Citiraj:
Poštovani korisnici,
Obavještavamo Vas da ćemo u skladu sa zahtjevom NOVA TV, koja je vlasnik prava, kao i preporukom AKOP BiH, svakog ponedjeljka vršiti zatamnjivanje serije „NAJBOLJE GODINE", kao i prenosa utakmica "Lige Šampiona" koje prenose NOVA TV, HRT i RTS-2.
Eee aaa zato meni komso jutros izbi 5 KM iz novcanika, kaze za rekonstrukciju centralnog antenskog sistema na zgradi...jos ga onako blijedo gledam, kad rece mi covjek da je vidio u drugom ulazu kako su fino sredili centralni sistem... Pa kad Elta zatamni, a ti se fino prekopcas...jos kaze da ce "mali od struke" koji dolazi sutra ujutru, namjestiti i RTS...pa ja rekoh ajd da vidim i to cudo...
info_elta2 je napisao:
Uostalom ta serija ce se moci vrlo brzo vidjeti na domacim kanalima, pa nije sve tako crno kako se u prvu ruku cini.
Ma serija je nebitna...bitna je Liga sampiona...Ruku na srce, vi u Elti ste sada u poprilicno neugodnoj situaciji, za koju niste nesto puno ni krivi...Ali i tu neugodnu situaciju, opet ruku na srce mozete okrenuti u svoju korist za 15 minuta. Dovoljno je da stupite u kontakt sa Arena Sport TV koja je obezbijedila prava na utakmice Lige Sampiona za teritoriju Srbije, Crne Gore i BiH i ubacite bar prvi kanal ove televizije u ponudu i eto poena za sve...za narod, za napacenu Eltu, za sve...I sve legalno!
btw...Arena sport 1, sutra navece radi multiprenos 7 utakmica Lige sampiona...
Citiraj:
Dragi gledaoci i prijatelji sporta,
Obaveštavamo Vas da od utorka 15.09.2009. godine na kanalu ARENA SPORT 1 uvodimo multiprenos 7 različitih utakmica Lige Šampiona.
Multiprenos predstavlja direktno uključenje na sedam utakmica raznih grupa Lige Šampiona, i to u trenucima koji su bitni za meč. Ne samo golovi, već direktno uključenje u sve najzanimljivije i ključne momente meča.
Ova praksa će se ponavljati do polufinalnih utakmica, ne samo u prenosima Lige Šampiona, već i u direktnim prenosima Evropa Lige četvrtkom.
Detalje i satnicu možete naći na našem web sajtu,
http://www.tvarenasport.com.
http://www.tvarenasport.com