banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 04:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 26 Okt 2009, 19:53 
Citiraj:
Proverijo
:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 19:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
tensSa je napisao:
Citiraj:
Proverijo
:D :D :D

moja greska :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 20:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
Vuk_samotnjak je napisao:
hehe kako zanimljivo uvijek je kvar do korisnika ili marka televizora ili uticnice kod njih nikako
Izgleda da je i do mog TV posto TXT na RTLu ne radi skoro par mjeseci :roll:

Preprosto statistika. Ako nemas vise poziva od korisnika sa istog podrucja, znaci da je mreza ok i onda ostane samo al je kablovska instalacija u stanu ili tv. Moguce je i da se pokvari ocjepnik u hodniku zgrade. Od 100 kupljenih ocjepnika, u nekoliko godina se pokvare 2 do 3 kom. Obicno u zgradi sa 20 stanova ima 12 do 15 prikljucenih i u slucaju kvara u zgradi pozovu najmanje 2. Ukratko netreba dosta znati da utvrdis da je kvar u stanu korisnika. To vazi za analognu tv, kod digitale stvar je drugacija.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
info_elta2 je napisao:
corttex je napisao:
Prijedor
Ovo je za izluditi. Skoro cijeli dan nestaje slika ili je uzasno losa na svim kanalima.

Proverio sam i kablovska u Prijedoru normalno djeluje, zato pretpostavljam da je kod tebe neki kvar, koji treba nas servis odkloniti. Nazovite servis Elta Kabel. Prvo trebate pozvati servis i posle tek je na redu forum, ako se kvar ne odkloni.

Otkako ti provjeri - tako se i slika napravi, ili muljaju tebe ili ti muljas nas, ali do mene nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
info_elta2 je napisao:
hehe kako zanimljivo uvijek je kvar do korisnika ili marka televizora ili uticnice kod njih nikako

Preprosto statistika. Ako nemas vise poziva od korisnika sa istog podrucja, znaci da je mreza ok i onda ostane samo al je kablovska instalacija u stanu ili tv. Moguce je i da se pokvari ocjepnik u hodniku zgrade. Od 100 kupljenih ocjepnika, u nekoliko godina se pokvare 2 do 3 kom. Obicno u zgradi sa 20 stanova ima 12 do 15 prikljucenih i u slucaju kvara u zgradi pozovu najmanje 2. Ukratko netreba dosta znati da utvrdis da je kvar u stanu korisnika. To vazi za analognu tv, kod digitale stvar je drugacija.

Kako je suptilno izbjegnut odgovor za teletext... to važi za eltu, a kod drugih je drugačije...
Mada moj komšija ispod mene je premještao namještaj po stanu, ako ga zamolim da vrtati sve kako je bilo, hoće li biti teletexta, onda programa bez menija po njima, titlova i sličnih stvari... Nešto kao kablovski feng šui...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2009, 17:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2004, 21:12
info_elta2 je napisao:

Елта, има неких питања која чекају одговор:)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2009, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
gogson je napisao:

Елта, има неких питања која чекају одговор:)

Pa nacekacemo se izgleda...Evo konkretno dva pitanja...Kada mozemo ocekivati Eurosport 2 Bundesliga i u ponudi Elta kabela...i drugo, kada mozemo ocekivati u ponudi tv Arenasport?

Ili da se ne nadamo uopste? Evo dva maila iz Banjaluke koja se mogu naci na veb strani tv Arenasporta na linku pitanja i odgovori:

Citiraj:
Poštovani Kristijane
Hvala na ukazanom poverenju. I ja bih zaista želela da nas ELTA kabel uvrsti u svoju ponudu. Međutim to sada zavisi samo od njih. Milslim da je najbolje da ih kao korisnik pozovete na broj 053/222-515 i informišete se od kada ćete moći da pratite naše TV programe
Pozdrav
Milena Krstić
http://www.tvarenasport.com

Znaci Tv Arenasport uskoro u Total tv...

