banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 18:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 30 Sep 2009, 14:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Slažem se u potpunosti!!!!
Dafinčev je jedan od boljih komentatora i stvarno je sramota šta su mu uradili.
Koliko mi je poznato, prebacili su ga na radio pod izgovorom "da ne može pred kamere".
Pa čovjek je komentator! On komentariše utakmice, ne vodi j... dnevnik!

Pa pola njihovih voditelja ne možeš gledati, a ni slušati (neki imaju jako odbojnu "boju" glasa :wink: )!

pa naravno, Dafi je super lik, sjećam se kad je svojevremeno prenosio EŠ u rukometu, svi smo bili oduševljeni tim prenosom. Ruku na srce, momak nije maneken, ali jbg nije ni Prnjatović, a nije ni onaj "đed" Ćorsović. Pa, i Božo Sušec ima godina, ali se čovjek sredi pa izgleda kao čovjek, a ne ona đedina nabije cvike, neki kožun, još mu fale debele "čorape" i opanci i u njivu brale. Bez da se iko uvrijedi, ali tako je. Opet ponavljam pitanje iz jednog od prošlih postova, ko je RTRS da postavlja neke ultimatume, kada njima niko ne može postaviti ultimatum. Ipak smo svi mi njihove platiše. Kome se žaliti na kvalitet programa. Prošla je '96, pa da mi je svejedno. Ne gledam više Sloga (Trn) - Crvena zemlja u udarnom terminu, pa da mi je svejedno.
Kada gledam Mesija, hoću i vrhunski prenos.
I jedna digresija - Znam da ovo nije pravo pitanje za ovu temu, ali ima li neko info o tome kako otići na LŠ: Debrecin -Liverpul, ima li neka agencija ili sl? Vidim da ovdje ima dosta LŠ fanatika (što sam i sam) pa da malo zloupotrijebim :)))

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 07:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Feb 2008, 19:22
Timotic je napisao:
Izbacili RT da bi ubacili Melos?

Ma, fantasticno.

Stvarno, za ovo nemam komentar. Katastrofalan i seljacki potez... RT je svjetski, zanimljiv i informativan kanal, a o Melosu ne treba trositi rijeci... A izgleda ni o Elti...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 19:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
naucnici iz elte,veceras nema lige sampiona a rts 1 zacrni u 20:45

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
zerocool je napisao:
A koji su vam razlozi sto svaki dan ne radi po nekoliko kanala, sto niste dodali normalan kanal barem neka 3 mjeseca, ali vazno je da ste ubacili Melos, ajde sad recite ko jos gleda taj kanal?! Pa zar nije dosta Vikom,K3,DM SAT,Svet plus i sta ja jos znam koji kanali, sto nema ni jedan kanal sa rock muzikom? Jel toliko tesko ubaciti Eurosport 2 koji prenosi Bundes ligu, a isto je sinhronizovan na srpski? Imate barem 10 kanala, koje niko uopste ne gleda, sta ce oni? Bolje da izbacite tih 10 i ubacite samo 2 dobra kanala i bice duplo bolje.. Itd, itd..

Naravno, kad im se postavi neko pitanje onda ne odgovaraju po 10-tak dana..

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 19:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
palpantine je napisao:
posto od jadnih 50kanala vise od 6 je preko vise od 15sati dnevno zatamnjeno..

Kabl je i dobar, na bežičnoj ima jedva 27 kanala po ISTOJ cijeni pretplate od 12 KM ! Moraću tražiti neko drugo rješenje, jer sam razočaran !

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jel se meni čini ili opet teletext na nekim programima ne radi...hoće li opet biti stručno objašnjenje da je do naprednih televizora a ne zbog "Elte". Nije da opet čajevčev televizor moram kupovati. Iako ne gledam ni RT ni Melos, uključiću se u forumsku protestnu notu zbog zamjene prvog drugim...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 20:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
banjaluka_u_srcu je napisao:
Kabl je i dobar, na bežičnoj ima jedva 27 kanala po ISTOJ cijeni pretplate od 12 KM ! Moraću tražiti neko drugo rješenje, jer sam razočaran !

Kakva korist da elta ima i 227 kanala kad bi to bili 90% kanali tipa TV Gornji Krkojevci.
Ja u Prijedoru imam - mislim 42 kanala, od toga 15 memorisano u TV, a gledam recimo sedam - osam, a i na njima stalno nekakvi problemi.
Eltina ponuda KVALITETNIH kanala je blago rečeno katastrofalna.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 00:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Sto BN-a nenam vise?

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 07:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Kingpin je napisao:
Sto BN-a nenam vise?

Ima BN, mada su trebali ovih dana da mijenjaju parametre emitovanja preko satelita (na šta su i na ovoj temi bili upozoreni), pa je moždabilo to. :)

A što se tiče back up napajanja, izgleda da smo saznali da je to poslovna tajna ove kompanije :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 09:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Jbte, IPTV sugavi telekoma srbije ih dere po sadrzaju i cijeni. Znaci, generalno, skuplja tehnologija, bolji kanali, i sve to za 590 din = 12 KM, sa tim da je PDV u Srbiji nesto veci. Cak imaju i 'ebeni BBC i Euronews, a o sportskim kanalima da ne govorim (Arena 1&2&3, ESPN).
http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/Pag ... =solo&br=5

Kablovske u Srbiji jos vise nude.
http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=131

Ovde stvarno neko misli da moze da kenja po ledjima naroda do beskonacnosti. Strategija razvoja, deri dokle moze, a onda kad neko prvi ozbiljan se pojavi, nema druge nego:

Slika

:iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 11:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
banjaluka_u_srcu je napisao:
palpantine je napisao:
posto od jadnih 50kanala vise od 6 je preko vise od 15sati dnevno zatamnjeno..

