fantomacanCitiraj:
Tvoj problem je sto ne shvatas tezinu tih rijeci sto govoris, zapravo ne shvatas da imas bilo kakav problem.Budjenje ce kao i uvijek biti bolno. Da je ovo pravna drzava ti i tvoji istomisljenici bili bi na mjestu gdje spadate, u zatvoru. Potrebno je da pocnete napadati ljude kao u Srbiji pa da vas smjeste gdje vam je mjesto.
Blicu takodje ne sluzi na cast sto ne cenzurise vase ispade.
Ја немам никакав проблем са тим јер да имам сигурно не бих подржавао њихове ставове.
Значи твоја партија да је на власти ти би поједине људе хапсио и угњетавао само зато што имају другачији став од тебе а у Њемачком парламенту сједе чланови NSDAP и то сваке године их је све више?!........ех што ти је демонократија па ти би нас на голи оток као прави сљедбеник јожиног система.
Видиш да си подложан медијским манипулацијама који се води против Националног Строја у Србији;то је био само вербални дуел са пропагандним материјалом а ни у ком случају физички како су га медији окарактерисали.
Пронађи било коју моју поруку ако сам прекршио правила овог форума у његовим границама јер да јесам већ би добио опомену.
Први сте кренули са неистинама и лажима о НС-у па сам Вам пар пута одговорио.
fantomacanCitiraj:
I sto gubis vrijeme svadjajuci se sa ovim zaostalim likovima, ne ulazi nista u te glave. Treba ignorisati njihove teme, neka im odgovaraju samo istomisljenici i neka onda zajedno uzivaju u svojoj arijevskoj pameti.
Kad vec toliko volite Srbiju, preselite se tamo onda, ovdje nam takvi ne trebaju.
Човек ти је фино одговорио да се не свађамо већ да водимо нормалну,здраву дискусију.
Ја нисам уопште започео овде никакву тему у вези НС-а то ми не пада на памет претпостављајући да је на овом форуму веома мали број расно свјесних припадника бијеле расе;мало боље погледај започете теме.
Имаш неприродан и погрешно изграђен став;Тачно је да волим Србију и живим на српској земљи па према томе највјероватније да ћеш се ти селити одавде ако не промјениш свој став према бијелој раси а тиме и према народу којем припадам (ово важи ако некад дође на власт НС).
Not now, JohnCitiraj:
Šta misliš da li više "profesora, magistara, doktora" zastupa NS ili je iz suprotnog tabora?
Нормално да их је више са супротне стране кад их и има више али гледајући процентуално у односу на чланове и симпатизере онда у овој другој (НС).Временом је све више и више припадника бијеле расе који се расно освјешћују па ће у ближој или даљој будућности бити обрнута слика.
Not now, JohnCitiraj:
Teorija o Arijevskoj rasi je izmišljeni mit. Kao što je bilo izmišljeno i sve što su propagirali NS. Imali su svoju teoriju o nastanku Solarnog sistema, jer im je smetalo što su najveći napredak u nauci (tada) dali Jevreji. Glavni "naučnik" im je bio neki Karl Maria Wiligut, koji je tvrdio da posjeduje sjećanje na 230.000 prethodnih godina, da je u prošlosti Zemlja bila obasjavana od strane tri sunca i sl. .............................
Ово су ти класичне неистине које су настале послије II WW.Научно доказано је да је Аријевска (бијела) раса еволуирала од прачовјека много прије и раније него било која друга раса.Значи док су рани Аријевци живјели у Европи преци осталих раса су још увијек били мајмунолики.Овакав супериорни развој или еволуција је дала Аријевској раси предност над осталим расама.Дакле све креације и изуми које имамо око нас су дјела бијелог човјека нпр. земљорадња,точак,оруђа и прибор од гвожђа,бронзе,писмо,бродови,возови,авиони,свемирске летјелице,путеви,електрицитет,телефони,радио и тв,рачунари итд.итд........
Not now, JohnCitiraj:
Za svoj simbol su "pozajmili" kukasti krst od naroda sa srednjeg i dalekog istoka, inače pozitivan znak (simboliše dobrobit), i danas taj znak ima isključivo negativno značenje. Arijevcima su se nazivali stari Indijci i stari Iranci, ali i izraz "Arijevac" ima danas potpuno negativno značenje.
