banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2005, 19:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
E nek si im rekao, kefalo!
Stvarno, pa ako vam se ne slusa, prebacite i quit... Ni ja ga ne slusam, pa ne trazim da se zatvori i ne kukam po forumu i sl. "Zatvorite oxigen, taj najgluplji radio..."! Onda tako znaci, zatvorite Vikom etc. Pa stvarno... Prebacite stanicu i gotova stvar!
Ne podrzavam uopste zatvaranje Oksigena! Nekad mi se desi da i na njega prebacim, kada nema na drugim nista...

Eto, a sad vi nesto recite... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2005, 23:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
acrobatico je napisao:
. sforova cenzura brise sve, frcaju parole o multikulturi, multietnicnosti, i multivitaminima. pusti tu pricu.

Vidi se da nešto nisi slušao Oksigen... Bilo je mnogo kritikovanja i pljuvanja po stranim predstavnicima u BiH (naročito po Peddy-ju), kao i po domaćim političarima. Sve to u emisiji Pressing.
Malo su suzdržaniji kad govore o SFOR-u, ali opet i tu im se ponešto "omakne"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ništa od ukidanja oksigena. samo na 3 frekvencije koje se nas ne tiču. po meni je to skoro pa jedini radio koji nešto vrijedi na ovim prostorima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
bravo kefalo,
neka si nam ti fino objasnio da omladina ne voli i ne slusa jazz, ili rock ili evergreen. bravo. ne znam samo kako si dosao do tako vispernih zakljucaka.
inace, da su dobri, bili bi malo slusaniji. mislim na oxigen. big 1, koji pusta i rock i blues i jazz je bas najslusaniji na ovim prostorima. poslije njega radio rs. onda nes radio. gle cudo. svi pustaju dosta evregreen-a.
i jos nesto. jedine radio stanice koje vrijede na ovim prostorima su b92, radio indeks, obiteljski radio, radio 101 i otvoreni radio. ostali su iza njih .... daleko, daleko,.... ne trebaju nama bugari da nam govore sta valja i sta je dobro. imamo i mi svoje kvalitete. dovoljno je reci b92.
cuj bugari. smijesno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Warlock je napisao:
... ja bih samo dodao da su me oni glasovi sa Kiseonik radija strasno iritirali... kenjkavi, unjkavi, deri-kroz-nos, feminizirani...

well said :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 14:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
dovoljno je reci b92.

Istina.B92 je stvarno radio koji ima strasan program,a o tv b92 ne treba trositi rijeci.malo off topic ali da li je neko imao b92 na kablovskoj i zna li neko zbog cega b92 nije u ponudi na kablovskoj.
Iako B92 ima najbolje programe,sto se tice gledanosti i slusanosti daleko su od samog vrha u srbiji,jer je daleko veci broj gruntova koji ce uzivati uz cecu,cicu,cocu i ostale,nego normalnih ljudi koji zele da sire vidike...pogotovo kod nas.

Oksigen mi je ok,zao mi je sto se zatvaraju,ali nije smak svijeta.Ne znam samo sta slusati sada.Big me malo iritira jer sto bi rekao moj prijatelj 'kad slusam Big uvijek kontam da pocinje treci svjetski rat'...uvijek neke dramaticne najave

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Mar 2005, 14:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
big 1, koji pusta i rock i blues i jazz je bas najslusaniji na ovim prostorima. poslije njega radio rs. onda nes radio. gle cudo. svi pustaju dosta evregreen-a.

