banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 12:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 18:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Apr 2004, 06:20
John ti si pametan momak, ali nemoj biti
toliko siguran da je sve tacno sto govoris.

Ja nisam nacional-socijalista, ali postujem neke stvari za koje se zalazu, npr borba protiv pedera i slicnih, pusenja, alkohola, droge i da ne nabrajam dalje, znas i sam njihovu ideologiju.

I protivim se rasnom mjesanju, jer je to genocid.
Zamislite da se sad svi bijelci na svijetu ozene sa crnkinjama,
vrlo brzo bi nestalo bijelaca na planeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
delirium je napisao:
Ja nisam nacional-socijalista
...

Ovo je tako kontradiktorno.

1. Miješanjem rasa se poboljšava kvalitet genetskog materijala. Dakle, sa stanovišta evolucije (na koju se nacisti toliko pozivaju), je poželjnije miješanje rasa, nego razmnožavanje unutar rase.
2. Svi ljudi potiču od crnaca
3. Pogledaj temu "Kruv i mast" na "Zabavi" i vidjećeš da sam citirao neku djevojku koja nije mogla da dođe sebi kad je čula od obrazovanog čovjeka da su Arapi i Romi bijelci. Ako se zalažeš za razmnožavanje unutar rase, da li bi uzeo Arapkinju ili Romkinju za ženu?
4. Svaki 20-ti muškarac odgaja tuđe dijete, dakle postoji 5% šansa da ti ne znaš ni ko ti je prvi predak s muške strane, a kamoli pretke nekoliko generacija unazad (osim ako si radio DNK test za utvrđivanje očinstva, a ni DNK test nije 100% pouzdan, a postoji tek od nedavno). Sjeti se filma "Nož" kada čovjek rođen kao Musliman ubija za Srpstvo, a čovjek rođen kao Srbin ratuje na strani Muslimana.

delirium je napisao:
nemoj biti toliko siguran da je sve tacno sto govoris.

Imaš pravo da me demantuješ.
(Možda sam stekao pogrešan utisak, ali mi se više puta učinilo da su mnogi korisnici suzdržani prema urednicima. Nema potrebe da se suzdržavaju, pošto urednici nemaju mogućnost da odstrane nekoga sa foruma zbog razilaženja u mišljenju.)
Ako imaš kakve protivargumente, slobodno ih iznesi.

delirium je napisao:
Zamislite da se sad svi bijelci na svijetu ozene sa crnkinjama

Pa, nestalo bi i crnaca.

Da još jednom podsjetim, da se bijelci nisu baš proslavili kao rasa. Na koji god kontinent su došli uništili su autohtone narode (tako što su ih ubijali, držali kao robove ili im prenijeli boleštine).
Prema tome, nema na čemu da budete ponosni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Dodajem da je komunizam njemačkog porijekla :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 00:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
Not now, John!
Citiraj:
To je imbecilno učenje, koje nije prošlo sud istorije, a danas je popularno među mladim, nezaposlenim mangupima, nesposobnim za išta drugo, koji su u životu pročitali najviše 1 knjigu ("Mein Kampf") - i to oni obrazovaniji.

John то је по теби имбецилно;како то да су многи професори,магистри,доктори да сад не набрајам и остале били истакнути чланови Национал Социјализма и написали многе књиге о НС-у (I.Stuart,W.Pierce,B.Mathews,S.Bauers,D.Myatt..itd.).
Ти вјероватно мислиш на оне који су у фаѕону "skins" покрета који није политичка организација и који нема пуно заједничког са НС принципима.Ако на њих мислиш онда сам био јасан.
Ја од тебе као модератора нисам очекивао овакву понижавајућу изјаву типа имбецилни,неспособни,необразовани....итд. јер се тиме сврставаш на једну страну чланова;ти знаш да треба да настојиш да будеш неутралан по било ком питању а не да подстичеш свађу између чланова па биле то и неке шаљиве теме као што си поставио.

Not now, John
Citiraj:
Slaveni su došli iz današnje Rusije
Zašto ne smatraš Rusiju ili Afriku svojom kolijevkom? Koliko unazad znaš svojih predaka?

