banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 897, 898, 899, 900, 901, 902, 903 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jul 2017, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
gishas je napisao:
Ne govoriš ti za sebe, nego si mi postavio pitanje, gdje si uredno dobio odgovor kakva je situacija kod mene. Ova konstatacija oko penzionera i neobrazovanih je plitka kao planinski potok.

Odlično je što ti zadovoljan. Konstatacija nije plitka. Hajde da i zanemarimo ovu situaciju ok SK ( mada je Elta bez njih ostala svojom krivicom ) zato što ih ni ostali nemaju. Ali ostali su i bez Nacionalne geografija, Foxa, TV 1000 ( čini mi se i Explorera ). To ozbiljna kompanija sebi ne smije da dopusti. Zašto nekoga u BL npr zanima RTV Slon, TV Maglaj i slično? Kome treba RTV Duga ili Izvorna tv? Izbaciš obrazovne kanale i dobre filmske kanale a onda kao zamjenu ubaciš kanale za koje niko u životu nije čuo. I kako bi ti to nazvao? Kako bi nazvao poplavu Pink kanala i izbacivanje ovog što sam nabrojao? Kome to odgovara? Ljudima koji hoće malo raznovrsniji sadržaj i zabavu ili penzionerima i slabije obrazovanim?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Ako pričamo o ponudi imam za sport Arenu HD (4 kanala) i ES HD (2 kanala), a za dokumentarce isto par HD kanala od kojih je BBC Earth HD bez premca. Ove Slonove, Maglaj, Kakanj imaš i kod ostalih, jeftino pa ide k'o alva. Što se tiče filmskog i serijskog programa, podešavam gledanje prema slobodnom vremenu, tako da mi je prevaziđeno (da ne kažem nešto grublje kao ti) čekanje filma/serije i da mi neko nešto pusti određeni dan u određeno vrijeme. Radije razliku od 20KM (što bi inače dao mtelu za lošiju uslugu) uplatim Netflix (4K). Da ne širim dalje, ovo oko SK je isto smijurija, ispade da su svi lagali (blic, mtel, elta i dr.) br. korisnika, šuplja priča kako god okreneš.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
gishas je napisao:
tako da mi je prevaziđeno (da ne kažem nešto grublje kao ti) čekanje filma/serije i da mi neko nešto pusti određeni dan u određeno vrijeme.

Baš zato svaki ozbiljniji operater danas ima opciju snimanja ili vraćanja programa unazad. Za Eltu je to naučna fantastika. Dobro, i m:tel je to omogućio na svega nekoliko kanala, što naravno dodatno naplaćuje.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nekoliko kanala i to još naplaćuju, plus nemam mogućnost za optiku (VDSL/HD), kako sam već napisao za te stvari radije dodatno uplatim Netflix i gledam 4K. Ne znam kako u svijetu radi ta opcija premotavanja, ali kada pogledaš Netflix, Pickbox, Amazon i dr. imaš svakim danom sve veći broj korisnika. Zato je i rekao B. Gates prije nekih 15 godina, doćemo do toga da će nam biti smiješno na koji smo način gledali televiziju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 16:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2017, 18:09
Daky je napisao:
gishas je napisao:
tako da mi je prevaziđeno (da ne kažem nešto grublje kao ti) čekanje filma/serije i da mi neko nešto pusti određeni dan u određeno vrijeme.

Baš zato svaki ozbiljniji operater danas ima opciju snimanja ili vraćanja programa unazad. Za Eltu je to naučna fantastika. Dobro, i m:tel je to omogućio na svega nekoliko kanala, što naravno dodatno naplaćuje.

