banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 03:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 18 Sep 2009, 14:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
laka je napisao:
Ja i nekoliko komsija u zgradi razmisljamo da, ako se nastavi ovo zatamnjivanje i elta ne bude ubacivala nove kanale, osposobimo zajednicki antenski sistem (koji je sad van funkcije) za ove hrvatske kanale i uzmemo jednu Total pretplatu (i to u Srbiji, za slucaj da bude ova za**bancija sa zatamnjivanjem i na Total BiH) i napravimo lokalni CS. Normalno, ako bude tako, elta pretplatu cu otkazati, koji ce mi kad ne mogu gledati ono sto hocu. Slika

laka i ostali,
na satelitskom kanalu RTS (RTS sat) emituju se važnije utakmice reprezentacije Srbije ili klubova iz Srbije.

To je SATELITSKI kanal i NEMA prekida prenosa. Njima ne mogu oni sa RTRS da narede prekidanje!
http://www.rts.rs/page/tv/sr/news/22/RTS+Satelit.html
Citiraj:
Programska šema - subota, 19. sep 2009
...
21:05 Košarka, EP: polufinale 2, prenos
...

:evil3:
Može da se uhvati preko Hotbirda!

A bilo koja satelitska sa digitalnim risiverom + krovne antene će moći da uhvate skoro sve kanale o kojima pišete u zadnjih par stranica teme.

Mislim da su se kablovski operateri u BL malo zaj...... jer nisu ništa preduzeli da se izbore za status kako ne bi zatamnjivali kanale koji se mogu uhvatiti običnom antenom ili gledati džaba preko satelita.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2009, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Bas tako kao sto kaze BL4ever. RTS je otkupio prava za prenose utakmica na EP u kosarci i za zemaljsko i za satelitsko emitovanje tj, utakmice najnormalnije idu i na RTS SAT. Stoga sam u svom prethodnom postu i pitao ovo:

drug je napisao:
Ne kontam! Zatamnjivali su kosarku???Na osnovu kog i cijeg dopisa je zatamnjivano...?

Iskreno bas me zanima ko je zahtjevao da se zatamni utakmica izmedju Srbije i Rusije u kosarci obzirom na to da se utakmice najnormalnije bez ikakvog zatamnjivanja mogu gledati na RTS SAT koji je FTA? Da nije nekakav kvazi-pametnjakovic sa BHT-a?

Elta bi trebala, obzirom da ima ugovor sa Radio televizijom Srbije, da u takvim situacijama umjesto RTS 1 ili RTS 2 ukljuci RTS SAT ili da ga jos jednostavnije ponovo vrati u kablovsku ponudu, posto smo ga u bliskoj proslosti imali, kako ne bi dolazili u ovakve kretenske situacije od sinoc

Znam da nema puno sporta na RTS SAT ali u vecini slucajeva kad igra reprezentacija Srbije ili neki nas klub u Evropi, RTS SAT to prenosi!

U zadnjih nekoliko dana, na zalost, svjedoci smo svega i svacega na kablovskoj, od zatamnjivanja i onoga sto treba i onoga sto ne treba, mislim da su ljudi iz Elte cak pomalo i pogubili konce u ovoj situaciji...Logicno, bi bilo, da kablovski operater, zatamni samo one sadrzaje koji mu pravni subjekt koji je obezbijedio prava prenosa, to pismenim putem zatrazi...I nikako drugacije! A sad i ti dopisi su posebna tema, pogotovo dva zadnja koja vise okacena na sajtu Elte :evil3:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2009, 17:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jun 2009, 12:50
Троицки, Дејвис Куп, трећи сет, искључише. Зовем идиоте кажу због кошарке, кажем мајмунима да иде тенис, па тек онда баскет, џаба, кребилчина вели да је тако писало на прегледу програма!
Земљооооо!!!!
Молим да провјере шта тренутно иде на РТС-у 2, али идиоти неће.
Купујем Тотал Тв и то србијански, да са овим говнима више немам везе, доста ми је више шлифтања и Рак-у и Сарајву. Синоћ на кошарци Србија-Русија коју сам морао гледати на босанској тв пичи обавијест о ифтарима у Цазину и Кладуши.
Е неће више, доста је!