Словени нису дошли из Русије;то је твоје мишљење које си вјероватно прочитао у уџбеницима историје из основне школе које су вјешто утемељене на углавном неистинитим тврдњама.
Ја сам ти рекао која је моја колијевка јер сви бијели народи воде поријекло од Аријеваца који су живјели у Европи прије 7-8.000 година (сваке године се добију нови старији подаци;ово је провјерено у више европских и америчких института) и касније у централној и источној Азији.
У Африци у то вријеме још нису ни живјели људи а у Европи и касније у Персији,Месопотамији су већ постојале људске цивилизације.
Својих предака знам довољно и желим сваки дан да сазнам још више ако те интересује могу ти послати PM до којег географског подручја сам уназад сазнао а временски сам дошао око 12 вијека а можда чак и до 10-11 вијека.Иначе ово би требао свако да се потруди да што више сазна о својим прецима;сигуран сам да и ти знаш доста о својим прецима.

И мало да се надовежем на постове од delirium-а који има доста здрав став за разлику од неких. :thumbup:
delirium
Citiraj:
John ti si pametan momak, ali nemoj biti
toliko siguran da je sve tacno sto govoris.

Ja nisam nacional-socijalista, ali postujem neke stvari za koje se zalazu, npr borba protiv pedera i slicnih, pusenja, alkohola, droge i da ne nabrajam dalje, znas i sam njihovu ideologiju.

Not now, John
Citiraj:
1. Miješanjem rasa se poboljšava kvalitet genetskog materijala. Dakle, sa stanovišta evolucije (na koju se nacisti toliko pozivaju), je poželjnije miješanje rasa, nego razmnožavanje unutar rase.
2. Svi ljudi potiču od crnaca
3. Pogledaj temu "Kruv i mast" na "Zabavi" i vidjećeš da sam citirao neku djevojku koja nije mogla da dođe sebi kad je čula od obrazovanog čovjeka da su Arapi i Romi bijelci. Ako se zalažeš za razmnožavanje unutar rase, da li bi uzeo Arapkinju ili Romkinju za ženu?

1.Раса је била основа сваке цивилизације а расно мијешање које ти заступаш је противприродно.Раса је биолошки фактор који је насљедан и изражава наш сопствени идентитет.Ако се крв измјеша и уништи једна раса као што се дешава уназад неколико година а заједно с њом нестају и народи;ту више нема повратка нити обнове расе и народа јер ипак оно што је од природе,крви и тла то треба да буде вјечно и да будемо поносни на то.Данас бијелу расу чини само 8% свјетске популације ако се овако настави онда смо на добром путу биолошког нестанка.
2.Велике заблуде и неистине,већ сам писао у горе наведеним чињеницама што важи и за 3..Какво расно мијешање и арапи и цигани су бијелци?Стварно смијешно.

delirium
Citiraj:
Zamislite da se sad svi bijelci na svijetu ozene sa crnkinjama,
vrlo brzo bi nestalo bijelaca na planeti.

Тачно тако.

Not now, John
Citiraj:
Pa, nestalo bi i crnaca.
Da još jednom podsjetim, da se bijelci nisu baš proslavili kao rasa. Na koji god kontinent su došli uništili su autohtone narode (tako što su ih ubijali, držali kao robove ili im prenijeli boleštine).
Prema tome, nema na čemu da budete ponosni.

Гријешиш,ако бијела жена ступи у брак са припадницима других раса у овом случају са црнцима а бијели мушкарци са припадницама црне или друге расе кроз 2-3 генерације ће апсолутно нестати бијела раса јер мијешање "обојених"(жутих,црних,мјешаних) са бијелцима значи крај за бијелог човјека.
Ја сам итекако поносан на своју расу и нацију.

Not now, John
Citiraj:
@moderatori: Mislim da bi temu trebalo prepoloviti ili preimenovati.

У овоме се слажем с тобом.ако неко хоће нека пребаци ове све постове у неки одговарајући подфорум па да тамо дискутујемо о овим стварима са осталим члановима који хоће да се прикључе.
поздрав

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 01:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
@bludnik
Citiraj:
alkalac ::

Mislim da tu lezi tvoj problem.

Ја сам значи "фашиста" као што кажете зато што волим свој народ и своју расу.......невјероватно какве само коментаре пишете.
Мислим да је ваш проблем што сте слепи послушници новог свјетског пројекта

Tvoj problem je sto ne shvatas tezinu tih rijeci sto govoris, zapravo ne shvatas da imas bilo kakav problem.Budjenje ce kao i uvijek biti bolno. Da je ovo pravna drzava ti i tvoji istomisljenici bili bi na mjestu gdje spadate, u zatvoru. Potrebno je da pocnete napadati ljude kao u Srbiji pa da vas smjeste gdje vam je mjesto.
Blicu takodje ne sluzi na cast sto ne cenzurise vase ispade.
@Not now, John!

