Već nekoliko mjeseci Televizija PINK BH u svom kasnom nedeljnom terminu emituje ovu nesumnjivo veoma gledanu emsiju. Ono čime se voditelji Dragan Marinković Maca i Zoran Radojković Pile mogu ponositi je zasigurno velika prašina koja se diže nakon svakog emitovanja. A pri tom je apsolutno nebitno jesu li im gosti poznati i popularni ili ne. Čini se da su postali svojevrstan medijski fenomen koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.
Gledaoci su jednostavno podijeljeni u dva tabora: prvi su oni koji ih kuju u zvijezde i nakon svake emisije prepričavaju šta se desilo veče prije. Druga grupa je ona koja ih, blago govoreći, ne podnosi i smatra da im emisija ne nudi ništa novo. Jedan od jačih argumenata ovih drugih je i to da im se u razgovorima sa gostima uglavnom provlače ista dosadna pitanja tipa: „Kada ćete izdati novi album“ i slično, plus začinjena psovkama i konstantnim ,,glupiranjem,, voditelja.
Mada je i očigledno da ih nečiji "novi albumi" uopšte ne zanimaju, što Dragan Marinkovic i sam priznaje: "Znao sam se nekad i provaliti. Pitam gosta kad će snimiti novi album, a on kaže da je poslednji izdao prije dva dana. Te banalnosti me u principu ne interesuju."
O emisiji još kaže: "Emisija ide spontano. Nemamo nekakav strogi
princip po kojem biramo goste. Cilj nam je da se dobro zabavljamo i to je to. Kompletna emisija je čista improvizacija. Ne pripremamo se za emisije. Ne želimo to. U ovom show-u ja imam ulogu showmana. Ne surfam internetom i ne tražim podatke o gostima."
Takav pristup je zasigurno donio prijeko potrebno osvježenje na ,,domaćoj,, TV sceni ali ne može biti i garancija za dugotrajniji uspijeh.
http://www.nastupi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=33