Citiraj:
Poštovani
Veoma brzo krećemo sa emitovanjem i u Bosni, preko Total TV-a. Možete ih kao korisnik pozvati na broj 051 349 588 i saznati od kad možete da pratite naše TV kanale. Takođe, molim Vas recite mi usluge kog kablovskog operatera koristite?
Pozdrav

http://www.tvarenasport.com/pitanja-i-o ... dex.4.html

A na Elti???

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
cuvaju adute za pocetak godine kada krene iptv,tako da za ovu godinu nema sanse da nesto puste

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 14:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
jooooj, koja finta, zovite kablovskog operatera "dragi Ivane, Milane..." bljak, kakvi debilni odgovori, mogu misliti koliko su skupi kad ih ni SBB još nije uvrstio u ponudu, još jedan u nizu debilnih sportskih programa. Iskreno, ja sam prije za jedan dobar filmski :fadein:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 15:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

treba i filmskih kanala,ali za filmove se mozes snaci i na torentima ali liga sampiona ,nba i slicni sportovi su neophodni da se gledaju uzivo i arena bi bila pun pogodak

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 21:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

rebenga je napisao:
mogu misliti koliko su skupi kad ih ni SBB još nije uvrstio u ponudu, još jedan u nizu debilnih sportskih programa. Iskreno, ja sam prije za jedan dobar filmski :fadein:

Kojom metodom si dosao do ovakvog zakljucka? Gledao si program na bar jednom od tri kanala tv Arenasport ili sta li vec? Ja evo priznajem da nisam gledao, suzdrzacu se komentara o onome sto sam cuo, ali mislim da je nemoguce da je u pitanju losa televizija, ako se uzme u obzir samo programska shema...vidjeti ovdje:

Tv Arenasport 1
http://www.tvarenasport.com/channel/tv- ... 2009/10/28

Tv Arenasport 2
http://www.tvarenasport.com/channel/tv- ... 2009/10/29

Tv Arenasport 3
http://www.tvarenasport.com/channel/tv- ... 2009/10/29

E sad drugo je pitanje da li u Elta kabelu zele da bar dio kolaca kojeg uberu putem haraca od korisnika upotrijebe u svrhu opravdavanja zgrnute love...pogotovo ako se uzme u obzir da je Elta kabel jedan od rijetkih operatera u BiH koji nije uveo Eurosport 2 Bundesliga :roll:

A o filmskim kanalima da ne pricamo...imamo samo - Hallmark...Bome po svemu sudeci, IPTV-u ce biti potreban minimalan napor da privuce veliki broj korisnika odmah u startu, ukoliko se odgovorni u Elti konacno ne uozbilje.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
palpantine je napisao:
treba i filmskih kanala,ali za filmove se mozes snaci i na torentima ali liga sampiona ,nba i slicni sportovi su neophodni da se gledaju uzivo i arena bi bila pun pogodak

Ja ne želim skidati filmove sa torenta ili ih ganjati po Youtube-u itd. i plaćati Elti pretplatu za kablovsku TV.
Želim jedan normalan filmski kanal, a to Hallmark nije.
TCM nekad ima dobre filmove kasno noću pa ni njega ne računam.

Neka uvedu bar jedan normalan filmski kanal!
Ako mogu neke kanale sa filmovima imati u drugim gradovima (npr. TV1000), zašto je BL izuzetak?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 00:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mi kao korisnici elte bi trebali dnevno da ih zvrckamo tel.bar dva puta i isto toliko mailova da im posaljemo.Evo da probamo to da organizujemo na ovom forumu pa da vidimo kako ce da reaguju

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 01:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

palpantine je napisao:
mi kao korisnici elte bi trebali dnevno da ih zvrckamo tel.bar dva puta i isto toliko mailova da im posaljemo.Evo da probamo to da organizujemo na ovom forumu pa da vidimo kako ce da reaguju