Citiraj:
2. Slaveni su došli iz današnje Rusije

Koliko se ja sjecam ovo nije tacno, Sloveni su ovdje dosli sa prostora izmedju rijeka Odre i Labe, sto bi bili negdje prostori danasnje Poljske. Ispravite me ako grijesim. I sto gubis vrijeme svadjajuci se sa ovim zaostalim likovima, ne ulazi nista u te glave. Treba ignorisati njihove teme, neka im odgovaraju samo istomisljenici i neka onda zajedno uzivaju u svojoj arijevskoj pameti.
Kad vec toliko volite Srbiju, preselite se tamo onda, ovdje nam takvi ne trebaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 02:20 
Pripravnik
Pripravnik

Bravo John, zakljucio si da sam nacional-socijalista na osnovu toga
sto sam rekao da ne zelim da se razmnozavam sa crncima.

Sad bih ja trebao da ozenim crnkinju da bih tebi dokazao da nisam NS. :lol:

Jedno je razmnozavanje sa crncima, a drugo je maltretiranje i batinanje crnaca.

Kazes da je mjesanje ok, pogledaj SAD, najbolesniju i najomrazeniju
zemlju na svijetu i sve ce ti biti jasno.
Toliko retardiranih, arogantnih, egoisticnih likova nema nigdje na svijetu.
Tamo bijele zene mrze bijele muskarce, polucrnci mrze bijelce, crnci mrze sve, jevreje mrze svi...

U SAD kad udarite pedera dobijete 5 godina zatvora...

Kao ekoloski svjesni gradjani se brinemo zbog nestajanja zivotinjskih vrsta, a dosta vas kad se pomene nestanak bijelaca na planeti skoci sa svojim ispranim mozgom i krene da arlauce kako smo mi zaostali NS-i, rasisti itd

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 10:33 
Veteran
Veteran

bludnik je napisao:
како то да су многи професори,магистри,доктори да сад не набрајам и остале били истакнути чланови Национал Социјализма и написали многе књиге о НС-у (I.Stuart,W.Pierce,B.Mathews,S.Bauers,D.Myatt..itd.).

Šta misliš da li više "profesora, magistara, doktora" zastupa NS ili je iz suprotnog tabora?

Teorija o Arijevskoj rasi je izmišljeni mit. Kao što je bilo izmišljeno i sve što su propagirali NS. Imali su svoju teoriju o nastanku Solarnog sistema, jer im je smetalo što su najveći napredak u nauci (tada) dali Jevreji. Glavni "naučnik" im je bio neki Karl Maria Wiligut, koji je tvrdio da posjeduje sjećanje na 230.000 prethodnih godina, da je u prošlosti Zemlja bila obasjavana od strane tri sunca i sl. Imali su teoriju o "šupljoj Zemlji", koja je tvrdila da ne postoji Kosmos, da mi živimo na opni te "šuplje Zemlje" i da nas na njoj ne zadržava gravitacija nego pritisak Sunčeve svjetlosti. Pod uticajem te teorije, slali su radarske signale u Kosmos nadajući se da će se oni odbiti o tu opnu i otkriti položaje savezničkih brodova. Slali su ekspediciju na Tibet koje je trebalo da dokaže da su Nijemci Arijevci i našli jedno veliko - ništa. Izmislili su svoju religiju, jer su im smetale vrijednosti koje su propagirale aktuelne religije (milosrđe i sl.). Za svoj simbol su "pozajmili" kukasti krst od naroda sa srednjeg i dalekog istoka, inače pozitivan znak (simboliše dobrobit), i danas taj znak ima isključivo negativno značenje. Arijevcima su se nazivali stari Indijci i stari Iranci, ali i izraz "Arijevac" ima danas potpuno negativno značenje. Dosta NS shvatanja je zasnovana na romanu "Vril" Edwarda Lyttona, u kojem je autor napisao priču kako u srednjoj Aziji postoji društvo nadljudi koji žive u podzemnom svijetu, dakle čista fikcija.

