banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 14 Sep 2009, 15:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Od Elte:

Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da ćemo u skladu sa zahtjevom NOVA TV, koja je vlasnik prava, kao i preporukom AKOP BiH, svakog ponedjeljka vršiti zatamnjivanje serije „NAJBOLJE GODINE", kao i prenosa utakmica "Lige Šampiona" koje prenose NOVA TV, HRT i RTS-2.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Sledeći korak je:

Poštovani, kako je BN zakupio pravo za prikazivanje Žikine Dinastije 1-10 molimo sve koji su pogledali istoimene filmove na nekoj drugoj televiziji da udaraju glavama u zid dok ne zaborave kompletnu radnju filmova...

S poštovanjem
BN rukovodstvo

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 17:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
corttex je napisao:
Od Elte:

Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da ćemo u skladu sa zahtjevom NOVA TV, koja je vlasnik prava, kao i preporukom AKOP BiH, svakog ponedjeljka vršiti zatamnjivanje serije „NAJBOLJE GODINE", kao i prenosa utakmica "Lige Šampiona" koje prenose NOVA TV, HRT i RTS-2.

Zbog dopisa Nove ce biti gaseni HRT i RTS?
Sta je sledece?
Gasenje vesti B92 jer im reportaze preuzima ATV,RTSa jer im Vikom prenosi dnevnik,...

Stamota.

A da mi ugasimo placanje Elti?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
anoniman je napisao:
corttex je napisao:
Od Elte:

Poštovani korisnici,

Sta je sledece?
Gasenje vesti B92 jer im reportaze preuzima ATV,RTSa jer im Vikom prenosi dnevnik,...

Stamota.

Kako si poceo nabrajati nece me iznenaditi ako kazes da ce uskoro biti 3.svetski rat zbog dopisa Nove TV. Elta Kabel ga je dala u javnost, da se korisnici iz prve ruke upoznaju sa razlogima ZATAMNJENJA Nove TV za vrijeme jedne serije. Uostalom ta serija ce se moci vrlo brzo vidjeti na domacim kanalima, pa nije sve tako crno kako se u prvu ruku cini.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:37 
Veteran
Veteran

info_elta2 je napisao:
anoniman je napisao:
corttex je napisao:
Od Elte:

Poštovani korisnici,

Sta je sledece?

Stamota.

Kako si poceo nabrajati nece me iznenaditi ako kazes da ce uskoro biti 3.svetski rat zbog dopisa Nove TV. Elta Kabel ga je dala u javnost, da se korisnici iz prve ruke upoznaju sa razlogima ZATAMNJENJA Nove TV za vrijeme jedne serije. Uostalom ta serija ce se moci vrlo brzo vidjeti na domacim kanalima, pa nije sve tako crno kako se u prvu ruku cini.

Nece biti 3.svetskog rata,ali nece neko Vama vise placati racune...i to nije samo zbog jedne serije jer je to samo pocetak.Gasicete vi pola programa...

Sta ste vi pripremili kao zamenu?Da zadrzite pretplatnike?Koliko novih kanala?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mislim živo me zabole za Ligu Šampiona, a tek za neku vjerovatno očajnu seriju, al je činjenica da Elta sve više i više jebe svoje korisnike, sve sa iznenadnim nestajanjem programa (od sad i po savršeno normalnom vremenu), sistemskim porukama od kojih se ne vidi program, pa do očajne usluge, sve sa mojom omiljenom "kod nas je sve uredu". Mislim ako je vjerovat BSE-u, IPTV ili-kako-već će biti loša, ali može li lošije od ovoga? Mislim ja definitivno čim budem imao alternativu, prelazim na istu, pošto je Elta u ovom trenutku alternativa "kućnoj anteni vulgaris"

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 23:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2009, 22:14
Dzontra Volta je napisao:
Mislim živo me zabole za Ligu Šampiona, a tek za neku vjerovatno očajnu seriju, al je činjenica da Elta sve više i više jebe svoje korisnike, sve sa iznenadnim nestajanjem programa (od sad i po savršeno normalnom vremenu), sistemskim porukama od kojih se ne vidi program, pa do očajne usluge, sve sa mojom omiljenom "kod nas je sve uredu". Mislim ako je vjerovat BSE-u, IPTV ili-kako-već će biti loša, ali može li lošije od ovoga? Mislim ja definitivno čim budem imao alternativu, prelazim na istu, pošto je Elta u ovom trenutku alternativa "kućnoj anteni vulgaris"

sto se ovaj nezadovoljni korisnik(mozda radnik aneksa,netkoma,blica il kako vec) natovario na eltu!!? gledam malo tvoje komentare jesi li mozda placen za ovo,jer ako nisi onda ti je bas bezveze.........ne vidim drugi razlog :mad:

.....imas alternativu, totaltv ja ugradjujem,al ne dajem garanciju :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 01:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:

Poštovani korisnici,

Eee aaa zato meni komso jutros izbi 5 KM iz novcanika, kaze za rekonstrukciju centralnog antenskog sistema na zgradi...jos ga onako blijedo gledam, kad rece mi covjek da je vidio u drugom ulazu kako su fino sredili centralni sistem... Pa kad Elta zatamni, a ti se fino prekopcas...jos kaze da ce "mali od struke" koji dolazi sutra ujutru, namjestiti i RTS...pa ja rekoh ajd da vidim i to cudo... :wink:

info_elta2 je napisao:
Uostalom ta serija ce se moci vrlo brzo vidjeti na domacim kanalima, pa nije sve tako crno kako se u prvu ruku cini.

