banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 00:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 03:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
azdajica-ny je napisao:
medi je napisao:
А згражавате ли се на чињеницу да се сваког петка и суботе гомила малољетница (знам примјере и са 14 година) својевољно јебе са пунољетним ликовима по празним становима или екстра аутима на замраченим паркинзима?!
Хоћу да кажем да се ове ствари свакодневно дешавају, само под другим околностима, а над којима се људи уопште не згражавају, већ то сматрају нормалним; јер је то уобичајено. За мене је ова ситуација на снимку блажи облик педофилије од овог који сам претходно навео. Јер, приликом вечерњег изласка, дјевојке страдају за много краће вријеме, кад су под утицајем алкохола и оне чудне притајене женске свијести која испливава кад се иста нађе у сепареу са пунољетним момцима пуним кеша (између редова: постане лака).

i ovo je dovoljno jezivo ,nazalost vidjala sam te polugole pijane maloljetnice po gradu,ali sorry kakvi roditelji mogu pustiti polugolu maloljetnu kcerku da bude van kuce cijelu noc,ne moze mi niko reci da je to normalno,pa imala sam i ja 15 g ali nesto se bas ne sjecam da sam bila svu noc vani ili da sam se tako ponasala
a sto se tice ovog na tv-u nazalost i to je sve prisutnije,a opet u velikoj mjeri je i krivica roditelja sto ne kontrolisu barem donekle ponasanje djece a za ovakve idiote bih bez razmisljanja smrtnu kaznu uvela,a kakav je zakon na ovim prostorima... vidjeli ste i sami,nema zrtve nema zlocina... jadno i stravicno

Da li je pedofilija i kada mafos je*e neku od 14-15 godina tj. sponzorishe je Confused
Nije uvijek do te odrasle osobe, sjetite se one klinke iz Doboja, koja se prashila vec sa 14 godina sa starijim ljudima Confused Su oni pedofili ako mala izgleda kao da ima nekoliko godina vise, i pri tom sama navaljuje.
A koliko sam cuo, iz tog slucaja, da su oni navlacili pedofila, sto bi narod rekao, "nece ni cuko dok kuja me mahne repom". Mnogi od tih pedofila vjerovatno ne bi imali petlje da sami ista pocnu. Nije da ih branim, ali nisu ni oni u 100% slucajeva krivi, koliko god poremeceno to bilo.

Vidio sam da je na ovaj post psyborg rekao
Citiraj:
Jeste!!!!

Pa hajde onda nemoj da ste jajare, znate imenom i prezimenom tuce takvih "biznismena" koji vikendom ebu djevojcice od 14-15, izvolite ih barem pregaziti od batina, ne mora se na lomachu ili vjesanje? A, niko nista? Pa da, tako sam i ocekivao, ovde se linch spominje, a sutra se u gradu povija rep kad se prodje kraj njih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Evo, ja zvanično ne poznajem ni jednog "mafosa" kako ga Rakun naziva koji spava sa curama od 14 ili 15 godina. Ako ti znaš nekog konkretnog napiši ovde ili na prv, jer me iskreno zanima ko je taj tip koji se pored perspremnih, razvijenih, upućenih riba od 20+ godina zadovoljava klinkama od 14?

To je prvo, a drugo, zašto misliš da bi to morao biti moj, tvoj ili problem bio koga sa ovog foruma? Ako se nekoj tamo devojci sviđa to što on vozi, telefon koji ima ili koliko će platiti tura pića to je njen izbor.

Citiraj:
A, niko nista? Pa da, tako sam i ocekivao, ovde se linch spominje, a sutra se u gradu povija rep kad se prodje kraj njih...

Mislim, wtf? O čemu ti pričaš ovde uopšte? Kao što rekoh, mene ni najmanje ne dotiče ko sa kim spava i kakvi su njihovi motivi za to, ali opet ponavljam da ne znam čak ni po imenu ni jednog gospodina iz gore navedene grupe (znači da ima 30+ godina), a da se zadovoljava klinkama od 14..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Pa nervira me kad svi skoce "na lomachu", "metak u glavu" i ostale metode, a prolaze pored takvih svaki dan i shute... Ako neces uzimati pravdu u svoje ruke, nemoj se onda ni *urciti i gotovo. Ok, treba kazniti pedofile, a ako je nekome bas toliko stalo sto se pedofili ne kaznjavaju sve do trenutka kada naprave nesto konkretno, neka ih zaista sam lovi, a ne da galami po forumu u prazno. Isto i za dilere droge, "ja bi ih pobio", bla bla, a u roku od dan dva mozes kontaktirati barem 2-3 dilera, pa hajde onda ako ti je vec zelja, izvoli, nemoj u prazno vikati...

