Kefalo, svaka ti cast,svaka ti je zlatna k'a u Njegosa.
Iznjecu svoje skromno misljenje o O2 radiju i njegov mali istorijat.
Oksigen slusam od 1999 godine,tada se nije tako zvao,postojao je radio (cini mi se da se zvao SFM radio ali nisam siguran) i na njemu emisija Horizonti.
5 voditelja su sacinjavala citav tim koji je radio na njemu,Vlado,Igor Tadic i jedna od boljih voditeljica Dijana Tepsic + 2 voditelja informativnog programa,koji je tad bio dobar sad je strasno los.
Tada je Oksigen pustao najvece pop hitove i bilo je skoro bez reklama.
Svake godine su dodavali nesto novo,dolazili su novi voditelji (sjetimo se voditelja sa eks NTV TV,Voje koji je bio i ostao ziva legenda),novi programi sa malo vise reklama zacinjeni jako dobrom muzikom.
Najbolja radio stanica do 2004. godine (negde u leto),tad su razdvojili Voju i Dijanu najbolji tandem koji je ikad radio na nekoj radio stanici,njihove emisije apsolutno nikad nisam propustio,malo humora,dosta dobre muzike i njih dvoje.Vojo je prebacen u nocni program (vodi Talk Show od 21 do 24 h),a Dijana ostaje raditi sa Draganom Malicem u popodnevnom programu.
Vise nista nije bilo isto...
Od tada Oksigen slusam jako slabo,izuzev nekad nocni program sa Vojom i balade sa Dijanom koje btw idu nedeljom od 8 do 11 h i nezaboravni Vremeplov emisiju koju ne propustam,koju sam ja i "armija" drugih slusalaca zahtjevala da ide na O2 radiju (emisija se inace bavi muzikom 80-ih i 90-ih i ide subotom od 14 do 17 h).
Pre neki dan kad sam cuo da ce ukinuti Oksigen,ne mogu vam opisati stanje u kom sam bio...
Nesto sto postoji 6 godina,nesto sto ima preko 1000 slusalaca,ukinuce da bi ostao j**eni Radio Mir,ta stanica nikad nece biti ono sto je Oksigen,kao sto vec neko rece oni kopiraju Oksigen.
Oksigen je jedina radio stanica koja objedinjuje sva tri naroda u BIH,dok druge radio stanice (recimo BIG),prave razdor medju (vec posvadjanim) narodom.
Oksigen je jedina radio stanica koja je dovela Boy Georga na ove prostore (neka to uradi Vikom,koja usput dere svoje slusaoce raznim ukljucenjima,sa cijenama poziva od 2 KM/po minutu)
Oksigen je jedina stanica koja pusta samo strane hitove,neko ce reci zasto?
Pa jel' treba da pustaju Neska,Maru i Lole i ostala sranja koja dolaze iz Renomea i slicnih diskografskih kuca?
Pola sata Renomea,par pop hitova iz "domace" produkcije,i onda par stranih hitica tako starih da ih cak ni moja stara ne pamti.
Ja inace slusam sve,ali najvise slusam stranu muziku.
Meni je super kad upalim radio i znam da na Oksigenovoj frekvenciji mogu uvijek naci najbolje hitove,trenutno najaktuelnije,a ponekad i neke malo starije.
I ko kaze da Oksigen slusa samo omladina.To nije istina.Pre nekoliko dana u Talk Showu sa Vojom (cini mi se da je bila tema,"Fakulteti i upis na fakultete"),javljalo se dosta starijih slusalaca .
Epilog :
Da zavrsim,ako se Vama ne svidja,zasto bi se odmah moralo ukinuti?
Slusajte BIG,Vikom i ostale stanice.
Ja cu i dalje slusati Oksigen.
Oksigen
http://www.oksigenfm.com