banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Dec 2009, 02:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
MuskoBre je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
Nema osjecaja kad treba prekinuti sagovornika da to bude sa stilom vec onako na "o ruk" pa ko p'janska na slavi ispadne. :-?

Oplakah :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ma strogi plagijat Olivere Kovacevic...samo obratite paznju...
Jako nekulturna voditeljka. Nema osjecaja kad treba prekinuti sagovornika da to bude sa stilom vec onako na "o ruk" pa ko p'janska na slavi ispadne. :-?

Imam potpuno identično mišljenje!
Ova naša jadnica oponaša stil i način oblačenja O. Kovačević, a Kovačevićka mi ide na jetru jer svakome upada u riječ i nekad se desi da ona i gost pričaju u isto vrijeme, ali ona ne odustaje!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 10:46 
Talija je napisao:
Jako nekulturna voditeljka. Nema osjecaja kad treba prekinuti sagovornika da to bude sa stilom vec onako na "o ruk" pa ko p'janska na slavi ispadne. :-?

Ova naša jadnica oponaša stil i način oblačenja O. Kovačević, a Kovačevićka mi ide na jetru jer svakome upada u riječ i nekad se desi da ona i gost pričaju u isto vrijeme, ali ona ne odustaje!

znaci apsolutno isto sam pomislila... prestrasno, tako je jadna.. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 16:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
majlili je napisao:
Talija je napisao:

Pa tema su najbolji voditelji.
Znači, ona je jedna od najboljih:
Slika
Citiraj:
holy shit, na licu ratnicke boje cent debele

Pa mora dai ma kada se bori sa sagovornicima u emisiji.

ili ona:
Slika

ili obe ili nijedna
ili je sve ista osoba
:evil3:

sada mi ništa nije jasno
:lol: :lol: :lol: :lol:
Šalim se

Takve voditeljke bi trebale same sebi biti gosti.
Trebaju im dati termin na TVu za monologe.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 01:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Citiraj:
Takve voditeljke bi trebale same sebi biti gosti.
Trebaju im dati termin na TVu za monologe.

mislim da je to vrijeme proslo, vrijeme kada je bio komentar dnevnika i sl. kada su neki likovi kroz to nametali svoj ili stav rezima, sjecam se takav je bio skoro cjeli dnevnika na RTS-u za vriejme Slobe. Ne treba nam to. Prica mora da se sagleda iz vise uglova s vise izvora, da se cuje vise strana pa onda da obicni gledalac na osnovu tog neka formira svoj licni stav i svoje misljenje o odredjenoj temi. Inace to je kod nas latenti problem jer se vec pri samoj objavi-citanju vijesti vidi za koga ta TV drzi stranu.

Sto se tice voditelja voditeljica politickih kod nas nemam nekog favorita ali mozda Mato Djakovic nije los onako smiren i odmjeren, takodje i onaj sto vodi emisiju Buka moze proci, to su likovi koji u razgovoru vise forsiraju neka zivotna pitanja i teme, a ne ova dnevno politicka prepucavanja.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Odgledah juce snimak emisije od 21. i meni se bas svidja kako je vodila emisiju. Prica se o korupciji a majmun sjedi zavaljen u fotelju i hvali se kako ga pandur pusta jer je poslanik u skupstini :angry3:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2009, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
majlili je napisao:
Talija je napisao:

+1
Ali ipak za to "gra" sumnjam da je rekla, mislim, ne mo'š to... :confused2: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2009, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Излетило јој :lol: вјероватно тако и кући говори и онда се омакло... :lol: (како се то већ дешава са гра'ом) :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 18:06 
jao ljudi ove dve zbunjene seke na alternativnoj... joooj.. :lol: :lol: :lol: :lol: znaci sramota mene dok gledam, ova jedna sa debelim nacrtanim obrvama i zguzvanim zubima, a ne zna se koja je zblanutija.. e stvarno, svaku drugu rijec pogrijese, zbunjene, nista s nicim.. :confused2: :confused2: prestrasno

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 19:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
majlili je napisao:
jao ljudi ove dve zbunjene seke na alternativnoj... joooj.. :lol: :lol: :lol: :lol: znaci sramota mene dok gledam, ova jedna sa debelim nacrtanim obrvama i zguzvanim zubima, a ne zna se koja je zblanutija.. e stvarno, svaku drugu rijec pogrijese, zbunjene, nista s nicim.. :confused2: :confused2: prestrasno

Listam danas Novosti i u njima intervju sa jednom od te dve.
Nešto u fazonu "banjalučka pjevačica Injđić vodi emisiju..." (ako se dobro sjećam prezimena, a mislim da se tako preziva... ime zaboravih)
Ja ne pratim toliko domaću muzičku scenu, niti tu emisiju na ATV-u, al' mislim da za tu nikad nisam čuo.
Zna li iko šta ona pjeva? Jel' bar dobro pjeva?