Управо укључише, ал нек сам ја црвцио килу нерава!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2009, 22:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2009, 22:14
Jakog tenisa i tenisera,vise bi volio da elta nije ni pustala tenis,sigurno bi se manje iznervirao,nije arena dzaba bila prazna jos ulaz bio besplatan.....
A na rts2 sam provjerio nigdje tenisa na pregledu,samo kosarka od 18.07h
tako da ljudi nisu mogli nista drugo nego iskljuciti.
jebi ga i ja sam zvao,meni serviser rekao da je podesio tajmer za vremensko gasenje,te da ce ukljuciti za manje od 5min.
tako i bilo........

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2009, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sora je napisao:
Jakog tenisa i tenisera,vise bi volio da elta nije ni pustala tenis,sigurno bi se manje iznervirao,nije arena dzaba bila prazna jos ulaz bio besplatan.....

Pih. Po toj logici neku emisiju iz kulture o otvaranju neke izlozbe na kojoj je bilo malo posjetilaca trebalo bi odmah zatamniti. Nisam znao da je pravilo o zatamnivanju nekog sadrzaja na tv-u broj posjetilaca na istom. :lol: :lol: salim se...

I zar ne bi trebalo da ozbiljan kabl operater ima ljudsko prisustvo bar u to doba ( 18.00 ) :-?

No i dalje ostaje nejasno, zasto i na osnovu cijeg dopisa se uopste iskljucuje EP u kosarci?

Sutra je polufinale, nadamo se da nam Elta nece priciniti to zadovoljstvo pa nam nanijeti mrak pred oci, pogotovo ako se ima u vidu da je tekma sasvim regularno i na RTS SAT.

Vidjeti ovdje:
http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/ ... 09&day=19&

Mada me iskreno i ne bi iznenadilo ako se uzme u obzir da se u proteklih par dana desilo da je ono sto je najavljeno da ce biti zatamnjeno nije zatamnjivano, ali su zato zatamnjivane utakmice koje nisu bile najavljene i za koje je, gle cuda, RTS obezbijedio i prava prenosa preko satelita tj na RTS SAT koji ide nekodirano na Hot Birdu.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 01:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2008, 00:12
sora je napisao:
laka je napisao:
Da, ali u Beogradu te kanale hvataju sa satelita i kodirani su kad su ti prenosi. A mi u BL mozemo slobodno hvatati signal nove i HRT sa zemaljskih predajnika, a kablovske mreze ih zatamnjuju. I sad, ako hocemo gledati te kanale, moramo ponovo montirati antene po balkonima ili osposobljavati zajednicke antenske sisteme. To me najvise iritira.
A postoji i alternativa za gledanje RTS-a bez zatamnjenja, a i za gledanje EuroSport 2 BL. Tako da cu ja sigurno raskinuti ugovor sa eltom, ako ovo ovako ostane. Po meni ce Total TV sad biti mnogo bolja opcija. Total u Srbiji ima ponudu "Total TV za poneti" za 10160 dinara : receiver sa karticom za 4400 din + 6 mjeseci Total TV paketa (START i PLUS) 5760 din. Kupis i nosis. I jos mozes sloziti CS u lokalnoj mrezi sa komsijama, da podijelis troskove. A tu je i klasicni CS. Za desetak KM mjesecno mogu se gledati svi ovi kanali koje elta i netkom imaju u ponudi i jos mnogo vise.

