amadeus je napisao:
Ni ako na njoj bude HRT4?

Jedino ako na njoj budu kanali sa svim titlovima ex Yu. Ovo vam je stvarno dobra fora. Računate narod je seljački uzeće zbog Klasika kartice a suštini narod hoće Sport Klub kojeg nemamo i to ne može nadoknaditi ništa.
Inače dok mi prijatelji hvale IPTV M:Tela ja kažem znaš šta dobra je Elta ima Arena volim talijansku ligu jbg a vi se potrudite da razočarate svoje pretplatnike. Samo kodirajte do bola pa onda sračunajte koliko ste zaradili na tom potezu. Da znate ja sam obični iskreni korisnik i ne zastupam ničije interese nego svoje i svog budžeta. To što nemate kompletnu listu kanala javnih servisa je više nego teorija zavjere (ili nekom smeta taj kanal gore navedeni kao i RTS 3 kojeg nema a dobar je kanal i rado bih ga gledao).
Skinuli ste nam SK kojeg smo imali, skinuli ste nam Nacionalnu Geografiju, Fox kanale i još masu toga.
Uvedite SK pakete, Fox pakete i HBO pakete pa ću prvi kupiti karticu ili koliko god bude kartica potrebno ne ovo arhivska građa ima kodiran sadržaj. Klasik tv emituje filmove koji su muzejska vrijednost i na tim filmovima da je zakona ne bi niko trebao zarađivati tantijeme jer mnogi od autora više nisu živi niti postoji država koja ih je snimala.