•Mogućnost snimanja omiljenih emisija, utakmica ili filmova. Moguće je i zaustavljanje programa uživo, ponavljanja zadnje scene, a sve to uz pomoć digitalnog prijemnika –rekordera, koji je revolucionarna novost na BiH tržištu.

http://www.elta-kabel.com/televizija/

Milsim da nisi baš informisan...ali eto forum je za to da preneseš znanja i iskljustva....inače nisam od onih koji gledaju u tv 24/7 i ovo što elta nudi od kanala je i vise nego dovoljno!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ok moja greška, uopšte nisam imao pojma da su to uveli. Onda nema potrebe za tim "čekanjem emisije u određeno vrijeme".

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da za taj uredjaj (obicni DVB/C resiver sa PVR funkcijom) trebas eksterni HDD/USB :), pise ponavljanja zadnje scene, a ne programa 48h unazad.
@lovely Toliko o informisanosti, ali eto forum je za to da preneseš znanja i iskljustva, pardon iskustva :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 19:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Istina je da ima više korisnika bez vdsla i optike ali 1%... daj da budemo bar mamo objektivni. I ne mora obavezno biti poslovna svrha. Može poslužiti za ftp, WP, upload videa, shareservere... Kad ga već nude, zašto ga ne imati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bilo je bukvalno 1%, mislim da i realno na terenu nije puno vise, nekih 3-5% ukljucujuci i ove iz PD :D Vazno je da se nudi i reklamira, kada pitas konkretno, nema niko pojma, ni sta se radi, ni dokle je stiglo, a za pitanje kada ce eventualno biti daje se milion $.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 22:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bukvalno 1% a na terenu 3-5%? Ti si baš žestoko siguran u te cifre. Provjeriću sutra u firmi pa ću objaviti rezultate ovdje. I daću ti informacije dokle se stiglo i šta se radi. Sve za džabe.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 22:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bukvalno 1% a na terenu 3-5%? Ti si baš žestoko siguran u te cifre. Provjeriću sutra u firmi pa ću objaviti rezultate ovdje. I daću ti informacije dokle se stiglo i šta se radi. Sve za džabe.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2017, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Najbolje nazovi sutra informacije mtel, blic ili eltu pa ćeš čuti odgovor. Ljudi daju takve informacije kao da zoveš vodovod, ukratko veze nemaju, ni dokle se stiglo, ni kada će završiti. Sve ti to govori o profesionalizmu i ozbiljnosti kompanija kada ljudi moraju ići po forumima ne bi li užicali koju relevantu informaciju. Što se mene tiče, ne moraš ništa provjeravati, siguran sam da nije više (kako ti kažeš), nego je većina korisnika bez optike i VDSL, što je veoma bitna razlika. Meni zasad i elta odrađuje posao, ne treba mi dvocifren upload :-D.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 10:49 
Pripravnik
Pripravnik

gishas je napisao:
Nekoliko kanala i to još naplaćuju, plus nemam mogućnost za optiku (VDSL/HD), kako sam već napisao za te stvari radije dodatno uplatim Netflix i gledam 4K. Ne znam kako u svijetu radi ta opcija premotavanja, ali kada pogledaš Netflix, Pickbox, Amazon i dr. imaš svakim danom sve veći broj korisnika. Zato je i rekao B. Gates prije nekih 15 godina, doćemo do toga da će nam biti smiješno na koji smo način gledali televiziju.

Za koliko je kanala ne znam. Ali u većim paketima ne naplaćuju http://www.mtel.ba/open-trio

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 10:52 
Pripravnik
Pripravnik

gishas je napisao:
Ako pričamo o ponudi imam za sport Arenu HD (4 kanala) i ES HD (2 kanala), a za dokumentarce isto par HD kanala od kojih je BBC Earth HD bez premca. Ove Slonove, Maglaj, Kakanj imaš i kod ostalih, jeftino pa ide k'o alva. Što se tiče filmskog i serijskog programa, podešavam gledanje prema slobodnom vremenu, tako da mi je prevaziđeno (da ne kažem nešto grublje kao ti) čekanje filma/serije i da mi neko nešto pusti određeni dan u određeno vrijeme. Radije razliku od 20KM (što bi inače dao mtelu za lošiju uslugu) uplatim Netflix (4K). Da ne širim dalje, ovo oko SK je isto smijurija, ispade da su svi lagali (blic, mtel, elta i dr.) br. korisnika, šuplja priča kako god okreneš.

