faust79 je napisao:
gishas je napisao:
Ako pričamo o ponudi imam za sport Arenu HD (4 kanala) i ES HD (2 kanala), a za dokumentarce isto par HD kanala od kojih je BBC Earth HD bez premca. Ove Slonove, Maglaj, Kakanj imaš i kod ostalih, jeftino pa ide k'o alva. Što se tiče filmskog i serijskog programa, podešavam gledanje prema slobodnom vremenu, tako da mi je prevaziđeno (da ne kažem nešto grublje kao ti) čekanje filma/serije i da mi neko nešto pusti određeni dan u određeno vrijeme. Radije razliku od 20KM (što bi inače dao mtelu za lošiju uslugu) uplatim Netflix (4K). Da ne širim dalje, ovo oko SK je isto smijurija, ispade da su svi lagali (blic, mtel, elta i dr.) br. korisnika, šuplja priča kako god okreneš.
Može li se smatrati ozbiljnim neko ko ostane bez Nacionalne geografije? I to mislim jedini u BiH od tih većih provajdera? Kako to da samo njima Fox ponudio nerealne uslove? Ne na IPTV nema Maglaja, Kaknja i sličnih televizija. Tebi je to prevaziđeno. Ali većini stanovnika BiH nije.
Već sam ti napisao dovoljan mi je BBC Earth HD, čak i bolji od NG, koji me počeo smarati, a gledao sam ga zadnjih 10 god. Fox sam imao, mislim dva kanala, ali nisam gledao iz ranije navednih razloga, tako da mi to ne utiče i za te kuloarske priče ko je koga prevario stvarno nemam vremena. Davati više od nekih 50KM za ove usluge je bacanje pare, tako da ti skuplji paketi i mogućnost premotavanja nisu u mojoj sferi interesovanja. Ove „poznate" televizije što si nabrojao i ne znam da postoje, možda nemam dovoljan broj godina ili stepen obrazovanja da bi to gledao, tako da i ne prebacujem.