banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 11:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 898, 899, 900, 901, 902, 903, 904 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2017, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Ti vjerovatno radiš neka istraživanje tržišta pa znaš ko sta gleda i prati. Pišem ti na koji način ja gledam i da mi je to što ti potenciratš nebitno. Ako me već pitaš za mišljenje i sta većina kod nas gleda, mislim da je to Pink prije nego Fox i NG. Da me ne shvatiš pogrešno i ja bi volio da je drugačije, ali je tako trenutno, pjevači i pjevaljke su gledaniji od serijskog, filmskog i dokumentarnog programa. Opet ti ponavljam za igranke oko prava i ko šta ima u ponudi ne razbijam glavu, jer sam sa ovim što imam kako vidiš zadovoljan. Pošto se već baviš tom problematikom možeš sebi postavi jednostavno pitanje, zašto su mtel, blic i dr. bili zadnjih 5 godina bez SK? Ako tvrdiš da elta nešto mulja, oni su valjda ok i nije red da ostanu uskraćeni za vrhunski sportski sadržaj toliki dug period.

Poslednji put menjao gishas dana 25 Jul 2017, 14:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 14:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Mislim da im je niska cijena jedini adut ali sasvim ozbiljan. Pola države je u gabuli...od toga polovina voli Dnevnik u pola 8 i političke hebene emisije (Presing, Pečat, Argument, Apostrof, Aspekt, Protokol, koliko hoćeš...). To je nepravaziđeni vid zabave za svjetinu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
faust79 je napisao:
njihova programska šema je koncipirana za penzionere i slabije obrazovane.

:lol: :lol: :lol:

Zar televizija uopšte nije tako "koncipirana"? U doba kad čovjek može gledati ili čitati šta god poželi, vi razglabate o TV programu...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 16:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
gishas je napisao:
Ti si iz PD i ne citas ranije napisano. Ovdje smo komentarisali BL, odnoso pakete i mogucnosti bez optike i VDSL. Ovakav upload je jedino potreban za poslovne svrhe, zato ga u BL ima 1% korisnika.
Pa ako sam zivis, ne cudi me da si zadovoljan sa 3 Mbps. Ali sta ako zivis sa 3 ili vise ljudi u kuci, kad jedno upali youtube, drugo ode na skype, trece skida nesto, itd...? Mozes baciti tih 50 Mbps downloada u smece . Reći da je velika brzina upload-a, u 2017. iskljucivo korisna za poslovne svrhe je presmijesno... Naravno da vise od pola korisnika ne uploaduje dokumente svaki dan, ali zbog navedenih stvari je dobro imati veliki upload kad se vec nudi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednji put menjao vojopd dana 25 Jul 2017, 16:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Netflix, koliko smarate sa njim?
HBO, ista stvar?
Koja budala bi to uvela i placala, zato sto nikada nece biti serije koje ti volis, moze pokriti odredjeni dio, i cemu bacati pare, kada ponovo si zakinut.
Uzmes laptop i HDMI kabl i udri, skines sta hoces i gledas sta hoces i kada hoces i u HD-u, kako hoces, a ovi preplatnici tih servisa su ljencuge i pomodari , a u stvari im je tesko skiniti sa neta.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vojopd je napisao:
gishas je napisao:
Ti si iz PD i ne citas ranije napisano. Ovdje smo komentarisali BL, odnoso pakete i mogucnosti bez optike i VDSL. Ovakav upload je jedino potreban za poslovne svrhe, zato ga u BL ima 1% korisnika.
Pa ako sam zivis, ne cudi me da si zadovoljan sa 3 Mbps. Ali sta ako zivis sa 3 ili vise ljudi u kuci, kad jedno upali youtube, drugo ode na skype, trece skida nesto, itd...? Mozes baciti tih 50 Mbps downloada u smece . Reći da je velika brzina upload-a, u 2017. iskljucivo korisna za poslovne svrhe je presmijesno... Naravno da vise od pola korisnika ne uploaduje dokumente svaki dan, ali zbog navedenih stvari je dobro imati veliki upload kad se vec nudi.

Internet od 50Mbps i jače brzine ima manji dio korisnika u BL, a dvocifren upload još manje.
@Vuče stari gusaru pričali smo o legalnim načinima gledanja TV, filma, serije i sl.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Vuk Mandusic je napisao:
Netflix, koliko smarate sa njim?
HBO, ista stvar?
Koja budala bi to uvela i placala, zato sto nikada nece biti serije koje ti volis, moze pokriti odredjeni dio, i cemu bacati pare, kada ponovo si zakinut.
Uzmes laptop i HDMI kabl i udri, skines sta hoces i gledas sta hoces i kada hoces i u HD-u, kako hoces, a ovi preplatnici tih servisa su ljencuge i pomodari , a u stvari im je tesko skiniti sa neta.

Da nema ljudi koji to plaćaju, ne bi bilo ni svih tih stvari na torrentu koje skidaš.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

plata 400-500eura i plata 5000, torent ovi do 400-500, a ovaj moze sta hoce!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Nisam znao da su Netflix i HBO namjenjeni samo višoj klasi.

