Aikus je napisao:
Tačno sam znao da će se barem jedan javiti sa ovako pametnim i domišljatim komentarom. Svaka čast
A sta ces, mora neko i zamutiti dodatno vodu u ovoj nasoj barustini. Dobro bi se snasli Eltasi na politickoj sceni, sve vrste manipulacija, kokosarenja, lopovluka. Imaju i "kriticare" koji ipak na kraju "objektivno" utvrde da je Elta najbolja.
Da podsjetim, najaktuelnije ovih dana je Sport Klub - kojeg je Mtel dobio na duzi period, a Elta nije i nece sigurno u narednom periodu.
Drugo pitanje, kako je cijena pretplate u Banjaluci 17 KM, a u Brckom 11 i Mrkonjicu 12 KM sa istom ponudom kanala?
Trece pitanje je tvoje pitanje. Pa moraju vezati ugovorom jer znaju koliko ulazu. Na link za internet gdje objektivno moze npr. 10 korisnika oni nagruvaju barem 20 i spuste malo cijenu da budu najpovoljniji. Onda imas veliki broj korisnika koji ima probleme sa internetom od 17 do 23. Dodju ovdje, zale se, onda im "kriticari" kazu pa ipak svi su losi, nijanse su to...
A ugovor se potpisuje kao zbog toga sto daju besplatno na koristenje modem-ruter. I to daju onaj Tomson koji se pokazao kao katastrofalan.
Telemach je prvi uveo opciju moguceg raskida ugovora, a da pretplatnik nije obavezan platiti sav preostali iznos / ako operator krsi odredbe ugovora. Mtel ih je pritisnit konkurencijom morao pratiti, pa odnedavno i oni imaju tu stavku. Tu je mislim odgovor na tvoje pitanje.
I da ne bude zabune, ne mislim nista o Telamachu da je bolji. Ali, neka dodje, stvori vecu konkurenciju pa cemo kritikovati sve sto ne valja.