sora je napisao:
ok....ja imam uvezana 3 resivera(echolite) i to u zadnje vrijeme malo malo pa padne i svaki put vadi total karticu pa guraj u originalni totalov resiver da se kartica autorizuje 15-ak min pa nazad......da se razumijemo,samo to zahtijeva obavezu,da ne nabrajam cijene resivera za svaki stan(samo jedan tv) + signal do svakog sa antene(kablovi) + utp kabl,rs232, od svakog resivera na jedno mjesto(da podjednostavim nezna svako o cemu mi pricamo,multisvicer.....
nebih vise nabrajao,nevidim kraja ovome....
za sve ovo mozes(koliko bi ti trebalo novca)da se pretplatis na kablovsku za najmanje 5 godina
Bas bi volio vidjeti uradjen jedan neboder u boriku na ovaj nacin......
prvo ispeci pa reci ....
Sve bi sa receiverom kostalo, otprilike, 2 godine pretplate . A ja sam eltin pretplatnik od pocetka, pa vidi koliko sam do sad dao za pretplatu. A sve i da bi mogao da placam pretplatu 5 godina, dzaba sve kad opet ne bi mogao gledati prenose na RTS-u. Pored kablovske moram ici u kafanu gledati kosarku.
Total TV koristi Echolite receivere, kako to mislis da njih imas uvezane? Vadis karticu iz Echolite receivera, pa ubacujes u Totalov (Echolite) da bi je ponovo autorizirao.
A Total TV kartica se sasvim normalno autorizuje i na dreambox receiverima.
Sto se tice ove price od nestabilnosti, otidji kod nekog ko gleda Total preko Card Sharing-a, pa vidi kako radi. Garantujem ti da je stabilnije nego kod elte.
Druze,iz tvoje price je ocigledno da ti radis za eltu, a ne za Total.