azdajica-ny je napisao:
medi je napisao:
А згражавате ли се на чињеницу да се сваког петка и суботе гомила малољетница (знам примјере и са 14 година) својевољно јебе са пунољетним ликовима по празним становима или екстра аутима на замраченим паркинзима?!
Хоћу да кажем да се ове ствари свакодневно дешавају, само под другим околностима, а над којима се људи уопште не згражавају, већ то сматрају нормалним; јер је то уобичајено. За мене је ова ситуација на снимку блажи облик педофилије од овог који сам претходно навео. Јер, приликом вечерњег изласка, дјевојке страдају за много краће вријеме, кад су под утицајем алкохола и оне чудне притајене женске свијести која испливава кад се иста нађе у сепареу са пунољетним момцима пуним кеша (између редова: постане лака).
i ovo je dovoljno jezivo ,nazalost vidjala sam te polugole pijane maloljetnice po gradu,ali sorry kakvi roditelji mogu pustiti polugolu maloljetnu kcerku da bude van kuce cijelu noc,ne moze mi niko reci da je to normalno,pa imala sam i ja 15 g ali nesto se bas ne sjecam da sam bila svu noc vani ili da sam se tako ponasala
a sto se tice ovog na tv-u nazalost i to je sve prisutnije,a opet u velikoj mjeri je i krivica roditelja sto ne kontrolisu barem donekle ponasanje djece a za ovakve idiote bih bez razmisljanja smrtnu kaznu uvela,a kakav je zakon na ovim prostorima... vidjeli ste i sami,nema zrtve nema zlocina... jadno i stravicno
Da li je pedofilija i kada mafos je*e neku od 14-15 godina tj. sponzorishe je Confused
Nije uvijek do te odrasle osobe, sjetite se one klinke iz Doboja, koja se prashila vec sa 14 godina sa starijim ljudima Confused Su oni pedofili ako mala izgleda kao da ima nekoliko godina vise, i pri tom sama navaljuje.
A koliko sam cuo, iz tog slucaja, da su oni navlacili pedofila, sto bi narod rekao, "nece ni cuko dok kuja me mahne repom". Mnogi od tih pedofila vjerovatno ne bi imali petlje da sami ista pocnu. Nije da ih branim, ali nisu ni oni u 100% slucajeva krivi, koliko god poremeceno to bilo.
Vidio sam da je na ovaj post psyborg rekao
Citiraj:
Jeste!!!!
Pa hajde onda nemoj da ste jajare, znate imenom i prezimenom tuce takvih "biznismena" koji vikendom ebu djevojcice od 14-15, izvolite ih barem pregaziti od batina, ne mora se na lomachu ili vjesanje? A, niko nista? Pa da, tako sam i ocekivao, ovde se linch spominje, a sutra se u gradu povija rep kad se prodje kraj njih...