banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 17:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2004, 22:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Imam u kući leksikon viceva iz 1984, gdje se nalazi vica sam tim 100 100 100.. 101 101 101 kako retardnoooo :)

A da ne pričam o bući bući slamčici, dođe mi da povratim na to :)

Ali što sam reklamu vidjela prije sedmicu dana :lol:
Trče baba i deda da dohvate neki čips. Krše se usput, lome i ruke i noge. I deda postavi babi stupicu, i baba se jadna skrrrrši, uf. Deda se smješka što je dohvatio čips, i maše onom kesicom babi, kad će baba njemu mahati umjetnim zubima :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2004, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Upravo gledam onaj prospekt/uputstvo/navodilo za uporabo za mobisovu govornu postu... onaj sivo-plavo sa crvenim sa strane (ne znam da li je jos uvek aktuelan)... na prvoj strani je neki tip kome neke dve cure kao nesto krisom (potaj'ce, kriom'ce, tajnov'to, krisom'ce, poverljivo...) saopstavaju vaznu informaciju... ajd' sto su devojke takve kakve su (tj. nista se ne vidi) i sto se lola drzi za trbusinu kao da se naderao masne prasetine, nego na ruci u kojoj vlada mobilnim aparatom ima dva prstena na domalom i malom prstu... o rustikalnoj faci necu da pricam... steta sto je slika malo dunklija pa se ne vidi sve bas najbolje... da je truncic lihtija jos bih ja nasao koji zanimljiv detalj... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2004, 15:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
tata kupi mi sok ..
a koji biti sok..
pa svejedno..
e pa nije svejedno..
znas li ti kakav je to dobar sok .. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2004, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
VB87 je napisao:
tata kupi mi sok ..
a koji biti sok..
pa svejedno..
e pa nije svejedno..
znas li ti kakav je to dobar sok .. :lol:

Odlicna mi je reklama za "Nektar" sokove sa Dzejom i Milanom .. "Ajde tasta da prosetate malo ... " ;))

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2004, 21:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Sve cetiri reklame za Nectar sokove su odlicne .. :>
A nije ni cudo s obzirom koja agencija im je radila cijelu reklamnu kampanju :>

A losa reklama - ne postoji losa reklama, ma koliko ona bila ocajna (namjerno ili slucajno) efekat se postize - vi i dalje pricate o njima, spominje se proizvod, cilj postignut... znaci uvuklno se u uho, oko, glavu, nogu, sta li je vec bio zadatak....
Jako dobrih reklama se malo ko sjeca jer s vremenom ispare iz sjecanja, dok idiotske reklame pamte godinama, decenijama :))

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 14:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mircone nije cilj da se o reklami prica vec da se prodaje proizvod, zato se reklame rade

a sto se tice Mobisa.....hehehehe jel` neko gledao ovu odvratnost "novi paketi Hit Partner i Aktiv" ? dva lika i zenka stoje u nekom parku i pricaju i cujes samo zamor a jedina prepoznatljiva rijec je neka od gore tri navedene. Kasnije im se pridruzi jos neka kokosh i oni kao komentarisu to i na kraju ostane samo jedan lik i kaze "Culi ste"
mislim.......braaaa-teeeee
a nasli su ih stvarno k`o da su ih vadili iz lepper valley iz Ben Hura

a mrvica je spomenula onu glupost tako tako tako mekan

al` imam ja najbolju - kako dodje jesen pojavi se
"read my lips - LipBalm" bweheheheheheh pa sto se ljudi cude za postojanje koncentracionih logora, za likove koji to rade ja bih ponovo da ih obnovim

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 15:57 
Majstor
Majstor

BSE
hehe ... necu flame-ovati ali cu reci da grijesis ... :>>
sta sve podsvijet radi to je cudo jedno ... zato je i nismo svjesni :>>

Pogledaj malo strane marketinske analize, pa skontaj sta im jedan od primarnih ciljeva...

Tolio od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 16:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mIRCon je napisao:
Tolio od mene ...

E nek' si ga i ti jednom promasio... :D :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
sta kazete na ovu novu sa Sabanom? reklama za kredit, on kao duh iz lampe :lol: :lol: :lol: cova se srozo ono.. nema dalje :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
mIRCon je napisao:
sta sve podsvijet radi to je cudo jedno ... zato je i nismo svjesni :>>

Tacno, na jednom predavanju ove godine vezanim za marketing tip nam je objasnio jedan nacin djelovanja nase svjesti.
Ukoliko se u prodavnici nadjete ispred 2 proizvoda iste namjene, uzecete onaj koji vam je poznat tj za koji ste nekad culi ne razmisljajuci previshe o reklami koja je napravljena za taj proizvod. Tako se mnogima urezu u sjecanja/podsvjest kretenske reklame ali na taj nacin zapamte taj proizvod.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Reklama za zubnu pastu Plidenta:

Do juce sam imala svoju ordinaciju, tehnicare, rentgen,a tada se pojavila nova Plidenta, sada vishe neam pokvarnih zuba, brrrrrrrrrrr ( a sada radim sa hiltovkom na gradjevini) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 21:01 
Majstor
Majstor

Warlock je napisao:
mIRCon je napisao:
Tolio od mene ...