Može li se smatrati ozbiljnim neko ko ostane bez Nacionalne geografije? I to mislim jedini u BiH od tih većih provajdera? Kako to da samo njima Fox ponudio nerealne uslove? Ne na IPTV nema Maglaja, Kaknja i sličnih televizija. Tebi je to prevaziđeno. Ali većini stanovnika BiH nije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na IPTV nema Maglaja, ali ima Istočno Sarajevo, Herceg, Kozarska Dubica. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Na Iptv napraviš favorit listu pa izbaciš sve što te ne zanima. Većina jeste smeće ali te niko ne tjera da gledaš.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:30 
Pripravnik
Pripravnik

Daky je napisao:

Ove prve dvije nikako ne mogu ići u isti koš sa Maglajem ili Živinicama. To su sasvim solidne regionalne televizije.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

faust79 je napisao:
gishas je napisao:

Može li se smatrati ozbiljnim neko ko ostane bez Nacionalne geografije? I to mislim jedini u BiH od tih većih provajdera? Kako to da samo njima Fox ponudio nerealne uslove? Ne na IPTV nema Maglaja, Kaknja i sličnih televizija. Tebi je to prevaziđeno. Ali većini stanovnika BiH nije.

Već sam ti napisao dovoljan mi je BBC Earth HD, čak i bolji od NG, koji me počeo smarati, a gledao sam ga zadnjih 10 god. Fox sam imao, mislim dva kanala, ali nisam gledao iz ranije navednih razloga, tako da mi to ne utiče i za te kuloarske priče ko je koga prevario stvarno nemam vremena. Davati više od nekih 50KM za ove usluge je bacanje pare, tako da ti skuplji paketi i mogućnost premotavanja nisu u mojoj sferi interesovanja. Ove „poznate" televizije što si nabrojao i ne znam da postoje, možda nemam dovoljan broj godina ili stepen obrazovanja da bi to gledao, tako da i ne prebacujem.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

faust79 je napisao:
Daky je napisao:

Ove prve dvije nikako ne mogu ići u isti koš sa Maglajem ili Živinicama. To su sasvim solidne regionalne televizije.

Pa dobro, ukusi su različiti, ali mi je nejasno da neko gleda te regionalne, da ne kažem seoske kanale putem kablovske i iptv. Ti kanali su prvenstveno namjenjeni području odakle se emituju.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 13:38 
Pripravnik
Pripravnik

gishas je napisao:
Već sam ti napisao dovoljan mi je BBC Earth HD, čak i bolji od NG, koji me počeo smarati, a gledao sam ga zadnjih 10 god. Fox sam imao, mislim dva kanala, ali nisam gledao iz ranije navednih razloga, tako da mi to ne utiče i za te kuloarske priče ko je koga prevario stvarno nemam vremena. Davati više od nekih 50KM za ove usluge je bacanje pare, tako da ti skuplji paketi i mogućnost premotavanja nisu u mojoj sferi interesovanja. Ove „poznate" televizije što si nabrojao i ne znam da postoje, možda nemam dovoljan broj godina ili stepen obrazovanja da bi to gledao, tako da i ne prebacujem.

Opet isto :D Veliki broj ljudi ne koristi netflix i slično. Jedan povelik broj nije ni čuo za to. Ok ti ne gledaš Nacionalnu geografiju i Fox Ali puno ljudi ih gleda. I kako sad objasniti da čak i Blic ima te kanale a Elta ne? Kako objasniti da se jedino Elta nema para ze te kanale? Dakle opet se vraćamo na početak: njihova programska šema je koncipirana za penzionere i slabije obrazovane.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 897, 898, 899, 900, 901, 902, 903 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]