NebojsaK je napisao:
Ja sam već odavno digao ruke od svega, nažalost, "izbor", je toliko veliki da ja prosto ne znam za koga bih se odlučio!
Šta reći o Elti?!
Počev od kablovske, koja je ekstra, od kvaliteta signala gdje kanale gledam na prekid jer redovno prekida, do interneta od 15Mbps koji jedva radi (na speedtest-u jedva "izvlači", do 7Mbps!!!), pa sve do fiksne telefonije koja, takođe, radi kada hoće i koliko hoće!!!
Šta da Vam kažem, ja sam jedan srećan čovjek koji svaki mjesec redovno izdvaja 51KM za "usluge", kojih u principu i nema!?
Na svaku moju žalbu dobijam odgovore u vidu rečenica - "Rješićemo, trenutno su u toku radovi, ma to je samo privremeno, resetuj modem, okadi ruter, nemoj da dišeš i hodaš kroz stan jer to smeta kablovima" ...
Pa stvarno, ima li kraja ovom bezobrazluku?!
Još me juče zovu da mi kažu kako mi u februaru ističe ugovor, te da dođem da isti produžim, kao, sad ću da dobijem optički internet od 50Mbps (On sigurno ima protok od 15Mbps?!), i fiksni telefon gratis, ej?!!!
Jedina tri kanala koja sam gledao su Discoveryi, History i NatGeo koju su odavno skinuli sa liste kanala, WiFi router koristim svoj jer su mi oni dali neki socijalni koji gubi signal iza prvog zida!!!
Sve u svemu, čekam da istekne prokleti ugovor sa đavolom koji se zove Elta Kabel, vraćam se na M:Tel-ov ADSL i uzimam Total jer su svi manje zlo od Elte!!!
Takodje, sve najgore o navedenom provajderu. 3 maila poslana (prvi 17.12.2016.), rok za odgovor je 30 dana i nista. Cetiri poziva sam uputio od 16.01. da je ruter neispravan, restartuje se sam od sebe i da je vrijednost pinga preko 150ms u zadnjih 7 dana. Oni mi odgovore proslijedicemo administratoru, ili poslacemo nekoga i nikoga ne posalju. Danas sam otisao u poslovnicu u BL, objasnim onom liku na salteru, kaze on pitaj ovu za racunarom da li je otvoren nalog, odem ja kaze ona ne mogu ja to vidjeti, ne znam o cemu pricas. Sreca bila je neka "iskusnija salterusa" , koja je vidjela i rekla da pise da trebaju doci danas, 24.01. ali je rekla da ne vjeruje da ce doci do 26.01. Znaci 10 dana prakticno bez interneta. Sad neka mi neko kaze da li je ovo normalno ponasanje ? Ipak treba zaraditi tih 600 km godisnje sto dajem u nista... Krivo mi je samo sto sam izgubio broj od momka koji mi je mijenjao ruter prije, momak je za svaku pohvalu i sigurno bi dosao i vidio u cemu je problem. Tako da ko god me je pitao ili pita nesto o njima, ocrnicu ih na sve moguce nacine. Takodje uzimam m:tel i total, pa neka je i skuplje, ne treba se nervirati sa retardiranim ljudima u Elti. Pozdrav.