Ma serija je nebitna...bitna je Liga sampiona...Ruku na srce, vi u Elti ste sada u poprilicno neugodnoj situaciji, za koju niste nesto puno ni krivi...Ali i tu neugodnu situaciju, opet ruku na srce mozete okrenuti u svoju korist za 15 minuta. Dovoljno je da stupite u kontakt sa Arena Sport TV koja je obezbijedila prava na utakmice Lige Sampiona za teritoriju Srbije, Crne Gore i BiH i ubacite bar prvi kanal ove televizije u ponudu i eto poena za sve...za narod, za napacenu Eltu, za sve...I sve legalno!

btw...Arena sport 1, sutra navece radi multiprenos 7 utakmica Lige sampiona...

Citiraj:
Dragi gledaoci i prijatelji sporta,

Obaveštavamo Vas da od utorka 15.09.2009. godine na kanalu ARENA SPORT 1 uvodimo multiprenos 7 različitih utakmica Lige Šampiona.

Multiprenos predstavlja direktno uključenje na sedam utakmica raznih grupa Lige Šampiona, i to u trenucima koji su bitni za meč. Ne samo golovi, već direktno uključenje u sve najzanimljivije i ključne momente meča.

Ova praksa će se ponavljati do polufinalnih utakmica, ne samo u prenosima Lige Šampiona, već i u direktnim prenosima Evropa Lige četvrtkom.

Detalje i satnicu možete naći na našem web sajtu, http://www.tvarenasport.com.

http://www.tvarenasport.com

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 07:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
I dakle večeras ćemo biti prinuđeni gledati Wolfsburg ,taj moćni tim koga ove sezone u njemačkoj dere ko stigne......Razmijem zašto FTV prenosi wolfsburg,ali zašto ova naša kenjala od svi utakmica izabraše baš tu...joj majko gdje mi živimo.....

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 08:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Stvarno ne volim da psujem i vrijedjam, al' moram: JEBO IM JA SVE ZENSKO U FAMILIJI KO GOD JE KRIV ZA OVO SA LIGOM SAMPIONA, AKO STVARNO BUDU ZAMRACILI SVE OSIM BHT, RTRS I FTV!!!!!!!!!

P.S. isfuran sam i molim za razumjevanje.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 09:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
skroz glupa situacija, sad ćemo morati gledati sve klubove u kojima igraju igrači iz BiH, ili ako ima neki iz Srbije ili Hrvatske, jer će nam to određivati kretenski sportski novinari sa 3 javna RTV servisa, znači i tu ćemo imati na djelu princip nacionalnog ključa - čak i tu!!! pa mislim stvarno nisu normalni. Dajte narodu da glasa na TV voting i tu onda i prenosite, mene iskreno zaboli neka stvar za Wolfsburgom, i za Džekom i Rahimićem, hoću da gledam dobar fudbal,a ne lokalpatriote

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 10:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jun 2009, 08:21
UEFA Champions League (All times are CET)
Group stage 15 September 2009
Atlético 20:45 APOEL
Beşiktaş 20:45 Man. United
Chelsea 20:45 Porto
Juventus 20:45 Bordeaux
Maccabi 20:45 Bayern
Marseille 20:45 Milan
Wolfsburg 20:45 CSKA Moskva
Zürich 20:45 Real Madrid

Bolja tekma je i Čelzi-Porto, i Juve-Bordo, i Marsej-Milan.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 10:19 
Majstor
Majstor

Kao da im oni iz FTV diktiraju....što su otkupljivali prava ako će prenositi Džeku....

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 13:51 
Veteran
Veteran

rebenga je napisao:
Bolja tekma je i Čelzi-Porto, i Juve-Bordo, i Marsej-Milan.

