banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 18:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
Juce je nestalo struje na jednoj lokaciji za napajanje od 14 mogucih, danas je nestalo struje na 3 lokacije, sto je prouzrokovalo nestanak kablovske i interneta. Servisni avto je opremljen sa agregatom, problem je nastao kada na 3 lokacije odjednom nestane struje, sto je teoretski gotovo nemoguce i cemo se sutra obratiti na Eektrokrajinu, da blagovremeno dobijemo informacije o iskljucenjima i popravcima. Do kraja sedmice cemo obezbediti jos jedan prenosni agregat, jer je sa UPS zbog duzine trajanja ispada nemoguce rjesavati nestanak struje.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
znao sam da je Dodik kriv ... ovih dana stalno nesto petlja sa Elektroprenosom

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
ja mislim da bi vi strucnjaci iz elte trebali pod hitno da vratite pretplatu na 10km ili jos snizite posto od jadnih 50kanala vise od 6 je preko vise od 15sati dnevno zatamnjeno.A usput nema te ni rts2 da nije mozda zbog autorskih prava na talijansku seriju

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2009, 17:21
http://www.elta-kabel.com/index.php?opt ... &Itemid=67
Ono sto 90% muske populacije gleda na tv...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
info_elta2 je napisao:
Juce je nestalo struje na jednoj lokaciji za napajanje od 14 mogucih, danas je nestalo struje na 3 lokacije, sto je prouzrokovalo nestanak kablovske i interneta. Servisni avto je opremljen sa agregatom, problem je nastao kada na 3 lokacije odjednom nestane struje, sto je teoretski gotovo nemoguce i cemo se sutra obratiti na Eektrokrajinu, da blagovremeno dobijemo informacije o iskljucenjima i popravcima. Do kraja sedmice cemo obezbediti jos jedan prenosni agregat, jer je sa UPS zbog duzine trajanja ispada nemoguce rjesavati nestanak struje.

Šta je nemoguje... Može i gore!
Imate obavještenja svaki dan u blicu na sredini novina ;)
Pa vi nemate nikakvo back up napajanje, neozbiljni ste jako.
Koliko vam vuče ta oprema kad niste odradili baterije i agregate?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
rendzer je napisao:
info_elta2 je napisao:

Šta je nemoguje... Može i gore!
Imate obavještenja svaki dan u blicu na sredini novina ;)
Pa vi nemate nikakvo back up napajanje, neozbiljni ste jako.
Koliko vam vuče ta oprema kad niste odradili baterije i agregate?

Back up napajanje strujom moze obezbediti samo Elektro i ne mi, jer su oni vlastnici mreze. Mi mozemo obezbediti back up napajanje signalom, a ovde je problem sa strujom i ne signalom. Neznam sta se dogadja na strani Elektra i ne mogu komentarisati, u normalnim prilikama na jednoj lokaciji struja ne bo smela da fali vise od jednom godisnje, a ne na 3 lokacije.
Mi imamo u nekim gradovima lokacije gde struja 3,4 godine nikada nije doslo do prekida struje. Pod tim mislim da grad ima struju a nasa lokacija ne, odnosno da deo naselja nema.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A koji su vam razlozi sto svaki dan ne radi po nekoliko kanala, sto niste dodali normalan kanal barem neka 3 mjeseca, ali vazno je da ste ubacili Melos, ajde sad recite ko jos gleda taj kanal?! Pa zar nije dosta Vikom,K3,DM SAT,Svet plus i sta ja jos znam koji kanali, sto nema ni jedan kanal sa rock muzikom? Jel toliko tesko ubaciti Eurosport 2 koji prenosi Bundes ligu, a isto je sinhronizovan na srpski? Imate barem 10 kanala, koje niko uopste ne gleda, sta ce oni? Bolje da izbacite tih 10 i ubacite samo 2 dobra kanala i bice duplo bolje.. Itd, itd..