Šta misliš? Da ih zatrpamo mailovim k'o Greenpeace onomad Apple ili japansku vladu itd.? :wink:
Možda i uspije, ali ne vjerujem.
Pa info_eltu su mnogi pitali da objasni izbor kanala (još od onog posta zerocoola prije par stranica), a oni iz Elte se nisu udostojili odgovoriti, a znaju odmah odgovoriti kada ih neko prozove zbog drugih stvari.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
zerocool je napisao:
A koji su vam razlozi sto svaki dan ne radi po nekoliko kanala, sto niste dodali normalan kanal barem neka 3 mjeseca, ali vazno je da ste ubacili Melos, ajde sad recite ko jos gleda taj kanal?! Pa zar nije dosta Vikom,K3,DM SAT,Svet plus i sta ja jos znam koji kanali, sto nema ni jedan kanal sa rock muzikom? Jel toliko tesko ubaciti Eurosport 2 koji prenosi Bundes ligu, a isto je sinhronizovan na srpski? Imate barem 10 kanala, koje niko uopste ne gleda, sta ce oni? Bolje da izbacite tih 10 i ubacite samo 2 dobra kanala i bice duplo bolje.. Itd, itd..

Evo opet isto pitanje, mozda i odgovore nekad.. ;) Ima 50-tak kanala u ponudi, od tih 50 sigurno njih 15 skoro niko ne gleda, a mozda i vise.. Nema ni jedan normalan sportski kanal, Sport klub je jos slabiji ove godine, Euro sport samo prenosi ZENSKI tenis koji je smece, iako obozavam tenis, muski naravno, teniserke se samo mogu gledati, posto nemaju pojma :D I pustaju neke highlightove utakmica koje su igrane prije nekoliko dana, a live prenosa ni u ljeljama.. Kad se igraju kvalifikacije jedino mozemo gledati Srbiju, Hrvatsku ili BiH (naravno, svi prenose svoje reprezentacije), niko ne prenosi neke jace utakmice ili tako nesto.. O muzici sam vec napisao, zar je toliko tesko ubaciti samo jedan (brojevima 1) kanal sa rock muzikom, eb ga, ne slusaju svi turbo folk.. Isto tako i za filmove, ni jedan normalan kanal sa filmovima, TCM pusti dobar film jednom u 5 dana i to je to, Hallmark nema potrebe ni komentarisati..

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
86' Inter Milan 5 - 3 Palermo

I naravno niko ne prenosi, hvala Elta ;>

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2009, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Došao račun za oktobar za CATV zajedno sa računom za kablovski internet. Dakle objedinili su to dvoje i sad se valjda plaća unaprijed oboje, kao što je prije bio slučaj sa kablovskim netom.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 00:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ima 50-tak kanala u ponudi, od tih 50 sigurno njih 15 skoro niko ne gleda, a mozda i vise.. Nema ni jedan normalan sportski kanal, Sport klub je jos slabiji ove godine, Euro sport samo prenosi ZENSKI tenis koji je smece, iako obozavam tenis, muski naravno, teniserke se samo mogu gledati, posto nemaju pojma :D

Ma dobro, malo si i ti otisao u krajnost...Ima na SPORT KLUBU sta za pogledat...Ljubitelji NHL-a, evo i NBA, pa kakav-takav Calcio, Francuska liga, sijaset manjih liga i tenisa koliko hoces...Ja se trenutno lozim na EBEL regionalnu hokejasku ligu...ma nadje se jako dobrih stvari za pogledati...

Sto se tice Eurosporta, sada krece Road to Vankuver...Sa zimskim sportovima, ES je nenadmasan...E sad, kad bi ovi iz Elte se smilovali, pa malo odrijesili kesu koju su lancima katancima kodirali, pa ubacili Bundesliga verziju Eurosporta 2 bilo bi odlicno...