Jesu li ovi podaci iz nekog zvaničnog istraživanja ili onako "odoka"?
Prema istraživanjima iz 2004. koje sam ja vidio najslušaniji radio u RS je bio BN radio, a poslije njega Nes i Big (sva tri program zajedno). Oksigen je bio iza Vikoma i Džungle na 8.mjestu, što je odlično s obzirom na usku profilisanost slušalaca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 00:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Oxigen ma super radio bar dok sam ga slusao, nisma sluso jedno godinu dve,,al pamtim ga ko jedini normalan radio!! btw Voja mi je bio extra lik !!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Vojo je još uvijek extra lik, samo me je sinoć nervirao u talk showu (o blamovima...)
i ja se pitam što nam ne stave b92 na kablovsku. ja imam rts, rtcg i bk. naravno, sve satelitski programi. ne zna se koji je gori...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 19:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
stari najgori program na svijetu koji postoji je satelitski program rtvcg.koje je to sranje...

bilo bi dobro da bace b92,ako nista da pratim nba.kad smo vec kod toga opet offtopic,sta je sa nba na atv?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
miki je napisao:
stari najgori program na svijetu koji postoji je satelitski program rtvcg.koje je to sranje...

bilo bi dobro da bace b92,ako nista da pratim nba.kad smo vec kod toga opet offtopic,sta je sa nba na atv?

ja koliko sam upucen,imaju neke utakmice.samo koliko vidim niko ih ne najavljuje :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
acrobatico je napisao:
bravo kefalo,
neka si nam ti fino objasnio da omladina ne voli i ne slusa jazz, ili rock ili evergreen. bravo. ne znam samo kako si dosao do tako vispernih zakljucaka.
inace, da su dobri, bili bi malo slusaniji. mislim na oxigen. big 1, koji pusta i rock i blues i jazz je bas najslusaniji na ovim prostorima. poslije njega radio rs. onda nes radio. gle cudo. svi pustaju dosta evregreen-a.
i jos nesto. jedine radio stanice koje vrijede na ovim prostorima su b92, radio indeks, obiteljski radio, radio 101 i otvoreni radio. ostali su iza njih .... daleko, daleko,.... ne trebaju nama bugari da nam govore sta valja i sta je dobro. imamo i mi svoje kvalitete. dovoljno je reci b92.
cuj bugari. smijesno.

ne kazem ja da nema omladine koja ne slusa jazz, rock itd vec kazem da sad omladina vise slusa elektronske vidove muzike, hiphop rap.... ja slusam sve! od evergreena(kojeg bi volio da ima na ovim prostorima, ali NEMA) rock, techno, house, trance, rap, hip hop, pa i jazz, klasicnu, zabavnjake I NARODNJAKE! ono sta ti ja cijelo vrijeme govorim je da je radio oksigen imao uduranu grupu slusalaca i na njih je pucao. penzioneri i seljaci nek slusaju neki drugi radio!
o bugarskoj mogu da ti pricam 3 dana jer sam x puta bio u bugarskoj. a da se imalo razumijes u ono sto pricas nikad ne bi rekao za bugarske radio stanice da su smece i da oni ne treba da nas uce! ne treba oni nas da uce vec mi od njih! o bugarima se dosta prica na inosceni! a i da si slusao neku bug. radio stanicu ne vise tako govorio!

sad vidim ovu tvoju: ne trebaju nama bugari da nam govore sta valja i sta je dobro.

da, da, da... mi smo najpametniji i mi mozemo sve! onda baci taj komp iz ruke, napravi ga i onda nesto pricaj! cova okreni se oko sebe malo pa vidi sta mi to tako kvalitetno imamo! PINK

ajde pozdrav

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
posto sam neko vrijeme slusao Oksigen mogu reci da im je cijlna populacija bila ova silikonska piculadija (ne racunam onaj dasak normalne mjuze iza ponoci)
uglavnom se vrti brtini spirs i slicni tako da na kefalov spisak mogu da dodam da ga osim penzionera i seljaka nisu slusali ni ljudi sa ukusom

