rebenga je napisao:
ma imamo je gdje gledati, ali ne možemo birati kao prije, bar su Hrvati bili u opticaju, sad jbg
http://www.elta-kabel.com/images/prilog-29-sep.pdfa pita li se gospođa Mira zašto ljudi neće da gledaju LŠ na RTRS-u, kako se usuđuju zabranjivati prenose na drugim televizijama a imaju nestručne i neslušljive komentatore. Zar je moguće da mediokriteti poput Prnjatovića mogu biti neki faktor u ovoj je.enoj državi, od RTRS-a mi se povraća kad i pomislim na njih.
Jbte, pa počeću pratiti ragbi ,ali neću da gledam prenos na RTRS-u (što je najsmješnije, BHT se i može gledati, pa čak i FTV, ali ovi naši majmuni su nenadje.ivi).
Još šalju i neke dopise, kako ih nije sramota?
Pazi, i to se nekako pože preživjeti (da su kablovski operateri pametniji to bi davno zaobišli.
Čak su ljudi dali konkretne prijedloge kako se to može uraditi - u BL se hvata i analogni signal i Nove i HRT-a. Dakle mogu 'ladno prenositi L.Š.
Ali, nije ni RTRS problem.
Postoji i veći:
MENI SMETA ŠTO SKORO SVAKI DAN "IZLETI" NAJMANJE JEDAN KANAL!!! (sorry zbog caps lock)
I to najčešće onaj kojeg gledam u tom trenutku (a stvarno ne gledam puno TV)!!!
rebenga je napisao:
Ćorsović, Novaković, Prnjatović - sveto trojstvo srpskog novinarstva, a otjerali su Dafinčeva - jedinog čovjeka koji je imao koliko-toliko dobar (slušljiv) glas i solidno poznavanje sportova koje je prenosio
Slažem se u potpunosti!!!!
Dafinčev je jedan od boljih komentatora i stvarno je sramota šta su mu uradili.
Koliko mi je poznato, prebacili su ga na radio pod izgovorom "da ne može pred kamere".
Pa čovjek je komentator! On komentariše utakmice, ne vodi j... dnevnik!
Pa pola njihovih voditelja ne možeš gledati, a ni slušati (neki imaju jako odbojnu "boju" glasa

)!