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Pa non stop maju neki radovi, kvarovi, stuje nestaje, čuj jednom godišnje.
Back up napajanje sami pravite, kakav crni elektro. Koliko to vuče vaša oprema i na kom naponu radi ako nije poslovna tajna?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Ajde, nestalo struje...
OK, desi se, nije do Vas, prekinulo se u nezgodnom trenutku,
ali da citiram drugog forumaša:
zerocool je napisao:
A koji su vam razlozi sto svaki dan ne radi po nekoliko kanala, sto niste dodali normalan kanal barem neka 3 mjeseca, ali vazno je da ste ubacili Melos, ajde sad recite ko jos gleda taj kanal?! Pa zar nije dosta Vikom,K3,DM SAT,Svet plus i sta ja jos znam koji kanali, sto nema ni jedan kanal sa rock muzikom? Jel toliko tesko ubaciti Eurosport 2 koji prenosi Bundes ligu, a isto je sinhronizovan na srpski? Imate barem 10 kanala, koje niko uopste ne gleda, sta ce oni? Bolje da izbacite tih 10 i ubacite samo 2 dobra kanala i bice duplo bolje.. Itd, itd..

Slažem se sa zerocool!

Eto, sinoć je bilo struje pa je Nova tv bila "zaključana" cijelo veče, slike na RTL-u nije bilo jedno vrijeme (ali je bilo tona), pa... ima još primjera.
Gotovo svakodnevno neki kanal "izleti". OK, možda ne svi vašom krivicom, ali da je do vas većina tih problema - jeste.

A šta je sa povećanjem broja kanala koje je najavljeno još prošle godine?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 22:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
rendzer je napisao:
Koliko to vuče vaša oprema i na kom naponu radi ako nije poslovna tajna?

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
zerocool je napisao:

Potpis

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

banjaluka_u_srcu je napisao:
rendzer je napisao:
Koliko to vuče vaša oprema i na kom naponu radi ako nije poslovna tajna?

:lol: :lol: :lol:

Jeste da možda i nema veze sa temom...
Radnici Google-a su išli da se raspitaju za kapacitete hidrocentrale koja je trebalo da napaja strujom glavne servere ovog pretraživača (serveri su smješteni na tajnoj lokaciji koju zna samo nekolicina odabranih).
Kada su rekli direktoru hidrocentrale koliko im treba struje za napajanje centra, ovaj ih je upitao: "Za koga vi radite kad vam treba toliko struje? Za CIA-u?"

Možda Elta pokreće novi internet pretraživač... :wink:

Sorry zbog off-a!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 23:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Kao sto neko napisa pretplata ovakve kablovske treba da bude manja od 8KM svaka veca cijena je pljacka i kome treba da se obratimo da se ovakva usluga zakonom zabtrani i zatvori dali se treba zaliti RAKu ili nekoj entiteskoj komisiji za pljacku naroda.
Borba do zatvaranja iste.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 04:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Vuk_samotnjak je napisao:
Kao sto neko napisa pretplata ovakve kablovske treba da bude manja od 8KM svaka veca cijena je pljacka i kome treba da se obratimo da se ovakva usluga zakonom zabtrani i zatvori dali se treba zaliti RAKu ili nekoj entiteskoj komisiji za pljacku naroda.
Borba do zatvaranja iste.

Pa onda ti nemoj da placas i koristi nesto drugo. Niko te ne tjera da koristis Eltu, ako oni i dalje posluju ocigledno im ljudi previse placaju. Najlakse je sjedit, kukat i svaki mjesec im davati pare.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 09:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Upravo sam gledao Garfilda koji ostaje bez kablovske i nakon silnog telefoniranja i moljenja da se popravi i da to ne moze vise tako..njemu radnik kaze: Mi smo jedini kablovski operater i mozemo da radimo sta hocemo.Na koga vas to podseca?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 10:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Liga sampiona vise nije sto je bila, nemamo je gdje gledati :(