neznam o cemu pricas,pa ko kaze da se na elti slobodni kanali(nova, hrt2) gase,ja kuci gledam normalno,a zvao sam eltu i kazu da nece gasiti te kanale.A bas bi volio da vidim tu vrstu podjele sa komsijama,totala ili bilo kojeg drugog sat.prijemnika.Ja radim malo sa totalom pa me zanima ta podjela na antenskom sistemu(NEMOGUCE).Ispravi me ako grijesim,a to mozes dijeliti samo tako da svi gledaju isti kanal,ti prebacis na ligu sampiona,kad ono komsinica na vratima sa oklagijom (vrati mi moje pare ja hocu da gledam seriju)ha ha ha
Drzi se ti druskane kablovske,jer danas malo ko nema dva tri i vise televizora u stanu to sve mozes uvezati na jedan prikljucak + internet pa ti malo razmisli..........

http://www.elta-kabel.com/index.php?opt ... &Itemid=67

Ne razumijem sta si htjeo reci sa tim podjela na antenskom sistemu? Pod podjelom troskova sa komsijama sam mislio na troskove opreme i Total pretplate, jer onda bi uzeo Full paket sa HBO, Cinemax-om i Pink Cinema. Ili me nisi dobro razumio ili ne znas sta je Card Sharing. Postavi se CS Server ,a to moze biti i najjeftinija kineska kopija dreamboxa 500s od 150 KM (uz neophodan voltage mod da se ne bi istopila Total TV kartica) ili neki slabiji racunar (PIII) na linuxu sa citacem kartica. U CS server se ubaci Total TV kartica, nakon sto se aktivira u Totalovom receiveru (koji nam onda vise i ne treba). Klijenti mogu imati bilo koji linux receiver,SkayStar karticu ili neki od ovih najobicnijih receivera (Opticum, Yumatu) s tim da se oni moraju povezati rs232 kablom sa racunarom, a onda se on umrezi sa CS serverom. Umreze se klijenti sa serverom, podesi se i vozi Misko. Svako od klijenata gleda programe potpuno neovisno jedni od drugih. Znaci, nikakvo gledanje istih kanala, problemi sa komsinicama i slicno. Svako gleda ono sta hoce. Naravno, potrebno je montirati i parabolu sa LNB-om i razvesti antenski kabl do svakog receivera. Npr. za 16 korisnika potrebno je: jedna parabola, jedan quattro LNB i jedan 5/16 Multiswitch.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893 http://tv.eurosport.co.uk/ da li je moguce da je elta ubacila es2bs a da se nije pohvalila ???

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 20:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovi iz elte zamracili drugi program RTS-a, a prenos kosarke na prvom. :lol:

EDIT:Sad zamracise i prvi program, na oba RTS programa mrak. :angry4:
A kosarku prenosi i DSF, a on nije zamracen. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2009, 23:54 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2009, 22:14
laka je napisao:
sora je napisao:
laka je napisao:
Da, ali u Beogradu te kanale hvataju sa satelita i kodirani su kad su ti prenosi. A mi u BL mozemo slobodno hvatati signal nove i HRT sa zemaljskih predajnika, a kablovske mreze ih zatamnjuju. I sad, ako hocemo gledati te kanale, moramo ponovo montirati antene po balkonima ili osposobljavati zajednicke antenske sisteme. To me najvise iritira.
A postoji i alternativa za gledanje RTS-a bez zatamnjenja, a i za gledanje EuroSport 2 BL. Tako da cu ja sigurno raskinuti ugovor sa eltom, ako ovo ovako ostane. Po meni ce Total TV sad biti mnogo bolja opcija. Total u Srbiji ima ponudu "Total TV za poneti" za 10160 dinara : receiver sa karticom za 4400 din + 6 mjeseci Total TV paketa (START i PLUS) 5760 din. Kupis i nosis. I jos mozes sloziti CS u lokalnoj mrezi sa komsijama, da podijelis troskove. A tu je i klasicni CS. Za desetak KM mjesecno mogu se gledati svi ovi kanali koje elta i netkom imaju u ponudi i jos mnogo vise.