A sjećam se kada se svojevremeno na ATV-u vrtila reklama u kojoj je "jedna" voditeljka doslovno govorila: "Mogli ste me gledati u pozorištu, a od sada na ATV-u" :roll:
Ono, k'o da većina Banjalučana ide u pozorište i svi znaju ekipu koja se tamo "vrti" :lol:
A i nije glumica o kojoj se puno piše :wink:

Šta da kažem o voditeljima i voditeljkama?
U kakvom su stanju pojedini mediji ili kako se odnose neki prema radnicima dobro je da i imaju nekoga ko vodi program... :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2010, 21:17 
e da tako se nesto preziva ova debeljuskasta... al su zlo obe... nisam dugo gledala nekih 15/ak minuta ali dovoljno da mi stvarno bude muka.. jos mi atv opet nekako koliko toliko djeluje kao tv koja drzi do sebe za razliku od ostalih lokalnih stanica..
moguce da je pjevaljka.. hihihih.. prestrasno..
sad kad vidis najavu, " do sad ste me slusali u zam-u a od sad gledajte na atv-u" :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Bacila sam pogled na tu emisiju danas, i beš je bezveze kad vidiš da je neko naučio tekst k'o pjesmicu koju treba recitovati pred učiteljicom. Sve nekako na silu... :/

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 11 Jan 2010, 03:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2010, 19:41
Warlock je napisao:
Ne znam za najbolje, nisam bas nesto preterano upucen... ali mogu definitivno da kazem ko su najgori... one jadne devojcice na Vikom Televiziji... sto tuku harmoniku i ostale instrumente... a kad narod narucuje pesmu, onda zapisuje k'o narudzbu za cevape... tesko meni... :evil:

hahaha..bas,bas...tuga,cemer,jad :confused2:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2010, 08:24 
le_papillon je napisao:
Bacila sam pogled na tu emisiju danas, i beš je bezveze kad vidiš da je neko naučio tekst k'o pjesmicu koju treba recitovati pred učiteljicom. Sve nekako na silu... :/

ih da su bar naucile kao pjesmicu.. za pamcenje bi dobile dozivotnog keca, a i za interpretaciju recitacije.. :lol: prestrano.. prepadnute i zbunjene, mucaju, bez tacke i zareza..

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 01:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2010, 19:41
moram da navedem voditelja na castri...koji cita sms-ove i govori
''moze,cova muzicka zelja''

pa dooooooklee??! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 08:54 
hahahaha.. ja mislila ova oresing iz prijedora, a ona iz nekog sela, pored jos nekog sela kod sanskog mosta... nesto sa M kaze mi drugarice da zna njene.. hahahahahahahha GRA' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Primjetila sam da na OBN-u sve voditeljke imaju istu šminku i svi voditelji iste bradice a la Erol Flin.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2010, 17:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2009, 12:55
doli bel je napisao:
Najbolji je Jugoslav Cosic sa B92. Mogli bi od njega da nauce kako se radi intervju, kada bi hteli da uce.
Slažem se i Olivera Kovačević,pripremi se za emisiju, upućena je u temu, elokventna, ljepa, duhovita i direkna.Nadosadnije su mi emisije poput Teleringa, Zabranjenog foruma,Pulsa na BN gdje se voditelji ''maze '' sa gostima ,postavljaju glupa i dosadna pitanja i obićno počinju pitanje '' A da li je to isto što .....? ili ''Je li to ...'' a znaju odgovor, izgube dva sata a ništa ne kažu.A najgori su mi oni sa govornom manom ili voditelji, novinari koji gutaju slova a takvih je najvise, a da ne pricamo o dikciji......

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 23:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
le_papillon je napisao:

ha ha ha

ja slučajno naletih danas na tu emisiju
:lol: :lol: :lol:

Ajd što nauče napamet, ali su previše ukočene, "robotizovane" i baš djeluje da vode na silu. Ni trunke opuštenosti i spontanosti.
Pa roboti bi to zanimljivije odradili 8)
Nema živosti ni sekunde!
Ovaj ATV me počeo zabrinjavati... a nekad su bili...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2010, 22:36 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Avg 2008, 11:06
Antonio Popović, RTRS

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]