E, sad, ne treba biti pretjerano školovan da se shvati kolika je ovo gomila gluposti.
Tvoja je stvar u šta ćeš vjerovati, samo nemoj se poslije ljutiti ako neko kaže da je imbecilno to u šta vjeruješ.

Isto je i sa Olgom Pjanović koja tvrdi da su prvo Zemljom hodali Srbi, a poslije su nastali ljudi. Otprilike. :lol:

Imaš dobar feljton o "teoriji" Olge Pjanović na:
http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/14-04-2 ... eljton.htm
http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/15-04-2 ... eljton.htm
http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/16-04-2 ... eljton.htm

bludnik je napisao:
Ја од тебе као модератора нисам очекивао овакву понижавајућу изјаву типа имбецилни,неспособни,необразовани....итд. јер се тиме сврставаш на једну страну чланова;ти знаш да треба да настојиш да будеш неутралан по било ком питању а не да подстичеш свађу између чланова па биле то и неке шаљиве теме као што си поставио.

Ovo je pogrešno mišljenje. I moderatori su korisnici kao i svi i mogu dati svoje mišljenje o nečemu.

bludnik je napisao:
Гријешиш,ако бијела жена ступи у брак са припадницима других раса у овом случају са црнцима а бијели мушкарци са припадницама црне или друге расе кроз 2-3 генерације ће апсолутно нестати бијела раса јер мијешање "обојених"(жутих,црних,мјешаних) са бијелцима значи крај за бијелог човјека.

OK, ti si po sopstvenom uvjerenju pripadnik bijele rase. Tvoje dijete će (ukoliko budeš tako htio) takođe biti bijele rase.
Na koji način se tebe tiče sve što bi se eventualno moglo da desi sa tvojim potomcima?
Kako ti možeš spriječiti da tvoje unuče bude mješanac?
Šta gubiš ti time što ti je unuk mješanac i da li to tebe čini manje bijelcem?
Kakva objektivna korist postoji od očuvanja bijele rase?
Kakvu korist ima pojedinac - pripadnik bijele rase od toga što će se očuvati bijela rasa?
Kakvu korist od očuvanja ima bijela rasa u cjelosti?
Kakvu korist od očuvanja bijele rase ima planeta?

bludnik je napisao:
Ја сам итекако поносан на своју расу и нацију.

Na šta si ponosan? Na koje aspekte bijele rase?
Šta ima bijela rasa što nemaju druge? Koje prednosti?
Šta nema bijela rasa što imaju druge? Koje nedostatke?
Na koji način uspjeh i pozitivne osobine pojedinih bijelaca izgrađuju tebe kao pojedinca?
Da li su uspjesi bijelaca posljedica pripadnosti bijeloj rasi (genetika) ili su posljedica nečeg drugog (obrazovanje)?

delirium je napisao:
Kazes da je mjesanje ok, pogledaj SAD, najbolesniju i najomrazeniju zemlju na svijetu i sve ce ti biti jasno.

Najomraženija, a svi u redovima čekaju da dobiju vizu.

delirium je napisao:
Kao ekoloski svjesni gradjani se brinemo zbog nestajanja zivotinjskih vrsta, a dosta vas kad se pomene nestanak bijelaca na planeti skoci sa svojim ispranim mozgom i krene da arlauce kako smo mi zaostali NS-i, rasisti itd

Rasa nije isto što i vrsta. Za očuvanje jedne vrste postoje objektivni prirodni razlozi, ali za očuvanje jedne rase ne postoje.

fantomacan je napisao:
Koliko se ja sjecam ovo nije tacno, Sloveni su ovdje dosli sa prostora izmedju rijeka Odre i Labe, sto bi bili negdje prostori danasnje Poljske. Ispravite me ako grijesim.

Moguće, nisam upućen. Lupio sam. Koliko se sjećam bile su neke 3 grane te seobe.

fantomacan je napisao:
sto gubis vrijeme svadjajuci se sa ovim zaostalim likovima, ne ulazi nista u te glave. Treba ignorisati njihove teme, neka im odgovaraju samo istomisljenici i neka onda zajedno uzivaju u svojoj arijevskoj pameti.