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 14:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jan 2005, 21:12
Kefalo, svaka ti cast,svaka ti je zlatna k'a u Njegosa. :D
Iznjecu svoje skromno misljenje o O2 radiju i njegov mali istorijat.
Oksigen slusam od 1999 godine,tada se nije tako zvao,postojao je radio (cini mi se da se zvao SFM radio ali nisam siguran) i na njemu emisija Horizonti.
5 voditelja su sacinjavala citav tim koji je radio na njemu,Vlado,Igor Tadic i jedna od boljih voditeljica Dijana Tepsic + 2 voditelja informativnog programa,koji je tad bio dobar sad je strasno los.
Tada je Oksigen pustao najvece pop hitove i bilo je skoro bez reklama.
Svake godine su dodavali nesto novo,dolazili su novi voditelji (sjetimo se voditelja sa eks NTV TV,Voje koji je bio i ostao ziva legenda),novi programi sa malo vise reklama zacinjeni jako dobrom muzikom.
Najbolja radio stanica do 2004. godine (negde u leto),tad su razdvojili Voju i Dijanu najbolji tandem koji je ikad radio na nekoj radio stanici,njihove emisije apsolutno nikad nisam propustio,malo humora,dosta dobre muzike i njih dvoje.Vojo je prebacen u nocni program (vodi Talk Show od 21 do 24 h),a Dijana ostaje raditi sa Draganom Malicem u popodnevnom programu.
Vise nista nije bilo isto...
Od tada Oksigen slusam jako slabo,izuzev nekad nocni program sa Vojom i balade sa Dijanom koje btw idu nedeljom od 8 do 11 h i nezaboravni Vremeplov emisiju koju ne propustam,koju sam ja i "armija" drugih slusalaca zahtjevala da ide na O2 radiju (emisija se inace bavi muzikom 80-ih i 90-ih i ide subotom od 14 do 17 h).

Pre neki dan kad sam cuo da ce ukinuti Oksigen,ne mogu vam opisati stanje u kom sam bio...
Nesto sto postoji 6 godina,nesto sto ima preko 1000 slusalaca,ukinuce da bi ostao j**eni Radio Mir,ta stanica nikad nece biti ono sto je Oksigen,kao sto vec neko rece oni kopiraju Oksigen.

Oksigen je jedina radio stanica koja objedinjuje sva tri naroda u BIH,dok druge radio stanice (recimo BIG),prave razdor medju (vec posvadjanim) narodom.
Oksigen je jedina radio stanica koja je dovela Boy Georga na ove prostore (neka to uradi Vikom,koja usput dere svoje slusaoce raznim ukljucenjima,sa cijenama poziva od 2 KM/po minutu)

Oksigen je jedina stanica koja pusta samo strane hitove,neko ce reci zasto?
Pa jel' treba da pustaju Neska,Maru i Lole i ostala sranja koja dolaze iz Renomea i slicnih diskografskih kuca?
Pola sata Renomea,par pop hitova iz "domace" produkcije,i onda par stranih hitica tako starih da ih cak ni moja stara ne pamti.
Ja inace slusam sve,ali najvise slusam stranu muziku.
Meni je super kad upalim radio i znam da na Oksigenovoj frekvenciji mogu uvijek naci najbolje hitove,trenutno najaktuelnije,a ponekad i neke malo starije.
I ko kaze da Oksigen slusa samo omladina.To nije istina.Pre nekoliko dana u Talk Showu sa Vojom (cini mi se da je bila tema,"Fakulteti i upis na fakultete"),javljalo se dosta starijih slusalaca .
Epilog :
Da zavrsim,ako se Vama ne svidja,zasto bi se odmah moralo ukinuti?
Slusajte BIG,Vikom i ostale stanice.
Ja cu i dalje slusati Oksigen.

Oksigen
http://www.oksigenfm.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
meni se oksigen ne svidja, postujem svaciji izbor i zato necu uopste da navodim razloge zasto mi se ne svidja niti da nekoga ubjedjujem.

ovakve stvari mi budu oci:
Nemesis je napisao:
Pre neki dan kad sam cuo da ce ukinuti Oksigen,ne mogu vam opisati stanje u kom sam bio...

nije mi jasno kako covjek sebe uopste dovode do toga da se veze za jednu radio stanicu??? ili za bilo sta slicno?? mislim, ne kazem da se treba ukinuti ali i da se ukine, pa sta? jel kraj svijeta? cemu panika?