Koga konkretno znate? Eto lik koji ima video klip sa Batarevom cerkom, snimljeno prije 2 god, a mala je 90-o godiste. U sustini, zaboli me, ako je dobrovoljno, nek se seksa sa metuzalemom, ali ovi kojima smeta, brate, neke ne prijete zivotima ako nisu kadri to uciniti (posto znaju da drzava nece i ne zeli).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Na onom klipu nije Darija Batar i mislim da smo to davno rasčistili, to je prva stvar, druga stvar, ja nemam pojma ko je taj tip i ne zanima me.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 10:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Rakun_Slavko ti si se pravo ono nalozio :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Rakun,pitacu te ja za koju godinu kad ti budes otac kako ces reagovati,ja bih bila u stanju golim rukama udaviti nekog da moje dijete povrijedi,a vec sam napisala komentar za te klinke,sve to polazi iz porodice,kakvi su to roditelji koji dozvole da ima je dijete van kuce cijelu noc,polugolo s tonom sminke,da donosi kuci skupe poklone itd...sorry ali dijete koje je odraslo u zdravoj sredini,s normalnim roditeljima koji su je iole naucili pravim vrijednostima u zivotu i koji iole vode racuna o svojoj djeci ,nece se tako ponasati...
ne kazem da treba dijete drzati pod staklenim zvonom jer ce tek takvo dijete prvom prilikom napraviti neku glupost,ali ako se stvori neka prijateljska veza izmedju roditelja i djece,stekne povjerenje,upoznaju prijatelji,ponekad zaviri u djetetov komp(sta ce djetetu od 11-12g profil na myspace-u i sl )...znaci da sami povedemo racuna o svom i ponasanju svoje djece,sve bi bilo daleko drugacije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 15:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Mislim da je nova TV došla na ideju za svoj prilog poslije gledanja filma Hard Candy jer priča neodoljivo podsjeća na scenario ovog filma. Inače pogledajte film jer je odličan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 10:55 
Eno sada isla scena iz snimke na RTRS...cini mi se da je pisalo da se lik zove Mate Mrvelj.
Da li je neko gledao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Znači, po onoj narodnoj "što mlađe, to slađe"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ova ista emisija je prvo uradjena u Americi (cini mi se).
AKo ste gledali snimak, mogli ste da primjetite kako je doticni curicu "ucijenio" "...kada bi neko saznao oboje bi sudski odgovarali". Neko spomenu "nema zrtve nema zlocina". Policija tj.sud je rekao da je kojim slucajem bila "zvanicna policijska istraga" mogli bi da ga tuze. Ali kako nije...GLupost, znam...

Djeca tih godina su povodljiva, lakomislena, nadasve naivna. Ne mogu da krivim dijete od 14 godina kojim je lako manipulisati. Jedino koga krivim su ti matorci-pedofili koji svjesno "zavode" i iskoristavaju te curice.
Ja se zaista izvinjavam ako grijesim, ali ja jos nisam vidjela curice od 14 ni u BL a ni ovde u Austriji, da se sexaju (da ne lajem) sa matorcima. Sexaju se, ali sa djecacima svojih godina ili momcima koji su 4-5 godina stariji od njih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
logicno je da kad cujes tako nesto prorade prvo "primarni nagoni" za osvetom, kamenovanjem, lomacom i sl....

srecom ili ne ljudsko drustvo je odlucilo da svojim razvojem smatra -uzdizanje iznad takvih nagona- i tako su svi dobili ista prava, kazne su blaze bla bla bla i sad se tu ne moze puno uciniti...
(btw licno sam protiv smrtne kazne pa ne znam sta da je u pitanju!)....

zato :
ovde mogu tuziti roditelji djeteta spomenutog pedofila
ali i pedofil moze tuziti televiziju sto zadire u njegovu privatnost (koliko je ljudima koji su jos pod utiscina to -normalno- manje je bitno)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Lijepo mu je reporter rekao "Tuzite nas" :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]