fantomacan je napisao:
qretsar je napisao:
Zbog ovakvih komentara ne moze nista da napreduje u ovoj zemlji,pa ni muzika. Jer predrasude davati,a ne saslusati sve,nije u redu
Ne kazem da sam ja nekakav pevac da zvonim,ali Bogme nisam ni toliki debil kako ste napisali uopsteno o takmicenju....
Hajde objasni nam kako će ovi komentari uticati na tvoju karijeru? Kako mi spriječavamo tvoje napredovanje? Što si se prijavio kada "nisi nekakav pjevač"? Zar nije to takmičenje za pjevače?
Ja sam gledao jedno izdanje te emisije, ne sjećam se tačno koji si ti, ali nijedan nije znao pjevati i to ni blizu. Kao što kaže Info pogledaj na drugim televizijama kako to izgleda, sad je to popularno ima skoro svaka televizija vlastiti šou. Ljudi koji su nešto napravili nakon takvih emisija svi znaju pjevati a još mnogo ih nije ništa napravilo a isto su dobri, dakle nema tu podvale ako hoćeš da se baviš tim ipak moraš nešto znati. Mada su kriterijumi izuzetno niski što ta emisija dokazuje ali takve antitalente samo na ATVu puštaju da nešto javno izvode.
I nisu to nikakve predrasude, odgledao sam tu emisiju i nisam mogao vjerovati da neko ono pušta na televiziji. I ključna stvar su kandidati koji nemaju blage veze, na drugim televizijama takve izrežu pa puste da se ljudi malo ismiju, a ovdje su to finalisti. Ja nisam gledao kakva je scenografija, kakve su matrice jer me to ne zanima, ali kada sam čuo kandidate prenerazio sam se. Jasno je na šta organizator cilja kada su mu je onakav žiri.
Mozda si gledao kada je pevala druga grupa.
Sto se tice onoga "nisam nekakav pevac", rekao sam zato sto nisam Zeljko Joksimovic ili neko sl.
Imam jos uvek 16 godina i tek treba da napredujem,ali zasigurno mogu reci da imam dobar glas,ali naravno jos uvek moram dosta da radim na njemu.
Sto se tice napredovanja,
Ne sprecavate uopste,nego sam hteo da kazem da sta god se pokrene u ovoj zemlji,neko pokusava da sputa,namerno ili ne namerno.
Skontajte da je sve jedan show radjen u Federaciji,ovo je jedini show u RS-u gde se i nekako moze proci sa zabavnom muzikom.
Najcrnja stvar sto na takmicenju ima 3-4 tamkicara iz BL-a,cak 5 iz Srpca,2 iz Dervente i 3-4 iz Broda,a ostatak da ne pricam....