Prema toj logici, ljudima ne treba ni kablovska jer sve to mogu gledati na netu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 07:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
Sondri je napisao:
:lol: :lol: :lol:

Zar televizija uopšte nije tako "koncipirana"? U doba kad čovjek može gledati ili čitati šta god poželi, vi razglabate o TV programu...

Pojedini izgleda misle da živimo u Japanu a ne Republici Srpskoj. Hoće li penzioneri da koriste netflix? Očekujete da neki portir ili maistor ganjaju filmove i serije po torentu? Očekujete da svi znaju perfektno engleski? U krajnjoj liniji zašto bih ja ganjao linkove pola sata prije početka utakmice i razmišljao o tome da li će taj link usljed preopterećenosti pući ili zapucati? Kada je televizija stvar prošlosti zašto proizvode nove televizore? I to sve savršenije i skuplje. Daj da jednom prihvatimo realnost. A ona kaže da u BiH većina neće da ganja linkove po internetu. Da je većini previše da daje dodatne pare za plaćene on line servise. I da onda od svog kablovskog operatera očekuju pristojasn izbor kanala svih žanrova.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Naša realnost je da penzioneru, portiru i majstoru možeš slobodno ukinuti Fox, samo nemoj dirati pinkove, happy i obn. Nije skupo plaćati Netflix, ako kod elte trio plaćam 50KM, a trio paket kod mtela me izadje 70KM (sa lošijim netom), ostane ti 20 KM za Netflix i to njihov najskuplji paket u 4K.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 08:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Mala ispravka: Trio kod mtel-a izađe 58,38 KM, internet do 10240/768 kbps (ADSL). Nije 70.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daky je napisao:
Nisam znao da su Netflix i HBO namjenjeni samo višoj klasi.

Prema toj logici, ljudima ne treba ni kablovska jer sve to mogu gledati na netu.

Kablovska sluzi za informativni,sportski,crtani,muzicki program, a recimo i domace serije(mada toga nema vise, Ubica mog oca zadnje sa nekim kvalitetom), a za film i serije i dokumentarce i sta hoces imas net.
10€ mjesecno, jedino ako si Milin iz vlade prijavi se i nije skup Nefliks.

O kablovskoj nisam govorio, spekulantu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dexia Mons je napisao:
Mala ispravka: Trio kod mtel-a izađe 58,38 KM, internet do 10240/768 kbps (ADSL). Nije 70.

To su osnovni paketi, mislio sam na ove malo jače kako ih vi zovete extra. Kod elte je taj trio paket 52,90 KM (internet 100/4), a na mtelu 70,08KM (10/768). Fali vam jedna nula na 10 :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 09:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
gishas je napisao:
Naša realnost je da penzioneru, portiru i majstoru možeš slobodno ukinuti Fox, samo nemoj dirati pinkove, happy i obn. Nije skupo plaćati Netflix, ako kod elte trio plaćam 50KM, a trio paket kod mtela me izadje 70KM (sa lošijim netom), ostane ti 20 KM za Netflix i to njihov najskuplji paket u 4K.

Tačno. I zato Elta opstaje iako joj je programska šema iz godine u godinu sve lošija. Kada ja kažem da su je prilagodili penzionerima i manje obrazovanom stanovništvu ti se ljutiš. Evo sada si i sam to potvrdio.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
gishas je napisao:

Da i svako malo ti puca net :lol: ne možeš ništa pogledati. Evo npr. ja juče nisam imao net uopšte od 13-17h.na Elti. Net puca skoro svaki dan. Njihova je sreća što su monopolistički podijelili grad pa ne može narod preći na blic,a mtel nema svugdje u gradu infrastrukturu da pokrije net. Zato nemojte molim te pričati i porediti Eltin net koji je ubijedljivo najlošiji i najnestabilniji u odnosu na konkurenciju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vrati se koji post nazad, već sam objasnio. Zavisi koji si dio grada, kakve su instalacije i sl., kod mene sve ok, inače da nešto ne štima sutra bi ih odjavio.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 09:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Dajte ljudi pustite ga neka uziva u tom internetu od 100 MB i svojim pinkovima 15 kilometara od grada... Njemu je mtel ocajan, nama elta i sve 5.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

faust79 je napisao:
gishas je napisao:

Tačno. I zato Elta opstaje iako joj je programska šema iz godine u godinu sve lošija. Kada ja kažem da su je prilagodili penzionerima i manje obrazovanom stanovništvu ti se ljutiš. Evo sada si i sam to potvrdio.

Ne ljutim se ja ništa, to više govori o tebi i tvojoj kulturi. Ovo za pink, happy i obn se odnosilo na sve operatere, možeš im pustiti i HBO paket, opet džaba, draži su im pjevači, farma, parovi i sl.programski sadržaji.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vojopd je napisao:
Dajte ljudi pustite ga neka uziva u tom internetu od 100 MB i svojim pinkovima 15 kilometara od grada... Njemu je mtel ocajan, nama elta i sve 5.

Pošto si iz PD, vjerovatno ti ništa ne znači ime naselja u BL, ako hoćeš udaljenost mogu „urbano" da ti odgovorim, ne 15km, nego na 15 min. od krivog sata :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 898, 899, 900, 901, 902, 903, 904 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]