojekakve torove? Da bi nas bilo lakše kontrolisati i manipulisati? Otvori malo srce doli bel - vidjećeš da i u susjedstvu ima normalnog svijeta. Bilo da čita Nezavisne, Patriot, Glas Srpske, Oslobođenje, Večernji List ili nikakve novine :wink:

A i odgovor ti je, da glava boli... Šta je to, ono po sistemu: "istaknimo tuđe grijehe da se ne bi vidjeli naši"? Loša demagogija.

Da bi znao kako nesto citas moras znati ko to finansira. Nije tajna da su Nezavisne isfinansirali amerikanci. A ko je Patriot. Odakle tom izbjeglici lova i otkud mu sada kada nema reklama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2008, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Nego, reci nam sta je sa ,,nezavisnoscu,, emisije 60 minuta i tako tih licimjera. Kada je doticna gospoda bilo sta napisala/objavila protiv Zlatka Lagumdzije i njegove ekipe?

A sto se tice Cenicke, Divjaka i drugih, u doba Interneta govoriti o nemogucnosti izrazavanja je cista nebuloza.

Uostalom u BiH nema niti je bilo slobode govore.

Rekao bih da je puno bitnije za neku tv kucu (kod nas pogotovo) i 60 min. da su nezavisni u odnosu na vladajucu garnituru u Federaciji sto se moze vidjeti iz njihovih emisija, gdje je jedna od glavnih licnosti i Brankovic i Silajdzic, sto je fantomacan vec govorio i sto ne RTRS-u ne postoji ni u najmanjoj kolicini. Nije tajna na je Bakir blizak Lagumdziji, osobi koja je bila ministar prije koliko, 7-8 godina i cija stranka isto toliko nije u izvrsnoj vlasti. I sad je najveci problem sto se u emisiji govori o strankama koje su na vlasti (sto je najprirodnije) a ne nekim SDP-ovima.
Da je SDP na vlasti zadnjih 17 godina, vjerovatno bi bilo i njihovog prljavog vesa, ali sad ti zali zbog snage nacionalista.

A ovo sa internetom bi mozda vrijedilo u nekoj normalnoj zemlji gdje je postotak korisnika velik, k'o sto nije. Tako da se vecina mora osloniti na ono sto im se servira ne tv-u. Pogotovo u razvijenim istocnim krajevima :D (bez uvrede)

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2008, 14:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 15:21
doli bel je napisao:
pritisak je napisao:
doli bel je napisao:

Da bi znao kako nesto citas moras znati ko to finansira. Nije tajna da su Nezavisne isfinansirali amerikanci. A ko je Patriot. Odakle tom izbjeglici lova i otkud mu sada kada nema reklama?

A ssto ne bi Amerikanci finansirali i Patriot? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 00:41 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Rang-lista slobode medija
24/10/2006 09:57 | Izvor: B92
Pariz --

U Severnoj Koreji se najviše krši sloboda medija, novinari uživaju najveće slobode u Finskoj, Irskoj, Islandu i Holandiji. SCG 45.Rang-lista

U izveštaju organizacije Reporteri bez granica Rusija je na 147. mestu na svetu po slobodi medija, dok su SAD, s Hrvatskom, Bocvanom i Tongom, na 53. mestu. Srbija i Crna Gora zauzela je 45. mesto. U izveštaju se navodi da se ništa nije promenilo u državama u kojima se najviše krši sloboda štampe, pa tako novinari u Severnoj Koreji, Eritreji, Turkmenistanu, Kubi, Burmi i Kini još rizikuju živote ili zatvaranje pokušavajući da dođu do informacija i da ih prenesu javnosti.

Prema istom izveštaju, predsednik Severne Koreje Kim Džong Il nastavlja da kontroliše medije.

U pravljenju liste država prema kriterijumu poštovanja slobode medija učestvovalo je 130 novinara, dopisnika, pravnih stručnjaka i aktivista za ljudska prava Reportera bez granica. Prema rang-listi te organizacije, SAD su 2002. bile na 17. mestu, a značajan pad na listi objašnjava se time što sadašnja administracija SAD koristi nacionalnu bezbednost kao izgovor za novinare koji se kritički bave borbom protiv terorizma.

Od država sa područja SFRJ, značajan pomak napravila je Bosna i Hercegovina, koja je došla na 19. mesto, s Danskom, Novim Zelandom i Trinidadom i Tobagom.

Među evropskim državama najlošije su kotirane one nastale raspadom SSSR-a, dok je položaj novinara u Rusiji težak, što potvrđuje i nedavno ubistvo novinarke Ane Politkovskaje.

A Godinu dana kasnije, pad za 15 mjesta. http://www.rsf.org/article.php3?id_article=24025

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@goci master: Jesi ti siguran u ovo sto govoris?

Zar RTRS nije tako isto radila prije 3,4,5 godina? Drzala Dodikovu stranu? Pa ko garantuje da ce Bakir, ako kojim slucajem Zlatko dodje na vlast, okrenuti list poceti pljuvacinu prma njemu i stati na Harisovu stranu.

Cuj, mediji treba da budu nezavisni i od pozicije i od opozicije jer se vlast sve drugo glupost.

----

Ta osoba (Zlatko) je prije godinu i kusur, nakon izbora kad se trebala formirati vlast, Dodiku tepao sa Micko i to uzivo preko TV-a.

Kako mu onda nije smetao ,,referendum&nacionalizam,, kojim je Dodik dobio te izbore? A sad mu kao smeta.
Ma fuj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02

Zar RTRS nije tako isto radila prije 3,4,5 godina? Drzala Dodikovu stranu? Pa ko garantuje da ce Bakir, ako kojim slucajem Zlatko dodje na vlast, okrenuti list poceti pljuvacinu prma njemu i stati na Harisovu stranu.

Cuj, mediji treba da budu nezavisni i od pozicije i od opozicije jer se vlast sve drugo glupost.

----

Ta osoba (Zlatko) je prije godinu i kusur, nakon izbora kad se trebala formirati vlast, Dodiku tepao sa Micko i to uzivo preko TV-a.

Kako mu onda nije smetao ,,referendum&nacionalizam,, kojim je Dodik dobio te izbore? A sad mu kao smeta.
Ma fuj...

lagundžija je najveći smrdljivko (govance u bih). taj ti u 5 minuta spomene i tita i aliju i tihića i dodika i tadića i busha...svijuh u pozitivnom kontekstu. crko dabogda!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01

----

Ma fuj...

Siguran :D
Pa negdje sam cuo da se prema nekom modelu da li britanskom ili nebitno kojem na cela drzavnih medija postavljaju ljudi iz opozicije kako bi se obezbijedila nezavisnost i neprestana kritika vlasti (ne mislim na napadanje nego normalnu kritiku) :D
Opet, tu ftv prolazi, a rtrs ne!
A pomenute emisije sa tepanjem se sjecam, cak sam to negdje i spomenuo daavno, al eto puce socijaldemokratski blok ako je ikad i postojao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]