neznam o cemu pricas,pa ko kaze da se na elti slobodni kanali(nova, hrt2) gase,ja kuci gledam normalno,a zvao sam eltu i kazu da nece gasiti te kanale.A bas bi volio da vidim tu vrstu podjele sa komsijama,totala ili bilo kojeg drugog sat.prijemnika.Ja radim malo sa totalom pa me zanima ta podjela na antenskom sistemu(NEMOGUCE).Ispravi me ako grijesim,a to mozes dijeliti samo tako da svi gledaju isti kanal,ti prebacis na ligu sampiona,kad ono komsinica na vratima sa oklagijom (vrati mi moje pare ja hocu da gledam seriju)ha ha ha
Drzi se ti druskane kablovske,jer danas malo ko nema dva tri i vise televizora u stanu to sve mozes uvezati na jedan prikljucak + internet pa ti malo razmisli..........

http://www.elta-kabel.com/index.php?opt ... &Itemid=67

Ne razumijem sta si htjeo reci sa tim podjela na antenskom sistemu? Pod podjelom troskova sa komsijama sam mislio na troskove opreme i Total pretplate, jer onda bi uzeo Full paket sa HBO, Cinemax-om i Pink Cinema. Ili me nisi dobro razumio ili ne znas sta je Card Sharing. Postavi se CS Server ,a to moze biti i najjeftinija kineska kopija dreamboxa 500s od 150 KM (uz neophodan voltage mod da se ne bi istopila Total TV kartica) ili neki slabiji racunar (PIII) na linuxu sa citacem kartica. U CS server se ubaci Total TV kartica, nakon sto se aktivira u Totalovom receiveru (koji nam onda vise i ne treba). Klijenti mogu imati bilo koji linux receiver,SkayStar karticu ili neki od ovih najobicnijih receivera (Opticum, Yumatu) s tim da se oni moraju povezati rs232 kablom sa racunarom, a onda se on umrezi sa CS serverom. Umreze se klijenti sa serverom, podesi se i vozi Misko. Svako od klijenata gleda programe potpuno neovisno jedni od drugih. Znaci, nikakvo gledanje istih kanala, problemi sa komsinicama i slicno. Svako gleda ono sta hoce. Naravno, potrebno je montirati i parabolu sa LNB-om i razvesti antenski kabl do svakog receivera. Npr. za 16 korisnika potrebno je: jedna parabola, jedan quattro LNB i jedan 5/16 Multiswitch.

ok....ja imam uvezana 3 resivera(echolite) i to u zadnje vrijeme malo malo pa padne i svaki put vadi total karticu pa guraj u originalni totalov resiver da se kartica autorizuje 15-ak min pa nazad......da se razumijemo,samo to zahtijeva obavezu,da ne nabrajam cijene resivera za svaki stan(samo jedan tv) + signal do svakog sa antene(kablovi) + utp kabl,rs232, od svakog resivera na jedno mjesto(da podjednostavim nezna svako o cemu mi pricamo,multisvicer.....
nebih vise nabrajao,nevidim kraja ovome....
za sve ovo mozes(koliko bi ti trebalo novca)da se pretplatis na kablovsku za najmanje 5 godina
Bas bi volio vidjeti uradjen jedan neboder u boriku na ovaj nacin......

prvo ispeci pa reci ....

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 01:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

laka je napisao:
Ovi iz elte zamracili drugi program RTS-a, a prenos kosarke na prvom. :lol:

EDIT:Sad zamracise i prvi program, na oba RTS programa mrak. :angry4:
A kosarku prenosi i DSF, a on nije zamracen. :confused2:

Znaci postojala je alternativa BHT-u, doduse na njemackom :lol: Koliko apsurda sa Eltom u zadnjih nekoliko dana...Znaci satelitski DSF moze, a satelitski RTS SAT ne moze, a na oba isla ista tekma... :roll: :roll:
I jos uvijek ne znamo na osnovu cijeg i kojeg dopisa se zamracuju utakmice na RTS-u uopste, jer takvog obavjestenja na sajtu Elte nema. Poptuno su se ljudi izgubili u vremenu i prostoru, a tako su jednostavno mogli tokom dana rijesiti taj problem, ovako su potpuno zasluzili bujicu pogrdnih izraza i kritika od svojih korisnika.