Ne svađam se, nego raspravljam. Mnogo je mladih ljudi, još neizgrađene ličnosti, koji osjećaju da moraju pripadati nekom taboru da bi se osjećali određenima, da bi pokazali da imaju svoj stav o nečemu. Često zbog potrebe da imaju svoj stav bespotrebno kontriraju i prihvataju ovakve ideje da bi po nečemu odudarali od "mase". Npr. slušaju onu muziku koji ne slušaju drugi, pa kada to što oni slušaju postane popularno, onda oni prestanu to da slušaju. :)
Mislim da je važno da čuju i drugu stranu i da vide kolika je gomila gluposti ovo što neki propagiraju.
Neki nažalost nikad ne prođu ovu fazu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 11:58 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 12:13 
Veteran
Veteran

*Sisiban* je napisao:
Ako su Srbi pripadnici bijele rase, dakle arijevci, i ako su recimo Hrvati takođe pripadnici bijele rase (što će reći opet arijevci), zašto onda Srbi-nacionalsocijalisti mrze naci-Hrvate i obrnuto?

Da. I ja sam htio pitati da li bi neki od ovih naših neonacista uzeli Hrvaticu ili Bošnjakinju za ženu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik

Ja nisam neonacista, ja sam srpski radikal, ali cu svejedno da odgovorim na pitanje.

Sa Hrvatskim zenama i nekako, ali sa ovim poturcenim nikako.

Samo mi nemoj pricati kako je program radikala sranje, jer za radikale je skoro 50% Srbije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Pa sta sto je 50% srbije za radikale? Kakve to veze sa zivotom ima. Neka ih je i 90% to ne znaci da njihov program nije sranje, nego da ima puno stanovnistva koji ne razmislja bas najbolje svojom glavom. Kvantitet nije isto sto i kvalitet. I kakve su ono gluposti oko "mijesanja" sa "obojenima"??? Pa i ti si obojen u neku sucmurasto bijelu... ne postoji Arijevska rasa u tom smislu da je to neka cista rasa, bolja od ostalih. To je, kako rece NNJ, cista izmisljotina, tako da i sva ubjedjenja i vjerovanja na osnovu toga nemaju nikakave veze sa zivotom. Sta fali Bosnjacima??? Na osnovu onoga sto su im pradjedovi uradili prije milion godina ti sudis ovima danas... glupost. Al to je previse skakljivo i nije za ovu temu... aj zdrao!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik

A ti sigurno razmisljas dobro svojom glavom...

Ja nigdje na forumu nisam spominjao obojene, nego sam rekao crnce.

Nisam nigdje rekao da sam ja bolji od ljudi koji nisu bijelci.

Bosnjaci, sta je to???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
I sta ja vise da ti pricam... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 17:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Samo mi nemoj pricati kako je program radikala sranje, jer za radikale je skoro 50% Srbije.

Program radikala je zestoko sranje.Ko je zaboravio neka se prisjeti kada su osvojili vlast u Zemunu i preko noci sovjim zasluznim clanovima podijelili opstinsku zemlju.Isti olos kao i ostatak srbijanske politicke scene.A to sto ih trenutno podrzava najveci dio glasackog tijela (mada je i to sumnjivo jer istrazivanja javnog mnenja u Srbiji nikada nisu bila egzaktna) je direktna posljedica nesposobnosti 'demokratskog bloka', velikih ocekivanja gradjana koji su htjeli preko noci da zazive kao lordovi, lose ekonomske situacije i cinjenice da jos jedino radikali nikad nisu bili na vlasti (mada su svih godina Milosevicevog rezima na ovaj ili onaj nacin bili ukljuceni u donosenje nekih odluka i davali podrsku SPS-u, pa su jedno vrijeme cak i bili u Vladi, a Seselj je cini mi se bio potpredsjednik).Osim toga gro radikalske podrske dolazi iz ruralnih dijelova Srbije jer je seljake lako zavesti politikom i obecanjima i iz Vojvodine gdje vlada politika 'ili si radikal ili nacionalna manjina'.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

fantomacan
Citiraj:
Tvoj problem je sto ne shvatas tezinu tih rijeci sto govoris, zapravo ne shvatas da imas bilo kakav problem.Budjenje ce kao i uvijek biti bolno. Da je ovo pravna drzava ti i tvoji istomisljenici bili bi na mjestu gdje spadate, u zatvoru. Potrebno je da pocnete napadati ljude kao u Srbiji pa da vas smjeste gdje vam je mjesto.
Blicu takodje ne sluzi na cast sto ne cenzurise vase ispade.

