muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Slažem se u potpunosti!!!!
Dafinčev je jedan od boljih komentatora i stvarno je sramota šta su mu uradili.
Koliko mi je poznato, prebacili su ga na radio pod izgovorom "da ne može pred kamere".
Pa čovjek je komentator! On komentariše utakmice, ne vodi j... dnevnik!
Pa pola njihovih voditelja ne možeš gledati, a ni slušati (neki imaju jako odbojnu "boju" glasa

)!
pa naravno, Dafi je super lik, sjećam se kad je svojevremeno prenosio EŠ u rukometu, svi smo bili oduševljeni tim prenosom. Ruku na srce, momak nije maneken, ali jbg nije ni Prnjatović, a nije ni onaj "đed" Ćorsović. Pa, i Božo Sušec ima godina, ali se čovjek sredi pa izgleda kao čovjek, a ne ona đedina nabije cvike, neki kožun, još mu fale debele "čorape" i opanci i u njivu brale. Bez da se iko uvrijedi, ali tako je. Opet ponavljam pitanje iz jednog od prošlih postova, ko je RTRS da postavlja neke ultimatume, kada njima niko ne može postaviti ultimatum. Ipak smo svi mi njihove platiše. Kome se žaliti na kvalitet programa. Prošla je '96, pa da mi je svejedno. Ne gledam više Sloga (Trn) - Crvena zemlja u udarnom terminu, pa da mi je svejedno.
Kada gledam Mesija, hoću i vrhunski prenos.
I jedna digresija - Znam da ovo nije pravo pitanje za ovu temu, ali ima li neko info o tome kako otići na LŠ: Debrecin -Liverpul, ima li neka agencija ili sl? Vidim da ovdje ima dosta LŠ fanatika (što sam i sam) pa da malo zloupotrijebim

))