filozof sa vrbasa je napisao:
Kao što to obično biva kod nas gledaoci se ništa ne pitaju i nama samo serviraju na izvolite! Ovoga puta je to mlada banjalučanka , kojom se ja ne ponosim Marija Šestić, ona ima muzičko zanje, ali njena opšta kultura je ravna nuli to je pokazala u ATV emisiji Petak izuzetak, ne voli narodnjake, tj,turbo folkhajd to je njeno pravo, ali kako je mogla onako uvjediti Beki Bekića ikonu narodne izvorne srpske muzike, time je ona pokazla koliko uopšte prati muziki! Hari je rekao da je skeptik po pitanju njenog plsmana i ja sam mala je previše umišljena i ufurana i bolje da se nenada! A ako podbaci na Evroviziji pa Bosni obebjedi sljedeće godine borbu za kvalifikacije, ja ću kad god je vidim na ulici da upirem prst u nju!
A šta je ona to rekla uvredljivo za dotičnog? Ikona narodne srpske muzike? God damn...
Nema opšte kulture? Ti se ne ponosiš njom? Jao, mislim da će se ona sad ubiti..
Hari je skeptik? Hari je rekao da je bio skeptik dok je nije upoznao i čuo kako pjeva. Cura lijepo pjeva i pjesma je lijepa, a pogotovo spot.
I ona uopšte nije umišljena, ja ne znam šta je vama. Stalno pljujete po nečemu... Hoćeš ti pjevati na Evroviziji umjesto nje? Najbolje da pošaljemo Bekija Bekića.