Ово је тачно свастика представља стари древни симбол Аријевске расе а то што уназад неколико дестина година свастика и "Аријевци" имају негативно значење код неких људи главни кривци су (*) и њихови послушни плаћеници који само вјерују у моћ новца и који шире неистине и пропаганду против бијеле расе и Национал Социјализма.
Not now, JohnCitiraj:
E, sad, ne treba biti pretjerano školovan da se shvati kolika je ovo gomila gluposti.
Tvoja je stvar u šta ćeš vjerovati, samo nemoj se poslije ljutiti ako neko kaže da je imbecilno to u šta vjeruješ
Оно што је од природе даровано неможе бити никаква глупост као што ти кажеш (јер НС принципи произилазе из природе).
Наравно да свако има право да нешто заступа и вјерује у нешто,мени су имбецилна нека друга вјеровања.
Not now, JohnCitiraj:
OK, ti si po sopstvenom uvjerenju pripadnik bijele rase. Tvoje dijete će (ukoliko budeš tako htio) takođe biti bijele rase.
Na koji način se tebe tiče sve što bi se eventualno moglo da desi sa tvojim potomcima?
Kako ti možeš spriječiti da tvoje unuče bude mješanac?
Šta gubiš ti time što ti je unuk mješanac i da li to tebe čini manje bijelcem?
Kakva objektivna korist postoji od očuvanja bijele rase?
Kakvu korist ima pojedinac - pripadnik bijele rase od toga što će se očuvati bijela rasa?
Kakvu korist od očuvanja ima bijela rasa u cjelosti?
Kakvu korist od očuvanja bijele rase ima planeta?
Моје дијете је самим својим рођењем припадник бијеле расе и мог народа.
Ја као обични смртник ћу настојати да се не деси да имам потомке (унуке) мјешане, монгриле е сад је питање колико ту може утицати појединац (веома мало) јер у оваквом садашњем друштву тешко да ће бијела раса опстати напротив изумријеће.
Ако ми потомци буду мјешанци,монгрили не само моји већ од било ког бијелог човјека наша раса (самим тим и ја) губи веома много;јер то више није онај природни пут који је још давно успостављен.Ја остајем оно што јесам али ако унуци буду мјешани онда се губи све оно што сам ја насљедио од својих предака и тиме се губи једна раса и народ.Расизам је једини исправни пут да се поврати равнотежа у природи и тако настави природни одвојени живот раса.
Велика и непроцјењива је корист сачувати своју расу и недозволити геноцид расног мјешања.Ова наша Земља је мјесто гдје природа покушава да одржи равнотежу.Равнотежа природе у овом случају је подјела раса с тим што свака раса има своју природну територију гдје живи и напредује.
Дубоко смо пореметили равнотежу у природи мјешањем раса.
Not now, JohnCitiraj:
Na šta si ponosan? Na koje aspekte bijele rase?
Šta ima bijela rasa što nemaju druge? Koje prednosti?
Šta nema bijela rasa što imaju druge? Koje nedostatke?
Na koji način uspjeh i pozitivne osobine pojedinih bijelaca izgrađuju tebe kao pojedinca?
Da li su uspjesi bijelaca posljedica pripadnosti bijeloj rasi (genetika) ili su posljedica nečeg drugog (obrazovanje)?
То сам већ објаснио у претходним одговорима још ћу мало надопунити.
Бијела раса је много тога више доприњела корисног на Земљи.Она једина има већи капацитет да ствара цивилизацију него било која друга раса.Она је једини стандардни носилац постанка цивилизација на Земљи.Неке друге расе имају капацитет да само копирају,имитирају или одржавају цивилизацију и можда да измишљају неке мање битне ствари.
Све што имамо данас и што цјенимо (цивилизовани живот,науку,технологију,медицину итд.) све су то резултати наше расе.Све што је цивилизовано је резултат тога да бијели човјек живи према Аријевским вриједностима части,оданости и дужности.
Успјех бијеле расе је у томе што су и генетски а тиме и образованији (то је неодвојиво једно од другог) у било ком погледу испред других раса,постоји бесконачно много примјера за то.
Not now, JohnCitiraj:
Za očuvanje jedne vrste postoje objektivni prirodni razlozi, ali za očuvanje jedne rase ne postoje.
Aпсолутно нетачно;такође има одговор и за природно очување једне расе.