Naravno Arena je vrh, ali iskreno mislim da Elta nece odrijesiti vrecicu punu nasih para za Arenine kanale...Realnije je da ih ugledamo u IPTV-u, ako krene u januaru, ko sto se ovdje suska...Ali ko zna, mozda nas Eltovci ipak ugodno iznenade...

Sto se tice rock muzickih kanala, tu je jos teze...Ali bar VH1 i TV Metropolis bi itekako porpavili stvari...Filmski? Pa ima mnogo rjesenja: MGM, Sinemanija, Film plus, Cinemax, 1000, HBO...itd itd

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 02:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Evo opet isto pitanje, mozda i odgovore nekad.. ;) Ima 50-tak kanala u ponudi, od tih 50 sigurno njih 15 skoro niko ne gleda, a mozda i vise.. Nema ni jedan normalan sportski kanal,
...
O muzici sam vec napisao, zar je toliko tesko ubaciti samo jedan (brojevima 1) kanal sa rock muzikom, eb ga, ne slusaju svi turbo folk.. Isto tako i za filmove, ni jedan normalan kanal sa filmovima, TCM pusti dobar film jednom u 5 dana i to je to, Hallmark nema potrebe ni komentarisati..

drug je napisao:
Naravno Arena je vrh, ali iskreno mislim da Elta nece odrijesiti vrecicu punu nasih para za Arenine kanale...Realnije je da ih ugledamo u IPTV-u, ako krene u januaru, ko sto se ovdje suska...Ali ko zna, mozda nas Eltovci ipak ugodno iznenade...

Sto se tice rock muzickih kanala, tu je jos teze...Ali bar VH1 i TV Metropolis bi itekako porpavili stvari...Filmski? Pa ima mnogo rjesenja: MGM, Sinemanija, Film plus, Cinemax, 1000, HBO...itd itd

palpantine je napisao:
treba i filmskih kanala
...
ali liga sampiona ,nba i slicni sportovi su neophodni da se gledaju uzivo i arena bi bila pun pogodak

itd. Ima još postova, ali gotovo svi predlozi su identični i pomenuću ih nastavku.

Znači, korisnici su predložili:
1. još jedan muzički kanal (ali da taj ne bude sa folk muzikom),
2. jedan filmski kanal i
3. bar još jedan sportski kanal - vidim da bi najviše ljudi željelo gledati EuroSport 2 sa Bundes ligom, ali je i Arenasport po mnogima jako zanimljiv kanal.

Mislim da ova prva dva predloga ovi iz Elte mogu lako ispuniti jer u drugim gradovima ima TV1000 i još jedan strani muzički kanal (Ovo za TV1000 znam sigurno da ima u drugim gradovima!)

Radnici Elta kabela, molim vas da odgovorite što prije na sledeća pitanja.
Da li možete uvažiti ove predloge?
Na koji način možemo sa vama razgovarati o programskoj šemi Elta kabela i kome se obratiti sa konkretnim predlozima?
Takođe, sjećam se da je info_elta2 još prije par mjeseci obećao da će vratiti u šemu kanal TV5 monde, a još uvijek nije došlo do toga - dobili smo Melos. Da li to znači da se odustalo od TV5?

pozzz

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 08:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
rendzer je napisao:
Došao račun za oktobar za CATV zajedno sa računom za kablovski internet. Dakle objedinili su to dvoje i sad se valjda plaća unaprijed oboje, kao što je prije bio slučaj sa kablovskim netom.

pa i nije koliko sam skontao, zapravo je internet pomjeren za plaćanje kad i kablovska, znači dobijam ih krajem tog mjeseca a plaćamo u toku narednog. pa dobro, to i nije loše, još da se prifuraju sa vodovodom i toplanom i elektrom (kad bi to moglo) i to sve brate objedine na jedan račun, a ne ovako 15-20 računa breeee :) :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]