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 11:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
ma imamo je gdje gledati, ali ne možemo birati kao prije, bar su Hrvati bili u opticaju, sad jbg

http://www.elta-kabel.com/images/prilog-29-sep.pdf

a pita li se gospođa Mira zašto ljudi neće da gledaju LŠ na RTRS-u, kako se usuđuju zabranjivati prenose na drugim televizijama a imaju nestručne i neslušljive komentatore. Zar je moguće da mediokriteti poput Prnjatovića mogu biti neki faktor u ovoj je.enoj državi, od RTRS-a mi se povraća kad i pomislim na njih.
Jbte, pa počeću pratiti ragbi ,ali neću da gledam prenos na RTRS-u (što je najsmješnije, BHT se i može gledati, pa čak i FTV, ali ovi naši majmuni su nenadje.ivi).
Još šalju i neke dopise, kako ih nije sramota?
Ćorsović, Novaković, Prnjatović - sveto trojstvo srpskog novinarstva, a otjerali su Dafinčeva - jedinog čovjeka koji je imao koliko-toliko dobar (slušljiv) glas i solidno poznavanje sportova koje je prenosio

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 11:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

rebenga je napisao:
ma imamo je gdje gledati, ali ne možemo birati kao prije, bar su Hrvati bili u opticaju, sad jbg

http://www.elta-kabel.com/images/prilog-29-sep.pdf

a pita li se gospođa Mira zašto ljudi neće da gledaju LŠ na RTRS-u, kako se usuđuju zabranjivati prenose na drugim televizijama a imaju nestručne i neslušljive komentatore. Zar je moguće da mediokriteti poput Prnjatovića mogu biti neki faktor u ovoj je.enoj državi, od RTRS-a mi se povraća kad i pomislim na njih.
Jbte, pa počeću pratiti ragbi ,ali neću da gledam prenos na RTRS-u (što je najsmješnije, BHT se i može gledati, pa čak i FTV, ali ovi naši majmuni su nenadje.ivi).
Još šalju i neke dopise, kako ih nije sramota?

Pazi, i to se nekako pože preživjeti (da su kablovski operateri pametniji to bi davno zaobišli.
Čak su ljudi dali konkretne prijedloge kako se to može uraditi - u BL se hvata i analogni signal i Nove i HRT-a. Dakle mogu 'ladno prenositi L.Š.
Ali, nije ni RTRS problem.
Postoji i veći:

MENI SMETA ŠTO SKORO SVAKI DAN "IZLETI" NAJMANJE JEDAN KANAL!!! (sorry zbog caps lock)
I to najčešće onaj kojeg gledam u tom trenutku (a stvarno ne gledam puno TV)!!!

rebenga je napisao:
Ćorsović, Novaković, Prnjatović - sveto trojstvo srpskog novinarstva, a otjerali su Dafinčeva - jedinog čovjeka koji je imao koliko-toliko dobar (slušljiv) glas i solidno poznavanje sportova koje je prenosio

Slažem se u potpunosti!!!!
Dafinčev je jedan od boljih komentatora i stvarno je sramota šta su mu uradili.
Koliko mi je poznato, prebacili su ga na radio pod izgovorom "da ne može pred kamere".
Pa čovjek je komentator! On komentariše utakmice, ne vodi j... dnevnik!

Pa pola njihovih voditelja ne možeš gledati, a ni slušati (neki imaju jako odbojnu "boju" glasa :wink: )!

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Time trek je napisao:
Pa onda ti nemoj da placas i koristi nesto drugo. Niko te ne tjera da koristis Eltu, ako oni i dalje posluju ocigledno im ljudi previse placaju. Najlakse je sjedit, kukat i svaki mjesec im davati pare.

Pogresno si protumacio ja hocu da imam kablovsku posto imam milion peripetija da sebi postavim drugi oblik antena na zgradu ali hocu zdravu konkurenciju hocu ispunjenje bar nekih njihovih obecanja problem je sto oni nemaju konkurenciju pa sisaju narod kako hoce a kad bi se sve to moglo negdje prijaviti kao zastita korisnika druga bi se pjesma pjevala na Elti. Ubacivanje niskobudzetnih kanal samo govori o poboljsanju kvaliteta kablovskog operatera.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 13:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Nije i jasna ova selektivna promjena zakona...RTRS pošalje prijeteće pismo i kablovske odmah polete zatamniti...kad prenosi bht 1 ne šalje dopis i kablovske puštaju htv najnormalnije iako i bht ima ekskluzivna prava...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]