E nek' si ga i ti jednom promasio... :D :wink:

Jest' da je OT [al mogu si bar to dopustiti ovdje hehehe]:
prokletnice, otkrio si me :))))))))
mah .. nisam htio to stavljati u signature, tako da svaki put kucam i trudim se da broj tackica i smajli budu uvijek isti ali eto i profesionalcima se potkrade greska :))))))))

misk0: eto, moj covjek ... zna o cemu pricam... Iako nisam bio na predavanjima, jednostavno sam jednom prilikom skontao kako se sam se nervirao zbog one reklame za Arial, kada mala brise sto koji je izmrljala nekim umacima i kecapom a mama kaze "Pa zasto brises umak s novom haljinom" a mala kaze "ali ti ces je oprati mamice" .... Ja sam dobijao nervni slom kad bih to vidio.. a onda sam skontao [neki prekidac se jednostavno ukljucio] da cu se ja te reklame sjecati jos milion godina i da nije poenta reklame ako je sasvim prosjecna ili pametna - jer ce brzo izaci iz "mozga" - dok ova glupa djeluje .. ali stvarno djeluje ..
Mene ona nervira - ali da nisam postao svjestan cinjenice da je to bukvalno programiranje mozga putem reklame i da jednog dana kad budem uzimao neki prasak za ves uzecu vjerovatno nesvjesno Arial samo zato sto je ostao u sjecanju "zbog necega"... mozak je jednostavan mehanizam u nekim stvarima i najcesce smo vodjeni podsvjescu koja se vrti u background-u a kupi mnogo vise podataka nego sto ih svjesno vidimo, obracujemo, cujemo itd... Tako da sad vjerujem kako se trude napraviti sto upecatljivije reklame a da budu sto gluplje, dobitna kombinacija....

ToliKo od mene ... :) [:>]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gipsy_girl je napisao:
Reklama za zubnu pastu Plidenta:

Do juce sam imala svoju ordinaciju, tehnicare, rentgen,a tada se pojavila nova Plidenta, sada vishe neam pokvarnih zuba, brrrrrrrrrrr ( a sada radim sa hiltovkom na gradjevini) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 21:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Bonux:
*broj jedan*
"Spremio sam cevape!!!" :lol: :D :lol: "Ali deda..." :lol:
*broj dva*
Kad onaj covac koji lici na debila sa mozgom retardiranog paramecijuma ( :P ) se "zamisli da je na moru"!!! :lol: :lol: (hahahahahaaaa...) :lol:

Koji yup ti koristis? :lol:

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2004, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Koji yup ti koristis?

Trebalo bi pitati zenski deo populacija, ali koliko sam ja cuo ti Yup-ovi su ocajni... (nemoj sad da odemo OT) :))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 14:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma ok znam ja da uticu reklame na nas ali glavni cilj im je da nas natjeraju da kupujemo proizvode koji se reklamiraju a ne da ih prepricavamo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2004, 23:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Da, kad vidiš glupavu reklamu i nakon toga reklamirani proizvod u prodavnici..kupi ga i pomozi proizvodjaču da sljedeći put plati nekog "kreativnijeg" :) ))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2004, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
sinoć na pinku: 094 xxx xxx pozov' i upoznaj novu raju! :evilbat:
a mobi's reklame mrzim:
1) zato što ti šupci jednom u godini odluče potrošiti malo para za reklame, zato ih možeš na prste izbrojati a mobi's postoji već 5-6 godina :)
2) uvijek sinhronizuju govore ljudi i stave onog odvratnog čikicu - čini mi se da je neki srbijanac - znate ono "Čuli ste"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mislim da je najveca debilnost ovo :
mislite na vreme
resite probleme
tu na dohvat ruke
resenje za muke - moja aopteka

pa ovo je otvoreni poziv, posto ne moze da se promjeni stanje u kojem zivimo, dodjite i drogirajte se kod nas
koja je budala to osmislila

ali svidja mi se ona Hr reklama : Vi ga pazite, mi ga gazimo :))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
ne znam kako si uopšte skontao "tekst pjesme" u reklami moja apoteka :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]