banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 17:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
znate kako on ima svoju publiku i tu nema price. ko je iole gledao barem 30 sekundi nije mogao biti a da ne primjeti da svakih 5-10 sekundi tamo zvoni telefon. nepismeni, polupismeni i oni pismeni koji su zaboravili da pisu ne libe se potrositi 1,nestoKM +PPU po minuti samo da popricaju sa frisko zavrsenim srednjoskolkama kojima se jos kajmak cijedi niz bradu od skorasnjeg rucka, i kojima jos trne noga (desna) od rada (da i to je rad) u WiCom orchestra. dakle svaka roba ima svog kupca. uvijek sam se cudio zasto ljudi utorkom dovoze krave i konje u grad jer kome trebaju konji i krave u gradu? sad sam ubijedjen da i u nasem gradu prodaja konja i krava odlicno ide...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
ovu kraljicu marketinga zna, to mi je komsinica... dobro sam ja normalna pored ovakvog komsiluka...

...ljudi moji, ja koliko se god trudila, ne mogu da shvatim ovo, ne mogu nikako

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ja se jos uvijek tjesim da ovo ne postoji, ne, ne moze biti.....

madam lash, pozdravi komsinicu kraljicu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 02:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja imam teoriju da je taj tip,vlasnik ove skalamerije,savrseno normalan tip,i da ovo sto radi predstavlja jedan socioloski experiment.Dakle,on radi ovo sto radi i kako radi,sa ciljem da vidi,koliko je drustvo spremno nesto ovako gledati,slusati,konzumirati,prije nego sto se digne na linc i sa sve sjekirama,bajonetima i handzarima krene da nekom odrubi glavu.Drugog objasnjenja nema,ovo iole svjesno ljudsko bice ne moze da radi iz bilo kakvog drugog poriva.

P.S Dakle,braco i sestre,kad krecemo put Gradiske? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 12:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Na pocetku...
* * * SLANJEM SMS PORUKE NA SLIJEDEĆE BROJEVE, PUTEM VIKOM RTV MOŽETE POZDRAVLJATI SVOJE NAJMILIJE U OTADŽBINI I ONI VAS KAO I NARUČIVATI PJESME PO ŽELJI SVIH 24 ČASA.* * *
:)

Dalje...
...SlikaSlika***Slika***Slika...
2x ide zaredom 2001. godina... A jos su je 2x uploadovali [tu slicicu]... :D

Idemo na slijedeci korak...

Slika
Slika
U prvoj je Vikom, a u drugoj je Vicom. :)

Ajmo dalje...

TELEFONSKI POZIV
DIREKTNO-UŽIVO
U RTV PROGRAM, POZDRAVI, RAZGOVORI, ŽELJE, ČESTITKE, GLASANJE,
IZ REPUBLIKE SRPSKE
092 59 22 20
094 59 06 05
IZ AUSTRIJE
------USKORO------
IZ NJEMAČKE
------USKORO-----
IZ ŠVICARSKE
------USKORO-----
I.T.D.

Next...
Pod orkestar [necu komentarisati sadrzaj]:
3. Uskoro cijela Evropa putem satelita direktno uživo stereo.
4. Snimanje svih hit-spotova sa orkestrom VIKOMICA i izradom promotivnog master DVD.

I tako dalje...

Toliko o profesionalnom sajtu... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
neko mi je rekao da je tip koji drzi ovo totalni ronjgo
uostalom 90% svih privatnika su najveci debili, likovi koji bi u normalnom svijetu jedva dobili posao u gradskoj cistoci
vidi se kakva smo zemlja, sve naopako

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Kako ne znate kojih je to 24 instrumenta koje covek svira... evo nekih... crna gitara, crvena gitara, bela gitara, bela gitara sa plavom tackom od hemijske, crna gitara sa zutom nalepnicom, gitara sa jednom puknutom zicom, harmonika dalapa, harmonika veltmajsterka, harmonika guerinka, pokvarena harmonika, harmonika komsije Ljubodraga... dalje mozete i sami da nastavite...

:pukeleft:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 21:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Avg 2004, 23:59
hehe a jeste primjetili kakav im je enterijer njihovih emisija :lol: :lol: :lol:

i oni neki standard imaju :roll: :roll: :roll:

daleko bio taj standard......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 10:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
ja samo znam da kad se dobro "razbijem" upalim vikom ,moze i omladinski forum, renome,sve to ide i jebes ti Benny Hilla ili kakve gluposti,odma pod sto ,rika,al`rika burazeru...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 12:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Baš su LJEPE! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
ma ne znam.. ali one shargije na k3 su bash underground.. vikom orkestar im nije ni do koljena... chuj festivaj shargije u Sheshlijama.. o drzhavo! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 17:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jebi ga covjek je isao nekom logikom da ako ubaci vise zenskih u minicu u kadar da ce poboljsati gledanost.Sta ce mu neke trbonje citavo vrijeme na ekranu.ja ne znam sta vama tu nije jasno??Ajde recite vi meni sto je vama ovo smijesno?svejedno ide playback cijelo vrijeme,ko god da "svira"..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ba0bab je napisao:
ma ne znam.. ali one shargije na k3 su bash underground.. vikom orkestar im nije ni do koljena... chuj festivaj shargije u Sheshlijama.. o drzhavo! :drinking:

Ne samo to... ima i izdavacka kuca "Skala" iz Seslija... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Warlock je napisao:
Ne samo to... ima i izdavacka kuca "Skala" iz Seslija... :)