Ја немам никакав проблем са тим јер да имам сигурно не бих подржавао њихове ставове.
Значи твоја партија да је на власти ти би поједине људе хапсио и угњетавао само зато што имају другачији став од тебе а у Њемачком парламенту сједе чланови NSDAP и то сваке године их је све више?!........ех што ти је демонократија па ти би нас на голи оток као прави сљедбеник јожиног система.

Видиш да си подложан медијским манипулацијама који се води против Националног Строја у Србији;то је био само вербални дуел са пропагандним материјалом а ни у ком случају физички како су га медији окарактерисали.

Пронађи било коју моју поруку ако сам прекршио правила овог форума у његовим границама јер да јесам већ би добио опомену.
Први сте кренули са неистинама и лажима о НС-у па сам Вам пар пута одговорио.

fantomacan
Citiraj:
I sto gubis vrijeme svadjajuci se sa ovim zaostalim likovima, ne ulazi nista u te glave. Treba ignorisati njihove teme, neka im odgovaraju samo istomisljenici i neka onda zajedno uzivaju u svojoj arijevskoj pameti.
Kad vec toliko volite Srbiju, preselite se tamo onda, ovdje nam takvi ne trebaju.

Човек ти је фино одговорио да се не свађамо већ да водимо нормалну,здраву дискусију.
Ја нисам уопште започео овде никакву тему у вези НС-а то ми не пада на памет претпостављајући да је на овом форуму веома мали број расно свјесних припадника бијеле расе;мало боље погледај започете теме.
Имаш неприродан и погрешно изграђен став;Тачно је да волим Србију и живим на српској земљи па према томе највјероватније да ћеш се ти селити одавде ако не промјениш свој став према бијелој раси а тиме и према народу којем припадам (ово важи ако некад дође на власт НС).

Not now, John
Citiraj:
Šta misliš da li više "profesora, magistara, doktora" zastupa NS ili je iz suprotnog tabora?

Нормално да их је више са супротне стране кад их и има више али гледајући процентуално у односу на чланове и симпатизере онда у овој другој (НС).Временом је све више и више припадника бијеле расе који се расно освјешћују па ће у ближој или даљој будућности бити обрнута слика.

Not now, John
Citiraj:
Teorija o Arijevskoj rasi je izmišljeni mit. Kao što je bilo izmišljeno i sve što su propagirali NS. Imali su svoju teoriju o nastanku Solarnog sistema, jer im je smetalo što su najveći napredak u nauci (tada) dali Jevreji. Glavni "naučnik" im je bio neki Karl Maria Wiligut, koji je tvrdio da posjeduje sjećanje na 230.000 prethodnih godina, da je u prošlosti Zemlja bila obasjavana od strane tri sunca i sl. .............................

Ово су ти класичне неистине које су настале послије II WW.Научно доказано је да је Аријевска (бијела) раса еволуирала од прачовјека много прије и раније него било која друга раса.Значи док су рани Аријевци живјели у Европи преци осталих раса су још увијек били мајмунолики.Овакав супериорни развој или еволуција је дала Аријевској раси предност над осталим расама.Дакле све креације и изуми које имамо око нас су дјела бијелог човјека нпр. земљорадња,точак,оруђа и прибор од гвожђа,бронзе,писмо,бродови,возови,авиони,свемирске летјелице,путеви,електрицитет,телефони,радио и тв,рачунари итд.итд........

Not now, John
Citiraj:
Za svoj simbol su "pozajmili" kukasti krst od naroda sa srednjeg i dalekog istoka, inače pozitivan znak (simboliše dobrobit), i danas taj znak ima isključivo negativno značenje. Arijevcima su se nazivali stari Indijci i stari Iranci, ali i izraz "Arijevac" ima danas potpuno negativno značenje.

Ово је тачно свастика представља стари древни симбол Аријевске расе а то што уназад неколико дестина година свастика и "Аријевци" имају негативно значење код неких људи главни кривци су (*) и њихови послушни плаћеници који само вјерују у моћ новца и који шире неистине и пропаганду против бијеле расе и Национал Социјализма.

Not now, John
Citiraj:
E, sad, ne treba biti pretjerano školovan da se shvati kolika je ovo gomila gluposti.
Tvoja je stvar u šta ćeš vjerovati, samo nemoj se poslije ljutiti ako neko kaže da je imbecilno to u šta vjeruješ

Оно што је од природе даровано неможе бити никаква глупост као што ти кажеш (јер НС принципи произилазе из природе).
Наравно да свако има право да нешто заступа и вјерује у нешто,мени су имбецилна нека друга вјеровања.