Ja sam na svu srecu gledao tekmu u kafani sa drustvom, ima cova Digi pa radi ko sat, a i komso me obavijestio da je centralni sistem profunkcionisao, sve sa RTS-om, tako da od sada kada igra Srbija - by by Elta 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 01:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sora je napisao:
za sve ovo mozes(koliko bi ti trebalo novca)da se pretplatis na kablovsku za najmanje 5 godina

Dzaba ti od kablovske kad da bi pogledao tekmu Srbije koja je prenosena na nekodiranom satelitskom kanalu RTS SAT moras ici u kafanu ili ponovo pustati u funkciju centralni sistem u zgradi koji je skupljao prasinu.

Jedino pretplatnici Elte veceras nisu mogli gledati utakmicu na RTS-u, dok gotovo sve i jedna kafana u gradu jeste. Tuzno! :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 08:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
da se ne bi nervirao, lijepo raskines s njima ugovor i miran!!! total stalno ubacuje nove kanale a kod ovih malo malo pa neki nedostaje i kad nazoves kazu da je do tebe?!!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 10:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Apr 2009, 14:42
Не дај Боже да се БиХ пласира на Свјетско, опет нема РТС-а!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sora je napisao:
ok....ja imam uvezana 3 resivera(echolite) i to u zadnje vrijeme malo malo pa padne i svaki put vadi total karticu pa guraj u originalni totalov resiver da se kartica autorizuje 15-ak min pa nazad......da se razumijemo,samo to zahtijeva obavezu,da ne nabrajam cijene resivera za svaki stan(samo jedan tv) + signal do svakog sa antene(kablovi) + utp kabl,rs232, od svakog resivera na jedno mjesto(da podjednostavim nezna svako o cemu mi pricamo,multisvicer.....
nebih vise nabrajao,nevidim kraja ovome....
Bas bi volio vidjeti uradjen jedan neboder u boriku na ovaj nacin......

prvo ispeci pa reci ....

Sve bi sa receiverom kostalo, otprilike, 2 godine pretplate . A ja sam eltin pretplatnik od pocetka, pa vidi koliko sam do sad dao za pretplatu. A sve i da bi mogao da placam pretplatu 5 godina, dzaba sve kad opet ne bi mogao gledati prenose na RTS-u. Pored kablovske moram ici u kafanu gledati kosarku. :angry4:

Total TV koristi Echolite receivere, kako to mislis da njih imas uvezane? Vadis karticu iz Echolite receivera, pa ubacujes u Totalov (Echolite) da bi je ponovo autorizirao. :confused2:
A Total TV kartica se sasvim normalno autorizuje i na dreambox receiverima.
Sto se tice ove price od nestabilnosti, otidji kod nekog ko gleda Total preko Card Sharing-a, pa vidi kako radi. Garantujem ti da je stabilnije nego kod elte.
Druze,iz tvoje price je ocigledno da ti radis za eltu, a ne za Total. :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 14:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mala beba je napisao:
da se ne bi nervirao, lijepo raskines s njima ugovor i miran!!! total stalno ubacuje nove kanale a kod ovih malo malo pa neki nedostaje i kad nazoves kazu da je do tebe?!!

Ma ne nerviram se, no frks 8) Imam ja gore u Slatini Total, ali ovdje sam u stanu na kablovskoj zbog neta, jbg...treba mi...a i nema vise frke u mojoj zgradi, veceras u 20.59, prekopcavanje, Elta kabel - out, Centralni sistem - in, sve sa RTS-om... :) Ako se ne ode negdje u grad sto je isto vrlo moguce 8)

laka je napisao:

Jao covjece ako vec radis u Elti, sugerisi svojima da se pod hitno ubaci RTS SAT, da vas ljudi ne bi "ganjali kukama i motikama po gradu" :lol:

RTS SAT veceras:

Citiraj:

21:10 Кошарка, ЕП: Директан пренос: Србија - Шпанија

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 15:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
drug je napisao:
laka je napisao:

Jao covjece ako vec radis u Elti, sugerisi svojima da se pod hitno ubaci RTS SAT, da vas ljudi ne bi "ganjali kukama i motikama po gradu" :lol:

:lol:

Možda ste u pravu. Izgleda da sora radi u Elti.
Citiraj:
Ukupno postova: 8

Najaktivniji forum: Mediji
[ 8 Postova ]
Najaktivnija tema: Elta Kabel
[ 8 Postova ]

Ono što je meni smiješno je činjenica da se sve utakmice Srbije normalno mogu gledati preko "RTS sat" koji je - besplatni satelitski kanal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:p

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Na Netkomu nije bilo sinoc zatamnjenja RTS-a, ali sam ja opet gledao na BHT. Treba biti realan pa reci da je stvarno bolji komentator bio na BHT1, sto jest jest sad druga stvar je sto neko iz ovih ili onih razloga ne moze podnjeti da gleda Srbiju na BHT-u, ali onaj Srbijanac mi nekako mrtav djelovao i vrlo lose se cuo tj.nije bas najbolje bio izbalansiran ton iz publike i glas komentatora.
Evo i sad sam premier ligu opet gledao na BHT iz istih razloga, jer RTL je nesto prekidala slika, a RTS opet nisam bio zadovoljan komentatorima. Po meni HRT ima definitivno najbolje komenttore, ali on sinoc nije prenosio Srbiju i Sloveniju.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 16:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
BL Boy je napisao:
Na Netkomu nije bilo sinoc zatamnjenja RTS-a, ali sam ja opet gledao na BHT.

Znači, samo je Elta "ukinula" RTS :angry4:
E ovo je prevršilo svaku mjeru...

BL Boy je napisao:
Treba biti realan pa reci da je stvarno bolji komentator bio na BHT1, sto jest jest sad druga stvar je sto neko iz ovih ili onih razloga ne moze podnjeti da gleda Srbiju na BHT-u, ali onaj Srbijanac mi nekako mrtav djelovao i vrlo lose se cuo tj.nije bas najbolje bio izbalansiran ton iz publike i glas komentatora.

Ne želim da komentarišem. To je tvoj stav i svaka rasprava bi bila besmislena...

BHT i HRT se mogu uhvatiti preko "običnih" antena a DSF i RTS sat su besplatni satelitski kanali.
Treba pustiti i RTS sat u Eltinu ponudu i onda neka ljudi izaberu šta žele da gledaju.
Ako neko smatra da komentator RTS-a "djeluje mrtav i loše se čuje", neka gleda drugi kanal.

Ovako se samo postiže kontra efekat!!!
Pročitajte samo postove na ovoj temi i sve će biti jasno...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Ma kad bi oni zatamnjivali sve sto je bez prava prenosa za BiH onda bi se kablovska bavila samo zatamnjivanjem programa, ne moze se to izgleda jer onda po toj logici bi i premier ligu na RTS trebali zatamniti i sl.

Na Netkomu je samo bilo zatamnjeno onaj prvi dan LS, a kosarka nije ni jedan dan, tako da je tu bila mogucnost slobodnog izbora kanala za gledanje sto i jeste najbolja solucija.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2009, 19:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Na Netkomu nije bilo sinoc zatamnjenja RTS-a, ali sam ja opet gledao na BHT. Treba biti realan pa reci da je stvarno bolji komentator bio na BHT1

Treba biti stvarno realan i iskren prema samom sebi pa priznati da je Sarenac jedan od najboljih komentatora na ovim prostorima a medju komentatorima koji prenose kosarku mozda cak i bez premca.

BL Boy je napisao:
ali onaj Srbijanac mi nekako mrtav djelovao

Ocito je da tekmu nismo gledali na istom kanalu jer kad se Sloba Sarenac prodere: Takoo je Teooo....probudio bi i mrtvu babu, a da ne govorimo o kolicini i kvantitetu informacija koje iznese tokom meca, cime fascinira...

Ali da ne bi ulazili u neku daljnu raspravu, bepredmetno je... A sad palim, jer ovi moji vec urlaju ispod balkona... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]