Detaljnije na http://www.skala.rs.ba/_sgg/f10000.htm

Slika
Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 13:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Poklon pjesme:
http://www.skala.rs.ba/userfiles/trebava.mp3 :D

http://www.skala.rs.ba/userfiles/Jerkan ... a_crna.mp3 :D
...hej suknjice kratka, crna, sta mi radis sa ocima... :D
:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

http://www.skala.rs.ba/userfiles/Mara_i ... dinicu.mp3
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"... violino sargiji pomozi... ako treba igracu i na jednoj nozi..." pling zveng pling pling cigu ligu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Najbolji momenat mi se desio na jednom slavi, bas u Gradisci i neko pomenu Vikom, da bih ja na to pomula Vikom orkestar kao olicenje najveceg kica, tek ce ljudi preko puta stola.."e pa tu sviraju nase 2 kcerke" :))) i to mi rekose onako u onom ponosnom tonu, kao oni su neke poznate face preko njih.... :roll: :lol: i to je bio kraj razgovora :lol:

O kicu, neukusu, provincijalizmu, primitivizmu ne treba puno govoriti niti ponavljati, ali sve to je samo jedna velika potvrda koliko je nas obicni narod primitivan i neuk. Kompletna regija Gradiska, Srcab, Laktasi, Dubica..itd..prate Vikom A K3 opet iz Prnjavora "podrzava ritam" :))
Naravno ima normalnih ljudi, ali omladina po selima dosta to prati i apda pod taj uticaj, a ribe iz orkestra su prave cice po Dubravama, Lamincima, Kukuljima .....mislimmmm :P :P

Ono sto vidim na tim TV kanalima je u onih par sekundi dok prebacujem pa se zadrzim da pogledam da vidim jel ja to dobro vidim uopste :roll: :D

Ono sto me takodje frapira je da ljudi pustaju radio program iz radijskog studija preko TV-ea tako sto se krezava spikerka, sa karijsom koji vrvio sa prednjih zuba se smije u gro planu u kameru i salje pozdrave u Lamince sa muzikom mumerom "mini suknja" ili "papagaj" (a ko to tek koji pjevac pjeva mogu tek da zamislim) :roll: :roll:

Zatim emisije sa Rankom Bakicem (covjekom koji se ne skida sa tv-ekrana) a o njegovoj karijeri necu pricati jer nema tu sta da se kaze :roll: :roll: , ali covjek se ne skida kad god prebacujem preko ovog kanala ili je on ili zenksi "cupaci" orkestar :))

Zatim..studio u kom Vikom orgestar "svira" je u ulazu jer iza sviracica je stakleni zid, koji je iance spoljna fasada zgrade televizije i vidi se kako promicu auta, konjska kola, jer je na samoj cesti tamo oko stadiona prema pijaci.

a mislimd a je jedini kriterij z aprijem u vikom orkestar...sto bolji dekolte koji se "cica" sa velikom amplitudom ... :lol:

A tjotjanske pjesme sa K3 su tek posebna tema za razmatranje..ali bilo kako bilo Mara i derventske lole kao najpopularnija grupa zari i pali ...i kazu mi ljudi da Mara przi samo tako da ima licno svoj dvorac ..ogromnu vilu oko Dervente..a mi za to vrijeme mozemo samo da komentarisemo neukus...i sjedimo i ucimo ili radomi za drzavnu platu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 22:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Naravno ima normalnih ljudi, ali omladina po selima dosta to prati i apda pod taj uticaj, a ribe iz orkestra su prave cice po Dubravama, Lamincima, Kukuljima .....mislimmmm Razz Razz

jes ti budala...tamo je jos uvijek vens-ovenov plan,glavna si faca ako imas vojnicke cizme ili opasac..

Citiraj:
A tjotjanske pjesme sa K3 su tek posebna tema za razmatranje..ali bilo kako bilo Mara i derventske lole kao najpopularnija grupa zari i pali ...i kazu mi ljudi da Mara przi samo tako da ima licno svoj dvorac ..ogromnu vilu oko Dervente..a mi za to vrijeme mozemo samo da komentarisemo neukus...i sjedimo i ucimo ili radomi za drzavnu platu Very Happy

nemoj da mjesas izvornu muziku sa cicama sa vikoma,mozda je ja i ti ne volimo ali je to ipak narodna muzika koja je starija i od televizije i od radija i ,jedino sto valja u tom svemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 14:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

gipsy_girl je napisao:
Najbolji momenat mi se desio na jednom slavi, bas u Gradisci i neko pomenu Vikom, da bih ja na to pomula Vikom orkestar kao olicenje najveceg kica, tek ce ljudi preko puta stola.."e pa tu sviraju nase 2 kcerke" :))) i to mi rekose onako u onom ponosnom tonu, kao oni su neke poznate face preko njih....

:lol:
A sta sviraju?
Bubanj (cinga langa cinga langa...) ili harmoniku (sviraju, a ni ne razvlace je)? :D

gipsy_girl je napisao:
Ono sto me takodje frapira je da ljudi pustaju radio program iz radijskog studija preko TV-ea tako sto se krezava spikerka, sa karijsom koji vrvio sa prednjih zuba se smije u gro planu u kameru i salje pozdrave u Lamince sa muzikom mumerom "mini suknja" ili "papagaj"...

Ma cuti, tek se najela kajmaka, pa nije stigla staviti 'Orbit profesnl' da joj ocisti zube (cisti da vi to stvarno osjetite). :D

*
Jos da citiram onu jednu pjesmu sto sam vec napisao (crk'o sam od smijeha dok sam je slusao :lol: )...
...hej, suknjice, crne buoje... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2005, 10:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2005, 09:58
nije mi jasno mentalno stanje djevojaka koje rade, ovo rade pod navodnike u tom nazovi orkestru

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]