banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 12:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
:(

alkalac je napisao:
Predlazem im da uvedu redovnu rubriku Izvjestaji sa sahrana, skocice im naglo rejting. Sve babe od 60+ godina ce cijelu penziju na Glas trositi.
Cemu ovakve nebuloze? Nase novine su prepune kojekakvih budalastina, a Glas je uvijek u tome prednjacio. Neka se onda ne cude sto su najprodavanije novine srbijanske, nisu ni one neke ali barem ne objavljuju izvjestaje sa sahrana.

Ovo je bilo bezosjecajno. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Glas je nevjerovatno smeće! Isto ovo sam i ja pročitao i čudio se kako to može da stoji u dnevnim novinama. "Od tuge i nebo proplakalo", majko mila, i ja sam proplakao kad sam to vidio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Овако: откако је новина и штампе црна хроника је убједљиво најчитаније рубрика. Дакле - није ништа чудно што се пуно пажње посвјећује садржајима оваквог типа. Друго - постоји шаблон за писање оваквих текстова. Када неко оде 100 пута на сахрану тешко да може сваки пут измислити нешто ново. Треће - пробајте ви писати за новине да видимо како ће то изгледати. Четврто - србијанске новине никако нису најпродаваније у Српској. То је измишљотина. ГЛАС је на првом, БЛИЦ на другом, а НЕЗАВИСНЕ на трећем мјесту...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2006, 14:42 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 04:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Citiraj:
Четврто - србијанске новине никако нису најпродаваније у Српској. То је измишљотина. ГЛАС је на првом, БЛИЦ на другом, а НЕЗАВИСНЕ на трећем мјесту...

Nije nikakva izmisljotina, Novosti su bile a vjerovatno je i sada tako natiraznije novine u RS. Nisu ni one nikakav kvalitet, ali barem imaju neki nivo.
Citiraj:
Овако: откако је новина и штампе црна хроника је убједљиво најчитаније рубрика. Дакле - није ништа чудно што се пуно пажње посвјећује садржајима оваквог типа. Друго - постоји шаблон за писање оваквих текстова. Када неко оде 100 пута на сахрану тешко да може сваки пут измислити нешто ново.

Ovo nije objavljeno u rubrici Crna hronika nego u rubrici Banjaluka. Tim je apsurd jos veci. Uostalom, otkada se objavljuju izvjestaji sa sahrana u ozbiljnim novinama? To sam i zelio da kazem, zbog cega je sahrana te djevojcice vijest za novine? To je dokaz da im urednici ne rade dobro svoj posao. A uopste je i cudno da novinar dodje na ideju da pise o tome. Zamislite, sahrana je, svi jadni, van sebe, a okolo trckara novinar i trazi izjave u tom teskom trenutku.
Sve sami apsurdi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2006, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Чак и ако је објављено у рубрици Бања Лука и даље припада црној хроници.
А што се тиче тога како се то може објавити у новинама: е, па, срећом смо ми велика држава па имамо милионе ствари о којима можемо писати и које би интересовале народ. Такве ствари у земљи овог формата једноставно морају бити у новинама. Није то толико страшно. Страшно је што тога толико има па се о томе мора писати.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]