Not now, John
Citiraj:
OK, ti si po sopstvenom uvjerenju pripadnik bijele rase. Tvoje dijete će (ukoliko budeš tako htio) takođe biti bijele rase.
Na koji način se tebe tiče sve što bi se eventualno moglo da desi sa tvojim potomcima?
Kako ti možeš spriječiti da tvoje unuče bude mješanac?
Šta gubiš ti time što ti je unuk mješanac i da li to tebe čini manje bijelcem?
Kakva objektivna korist postoji od očuvanja bijele rase?
Kakvu korist ima pojedinac - pripadnik bijele rase od toga što će se očuvati bijela rasa?
Kakvu korist od očuvanja ima bijela rasa u cjelosti?
Kakvu korist od očuvanja bijele rase ima planeta?

Моје дијете је самим својим рођењем припадник бијеле расе и мог народа.
Ја као обични смртник ћу настојати да се не деси да имам потомке (унуке) мјешане, монгриле е сад је питање колико ту може утицати појединац (веома мало) јер у оваквом садашњем друштву тешко да ће бијела раса опстати напротив изумријеће.
Ако ми потомци буду мјешанци,монгрили не само моји већ од било ког бијелог човјека наша раса (самим тим и ја) губи веома много;јер то више није онај природни пут који је још давно успостављен.Ја остајем оно што јесам али ако унуци буду мјешани онда се губи све оно што сам ја насљедио од својих предака и тиме се губи једна раса и народ.Расизам је једини исправни пут да се поврати равнотежа у природи и тако настави природни одвојени живот раса.
Велика и непроцјењива је корист сачувати своју расу и недозволити геноцид расног мјешања.Ова наша Земља је мјесто гдје природа покушава да одржи равнотежу.Равнотежа природе у овом случају је подјела раса с тим што свака раса има своју природну територију гдје живи и напредује.
Дубоко смо пореметили равнотежу у природи мјешањем раса.

Not now, John
Citiraj:
Na šta si ponosan? Na koje aspekte bijele rase?
Šta ima bijela rasa što nemaju druge? Koje prednosti?
Šta nema bijela rasa što imaju druge? Koje nedostatke?
Na koji način uspjeh i pozitivne osobine pojedinih bijelaca izgrađuju tebe kao pojedinca?
Da li su uspjesi bijelaca posljedica pripadnosti bijeloj rasi (genetika) ili su posljedica nečeg drugog (obrazovanje)?

То сам већ објаснио у претходним одговорима још ћу мало надопунити.
Бијела раса је много тога више доприњела корисног на Земљи.Она једина има већи капацитет да ствара цивилизацију него било која друга раса.Она је једини стандардни носилац постанка цивилизација на Земљи.Неке друге расе имају капацитет да само копирају,имитирају или одржавају цивилизацију и можда да измишљају неке мање битне ствари.
Све што имамо данас и што цјенимо (цивилизовани живот,науку,технологију,медицину итд.) све су то резултати наше расе.Све што је цивилизовано је резултат тога да бијели човјек живи према Аријевским вриједностима части,оданости и дужности.
Успјех бијеле расе је у томе што су и генетски а тиме и образованији (то је неодвојиво једно од другог) у било ком погледу испред других раса,постоји бесконачно много примјера за то.

Not now, John
Citiraj:
Za očuvanje jedne vrste postoje objektivni prirodni razlozi, ali za očuvanje jedne rase ne postoje.

Aпсолутно нетачно;такође има одговор и за природно очување једне расе.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

*Sisiban* je napisao:
Ako su Srbi pripadnici bijele rase, dakle arijevci, i ako su recimo Hrvati takođe pripadnici bijele rase (što će reći opet arijevci), zašto onda Srbi-nacionalsocijalisti mrze naci-Hrvate i obrnuto?

Još jedna kontradikcija ove šuć-muć ideologije...

