amadeus je napisao:
Ne sprdam se ni sa cim samo pitam jer ne znam.
Pošteno!

Ne možeš ni znati kad tog kanala nema u ponudi Elta kabela.
amadeus je napisao:
Taj eksluziv jel to nesto i rtl ima takvu emisiju? Fazon kvazi poznate i slavne domace osobe sta rade gdje jedu, piske i to?
Jest. Vidiš da znaš. Kao što znaš da su takve emisije poprilično gledane. I da, ima razlike, na RTL piške purgerice i dalmatinke sponzorušice a na Prvoj beogradske i novosadske starletice.

A kad smo kod zamračivanja, kao što reče Daky, samo je LZN zamračen, ostalo sve ide pa i Praktična žena

Pa i sve 3 Ivanovićeve emisije.
I hajde da se više ne zezamo sa kanalima Antena grupacije, ( B92, Prva, Prva Plus, Prva Max, Prva Wolroni se, definitivno, neće naći u ponudi Elta kabela.
amadeus je napisao:
Za ove kanale sto navodite rekoh jos prije, pojma nemam.
Zanimljivo da se u Elti nisu nimalo potrudili da uvedu ovih 5 tematskih kanala RTS-a. Jako kvalitetnih. Dotle, konkurencija ili šta li je već, ih je već uvela i objavila sve na svojoj web stranici.
Moj prvi utisak je, da je iako mi je prvi pik bio RTS Trezor, moram reći da su ipak RTS Život i RTS Drama više privukli moju pažnju. RTS Muzička televizija mi je trenutno najbolji muzički kanal na ovim prostorima, jer volim tu vrstu muzike, a nisam ljubitelj tv kanala RTS Kolo, iako vjerujem da ima ljudi koji i to vole.
cablefan je napisao:
BBC earth je potez za 10.
Vracanjem Fox kanala i Nat geo kanala konkurencija bi bila potopljena.
Tačno, samo se to, po svemu sudeći, na žalost, neće dogoditi.