zerocool je napisao:
Evo opet isto pitanje, mozda i odgovore nekad..

Ima 50-tak kanala u ponudi, od tih 50 sigurno njih 15 skoro niko ne gleda, a mozda i vise.. Nema ni jedan normalan sportski kanal,
...
O muzici sam vec napisao, zar je toliko tesko ubaciti samo jedan (brojevima 1) kanal sa rock muzikom, eb ga, ne slusaju svi turbo folk.. Isto tako i za filmove, ni jedan normalan kanal sa filmovima, TCM pusti dobar film jednom u 5 dana i to je to, Hallmark nema potrebe ni komentarisati..
drug je napisao:
Naravno Arena je vrh, ali iskreno mislim da Elta nece odrijesiti vrecicu punu nasih para za Arenine kanale...Realnije je da ih ugledamo u IPTV-u, ako krene u januaru, ko sto se ovdje suska...Ali ko zna, mozda nas Eltovci ipak ugodno iznenade...
Sto se tice rock muzickih kanala, tu je jos teze...Ali bar VH1 i TV Metropolis bi itekako porpavili stvari...Filmski? Pa ima mnogo rjesenja: MGM, Sinemanija, Film plus, Cinemax, 1000, HBO...itd itd
palpantine je napisao:
treba i filmskih kanala
...
ali liga sampiona ,nba i slicni sportovi su neophodni da se gledaju uzivo i arena bi bila pun pogodak
itd. Ima još postova, ali gotovo svi predlozi su identični i pomenuću ih nastavku.
Znači, korisnici su predložili:
1. još jedan muzički kanal (ali da taj ne bude sa folk muzikom),
2. jedan filmski kanal i
3. bar još jedan sportski kanal - vidim da bi najviše ljudi željelo gledati EuroSport 2 sa Bundes ligom, ali je i Arenasport po mnogima jako zanimljiv kanal.
Mislim da ova prva dva predloga ovi iz Elte mogu lako ispuniti jer u drugim gradovima ima TV1000 i još jedan strani muzički kanal (Ovo za TV1000 znam sigurno da ima u drugim gradovima!)
Radnici Elta kabela, molim vas da odgovorite što prije na sledeća pitanja.
Da li možete uvažiti ove predloge?
Na koji način možemo sa vama razgovarati o programskoj šemi Elta kabela i kome se obratiti sa konkretnim predlozima?
Takođe, sjećam se da je info_elta2 još prije par mjeseci obećao da će vratiti u šemu kanal TV5 monde, a još uvijek nije došlo do toga - dobili smo Melos. Da li to znači da se odustalo od TV5?
pozzz