Одлично питање.Ја не волим једино Хрвате који су задојени усташким шовинизмом и док Хрвати не рашчисте једном заувијек са усташтвом мислим да нема скоријег неког већег пријатељства са њима као што је то био случај у нашој прошлости (прије почетка прошлог вијека).Против осталих расно свјесних Хрвата немам ништа против,напротив они су моји саборци против истог непријатеља.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Not now, John! je napisao:
I ja sam htio pitati da li bi neki od ovih naših neonacista uzeli Hrvaticu ili Bošnjakinju za ženu.

За Хрватицу што да не објаснио сам у претходном посту под којим условом (можда други пут ко зна) :D

муслиманке не долазе у обзир никако.

Исто питање и за Вас (без обзира на ваше садашње брачно стање)? :-?

PS. ако си мислио на мене не осјећам се неонацистом,већ сам објаснио.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 19:19 
Veteran
Veteran

bludnik je napisao:
Not now, John
Citiraj:
Teorija o Arijevskoj rasi je izmišljeni mit.

Ово су ти класичне неистине које су настале послије II WW. Научно доказано је да је Аријевска (бијела) раса еволуирала од прачовјека много прије и раније него било која друга раса.Значи док су рани Аријевци живјели у Европи преци осталих раса су још увијек били мајмунолики. ...

Vidi, bludnik, ovako se ne vodi diskusija. Ja sam dao dobre reference o kojima se možeš raspitati na Net-u. Sada je trenutno tvoja riječ, protiv cijelog naučnog svijeta. Ako kažeš da je nešto naučno dokazano, onda navedi neki izvor te informacije. Imaš temu na "Nauci" pod nazivom "Majka Afrika", gdje je navedeno da su ljudi analizom DNK ustanovili da je prvi Homo Sapiens crnac i da je živio u Africi. Ako ti imaš bolji dokaz od ovoga, povlačim sve što sam rekao.

bludnik je napisao:
уназад неколико дестина година свастика и "Аријевци" имају негативно значење код неких људи главни кривци су (*) и њихови послушни плаћеници

Za negativno značenje Arijevstva i svastike je zaslužan jedan jedini čovjek. Taj čiji rođendan slavite.

bludnik je napisao:
Моје дијете је самим својим рођењем припадник бијеле расе и мог народа.
Ја као обични смртник ћу настојати да се не деси да имам потомке (унуке) мјешане, монгриле е сад је питање колико ту може утицати појединац (веома мало) јер у оваквом садашњем друштву тешко да ће бијела раса опстати напротив изумријеће.

*ebiga. Normalni ljudi žele da su im djeca živa, zdrava i srećna, a nenormalni da su određenog pola, boje, vjere i sl.
Iskreno mi je žao tvoje djece.
bludnik je napisao:
Not now, John
Citiraj:
Za očuvanje jedne vrste postoje objektivni prirodni razlozi, ali za očuvanje jedne rase ne postoje.

Aпсолутно нетачно;такође има одговор и за природно очување једне расе.

A to je?

bludnik je napisao:
муслиманке не долазе у обзир никако.

Obrazloženje? I Muslimanke su bijele rase. Zašto ne dolaze u obzir?

bludnik je napisao:
Исто питање и за Вас (без обзира на ваше садашње брачно стање)?

Zašto da ne? Pa i one su arijevske rase, pa će i moje dijete biti Arijevac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2006, 09:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2005, 16:26
Nacisti nek vam jedno bude jasno - popusili ste u WW2.
Dok je Amerika svjetska sila No.1 nema od nacional socijalizma nista, oni su u sustini Hitlera i isprasili po guzici. A kad Amerika vise to ne bude - do tad ce se rase vec toliko pomijesati da nece imati ko da se bori za neku bijelu cistocu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2006, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik

Nisam ocekivao ovoliko mjesanaca, tzv Bosnjaka i tzv Jugoslovena ovdje na temi...

Jos jednom da naglasim ja nisam nacista, ja sam srpski nacionalista i ne uzdam se u Hitlera i Njemacku
nego nas spas vidim u Rusiji.

Kad god je Rusija bila cvrsto na nogama tada su i Srbi zivili u miru, kad je krvarila Rusija,
Srbi su jedva prezivljavali genocid.
Ko ne vjeruje neka pogleda samo istoriju u zadnjih 100 godina...

A kakve su prozapadne demonkrate svi mozete da vidite na forumu DSOMLADINA, gdje se
vidi ogromna kolicina pedera, narkomana, srbomrzaca, izdajnika, pickica, nesposobnjakovica, probisvjeta, parazita
medju tim demonkratama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]