Ma nije.Wolfsburg je najozbiljniji kandidat za osvajanje Lige sampiona.Pa pola Banjaluke ce gledati tu utakmicu :lol: Znaci da je to super tim :lol: Sve ostale utakmice deluju zanimljivije od one koja ce biti prenosena. :lol:
Zivela Elta -najbolji kablovski operater na svetu! :lol:

Ona Arena sport deluje kao zanimljiv kanal.Preko cega se moze pratiti?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Po uzoru na saopstenje RTRS-a o zatamnjivanju tekme Srbija-Francuska, ovo novo obavjestenje vezano za veceras bi mozda moglo izgledati ovako:

Citiraj:
Postovani, RTRS ekskluzivni je vlasnik prava za emitovanje utakmice Lige sampiona. Molimo Vas da veceras iskljucite ili zacrnite signal RTS koji ce emitovati posve nezanimljivu utakmicu Celsi – Porto jer ce nasa tv kuca u tom terminu emitovati mnogo interesantniji susret Volsfburg – CSKA. Ukoliko to ne ucinitie itd itd...
:lol: :lol:

E stvarno, pitanje za kablovsku...kakva su pravila, ako se na RTRS i RTS prenose razliciti susreti...

Tv Arena sport trenutno ide samo u IPTV Telekoma Srbije i u kablovskoj mrezi PTT KDS u Srbiji...u BiH jos nije krenula sa emitovanjem...

ups...sorry... :wink:

Poslednji put menjao drug dana 15 Sep 2009, 14:38, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:55 
Veteran
Veteran

drug je napisao:
ups...sorry... :wink:

Dobro je da si obrisao taj deo. :wink:
Ljudi pretrazite kanale.Mozda bude LS i Celzi veceras :wink:

Ta Arena sport je super kanal ali ovi indijanci iz Elte ne mogu da nameste Eurosport sa Svabama a imaju prava da ih ubace.Pitanje je hoce li ikad to ili Arena proraditi u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Ljudi oni imaju masu programa samo je njihova dobra volja hoce li nam i koji kanal pustiti, evo juce gledam na netkomu kad su umjesto sport kluba ubacili jos jedan RTS1(pola dana tako bilo) i onda kad je lik vracao sport klub vidim tamo sa spiska kanala da imaju bruku kanala koje mi jos nemamo u ponudi.

sto se tice LS ne znam zasto zatamnjuju samo kad je LS, a za Ligu Evrope ne i za ostale dogadjaje, mislim ako je bas principijelno onda nek se drze do kraja. Malo je glupo ajde o.k. je ako prenose identicnu utakmicu, ali ako prenose razlicite tekme to vec nema smisla, jer sto nek ljudi prate utakmicu koju hoce, neznam kako im konkurencija moze biti prenos razlicite utakmice, ako su sigurni da su napravili pravi odabir.

Neko rece ko da im iz FTV diktiraju, pa naravno da diktiraju, sjetite se da RTRS prosle god.nije ni prenosio LS, a sad su se smilovali pa im dali da prenose (ali oni samo preuzimaju sa javnog servisa koji vrsi selekciju tekmi koji ce se igrati, tako da RTRS nema uticaja na to sta ce pustati). Jos sto je najsmijesnije Dzeko mozda nece igrati :lol: jer je izgubio mjesto u prvih 11. Istini za volju nema nekih derbija u ovom kolu, bar ne veceras.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:09 
Veteran
Veteran

BL Boy je napisao:
Istini za volju nema nekih derbija u ovom kolu, bar ne veceras.

Nema derbija,ali je ta utakmica Wolfsburga najslabija i najnezanimljivija utakmica veceri.
Veceras igraju i Mancester U.,Celzi,Porto,Juventus,Bordo,Bajern,Marsej,Milan,Real,Atletiko...a mi cemo gledati Wolfsburg :angry4:

Poslednji put menjao anoniman dana 15 Sep 2009, 15:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
anoniman je napisao:
BL Boy je napisao:
Istini za volju nema nekih derbija u ovom kolu, bar ne veceras.

Nema derbija,ali je ta utakmica Wolfsburga najslabija i najnezanimljivija utakmica veceri.

pa dobro ne moze se reci da je najslabija veceras, ali svakako da nije najatraktivnija mada se to kakva ce utakmica biti nikad ne zna jer nekad sudar zvucnih klubova ne bude bas lijep za oko i ne obiliuje golovima. Veceras bi u sudaru CSKA i Wolfsburga moglo biti sota golova jer su obe ekipe poznate po napadackom fudbalu. Logika ljudi iz PBS je vjerovatno bila posto nema derbija pustiti "Vukove" najvise zbog Dzeke i Misimovica, ne vjerujem da ce bas svaki put forsirati wolfsburg.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 07:06 
Majstor
Majstor

Mislim da će forsirati Wolfsburg kad god budu mogli.......

Par opaski za sinoćnji prenos..... kaže čovjek Krasić je sad na svojoj "prirodnoj "poziciji....šta to znači ,da se rodio kao krilo?
Utakmica je bila ok ali mislim da se dostiglo dno s drugim detaljima....cijelu utakmicu nigdje grafike,rezultat još i nekako ali da nisu mogli staviti vrijeme na prijenos utakmice u 21. vijeku...
a i nema utakmice na rtrs-u koju onaj ekspert Tulić nije došao komentarisati...pa ima li iko osim njega ....

P.S. jel bila Nova isključena na Elti.....imam različite informacije

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]