Pa jel vi to placate ili ste se ucutali i cekate da vam se smiluju i poprave

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 11:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
ziggy je napisao:
Ovde stvarno neko misli da moze da kenja po ledjima naroda do beskonacnosti.

Sto je najgore, izgleda i da moze.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 12:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Svet
DM Sat
Melos
Vikom
Alfa
i sada taj novi BN music :mad:
SEST DOMACIH"muzickih"kanala!SEST KANALA FOLKA!

i jos se narodnjaci pustaju i na Simicu,drugom BN-u,K3,pa tu je i Grand Pink...

:angry4:

PA DOKLE VISE?koliko nam treba tih"muzickih"kanala sa porukama i kvizovima?Pa zasto ne uvedete neki strani muzicki kanal?

Ova kablovska se moze definisati kao"Folkelta" :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 00:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
anoniman je napisao:

PA DOKLE VISE?koliko nam treba tih"muzickih"kanala sa porukama i kvizovima?Pa zasto ne uvedete neki strani muzicki kanal?

Ova kablovska se moze definisati kao"Folkelta" :lol:

Vala bas..slazem se u potpunosti...Alfa i Melos su kapi koji prelise casu...Da ne pricam da imamo samo jedan specijalizovani filmski kanal i to Hallmark...Kad vec Elta ima Sport klub, mogli su preko IKO MEDIJE srediti ugovor sa Film plus barem...ili bar Sinemanija, kad vec nema sanse da dobijemo TV 1000 ili HBO...A muzicki kanal a koji nema folka - samo MTV Adria...Pa da su bar VH 1, Viva i Metropolis tu, pa ajd nekako...

Evo konkretno za Eltu...Sta se desava sa tim famoznim Eurosportom 2 Bundesliga, hocemo li imati tu privilegiju da dobijemo bar jedan kanal Arene sporta?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 00:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
drug je napisao:
Da ne pricam da imamo samo jedan specijalizovani filmski kanal i to Hallmark...Kad vec Elta ima Sport klub, mogli su preko IKO MEDIJE srediti ugovor sa Film plus barem...ili bar Sinemanija, kad vec nema sanse da dobijemo TV 1000 ili HBO...A muzicki kanal a koji nema folka - samo MTV Adria...Pa da su bar VH 1, Viva i Metropolis tu, pa ajd nekako...

Evo konkretno za Eltu...Sta se desava sa tim famoznim Eurosportom 2 Bundesliga, hocemo li imati tu privilegiju da dobijemo bar jedan kanal Arene sporta?

TV 1000 postoji u Eltinom sistemu, ali u Prijedoru, Kozarskoj Dubici :wink: i čini mi se u još gradova (mislim da je jedan Doboj) :wink:
A zašto ga nemamo u BL - nije mi jasno! Ako ga ima i u drugim gradovima, zašto je Banjaluka izuzetak?

Sinemanija ili čak HBO bi bili pun pogodak, ali bi i TV 1000 obradovao one koji vole filmove.
TCM je tu, ali on se emituje naveče i nema titlova pa ga mnogi ne gledaju iako nekad imaju stvarno dobre starije filmove (gledam ga ponekad)!

I mogli bi ubaciti bar još jedan strani muzički kanal! Mislim da imamo dovoljno folk kanala, a možda i više nego dovoljno :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 01:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
TV 1000 postoji u Eltinom sistemu, ali u Prijedoru, Kozarskoj Dubici :wink: i čini mi se u još gradova (mislim da je jedan Doboj)

Upravo i ja vidjeh ovo: Istocno Sarajevo, Derventa, Trebinje, Cajnice...svi imaju 1000...pa cak i u MMDS programskoj shema...BBC Prime u MMDS...
U Cajnicu imaju ljudi cak i ZDF...

Viasat History u Doboju...Viva u Doboju, Neveseinju i Sekovicima???

Vidim Tv Avala "prezivjela izbacivanje" na osnovu prekogranicnog prelijevanja signala u Zvorniku?

U cemu je problem da se to malo bolje poslozi u Banjaluci...Ne razumijem...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 02:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
TV 1000 hvatamo mi koji imamo digitalnu TV. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 06:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Jeste, ali u gradovima na istoku elta ima manju ponudu, tek nešto preko 30 kanala :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 08:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ja mislim da bi trebali ubaciti jos koji domaci muzicki kanal, malo nam je ovih 6-7.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 11:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
rendzer je napisao:
Jeste, ali u gradovima na istoku elta ima manju ponudu, tek nešto preko 30 kanala :-?
Koliko korisnika imaju u BL,a koliko u nekim drugim gradovima?I da li na istoku imaju SEST domacih muzickih kanala???

Zasto u Srbiji svi gradovi bez obzira na velicinu imaju skoro isti broj kanala?
Zato sto tamo kablovski operateri nisu AMATERI!

Ova FOLKelta ne bi opstala nigde u svetu osim u BiH...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]