Nemesis je napisao:
Nesto sto postoji 6 godina,nesto sto ima preko 1000 slusalaca

1000 slusalaca u zemlji od 4 miliona? to je puno?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
da, da kefalo. pogadjas sta cu reci. ne trebaju nama bugari da pricaju o kvalitetu radio programa. ne sumnjam da i tamo ima dobrih radio stanica, ali malo pretjerujes kada pricas o bugarskim radio stanicama kao nekom svjetskom fenomenu. :(
slusao sam ih. i grke i talijane i rumune. svuda ima kvaliteta, a i uzasa. ni mi nismo izuzetak po tom pitanju.
ali i bivsa juga ima cime da se pohvali... b92, obiteljski radio, indeks, ... i mnoge druge radio stanice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
acrobatico ne zelim uopste vise da raspravljam na temu bugara zato sto sam rekao svoje a ti nagadjas! jesi bio u bugarskoj? predpostavljam da nisi! nisi ni trebao ici dovoljno je bilo da si pratio vijesti zadnjih nekoliko godina pa da cujes o cemu pricam! oko 1999 godine je bio i clanak u Svetu Kompjutera ciji su novinari posjetili bugarsku i pisali o tome, moze se slobodno nazvati fenomenom! zato sto tehnika i nacin rada kojim su tad 1999 godine radili radile su samo stanice u londonu! bugarska je do prije 2 godine po svemu bila jako daleko od same RS ponavljam bili su daleko od NAS no sad ce da nas prestignu i da nam pobjegnu u razvoju, ekonomiji prije ce da udju u EU itd. mi mozemo samo da placemo!
o bugarskoj necu vise ni rijeci reci jer je ovo zadnje i nemam sta da kazem vise jer je ovo sve sto imam reci!

i meni je na oksigenu Vojo najveca legenda, posebno u tandemu sa dijom. karakteristican svojim orginalnim provalama, stavovima i provokacijama. sve se promjenilo kad je voju zamjenio dragan koji je takodje dobar ali vojo je u toj ulozi bio tata! i takodje mislim da se sve na radiu promjenilo od kad je vojo otisao u vecernji program!
emisija vremeplov je emisija koju sam izostavio a nisam smio jer je strava i slusao sam je prije nego se pocela pustati na oksigenu, posto su je prenosile stanice u scg i cro.
takodje oksigen radar je strava! krenes na put, slusas oksigen i znas gdje su radari i problemi na cesti! super to je ono sto jako fali kod nas! jer na svakoj stanici ima svega samo nema korisnih obavjestenja! stanice u austriji javljaju cak i na kojim gradskim linijama imaju kontrolori karata, da ne spominjem stanje na cesti, vremenu itd. slicno je u hrvatskoj!

@madam lash
neznam zasto ti takve stvari nisu jasne? koliko cesto ti slusas radio? ja samo u autu, ali sam u autu jako cesto! i kad krenes na neki put a moras da slusas kojekavge bljuzgotine od radio stanica, voditelja i pjesama onda mi dodje da placem! inace samo prebacim na oksigen i gas ;) radio i muzika je sastavni dio mog i mnogih zivota pa tako i radio stanica koja pusta muziku po mom ukusu ili ciji program me privlaci!

pozdrav

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 00:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
...da ga osim penzionera i seljaka nisu slusali ni ljudi sa ukusom

Šta je to "čovjek sa ukusom"? :D Nemamo li svi (pa i penzioneri i seljaci) nekakav ukus?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 08:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
Boro je napisao:
Je li momci, volite li vi Gospodara prstenova?

uuuu okrutno :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]