banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 12:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 09:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
_Felix_Moses_ je napisao:
Lik koji vodi kviz na BELu sigurno ima klauzulu u ugovoru da mora praviti budalu od sebe. S druge strane mozda je vec izludio posto vodi kviz koji traje 2 sata i u kojemu se nista ne dogadja, sve se svodi na to da mora da prica citavo vrijeme, a posto niko ne zove poceo je da prica sam sa sobom.

неко ми рече да је неки дан лик на крају квиза успјео и да поврати "уживо" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 14:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
par jakih:

vikom-zivotinja na R- Rasljoroga antilopa
vikom-asocijacija na SELO- krticnjak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
vikom-zivotinja na R- Rasljoroga antilopa
vikom-asocijacija na SELO- krticnjak

:lol: :lol: :lol:
Bolja asocijacija za selo je VIKOM.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ja sumnjam da ti kvizovi uopšte isplate pare, kad neko osvoji veći iznos. Je li gledao neko onaj kviz što je bio mislim, na Vikomu, gdje se mogao dobiti skuter, putovanje, 1000KM, auto... a sve neka prelagana pitanja. To je naravno bio 'zakupljeni termin' i broj telefona sa 094... pa sigurno oni koji se prevare da 'osvoje' nešto i zovu poslije da preuzmu nagrade, nema nigdje nikoga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
i kad ja na jednoj temi kazem da VIKOm zaradi vise dnevno od TEOLA vi meni kako i ne vjerujem i kenjate kao strucnjaci neki.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Vrhunac asocijacija je bio na jednom ozbiljnijem kvizu (mozgalice na PinkBH), asocijacija je sljedeca:
11
45
45
11
Sta je to?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2006, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
Vikom mozda ima tri kviza, al nema grafike za jedan (bar sam ja taj vidio). Uzeli su tablu i na nju prikacili papire sa natpisima IME, GRAD, PLANINA,... i zakacili novcanice od 10, 20, 50 i 100KM. U sredini rukom pisano (nisam siguran) pocetno slovo i ajmo raja bacati 2.25 po minuti. Jadno.

pa zato je i toliko dobro.sto je potpuni losak.i jos kad se one tuke naviju da pricaju...
al definitivno mi je najbolje ovo 'na slovo'. odakle ih samo izvuku.....

Citiraj:
Ma Vikomu ni ne treba grafika jer oni koji ga prate ne znaju ni sta znaci grafika. Sigurno se dive kako je ljep rukopis kojim je ispisan taj tekst.

pa kad je lijep rukopis. i ja se divim.:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2006, 00:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
_Felix_Moses_ je napisao:
Vrhunac asocijacija je bio na jednom ozbiljnijem kvizu (mozgalice na PinkBH), asocijacija je sljedeca:
11
45
45
11
Sta je to?

Fudbalska utakmica?
2 x 11 igraca, 2 x 45 minuta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2006, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, ustvari samo "fudbal"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2006, 15:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hehe, vidis mogao bih cak da se prijavim za mozgalicu :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2006, 20:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Avg 2004, 23:59
...POREZ NA BUDALE!!!! :roll: ne zna se ko je gori il voditelji il oni
koju zovu :roll:

sa ekonomske strane gledano, to je cista zarada za tv...jel oni drze otvorene linije i cekaju cekaju cekaju...a naravno da impulsi idu i tako 10-i vise ljudi ceka da budu spojeni , cekaju i po 5-10 min, sto znaci da u startu padnu min 1o km zbog cega...hehe a pitanja tj asocijacije su dno dna ... svaki put kad vidim neki takav kviz zakljucim da ljudska glupost nema granice :roll:

na novoj il rtl-u (neznam tacno ) ima ponekad onaj kviz "genijalci" to bas i nije kviz u pravom smislu...al zna biti zanimljivo, ljudi salju neka skroz neobicna il smjesna pitanja a gosti odgovaraju tj pogadjajuz pa lupaju gluposti...nije lose..a gosti su im poznate face iz javnog zivota...Gobac je bio pa Zuhra i jos tako neki likovi koji to jos ucine smjesnijim i zanimljivijim a novacene nagrade idu u dobrotvorne svrhe ... mada se taj kviz ne moze porediti a ovim "nazovi kvizovima"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2006, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
ZIVOTINJA:Zijavac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2006, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ena_lk je napisao:
.

na novoj il rtl-u (neznam tacno ) ima ponekad onaj kviz "genijalci" to bas i nije kviz u pravom smislu...al zna biti zanimljivo,

Na HRTu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2006, 23:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa ne znam bas da li se moze pricati o nekoj zaradi jer od 2,20 km (ako sam dobro zapamtio) koliko se dobije za minut poziva televiziji ide samo 0,60km

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2006, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dovoljno.
2 sata dnevno, dvadesetak budala po par minuta, svaki dan, a tek je pocelo prikazivanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2006, 18:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
BSE je napisao:
pa ne znam bas da li se moze pricati o nekoj zaradi jer od 2,20 km (ako sam dobro zapamtio) koliko se dobije za minut poziva televiziji ide samo 0,60km

pa ne znam bas.ja sam cuo, a koliko je sad to istina ne znam, da ti u posti prijavis broj, a onda posti dajes odredjenu sumu novca. znaci bez procenta, vec unapred dogovorena suma...a i malo mi je nelogicno i da ide na procenat da posta uzima toliko....
svejeno, to su opet dosta velike pare, jer ljude drze na cekanju po 5-10 min, tako da oni dobro zarade, u to ne sumnjam...uostalom, da tu nije neka veca zarada, ne bi se ti kvizovi tako rasirili po svim televizijama...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2006, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Eh, ja sam jednom u naletu dosade gledala ta kviy na Vikomu gdje se pogađaju stvari na određeno slovo. I nevjerovatno je samo kako ubodu nazive.. I to su nagrade po 10KM, da ne griješim dušu nešto je za 50 ali nisam sigurna šta.
I sad poenta je što voditeljica usta ne zatvara jer nemaju takmičare koji bi pričali pa mora ona da nebulozira da prođe vrijeme. No, jedna se žena javila i pitala može li tri segmenta da pogađa jer je na centrali zadržavaju već pet minuta jer je kao gužva. I naravno, nije mogla da pogađa tri oblasti :lol: Ali to nam dokazuje da 'imaju gužvu pa ne mogu takmičari tako brzo doći na red i moraju čekati na liniji' :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Sep 2006, 23:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da, 5 minuta po 2,5 - 3 marke dodje oko 12-15 maraka a nagrada 10.
Mogli su komotno staviti nagrade tipa casa vode u Vikom studiju, polovan strik za ves, besplatno sr*nje u javnom WC-u u Gradisci ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2006, 09:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
http://bljesak.info/modules.php?name=Ne ... &sid=35807

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2006, 08:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
boris_wz je napisao:

pa ne znam bas.ja sam cuo, a koliko je sad to istina ne znam, da ti u posti prijavis broj, a onda posti dajes odredjenu sumu novca. znaci bez procenta, vec unapred dogovorena suma...a i malo mi je nelogicno i da ide na procenat da posta uzima toliko....
svejeno, to su opet dosta velike pare, jer ljude drze na cekanju po 5-10 min, tako da oni dobro zarade, u to ne sumnjam...uostalom, da tu nije neka veca zarada, ne bi se ti kvizovi tako rasirili po svim televizijama...

mah Telekom uzima svoj dio, likovi iz Fonlidera (firma ciji je program) i na kraju tv dobija svoj dio - citavih 0.60 KM/min (to znam za Bel, ne znam kako ide kod ostalih, a sigurno nije puno razlicito)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]